Συλλογικη Συνειδητοτητα: Reiki Γαμος

Θέματα κατηγορίας που "κοιμούνται"...

Να κλειδώσει το θέμα "Ρέικι γάμος";;;

Ναί
11
92%
Όχι
1
8%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Μπορεί να μη σας γνωρίζω όμως ο καθένας από σας εδώ μέσα συμβάλει σημαντικά στο δρόμο που έχω πάρει.
’λλος περισσότερο και άλλος λιγότερο.

Γι' αυτό Βάσω μου σε παρακαλώ εγώ προσωπικά μην εγκαταλείπεις. Όχι τώρα.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μόνο που ετσι, οπως προχωράει , θα παρακολουθήσουμε άλλη μια αντιπαράθεση ενδυναμωμένη απο τα αρνητικά στοιχεία μιας προσωπικότητας.

Αυτό θα μας κανει όλους να συμμετέχουμε σαν να είμαστε σε ρίγκ, ανεβάζοντας ετσι τα πιο σκληρά μας ένστικτα, υπογείως.
Γιατί να παίξουμε αυτό το παιχνιδάκι ξανά , παρασυρμένοι απο τα αλλότρια στοιχειακά που αναζητούν την ανεξέλεγκτη ενέργεια?

Δεν θα βοηθηθεί κανείς απο καμία πλευρά...νομίζω .....περισσότερο απ οτι εγινε ήδη......

Ετσι κι αλλιώς εδω μέσα παντού γράφουμε για όλα .....οπότε τι πειράζει που θα είναι οι σκέψεις μας και οι ερωτήσεις μας?
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Vaso έγραψε:Αν σου έλεγα Ανδρέα τις αλήθειες αυτού του τόπικ, θα είχες τρομοκρατηθεί...

Αυτό θέλω να αποφύγω!! Μην με προκαλείς λοιπόν, γιατί δεν θα σου αρέσει ότι βγει στην επιφάνεια...
Οι αληθειες στις οποιες αναφερεσαι Βασω, δεν ειναι παρα η αποψη σου για το θεμα και τιποτα αλλο...

Ειναι μια αληθεια μεσα στις πολλες αλλες αληθειες που ειναι ισοδυναμες με τη δικη σου στα ματια του καθενος μας...

Και ολοι γνωριζουμε οτι Η Αληθεια Ειναι Ενα Αδαμας Πολυεδρος και κανείς ως εκ τουτου δεν μπορει να εχει το μονοπωλιο της...

Και δεν εχει μεγαλυτερη αξια η δικη σου αληθεια οσο κι αν ειναι βιωμενη απο την εξ ισου βιωμενη αληθεια οποιουδηποτε αλλου...

Προς τι λοιπον οι κραυγες σου ;

Και γιατι να προκληθει τετοια αναστατωση με το θεμα του Reiki Γαμου, οταν το ζητημα "Γαμος" για πολλους εδω μεσα στο forum φαινεται να ειναι ξεπερασμενο ;

Γιατι σοκαριστηκες ;

Μηπως η αληθεια σου δεν περιλαμβανει το γαμο ειδικα ;

Μηπως το Reiki δεν εχει να κανει με το γαμο γενικα ;

Μηπως το Reiki εισαγει στην αγαμικη κοινωνια ;

Αν ειναι ετσι θα πρεπει να μας γινει γνωστο απο τους πιο προχωρημενους...

Αν παλι το Reiki δεν ειναι εναντιον του γαμου και τον θεωρει αναγκαιο θεσμο μεσα στην κοινωνια, ειτε αυτη ειναι η συμβατικη κοινωνια ειτε ειναι η Reiki-κοινωνια, αυτη δηλαδη που διαμορφωνεται σταδιακα με τις αρχες και τους κανονες λειτουργιας του Reiki, τοτε θα πρεπει να τοποθετηθει ανοιχτα στο ζητημα αυτο και να απαντησει σε μια σειρα απο ερωτηματα σχετικα με το γαμο.

Η αποψη μου και η θεση μου και η ζωη μου, λεγει οτι εκει οπου απετυχαν ολες οι μεγαλες θρησκειες του κοσμου, το Reiki μπορει να δωσει λυση αποτελεσματικη.

Αν σας αρεσει να βλεπετe το Reiki σας φιλοσοφικο ή θεραπευτικο κινημα μονο, δικαιωμα σας...

Αλλα κατα την αποψη μου το Reiki συγκεφαλαιωνει και τις πεντε μεγαλες θρησκειες του κοσμου με τις πεντε αρχες του...

Και αποτελει τη μετεξελιξη τους...

Και ερχεται να δωσει τις απαντησεις που χρειαζεται ο ανθρωπος, στα σημεια που "απετυχαν" οι μεγαλες θρησκειες...

Καλυτερα θα ηταν να λεγαμε οι θρησκειες που κλεινουν τον κυκλο τους και δινουν τη θεση τους σε μια νεα, πιο αμεση και πιο περιεκτικη εκφραση της Επικοινωνιας με το Θειο...

Και δεν πειραζει Βασω που δεν εμπιστευεσαι τις Eπικοινωνιες μου :)

Τις εμπιστευομαι εγω και αυτο μου αρκει...

Το περιεργο ειναι οτι εμπιστευομαι και τις δικες σου επικοινωνιες :D :D

Αρα μαλλον εγω εμπιστευομαι περισσοτερο τον Ιησου περισσοτερο ωστε να τον αναγνωριζω και σε αλλους...

Ο Οποιος παρεπιπτοντως ευλογησε και το Γαμο Στην Κανα, δινοντας τον αναγκαιο λυτρωτικο-ενωτικο παραγοντα στο ζευγαρι των νεονυμφων για το γεφυρωμα των αντιθετων πολων στη κοινη ζωη τους.

Αυτο λοιπον που προτεινω και το εθεσα προς συζητηση, ειναι να εξασφαλισει το Reiki στα ζευγαρια 3Α που το επιθυμουν, να τους προσφερει δηλαδη, τον αναγκαιο ενωτικο και ολοκληρωτικο παραγοντα της σχεσης τους, η οποια ( συζυγικη ) σχεση τους αντανακλα στο φυσικο πεδιο την εσωτερικη ενωση των πολων των αντιθετων.
Επισκέπτης

φτου κι απ την αρχη
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Κλαίωωωωωωωωωω!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

silver29 έγραψε:φτου κι απ την αρχη
Που τις βρίσκεις βρε άτιμο;;; :lol: :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Βάσω , βλέπω ήλθε κόσμος !! :twisted:
Θα πάρω το κουβαδάκι μου με τους προβληματισμούς μου και θα πάω σε άλλο τόπικ 8)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ελααααααα........ Idea
Τ ισημαινει για σενα γαμος ..........

Πες μα τι ειναι για σενα γαμος και μην διαλεγεις το τι θα απαντησεις κατα περιπτωση.
Γιατί ολες οι ΑΝΑΓΚΕΣ που αναφέρω εγω ειναι βιωματικές και συνοψίζονται σε μια αληθεια ΦΟΒΟς.

ΦΟΦΟΣ που εκδηλωθηκε στον γαμο αλλα προέρχεται απο τις αντανακλασεις της σχεσης μου με τους γονείς μου.
ΑΥτο δεν εχει να κανει μητε με προταση μητε με συζητηση εχεινα κανει με δουλεια προσωπικη γιανα πεις καποια στιγμη
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΗ ΓΕΙΩΜΕΝΗ.

Ασε τις προτασεις και πες μας λοιπον τι έιναι για σένα ΓΑΜΟΣ.
για πολλους εδω μεσα στο forum φαινεται να ειναι ξεπερασμενο ;
Για την κοινωνία ολακερη ειναι ξεπερασμενο το θεμα ΓΑΜΟΣ.

