ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οποιος θελει μπορει να μου γραψει ημερομηνια γεννησης , ωρα και μαιευτηριο και εγω θα σας πω την μοιρα σας, θα σας πω το ριζικο σας
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

silver29 έγραψε:Οποιος θελει μπορει να μου γραψει ημερομηνια γεννησης , ωρα και μαιευτηριο και εγω θα σας πω την μοιρα σας, θα σας πω το ριζικο σας
Ντζαμπααααα,ασημωμα δεν εχει για :D :P :P :P :P :P :P :P
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

silver29 έγραψε:Οποιος θελει μπορει να μου γραψει ημερομηνια γεννησης , ωρα και μαιευτηριο και εγω θα σας πω την μοιρα σας, θα σας πω το ριζικο σας
Η μαία και ο γιατρός παίζουν κανένα ρόλο ?? :-o :-o
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Valia

Δημοσίευση από Valia »

τελικά για τον βόρειο δεσμό, έχουμε μιλήσει κάπου?? σε κάποιο τόπικ ίσως?? :-? :-?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Τι εννοείς Βαλάκι? :-?

Εδώ, σ' αυτό το τόπικ έχουμε πει διάφορα για Β και Ν Δεσμό...

πάρτο από την αρχή! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

ναι, το διάβασα! αλλά κυρίως αναλύουμε τον νότιο δεσμό νομίζω... δεν διάβασα κάτι συγκεκριμένο για τον βόρειο :D θα το ξαναπάρω από την αρχή Βασάκι μου :x :x
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

άσε Βαλάκι, μην το διαβάσεις από την αρχή...το έκανα εγώ :-D

και πράγματι δεν έχει κάτι για τον Β. Δεσμό...

θα κάνω αναζήτηση και αν βρω κάτι ενδιαφέρον θα το βάλω! :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κάτι ανακάλυψα... :-D

Η ΚΑΡΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑ

Η Σελήνη συμβολίζει το υποσυνείδητο και οι Δεσμοί παίζουν τεράστιο ρόλο όσον αφορά στα μοντέλα συμπεριφοράς που έχουμε εκεί αποθηκεύσει.

Ο Νότιος Δεσμός (South Node) της Σελήνης συμβολίζει το παρελθόν, συμπεριφορές και συνήθειες που είχαμε σε προηγούμενες ζωές. Εδώ φαίνονται τα ταλέντα, η ιδιοφυΐα και η γοητεία μας, ατού που όμως τώρα μπορούν να γίνουν η Αχίλλειος πτέρνα μας. Γιατί ο ΝΔ είναι ο εύκολος δρόμος, αποτελείται από οικεία χαρακτηριστικά στα οποία αν συνεχίσουμε την προσκόλληση δεν θα μπορέσουμε να εξελιχτούμε. Ο ΝΔ είναι αυτά που πρέπει να αφήσουμε πίσω για να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Βόρειος Δεσμός (North Node - True Node) της Σελήνης συμβολίζει το μέλλον. Δείχνει τις προοπτικές που έχουμε και τους τομείς όπου θα επιτύχουμε μέσα από την προσωπική μας προσπάθεια. Όταν υπάρχει προσπάθεια όμως υπάρχει υποστήριξη και προστασία. Ο ΒΔ είναι το σημείο προς το οποίο πρέπει να βαδίσουμε σε αυτή την ζωή για να φτάσουμε στην προσωπική μας ολοκλήρωση.

