Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
Λευκός Κρίνος έγραψε:Zυγός παρακαλώ!
τους αγαπάω πολύ τους Ζυγούς!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Λέων και Ζυγός έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στην προσωπικότητά τους και η σχέση τους μπορεί να δείξει μεγάλη συμβατότητα. Και οι δύο γεννήθηκαν για να ερωτευτούν και μπορούν να το κάνουν αυτό με μεγάλη ευκολία. Ο ρομαντισμός ευδοκιμεί μεταξύ τους και δεν θα υπάρξει έλλειψη ρομαντικών χειρονομιών όπως το να κάνουν και να λαμβάνουν δώρα, να γράφουν επιστολές αγάπης, να δειπνούν υπό το φως των κεριών, κλπ. Και οι δύο πιστεύουν στον έρωτα και κάνουν το σύντροφό τους να αισθάνεται πολύ ειδικός. Το Λιοντάρι, όπως και ο Ζυγός επίσης αγαπούν τις συγκεντρώσεις και τους ανθρώπους και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην κοινωνική εκτίμηση.
Ένα άλλο πράγμα που συμβάλλει στην μεγάλη συμβατότητά τους είναι ότι πολλές από τις αξίες τους αλληλοσυμπληρώνονται. Για παράδειγμα, η ευελιξία ενός Ζυγού ισορροπεί σε μεγάλο βαθμό με το πείσμα του Λέοντα. Ωστόσο, εάν ο Ζυγός αρχίσει να κυριαρχεί πάρα πολύ, κάποια προβλήματα ενδέχεται να ανακύψουν. Στη συνέχεια, όμως, ο Ζυγός θα είναι σε θέση να χειριστεί το Λιοντάρι με διακριτικότητα και διπλωματία και να γίνουν τα πράγματα πολύ εύκολα. Και οι δύο αγαπούν τα λεπτότερα πράγματα στη ζωή και πιστεύουν στο να ζουν το παρόν και να το απολαμβάνουν.
Λέων γυναίκα Ζυγός άνδρας
Αν ένας Ζυγός ψάχνει για μόνιμη αγάπη, τότε η γυναίκα Λέων είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Μοιράζονται τόσα πολλά χαρακτηριστικά που υπάρχουν πλήρεις πιθανότητες αρμονίας στην σχέση τους. Στη συνέχεια, θα υπάρξει πολύς ρομαντισμός. Και οι δύο είναι γεμάτοι πάθος και δεν διστάζουν να εκφράσουν αυτό που αισθάνονται. Κάθε φορά, θα βρει νέους και δημιουργικούς τρόπους για να της πει πόσο την αγαπάει. Σε αντάλλαγμα, θα τον τυλίξει με προσοχή, εκτίμηση και φροντίδα. Αυτό το ζευγάρι πραγματικά θα είναι πανίσχυρο.

απλά βλέπουμε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνίαVaso έγραψε:
ΖΥΓΟΙ: οι αχάριστοι
χειρότεροι απο τα λιοντάρια??? αποκλείεται!!!! ’ρα είμαστε δεύτεροι στη λίστα!Vaso έγραψε: Οι χειρότεροι επιδειξιομανείς
Για να ικανοποιήσουμε τους άλλους! ειδάλλως μας αποκαλούν κυνικούς... επιτέλους αποφασίστε!Vaso έγραψε: Παίζουν τους ρομαντικούς
Γεγονός! μόνο ο Θεός ξέρει ποια είναι η σωστή επιλογή...Vaso έγραψε: Αδυνατούν να πάρουν αποφάσεις
Ίσα ίσα οι Ζυγοί φημίζονται για την κοινωνικότητά τους και για το πόσο εύκολα κάνουν φίλους και γίνονται αγαπητοί! Βέβαια, τώρα, αν οι φίλοι και σύντροφοι έχουν τάσεις σαδομαζό... το συζητάμε..Vaso έγραψε: Κάνουν φίλους και συντρόφους να μαρτυρούν
