ω ναι fab! αυτό συμβαίνει συχνά...άλλα να λες και άλλα να καταλαβαίνουν κάποιοι από αυτούς που σε ακούν.
αλλά νιώθω ότι σε επίπεδο "διδασκαλίας" (συγχώρεσε την έκφραση, ούτε εμένα μου αρέσει) δεν μπορείς παρά να νιώσεις ότι υπάρχει κάποια ασάφεια στους "ακούοντες"...
συμφωνώ ότι αυτά συμβαίνουν στην αρχή του δρόμου, fab!
όμως δεν είναι μυστικά...Είναι βήματα που όλοι θα τα περάσουν, αν δεν τα περνάνε ήδη...
Και καλό είναι να τα ξέρουν, όσοι είναι μπροστά στον δρόμο...
Βλέπεις αυτό το φόρουμ δεν το διαβάζουν μόνο όσοι βαδίζουν ήδη στον δρόμο, αλλά και πολλοί άλλοι που τώρα ξεκινούν...
Γι' αυτό το αναφέρω, χωρίς να ορίζω ποιανού διαδρομή είναι...αφού αυτό δεν ενδιαφέρει στο βάθος ε?
και φυσικά το σταματώ, αφού δεν θέλεις συνέχεια!

σφαιρούλα, αν ο fab θέλει να είναι όποιος είναι, εμάς δεν μας πέφτει λόγος, ούτε βρίσκω ενδιαφέρον στο ποιός είναι...
Δέχομαι ότι μου λένε, και μέσα απο τις εκφράσεις και τον λόγο του, αναγνωρίζω την ψυχή του...Δεν έχει φύλο μωρέ αυτή!
Με ενδιαφέρουν αυτά που μπορούμε να μοιραστούμε και να νιώσουμε...΄Ολα τα άλλα είναι ζήτημα καθαρά ατομικό και αδιάφορο!!!
Και εσύ fab, μην ξεχωρίζεις τον πνευματικό δρόμο από τον φυσικό. Η κατάκτηση και των δύο είναι το ζητούμενο. Το να είμαστε μόνο πνευματικοί, σημαίνει ότι ενσωματώσαμε την τελειότητα, οπότε δεν έχουμε πια άλλη διαδρομή στην φυσική ζωή...
Το "κουτσομπολιό" ίσως είναι κάτι ακόμα που θέλει να βιώσει το πνεύμα μέσα από την ψυχή και την συνείδησή μας!
Θέλω να σου πω ότι η φυσική ζωή είναι από μόνη της πνευματική, ακόμα και μέσα στην δυσαρμονία της, αν και όποτε αυτή εισπράττεται ως τέτοια από τον καθένα μας...
Η ισορροπία δεν μπορεί να είναι συνεχόμενη...αλλιώς κάτι δεν πάει καλά με την ανθρωπιά μας!!!!