Για τους αρχαίους ο ΒΔ ήταν «τυχερός» και ο ΝΔ «άτυχος». Αυτό δεν ισχύει απαραίτητα. Το να στεκόμαστε ακίνητοι στο παρελθόν και να αρνούμαστε να δοκιμάσουμε καινούργιες εμπειρίες για να προχωρήσουμε στο μέλλον, δεν είναι γρουσουζιά. Είναι βλακεία. Η γυναίκα του Λοτ κοίταξε πίσω και μεταμορφώθηκε σε στήλη άλατος. Αυτό συμβαίνει όταν κολλάμε στα παλιά. Οι Ινδιάνοι συμβόλιζαν τον ΒΔ με την φύση του ’ρη και τον ΝΔ με την φύση του Κρόνου. Οι Θεοσοφιστές θεωρούσαν τους Δεσμούς καρμικούς. Ότι αν ο Ήλιος ενός ατόμου συμπίπτει με τους Δεσμούς της Σελήνης στον δικό σου χάρτη τότε η σχέση σας είναι καρμική, αναπόφευκτη. Έχει ένα μάθημα να δώσει ή να πάρει από σένα.

Καρμικά εδώ, θεωρούνται πρόσωπα και γεγονότα που μας οδηγούν στον Βόρειο Δεσμό, στην προσωπική ολοκλήρωση και το μέλλον, μέσα από τα μαθήματα -συχνά επώδυνα- που μας δίδουν στο παρόν. Λέγοντας καρμικά «πρόσωπα» δεν είναι εννοούμε απαραίτητα εκείνον τον άγνωστο και την ηλεκτρική έλξη με ανεξήγητη οικειότητα που σε διαπέρασε μόλις μπήκε στο δωμάτιο.

Το μάθημα σου, μπορεί να το πάρεις από τον πατέρα, την αδερφή, το αφεντικό που θαυμάζεις, τον συνάδελφο που αντιπαθείς, αλλά και τον σύντροφο που κολλήσατε από την πρώτη εκείνη ανεξήγητη στιγμή (και που όμως δεν σημαίνει ότι θα κρατήσει για πάντα επειδή η σχέση σας είναι καρμική). Καρμικό είναι οτιδήποτε και οποιοσδήποτε εξυπηρετεί το κοσμικό πλάνο της προσωπικής σου εξέλιξης. Δάσκαλοι που σου μαθαίνουν ποιος-α πρέπει να γίνεις στο μέλλον (ΒΔ).

Αν έχεις στο Κριό το

Βόρειο Δεσμό: Αποζητάς αυτοεπιβεβαίωση και είναι στην φύση σου να εξελίσσεσαι. Τώρα πρέπει να αποκτήσεις ανεξαρτησία και να ακολουθήσεις τα δικά σου πιστεύω. Και να φτάσεις στα ανώτατα επίπεδα της προσωπικής σου ανάπτυξης. Γιατί για να αλλάξεις, πρέπει πρώτα να γίνεις κάποιος.

Νότιο Δεσμό: Είχες επιβληθεί πολύ σκληρά στο παρελθόν και τώρα είναι η σειρά σου να υπηρετήσεις τους άλλους.

Αν έχεις στο Ταύρο το

Βόρειο Δεσμό: Έλκεις πρόσωπα και πράγματα που θέλουν να κατακτηθούν. Όμως, πρέπει να βοηθήσεις τους άλλους να είναι ανεξάρτητοι στερώντας τους την πολυτέλεια να εξαρτώνται από σένα. Τα δεκανίκια, ακόμα και τα ψυχολογικά, όταν χρησιμοποιούνται για καιρό εμποδίζουν το άτομο να δυναμώσει.

Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν έχεις δώσει τεράστια σημασία σε υλικά αγαθά και έχεις υπερεκτιμήσει τον εαυτό σου. Σε οποιοδήποτε οίκο κι αν πέφτει, ο ΝΔ στον Ταύρο σημαίνει ότι πρέπει να απαλλαγείς από την κτητική και υλιστική σου συμπεριφορά.

Αν έχεις στο Δίδυμο το

Βόρειο Δεσμό: Αυξάνει την ευστροφία, την ευελιξία και την ικανότητα να προσαρμόζεσαι σε νέες καταστάσεις. Θα ωφεληθείς από συγγενείς και φίλους που έλκονται από την αισιοδοξία με την οποία προσεγγίζεις τα πράγματα. Αυτή σου την τάση πρέπει να καλλιεργήσεις σ' αυτή την ζωή.

Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν έξτρα επιπόλαιος-η. Με καμία διάθεση για σταθερότητα, πηδούσες από την μια εμπειρία στην άλλη. Αν συνεχίσεις και τώρα έτσι, ούτε επιτυχία θα σημειώσεις ούτε καμιά δύναμη θα διατηρήσεις.

Αν έχεις στο Καρκίνο το

Βόρειο Δεσμό: Αναπτύσσει την μητρική, οικογενειακή φύση σου, και θα ολοκληρωθείς αναπτύσσοντας αυτές τις αρετές. Επικεντρώνεσαι στην δημιουργία ενός ζεστού σπιτικού και δείχνεις ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα των άλλων.

Νότιο Δεσμό: Υπήρξες ένα εγωκεντρικό, πλεονεκτικό άτομο. Καιρός να νικήσεις τον εγωισμό σου και να ασχοληθείς με αυτά που χρειάζονται οι άλλοι.

Αν έχεις στο Λέοντα το

Βόρειο Δεσμό: Κατέχεις ηγετικές ικανότητες, χρειάζεσαι αυτονομία για να αποδώσεις και χαρακτηρίζεσαι από αρχοντιά και υπερηφάνεια. Μόνο που πίσω από την υπερηφάνεια του Λιονταριού κρύβεται η αρετή του αυτοσεβασμού, και αυτό ακριβώς πρέπει να καλλιεργήσεις τώρα.

Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν καταχράστηκες την δύναμή σου και χειρίστηκες άτομα και περιστάσεις με τεράστιο εγωισμό. Τώρα πρέπει επικεντρώσου στο καλό των άλλων.

Αν έχεις στη Παρθένο το

Βόρειο Δεσμό: Στο ζώδιο της αγνότητας και της ορθής αμερόληπτης κρίσης, σου δείχνει ότι αυτές είναι οι αρετές που πρέπει να καλλιεργήσεις τώρα. Η «μαμά Τερέζα» μέσα σου θα σε βοηθήσει να ολοκληρωθείς προσφέροντας σε όσους έχουν την ανάγκη.

Νότιο Δεσμό: Πρέπει να ξεπεράσεις την τάση σου να κριτικάρεις τους πάντες με σκληρές ετυμηγορίες. Στο παρελθόν το έκανες, αλλά μάντεψε ποιος ήταν ο ένοχος για την αυτοκαταστροφή σου τελικά.

Αν έχεις στο Ζυγό το

Βόρειο Δεσμό: Ευνοεί την ολοκλήρωση που έρχεται όταν κινούμαστε από τον εαυτό μας προς τον άλλον, από τα ατομικά επίπεδα στα ψυχικά. Επικεντρώσου στην αγάπη σου για τους άλλους και λιγότερο για τον εαυτό σου.

Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν στηριζόσουν σε άτομα που άφηνες να σου ρυθμίζουν την ζωή. Τώρα πρέπει να πάρεις τις δικές σου αποφάσεις, σωστές ή λάθος. Θα ωριμάσεις μέσα από δική σου έκφραση και εμπειρία.

Αν έχεις στο Σκορπιό το

Βόρειο Δεσμό: Σου δείχνει τον δρόμο της αναγέννησης. Θα βιώσεις την πνευματική σου ολοκλήρωση, όταν αντί για τα προσωπικά σου οφέλη ενδιαφερθείς για το καλό των άλλων. ’σε την θεία θέληση να εκδηλωθεί, ξεκόλλα από την δική σου. Και τότε θα γαληνέψεις μέσα σου.

Νότιο Δεσμό: Σταμάτα να αγανακτείς και μην διψάς να επιβληθείς. Η λαγνεία και η απληστία σου πρέπει να μεταλλαχθούν σε αγάπη και προσφορά.

Αν έχεις στο Τοξότη το

Βόρειο Δεσμό: Ανοίγει τους ορίζοντες για ταξίδια σωματικά και πνευματικά. Σε ωθεί να αναπτύξεις τα θετικά στοιχεία μέσα σου που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα τυχόν αρνητικά στον γενέθλιο χάρτη σου.

