ΣΩΤΗΡΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ!

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

άλλα να λες και άλλα να καταλαβαίνουν κάποιοι από αυτούς που σε ακούν.
ω ναι fab! αυτό συμβαίνει συχνά...
αλλά νιώθω ότι σε επίπεδο "διδασκαλίας" (συγχώρεσε την έκφραση, ούτε εμένα μου αρέσει) δεν μπορείς παρά να νιώσεις ότι υπάρχει κάποια ασάφεια στους "ακούοντες"...

συμφωνώ ότι αυτά συμβαίνουν στην αρχή του δρόμου, fab!

όμως δεν είναι μυστικά...Είναι βήματα που όλοι θα τα περάσουν, αν δεν τα περνάνε ήδη...

Και καλό είναι να τα ξέρουν, όσοι είναι μπροστά στον δρόμο...

Βλέπεις αυτό το φόρουμ δεν το διαβάζουν μόνο όσοι βαδίζουν ήδη στον δρόμο, αλλά και πολλοί άλλοι που τώρα ξεκινούν...

Γι' αυτό το αναφέρω, χωρίς να ορίζω ποιανού διαδρομή είναι...αφού αυτό δεν ενδιαφέρει στο βάθος ε?

και φυσικά το σταματώ, αφού δεν θέλεις συνέχεια! :D

σφαιρούλα, αν ο fab θέλει να είναι όποιος είναι, εμάς δεν μας πέφτει λόγος, ούτε βρίσκω ενδιαφέρον στο ποιός είναι...
Δέχομαι ότι μου λένε, και μέσα απο τις εκφράσεις και τον λόγο του, αναγνωρίζω την ψυχή του...Δεν έχει φύλο μωρέ αυτή!
Με ενδιαφέρουν αυτά που μπορούμε να μοιραστούμε και να νιώσουμε...΄Ολα τα άλλα είναι ζήτημα καθαρά ατομικό και αδιάφορο!!!

Και εσύ fab, μην ξεχωρίζεις τον πνευματικό δρόμο από τον φυσικό. Η κατάκτηση και των δύο είναι το ζητούμενο. Το να είμαστε μόνο πνευματικοί, σημαίνει ότι ενσωματώσαμε την τελειότητα, οπότε δεν έχουμε πια άλλη διαδρομή στην φυσική ζωή...
Το "κουτσομπολιό" ίσως είναι κάτι ακόμα που θέλει να βιώσει το πνεύμα μέσα από την ψυχή και την συνείδησή μας!

Θέλω να σου πω ότι η φυσική ζωή είναι από μόνη της πνευματική, ακόμα και μέσα στην δυσαρμονία της, αν και όποτε αυτή εισπράττεται ως τέτοια από τον καθένα μας...

Η ισορροπία δεν μπορεί να είναι συνεχόμενη...αλλιώς κάτι δεν πάει καλά με την ανθρωπιά μας!!!! :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 21 Ιούλ 2008 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

σφαιρούλα, αν ο fab θέλει να είναι όποιος είναι, εμάς δεν μας πέφτει λόγος, ούτε βρίσκω ενδιαφέρον στο ποιός είναι...
Δέχομαι ότι μου λένε, και μέσα απο τις εκφράσεις και τον λόγο του, αναγνωρίζω την ψυχή του...Δεν έχει φύλο μωρέ αυτή!
Με ενδιαφέρουν αυτά που μπορούμε να μοιραστούμε και να νιώσουμε...΄Ολα τα άλλα είναι ζήτημα καθαρά ατομικό και αδιάφορο!!!

Δικιο εχεις και αυτην την τακτική θα κραταγα αν δεν δηλωνε άνδρας.

Ναι εχεις δικιο είναι η ψυχή μονο που εχει σημασία.Φοβος _ Αγαπη.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso δεν ενδιαφέρει να μπω εγώ στην θέση του άλλου και να εξετάσω εάν έχει καταλάβει ή όχι, αυτός θα πρέπει να ρωτήσει, εάν τον ενδιαφέρει. Αυτό για το οποίο ενδιαφέρεται αυτός που μιλάει είναι να έχει όσο τον δυνατόν πιο καθαρή επαφή.

Εσύ καλά κάνεις και τα αναφέρεις για τους λόγους που ήδη είπες. :D

Vaso μου είμαι ο τελευταίος που θα ξεχώριζε τον δρόμο σε πνευματικό και φυσικό. Ο δρόμος είναι η ίδια η ζωή. Όμως αυτό το ξέρω εγώ , το τι ξέρουν και αντιλαμβάνονται οι άλλοι είναι άλλο θέμα.