Γίνεται για καλυψη κοινωνικών αναγκών,οικονομικών αγαγκων,και γενικότερης ανασφαλειας.Γίνεται γιατι ειναι προτυπο μεσα μας κοινωνικό.Κανεναν δεν κρατα ουτε το μυστηριον του Γαμου τοσα χρονια μητε η πνευματική κάλυψη που εσυ εννοείς τους ανθρωπους μαζι.Λιγοι ειναι συνειδητά μαζί καλα και παντρεμενοι.Αλλά αν ειναι ειλικρινείς και παλι όχι με τους αλλους αλλα με τους ευατούς τους στα χρονια τους εγγαμου βιου τους ,και βαζω εδω και τα δυο χερια μου στην φωτια,και τον λαιμο μου στην λαιμητόμο,τους εσωσαν κανα δυο κερατα ξεγυρισμενα.Αλλά που να τα πουνε.Σε ολες δε αυτες τις περιπτωσεις εφταιγαν οι γκομενες επωνυμες κι ανωνυμες.Οι άντρες δεν απαυτωσαν ψεκασαν και σκουπισαν σε ενα στιγμιαίο λαθος.Και προστιθεται στην ωραια σχεση δια βίου και μια αλλη παραμετρος ,αυτή της απειλης........κάτσε καλα γιατι με κερατωσες και ειμαι μεγαλοκαρδη-ος και σε συγχωρεσα ή κατσε καλα γιατι ετοιμος-η ειμαι να στα ξαναφορεσω.Η κατσε καλα γιατι αμα φυγω εγω εσεις θα πειναστε,ή θα βρωμειστε.Κι ετσι τα καλα μου καθονται στα καλα τους περνωντας και τα χρονια......βεντουζες τσαγακια χαμομηλακια και τα λοιπα και τα λοιπα αντε να βρεις να στα κανουν.

Αληθεια το θεμα γαμος σε αλλες χωρες καικοινωνιες μη Χριστιανικες εχει την ιδια θεση;Οπως κι αλλα θεματα παρθενίας και σχεσεων;
Το θεμα γαμος για μενα και η επιτυχία του εχει να κανει με το ποσο ειναι διατεθειμενη κι ωριμοι τα δυο μερη ν αδουεψουν γαιτ ην σχεση τους ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟ οι αύρες τους ενωννονται και η μια μπορει να εισχωρησει στην αλλη την στιγμη της ενωσης.Οανστην ενωση αυτη συνυπαρχουν απολυτα και οι δυο πνευματικά νοητικα και σωματικα.
Οταν το σωμα αρχιζει και βγαζει δορατα,οταν τα σωματα αρχιζουν να κανουν θορυβο αντι να παιζουν μουσική,οταν ο νους σου ειναι στον Κωστα και την Μαρια και συ κανεις έρωτα με την συζυγο Γιωργο και την συζυγο Κατερινα,κι οταν η ψυχη σου κλαίει αυτο δεν ειναι γαμος ειναι βιασμος κοινη συνεναισει.

Ασε λοιπον τις προτασεις και μιλησε μας για οσα εχεις βιώσει γιατι πραγματι η αληθεια ειναι πολυεδρική μιας και τα βιώματα του καθενος ειναι διαφορετικά αλλα, βιωματα αποτελουν την αληθεια κι οχι προτασεις συζητησεις δογματα.
Η ζωη ειναι στο εδω και τωρα.
Ανασκουμπωσου!!!!!!!

Για να σε βοηθήσω δε θα σου πω τουτο.Παρατήρησε τι εκδηλωνεται στην ζωή σου και αυτο εδω το φορουμ εχει γινει η ζωή σου οπως ολων μας,ειναι το μεγαλυτερο μερος των αντανακλασεων της. δεν συμβαινει τιποτα εδω που να μην εκδηλωνεται και στην ζωή μας,ειτε το παραδεχτείς ειτε όχι,ειτε μπορεις να το δεις ειτε όχι εσύ και ολοι μας..............με ποιον πολεμας Αντρέα στο θεμα Γαμος;