Ο περίγυρος και η κοινωνία μας αναγκάζουν..Vaso έγραψε: Είναι απόλυτα και αμετανόητα εγωιστές, θεατρίνοι και ψεύτες
Δεν υπάρχουν μεγαλύτερα σούργιελα και ανωμαλάρες απο εμάςVaso έγραψε: Προσποιούνται ότι είναι σοβαροί
είμαστε τσαχπίνιδες και παιχνιδιάρηδες! επίσης, βαριόμαστε κάθε 5 λεπτά...Vaso έγραψε: Υποδύονται ρόλους
σατανικά και διεστραμμέναVaso έγραψε: Έχουν κατωτέρα κίνητρα
Απαράδεκτο να λέγεται κάτι τέτοιο για το ζώδιο της Δικαιοσύνης!Vaso έγραψε: Είναι ανίκανοι να εκτιμήσουν ανθρώπους και αξίες γιατί δεν έχουν
ώχου τώρα... υποσχέσεις και συμβόλαια δεν κάνεις στη ζωή.. δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα... Αποκρύπτουμε μέρος της αλήθειας για να μη σας πληγώνουμε..Vaso έγραψε: Δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους, δε λένε την αλήθεια
Γεγονός, ζούμε επικίνδυναVaso έγραψε: Αρέσκονται στις κακές συνήθειες πέραν του ορίου
Γεγονός!! είμαστε άλλωστε ιδιαιτέρως ευφυείς!Vaso έγραψε:Σφάζουν με το βαμβάκι
και όμως είστε χειρότεροι και από εμάςχειρότεροι απο τα λιοντάρια??? αποκλείεται!!!! ρα είμαστε δεύτεροι στη λίστα!
μήπως να είστε και λίγο ο εαυτός σας ,λέω εγώ τώραΓια να ικανοποιήσουμε τους άλλους! ειδάλλως μας αποκαλούν κυνικούς... επιτέλους αποφασίστε!
δηλ όλοι οι άλλοι έχουν πάντα το πρόβλήμα εκτός από εσάς που είστε σωστοί σε όλαΊσα ίσα οι Ζυγοί φημίζονται για την κοινωνικότητά τους και για το πόσο εύκολα κάνουν φίλους και γίνονται αγαπητοί! Βέβαια, τώρα, αν οι φίλοι και σύντροφοι έχουν τάσεις σαδομαζό... το συζητάμε..
και μετά λέτε για μας τα λιοντάρια
χα χα χα πιό φτηνή δικαιολογία δεν έχω ξανακούσειΟ περίγυρος και η κοινωνία μας αναγκάζουν..
είναι βρέ που έχετε και πολλές προσωπικότητες και δεν ξέρετε πώς να της βάλετε σε τάξηείμαστε τσαχπίνιδες και παιχνιδιάρηδες! επίσης, βαριόμαστε κάθε 5 λεπτά...
και ποιός σας είπε ότι τα ψέματα πληγώνουν λίγότερο από την αλήθειαώχου τώρα... υποσχέσεις και συμβόλαια δεν κάνεις στη ζωή.. δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα... Αποκρύπτουμε μέρος της αλήθειας για να μη σας πληγώνουμε..
η επιπολαιότητα στο μεγαλείο της
δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να το καταλάβουμε ,γιατί το κάνετε εμφανέστατο από μόνη σαςΔεν υπάρχουν μεγαλύτερα σούργιελα και ανωμαλάρες απο εμάς
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Ε, ο αυτοσαρκασμός είναι το καλύτερο φάρμακο, παιδάκια!
Είναι πολύ εύκολο να λέμε "εσύ είσαι έτσι, όχι εγώ..."
γιατί διακρίνω/νιώθω μάχες, ας κρατήσουμε αυτό το τόπικ στην αρχική του πρόβλεψη...
εδώ γελάμε με τα χάλια μας!!!

Είναι πολύ εύκολο να λέμε "εσύ είσαι έτσι, όχι εγώ..."
γιατί διακρίνω/νιώθω μάχες, ας κρατήσουμε αυτό το τόπικ στην αρχική του πρόβλεψη...
εδώ γελάμε με τα χάλια μας!!!