Το κουτσομπολιό σίγουρα είναι αυτό που λες αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τέτοιες συζητήσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απευθύνει κάποιος τον λόγο σε μένα από την στιγμή που έχω ήδη δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρομαι. Μπορούν όσοι αρέσκονται σε αυτό να τα λένε μεταξύ τους και να αλληλοχειροκροτούνται.
Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μην ασχοληθούμε άλλο με το ζήτημα.

Ακούω τώρα το La Luna από την Μονσερά Καμπαγιέ
Φωνάρα!!!
Είναι το αγαπημένο μου, το έχεις ακούσει? :bounce: :D
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

διαβαζω, ξαναδιαβαζω το θεμα αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα...

η απορια μου ειναι:

τελικα θα μας σωσει ο σωτηρας με το ακτινοβολο παραδειγμα του ναι ή οχι?

αν ναι με ποιον τροπο?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ακούω τώρα το La Luna από την Μονσερά Καμπαγιέ
Φωνάρα!!!
Είναι το αγαπημένο μου, το έχεις ακούσει
:D :D :D :D :D ωωωωωωωω ναι!!!

άκουσε και την Λίζα Γκεραρντ!!!

υπάρχει στο τόπικ ΜΟΥΣΙΚΗ... :D :D :D :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 22 Ιούλ 2008 12:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

απορια μου ειναι:

τελικα θα μας σωσει ο σωτηρας με το ακτινοβολο παραδειγμα του ναι ή οχι?
Γιαννάκη ναι θα μας σώσει...
τουλάχιστον από τον εαυτό μας! :wink:

Απλώσου Γιάννη μου, για να καταλάβεις όλο το τόπικ...

Μην περιορίζεσαι στον τίτλο!!! :wink:

Εικόνα

Το κουτσομπολιό σίγουρα είναι αυτό που λες αλλά εγώ δεν ενδιαφέρομαι για τέτοιες συζητήσεις και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απευθύνει κάποιος τον λόγο σε μένα από την στιγμή που έχω ήδη δηλώσει ότι δεν ενδιαφέρομαι. Μπορούν όσοι αρέσκονται σε αυτό να τα λένε μεταξύ τους και να αλληλοχειροκροτούνται.
Το να θεωρηθεί κουτσομπολιό η "διαίσθηση"μελους που ανοιχτά κατέθεσε.
Η δικη μου "διαίσθηση"που ανοιχτα κατεθεσα και επιμελως δεν απαντηθηκε
Το να συζητηθεί η "αποδοχή του κοινου φιλου και να μην ανησυχεί ο αετος" που απο σενα κατατεθηκε στο φορουμ,
Δεν αποτελει κουτσομπολιο!

Κια το ότι το καταθέτω ανοιχτά ότι με προβληματισε δεν το θεωρώ κουτσομπολιό.

Το ότι μπορεί να δυσκολευει ισως αυτο να το κατανοώ γιατι αλλοι βοηθιουνται με την αληθεια κι αλλοι ....όχι.
Κι εκει ειναι η δυσλειτουργία ώστε αυτο που σε μενα ειναι "ανοιχτα χαρτια" σε σενα αποτελει την εννοια του κουτσομπολιου.
:D

Το καθε τι ανοιγει δρόμους ειτε φαινεται είτε όχι!
Παραμένω στο θεόσταλτος, ψυχή!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ναι... απλωθηκα λιγακι αλλα δυσκολα τα πραγματα...

δυσνοητες προτασεις.. αγνωστες λεξεις.. διαξιφισμοι

μια χαρα ειμαι στην αμαθεια μου :D :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

διαξιφισμοι
οι λέξεις, Γιάννη μου, μπορεί να σου είναι άγνωστες...τα συναισθήματα όμως πρέπει να σου είναι πολύ οικεία...

και ναι, συμφωνώ...μια χαρά είναι η αμάθεια, όταν την προσεγγίζουμε από την οπτική της γνώσης!!! :wink:

για προσέγγισέ την από την μεριά της αγνότητας, να δεις τι σου λέέι... :D :D

Εικόνα

Ενας πολεμιστής του φωτός είναι αξιοπιστος,Κάνει καποια λάθη,μερικές φορές θεωρεί τον εαυτο του πιο σημαντικό α'οσο πραγμτικά είναι.ΑΛΛΑ δεν λέει ψέματα.

Οταν ενώνεται με τους αλλους γύρω απο την φωτια,συζητά με τους συντρόφους και τις συντρόφισσες.Ξερει ότι τα λογια τους θα μείνουν φυλαγμένα στην μνήμη του Σύμπαντος σαν τεκμήριο της σκέψης του.

Και ο πελεμιστής συλλογίζεται:"Γιατί μιλάω τόσο αφού σε πολλές περιπτώσεις δεν είμαι ικανός να κάνω ολα όσα λέω;"

Η καρδιά απαντάει"Αφου υπερασπίζεσαι δημόσια τις ιδέες σου,πρέπει να καταβάλεις προσπαθειες να τις ΣΕΒΕΣΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ"

Ακριβώς επειδη πιστεύει πως είναι αυτο που λέει,ο πολεμιστης καταληγει να γίνει αυτο που λέει πως ειναι.