Για να πω ολα τα παραπάνω και να τα εκφρασω αγαπω τον ευατο μου κι οσα φοβηθηκε.Μετέτρεψα τους φοβους μου σε αγαπη και ειδα οτι μονο σε μενα μπορω να βρω ολα και οταν βρει κανεις αυτο το ΟΛΑ τοτε μπορει να δει κι ενα αλλο ενα ΟΛΑ ή ενα ΜΙΣΟ ή ενα ...λιγωτερο απο το μισο και να το κατανοήσει.
Η αγαπη δεν επιτιθεται.
Η αγάπη δεν αντιπαρατιθεται,
Η αγαπη ειναι αληθεια.
Το Ρεικι εινα αγαπη!
Το ρεικι ειναι αληθεια!
Το Ρεικι ειναι ελευθερία.

Οσο για τον γαμο στην Κανα οπω και τοσα αλλα καλα κρατει η ενωση των δυο σε σαρκαμια και η γυνη να φοβειται τον άνδρα αφου κανει και καμαι ντουζινα μωρα γιατι μονο αυτον τον σκοπο εχει.
Αληθεια..........για ποιον Ιησου μιλας;
Εκεινον τον ........πανω απ σενα ή εκείνον μεσα σε μενα(σεμιναριο)!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δυο ερωτησεις που μου κίνησαν την περιέργεια.
Σκαπανεά αν καταδεχθείς να απαντήσεις σε ενα πουλί ενεργειακά φορτισμένο με αμαρτωλή αλλότρια του ρέικι ενέργεια.....
Η φίλτατη σύζυγός σου με την οποία βιώνεις την πληρότητα , εχει 3Α η εχεις στόχο κάποια άλλη με τον ανάλογο βαθμό? Γιατί αν δεν εχει πως θα ξαναπαντρευτείτε με τις ευλογίες του Ρέίκι?

Βάσω, στην περίπτωση που η νύφη συμφωνήσει , δεν τους παντρεύεις να ησυχάσουμε ? Οσο για τα τυπικά , κάτι θα σκεφτούμε....Αν θέλεις θα ρωτήσω εγω τους ''ειδικούς '' .....υπάρχουν κι αν δεν υπάρχουν φτιάχνουν κάτι τυπικά μούρλια.....

υγ Σε γενικές γραμμες βαριέμαι αφόρητα σε γάμους βαφτίσια κλπ αλλα επειδή σε αυτόν θα ερθω εστω και ακάλεστη , παρακαλώ να το μάθω νωρίς για να ράψω το κατάλληλο .....και να προετοιμαστώ ....
Επισκέπτης

Βάσω , βλέπω ήλθε κόσμος !!
Θα πάρω το κουβαδάκι μου με τους προβληματισμούς μου και θα πάω σε άλλο τόπικ
Είναι να μην ερθει...
Ολοι εχουμε ανάγκη το γέλιο και το ξεσκόνισμα της σκιάς .... 8)
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

aetos έγραψε:υγ Σε γενικές γραμμες βαριέμαι αφόρητα σε γάμους βαφτίσια κλπ αλλα επειδή σε αυτόν θα ερθω εστω και ακάλεστη , παρακαλώ να το μάθω νωρίς για να ράψω το κατάλληλο .....και να προετοιμαστώ ....
Καλά !!!!εννοείται !!!!
Τι λες τώρα;;;
Εγώ θα έρθω και με το μαγιώ .... :lol:

Αυτή την απορία είχα και εγώ βρε αετέ!!!

Στη γυναίκα του το έχει πεί;;;; :shock:
:lol: :lol: :lol:
Επισκέπτης

Δεν το λέει όμως...εκτος κι αν της το φυλάει για εκπληξη ...οτι θα ντυθει πάλι νυφούλα και μάλιστα γιαπωνέζα....
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Αυτό κι αν είναι ...έκπληξη!!! :lol:
Επισκέπτης

Επισκέπτης

Γιάννη μου καλέ μου γαμπρέ, λες να μας έρθει καμιά αδέσποτη? πάλι

τις ακούω να σφυρίζουν στό αυτί μου....\εγώ πάντως θα φτιάξω το

τζατζίκι!

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3”