ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Danny

Θα μου δείξεις μέσα στα μηνύματά μου που είπα ότι θεωρώ απαραίτητα όλα αυτά για να κάνω διάλογο. Επίσης θα μου δείξεις που είπα ότι μοιράζομαι.

Είναι δικαίωμά σου να πείθεσαι ή όχι. Εσύ μπορεί να θέλεις να πειστείς για κάτι εγώ δεν θα μπω στην διαδικασία αυτή.

Νομίζεις ότι ντρέπομαι γιατί πιθανόν εάν εσύ είχες την συμπεριφορά την δική μου να ντρεπόσουν, όμως εγώ δεν έχω την δική σου προσωπικότητα ούτε εσύ την δική μου. Εσύ πιθανόν να θέλεις να μάθεις τα πάντα γιατί πιθανόν να νομίζεις ότι δεν τα ξέρεις.

Σωστά κατάλαβες ότι ο ενθουσιασμός δεν είναι το φόρτε μου.

Εάν τα αναγνωρίζεις φρόντισε να κάνεις κάτι για να μην τα αναγνωρίζεις, εάν θέλεις φυσικά.
Μην αγχώνεσαι, δεν σου ζήτησε κανείς τίποτα.
Α! εντάξει, γιατί ανησύχησα προς στιγμήν. :D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

fab1612 έγραψε:Θα μου δείξεις μέσα στα μηνύματά μου που είπα ότι θεωρώ απαραίτητα όλα αυτά για να κάνω διάλογο. Επίσης θα μου δείξεις που είπα ότι μοιράζομαι.
Θα πάω στις πίσω σελίδες και θα σου θυμίσω.
Συμφωνούμε ότι δεν μοιράζεσαι.
Εσύ πιθανόν να θέλεις να μάθεις τα πάντα γιατί πιθανόν να νομίζεις ότι δεν τα ξέρεις.
Το προτιμώ από το να νομίζω ότι τα ξέρω , διότι κινδυνευω να κάνω κύκλους ...
Εάν τα αναγνωρίζεις φρόντισε να κάνεις κάτι για να μην τα αναγνωρίζεις, εάν θέλεις φυσικά.
Το να εξανεμίσεις τον εγωισμό και την υπεροψία, δεν είναι απλό.
Δεν υπάρχει κουμπάκι.
Προς το παρόν έίμαι ευχαριστημένη να τα αναγνωρίζω.

Α! εντάξει, γιατί ανησύχησα προς στιγμήν. :D
Ανθρώπινο! :x :x :x :x :x :x >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Απο τα παρακάτω βασίζονται οι ερωτησεις μου.
Απαντήσεις προς την Ελενη σε διάφορα ποστ σου.
Μπορούμε να συζητήσουμε γενικώς αλλά αυτά που ζητάς είναι διδασκαλία που δίνεται μόνο από τους Οδηγούς.
---------------------------------------------------------------------------
Υπάρχουν οι Δάσκαλοι και οι Οδηγοί.
Οι Δάσκαλοι δεν έχουν υλικό σώμα, οι Οδηγοί έχουν. Για να είναι ένας άνθρωπος Οδηγός θα πρέπει να έχει οριστεί ως τέτοιος, να έχει την άδεια, και αναγνωρίζεται από συγκεκριμένα πράγματα.
---------------------------------------------------------------------------------
Ελένη χαίρομαι με αυτό που γράφεις. Αφού έχεις Οδηγό θα σου πει και για τα χρώματα των κέντρων που με ρωτούσες.
------------------------------------------------------------------------------
Καλό είναι να το συζητήσεις με τον Οδηγό σου και εάν όντως έχει την άδεια για Οδηγός θα σου πει αυτό που πρέπει, εάν δεν την έχει θα σου πει ότι μπορεί κατ΄εκτίμηση.

Πάντως , εγώ που είμαι άλλος χαρακτήρας, θα έπλητα αφόρητα αν περιμένα να συζητήσω μόνο με "εξουσιοδοτημένους οδηγούς"...
Ασε που μπορεί να περάσει μιά ζωή και να μην γνωρίσω κανέναν :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Danny
’λλο ο διάλογος και άλλο αυτό που ζητούσε η Ελένη.
Δεν ήθελε να κάνουμε διάλογο έτσι γενικώς, ήθελε να μάθει αυτά που δεν υπάρχουν στα βιβλία. Εγώ όμως φτάνω μέχρι ενός σημείου, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να διακρίνω με ακρίβεια τι πρέπει να πω στον κάθε άνθρωπο. Έτσι όσα είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, εάν χρησιμοποιηθούν με λανθασμένο τρόπο, δεν τα συζητάω.

Ασε που μπορεί να περάσει μιά ζωή και να μην γνωρίσω κανέναν
Α! όχι δεν είναι έτσι. Τα πάντα είναι στο χέρι σου. Η ζωή Danny μου είναι αιώνια.

Το ξέρω ότι η προσωπικότητα μας βάζει συνεχώς εμπόδια που φαντάζουν ανυπέρβλητα, το ξέρω ότι η προσκόλληση σε αυτήν είναι η γοητεία, όμως υπάρχει πάντα κάποιος που παρακολουθεί την πρόοδό σου και σε βοηθάει.
Δεν το καταλαβαίνεις ίσως ακόμα γιατί είσαι εστιασμένη αλλού, όμως εγώ έχω πίστη, θα επιτύχεις.@};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Σ΄ευχαριστώ Fab για την κουβεντούλα μας @};-
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ʼλλο ο διάλογος και άλλο αυτό που ζητούσε η Ελένη.
Δεν ήθελε να κάνουμε διάλογο έτσι γενικώς, ήθελε να μάθει αυτά που δεν υπάρχουν στα βιβλία
Μπα ! Διάλογο ήθελα με την δικη μας τοποθέτηση....αυτα δλδ που πιστεύουμε εμεις.
Ρούλα μεχρι τωρα δεν εχω βρεί ουτε ενα θέμα απο αυτα που συζητάγαμε που να μην υπάρχει σε βιβλίο.....
Μάλιστα αυτό με προβληματίζει με την εξής εννοια...

Διαβάζω απο εδω και απο εκεί αναλύσεις έπι αναλύσεων σε αποκρυφιστικά θέματα και κάθε ενας απο τους συγγραφείς παρουσιάζεται ως αυθεντία και θεωρεί τα λεγόμενα του ως πρωτοποριακά κλπ....
Ομως όσο πιο μεσα παω τοσο και πιο πολύ αντιγραφή βλέπω με μια μικρή διαφορά ως προς την προσωπική εκφραση.

Είμαστε σίγουροι οτι κάθε φορα που εχουμε μια ¨¨αποκάλυψη ¨¨οτι αυτή δεν ήταν ήδη μεσα στο υποσυνείδητο μας?
Και πως ξέρουμε με ποιό τρόπο μπήκε εκεί? Ενας θα νομίζει οτι αγγιξε τα πρωτόγονα αρχέτυπα αλλα κάποιος αλλος θα του θυμίσει οτι είχε διάβασει την απάντηση πριν μερικά χρόνια....και τωρα νομίζει οτι διαλογίζεται....

Έτσι όσα είναι επικίνδυνα για τον άνθρωπο, εάν χρησιμοποιηθούν με λανθασμένο τρόπο, δεν τα συζητάω.

Σε αυτό συμφωνώ απολύτως ....Μερικες φορές και η πιο ανύποπτη και αθωα φράση , μπορεί να ξυπνήσει τα τέρατα κάποιου που δεν τα υπολογίσαμε....απο την αλλη.....ας προσέχαμε αφου ανακατευόμαστε σε τον εσωτερισμό....
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

aetos έγραψε: Σε αυτό συμφωνώ απολύτως ....Μερικες φορές και η πιο ανύποπτη και αθωα φράση , μπορεί να ξυπνήσει τα τέρατα κάποιου που δεν τα υπολογίσαμε....απο την αλλη.....ας προσέχαμε αφου ανακατευόμαστε σε τον εσωτερισμό....
αυτό μάλιστα το τελευταίο δεν το κανει μόνο η συμμετοχή στο εσωτερισμό

το έλκουν οι νόμοι της ίδιας της ΖΩΗΣ απλώς ο εσωτερισμός σου δίνει το άνοιγμα να γίνεται συνειδητά @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Και εγώ σε ευχαριστώ Danny :-D @};-

Ελένη δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που τα έχεις βρει όλα στα βιβλία σου. Ευτυχώς που μου το λες τώρα γιατί η ανάλυση των φράσεων που ζήτησες είχε πολλή δουλειά, άρα εσύ θα τα βρεις όλα στα βιβλία σου και εγώ θα πάω για καφέ.

Να έχετε όλοι ένα όμορφο απόγευμα.

@};- @};- @};-
Επισκέπτης

Με ειρωνέυσαι αλλα μου αρεσει ...χι χι ....αυτο πρέπει να το ψάξω πάντως.....

Καλό απογευμα....ανέλαβα το καθήκον να συμπαρασταθώ στην μητερα μου....σε μια ζόρικη στιγμη της.... με την ¨¨σχολικη ¨¨ βοήθεια :P

Μάκια
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΩ....

'' Να νιώθεις τον άλλον όπως τον Εαυτό σου!
Να μοιράζεσαι τον Εαυτό σου, για να τον έχεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ
Να αγαπάς τον άλλον, όπως τον Εαυτό σου!
Να δέχεσαι πως ο άλλος είναι διαφορετικός από εσένα και όμως τόσο ίδιος!
Να παραδίδεσαι στην αίσθηση της ενότητας.
Να μην κρατάς...και να μην κρατιέσαι!
Να ξέρεις πως είναι αλήθεια η αγάπη...και όχι κοινωνικό φαινόμενο
Να δίνεις χωρίς να ζητάς...και να παίρνεις χωρίς να απαιτείς
Να εξαφανισείς από το λεξιλόγιό σου την λέξη "εγώ" και να νιώσεις την ολότητα της λέξης "εμείς".
Να κρατάς τον/την σύντροφό σου από το ένα χέρι, μα να αφήνεις το άλλο ελεύθερο για να νιώθεις το Σύμπαν...
Να εξελίσσεσαι μαζί του/της...
Να ονειρεύεσαι μαζί του/της
Να μιλάς μαζί του/της με το βλέμμα... και να φτάνεις στην ψυχή.
Να γνωριζεις ότι η αγάπη δεν δηλώνεται, αλλά την νιώθεις
Να μπορεις να παραδέχεσαι
Να μπορείς να επικοινωνείς σε όλα τα επίπεδα...και όχι μόνο στο φυσικό!!!

Πως θα ήταν μετά από όλα αυτά η σεξουαλική ένωση???

Απλά ρωτάω!!..."
....by Vaso
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

ΘΕΛΩ να πώ:
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι και ΠΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ χρειάζεται να ΤΟΛΜΑΣ να λές ΑΛΗΘΕΙΕΣ στον ευατό σου.
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι και ΠΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ χρειάζεται να ΤΟΛΜΑΣ να λές ΑΛΗΘΕΙΕΣ σε όσους τους αφορούν, ΚΑΙ ΟΧΙ να κρύβεσαι πίσω από μια μάσκα "καλημέρας" ή να τους περιμένεις με το δίκανο στη γωνία για να "τους την πείς".
Πόσο ΔΥΣΚΟΛΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ κάνουμε εμείς οι ίδιοι τις ανθρώπινες σχέσεις μας, και κυρίως πόσο ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ είναι, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, η υποκρισία που δείχνουμε στους ανθρώπους που "αγαπάμε", επειδή ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ή ΘΑΡΡΟΣ? (έχουμε παίξει το γνωστό παιχνίδι κάποιες φορές και με κάποια άτομα μεταξύ μας).
Εγώ θα πώ "ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ"...................ΚΑΙ ΦΩΣ.

ΘΕΛΩ να πώ:
πως όλα τα παραπάνω δεν αποτελούν για εμένα ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ θεωρίες αλλά ΒΙΩΜΑΤΑ. Δεν είναι δύσκολα ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ αλλά ΕΥΚΟΛΑ. Επειτα από σκληρή προσωπική εργασία, πόνο ψυχής και εμπιστοσύνη και στήριξη της πνευματικής μου δασκάλας..και όχι μόνο...που της ζητούσα απεγνωσμένα να μου απλώσει το χέρι της και μου έδινε την ΑΓΚΑΛΙΑ της. ΠΑΝΤΑ.... @};-
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

μπραβο ρε Μαρακι!!ΘΕΛΩ να σου δωσω ... >:d< >:d< @};- @};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ΘΕΛΩ να πώ:
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι και ΠΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ χρειάζεται να ΤΟΛΜΑΣ να λές ΑΛΗΘΕΙΕΣ στον ευατό σου.
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι και ΠΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ χρειάζεται να ΤΟΛΜΑΣ να λές ΑΛΗΘΕΙΕΣ σε όσους τους αφορούν, ΚΑΙ ΟΧΙ να κρύβεσαι πίσω από μια μάσκα "καλημέρας" ή να τους περιμένεις με το δίκανο στη γωνία για να "τους την πείς".
Πόσο ΔΥΣΚΟΛΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ κάνουμε εμείς οι ίδιοι τις ανθρώπινες σχέσεις μας, και κυρίως πόσο ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ είναι, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, η υποκρισία που δείχνουμε στους ανθρώπους που "αγαπάμε", επειδή ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ!
Μαράκι μου πόσο σε νιώθω και πόσο νιώθω και εγώ ακριβώς έτσι!!!

Όλα τα παραπάνω είναι αυτά που κάνουν εμας τους ανθρώπους, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με κεφαλάια γράμματα!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Μαράκι @};-
Επισκέπτης

Μαράκι >:d<

Στο μονο που διαφωνω μαζι σου....

Ειναι το να λεω στους αλλους ΑΛΗΘΕΙΕΣ που τους αφορούν.......Δικες τους ειναι, εκεινοι θα τις βρούν.....

Αν ειναι να πω κάτι....

Θα τους πω την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ.....

Ισως να μην κατάλαβα τι ακριβως εννοεις :-(

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”