Το εγχειρίδιο του πολεμιστή του Φωτός

"Αφίεσθε Ημών"
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Πα πα πα πα πα παιδάκι μου
Τι τρομερό κείμενο είναι αυτό!!!!!!!

Ο Κοέλο dear δεν είναι ο Σολομώντας και η λέξη φως δεν πηγαίνει ποτέ στην ίδια φράση με την λέξη πόλεμος.

Κατάλαβες τώρα γιατί δεν ανέλυα όσα έλεγες? Τι να αναλύσω και τι να σχολιάσω?

’ντε καλό απόγευμα και κάνε καμιά βουτιά και για μας.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πέρα από την "υποτίμηση" του Κοέλο, που ούτε εμένα μου λέει τίποτα, εκτός από έναν συγγραφέα που εκφράζεται, νιωθω ότι "υποτιμάς" και την σφαιρουλα με αυτήν σου την πρόταση fab...
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ανάλυση ο λόγος του καθενός μας, εδώ μέσα τουλάχιστον.

Η γνωση δεν προάγεται από την ανάλυση, αλλα από την ελευθερία που εκφράζεται σαν εαυτός, όποιος και αν είναι...

Αν σου φαίνεται "λίγο" αυτά που αναφέρει η Καλλιόπη, τουλάχιστον, αγαπητέ fab, σχολίασε το, διερευνώντας το και βοήθησέ μας και εμάς να κατανοήσουμε!

Δεν το είπαμε άλλωστε? Αυτό που προάγει την κατανόηση, είναι η μεγαλύτερη "ευθύνη" μας! :D

Ο Ιησούς πολέμησε για το φως, στον ναό! Και ο καθένας μας έχει πολλές οπτικές γωνίες για να κάνει "πόλεμο" και άλλες τόσες για να νιώσει το "φως"!!! :D

Εικόνα

fab1612 έγραψε:Πα πα πα πα πα παιδάκι μου
Τι τρομερό κείμενο είναι αυτό!!!!!!!

Ο Κοέλο dear δεν είναι ο Σολομώντας και η λέξη φως δεν πηγαίνει ποτέ στην ίδια φράση με την λέξη πόλεμος.

’ντε καλό απόγευμα και κάνε καμιά βουτιά και για μας.
Εικόνα
Εικόνα
Καλη μου Ρουλα ο πολεμιστης αν και σε πολεμο δεν λεει ψεματα κι "Αφου υπερασπίζεται δημόσια τις ιδέες του,καταβάλει προσπαθειες να τις ΣΕΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ"
Κι αυτο ειναι το θεμα μου ακριβως σε σχεση με τους Σωτήρες κι όσους μπορουν να ειναι ακτινοβολα παραδειγματα ζωής!

Αλλο εγκρατεια καλη μου ......που αμα την χασεις γίνεται εικονιδιάκια γαι παιδια κι αλλο εκθετω τις αποψεις μου κι αναλαμβανω το κοστος κι αυτων και της ζωής μου περα απο ειρωνίες και "βουτιές " όπως οι δικές σου.
Φως και πολλα χαμογελα καρδιας πίστεψε με γιατι εχω κατανοήσει εδω και καιρο!
ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΕΙΜΑΙ!!!!!!

"Αφίεσθε Ημών"
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso έχω την ευθύνη των λόγων μου και των πράξεών μου
Έχεις κάθε δικαίωμα να λες το α ή το β

Τον Κοέλο δεν τον υποτιμάω, είναι αυτός που είναι και τον διαβάζουν αναλόγως αντίληψης

Δεν θέλω να βοηθήσω κανέναν να κατανοήσει, δεν είμαι δάσκαλος ούτε οδηγός

Η ίδια ζήτησε σχολιασμό και θεώρησε ότι δεν ξέρω να απαντήσω όταν της είπα ότι διατηρώ της επιφυλάξεις μου στο θέμα ψυχής και προσωπικότητας
Και δεν έχω Βάσω τίποτα να σχολιάσω γιατί η σφαιρούλα χλευάζει ασυστόλως την διδασκαλία που κάποιοι άνθρωποι δέησαν να της αναφέρουν, εξυπηρετώντας τον ανεξέλεγκτο συναισθηματικό της κόσμο

Και όχι ο Ιησούς δεν πολέμησε, αυτά εξυπηρετούν την προσωπικότητα και τίποτα περισσότερο.

Και μην συμμετέχεις σε αυτό σε παρακαλώ.
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Καλλιόπη άντε για μπάνιο και μην μου λες εμένα για ................
ιδέες???????
Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”