Νότιο Δεσμό: Μάθε να επικεντρώνεσαι και να συγκεντρώνεις τις δυνάμεις σου σε ένα σκοπό, αντί να πηδάς από τον ένα στόχο στον άλλο. Για να κατακτήσεις κάτι - όπως και για να προσφέρεις-πρέπει πρώτα να βρίσκεσαι κάπου.

Αν έχεις στον Αιγόκερο το

Βόρειο Δεσμό: Οι επαγγελματικές σου δεξιότητες και φιλοδοξίες θα στραφούν προς το κοινό καλό. Θα ολοκληρωθείς μέσα από την προσπάθειά σου για υψηλά επιτεύγματα που θα σε μεταμορφώσουν σε ένα είδος λυτρωτή για τον κόσμο.

Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν οι προσωπικές σου φιλοδοξίες και η ηγεμονική τάση σου, σε μεταμόρφωσαν σε ένα εγωιστικό τέρας που τώρα πρέπει να θυσιαστεί.

Αν έχεις στον Υδροχόο το

Βόρειο Δεσμό: Για να εξελιχθείς πνευματικά σου χρειάζεται να προσφέρεις στο σύνολο, να συνειδητοποιήσεις την ενότητα που διακατέχει την ζωή. Ασχολήσου με κοινωφελείς σκοπούς, όχι ατομικούς. Επιστήμη, ιατρική, έρευνα ή φιλοσοφία θα σου ανοίξουν τον δρόμο που οδηγεί στην λεωφόρο της προσωπικής σου ανάπτυξης.

Νότιο Δεσμό: Παλιά, προτιμούσες να απομονώνεσαι απ' τον κόσμο- τον οποίο αντιμετώπιζες με απέχθεια και πρωτοφανή σνομπισμό. Κατανίκησε τον εγωκεντρισμό σου και τις συμπεριφορές που πηγάζουν από αυτόν.

Αν έχεις στους Ιχθύς το

Βόρειο Δεσμό: Δηλώνει την πλήρη διάθεση του εαυτού σου στις υπηρεσίες των άλλων. Το ακυβέρνητο πάθος σου μετατρέπεται σε εσωτερική νηφαλιότητα αλλά όχι απάθεια.

Νότιο Δεσμό: Στο παρελθόν σε διακατείχε η τάση να δραπετεύεις από την πραγματικότητα και να αποφεύγεις τις ευθύνες. Σε οδηγούσαν οι αισθήσεις και ο αισθησιασμός. Τώρα, άσε υψηλότερες αξίες να επικρατήσουν στην ζωή σου

Πηγή: http://www.stardome.gr

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

πολύ καλό Βασάκι, σ ευχαριστούμε! >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Πολύ ενδιαφέρον!! :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Kαι πώς μπορούμε να μάθουμε που έχουμε βόρειο και νότιο δεσμό :-? :-? :-?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Α Ιωάννα σε βρίσκω αδιάβαστη! Τί ξεθάφτρα είσαι αν ξεθάβεις τα μισά; :P

Πήγαινε αρχή αρχή του θέματος και θα σου λυθούν οι απορίες ;)
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Το έκανα βρέ Μαράκι αλλα βρήκα μόνο οτι έχω ΝΔ στο λιοντάρι :-(
για ΒΔ δεν βρήκα κάτι :-?
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Μήπως εγώ κατάλαβα λάθος; Εγώ κατάλαβα ότι πάνε πακετάκι. Πχ:

5/1/1980
ΛΕΩΝ
19/9/1981
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

πριν είχε γραφτεί ότι:

Από
Βόριος Δεσμός
‘Εως
Νότιος Δεσμός

Δηλαδή καταλαβαίνω ότι αν είσαι γεννημένος μεταξύ 5/1/80 - 19/9/81, έχεις Βόριο Δεσμό στο Λέοντα και Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο.

Διορθώστε με όποιος θέλει, μην της λέω και άσχετα...

Επιστροφή στο “ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ”