πανω που πηγα να τσακωσω την ακτινα ΓΑΜΑ....μου εφυγε η π@@@@@α....δλδ.....Γ@@@@@ΤΑ

βρε Ελενάκι, φιρί φιρί το πας....eleni έγραψε:Δειξτα μου
πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ
Αν και ειχα πει να μην γράψω....αλλα δεν πάει αλλο.Διαθετω αφιλοκερδως την ενεργεια μου μπορωντας να δωσω initiation. Δεν υπαρχει λογος κανεις να φοβηθει ενα initiation εφ'οσον ακομα και ο δασκαλος ειναι κομματι του θεου, του εαυτου του. Δεν υπαρχει λογος να φοβαται να παραδοθει. Οπως παραδοθηκα κι'εγω χωρις ατζεντα.
aetos έγραψε:Αν και ειχα πει να μην γράψω....αλλα δεν πάει αλλο.Διαθετω αφιλοκερδως την ενεργεια μου μπορωντας να δωσω initiation. Δεν υπαρχει λογος κανεις να φοβηθει ενα initiation εφ'οσον ακομα και ο δασκαλος ειναι κομματι του θεου, του εαυτου του. Δεν υπαρχει λογος να φοβαται να παραδοθει. Οπως παραδοθηκα κι'εγω χωρις ατζεντα.
Κυριε Γιωργο ρίξε μια ματια εδω ...ελπίζω να σε βοηθήσει.....
http://www.stress.gr/disorder.php?id=15
Ναι το παω, αφου...Vaso έγραψε:βρε Ελενάκι, φιρί φιρί το πας....eleni έγραψε:Δειξτα μου
πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ πλιζ
... θελω!Ο οποιοσδηποτε εχει αμφιβολιες για το πως λειτουργει το εσωτερικο φως, μπορουμε να επισκεφθουμε μαζι τον εγκεφαλογραφο,
Δεν ειμαι σε αλλα φορουμς ειμαι στη σελιδα μου και εδω, εκτος αν ειδες καπου το ονομα μου και το e-mail μου οπου και θα το θυμομουν. Ωφειλω να απαντησω σε οποιαδηποτε υπονομευση γινεται ευθεως σε μενα χωρις να εχω εγω θιξει καποιον ευθεως και να καλεσω τον οποιονδηποτε να αποδειξει οτι εχει δικιο ωστε να το κανει. Ωφειλω να θεσω τον εαυτο μου στη διαθεση των ανθρωπων που ψαχνουν για απαντησεις σε αυτο το σημειο και δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει. Το ιδιο κανουν οσοι εχουν φτασει στο ιδιο σταδιο.Ilias έγραψε:Δεν μπορείς να κάνεις embed βιντεο απο άλλο site εδω.. (επεξεργαστηκα το ποστ σου και έβγαλα το embed... αφου δεν υποστηριζεται )
Αλλα και πάλι.. δεν καταλαβαίνω τι ρόλο παίζει το βιντεάκι που έβαλες....
όπως δεν καταλαβαίνω γιατι γράφεις ακόμα
τι κάνεις σε αυτό το φόρουμ
και πολλά άλλα..