το όραμα μου

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ηταν η δυναμη του να καθηλωνει τα πληθη και να τα κανει να κρεμονται απο τα χειλη του.

Σκαπανέα, αν αυτό ήταν το πιο συναρπαστικό στην ζωή του Ιησού, πρόσεξε τι ομοιότητα έχει με την ικανότητα του Χίτλερ...

Το πιο συναρπαστικό στην ζωή του Ιησού ήταν η αγνότητα, Σκαπανέα. Κατά την άποψή μου...

Η αγνότητα, πίστεψέ με, κάνει τα πλήθη και κολλάνε επάνω σου...Γιατί κάτι "αναγνωρίζουν" από σένα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ο ορισμός του "σωστού" και του "λάθους" καθορίζεται όχι μόνο από το χρόνο, αλλά ακόμα και από τον τόπο. Μερικές δραστηριότητες στον πλανήτη σας (η πολυγαμία, για παράδειγμα) είναι παράνομες σ' ένα μέρος και, λίγα μόνο μίλια πιο κάτω, είναι νόμιμες. Κι έτσι, το αν κάποιος άνθρωπος κριθεί ότι έχει κάνει κάτι "κακό", δεν είναι θέμα του τι έχει πραγματικά κάνει, αλλά πού το έχει κάνει.

Συζήτηση με το Θεό, βιβλίο 2
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αγαπημένοι μου φίλοι, σε λίγες ώρες θα σας αποχωριστώ...
΄Ισως είναι οι τελευταίες αράδες αυτές που γράφω, πριν τον καινούργιο χρόνο.
΄Οταν θα γυρίσω, θα είμαι κατά ένα χρόνο ( :wink: ) μεγαλύτερη και κατά μερικές ημέρες "ωριμότερη"....

To συνηθίζω να κάνω απολογισμό των «πεπραγμένων» στην ζωή μου, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί θεωρώ ότι πολλές «πράξεις» περικλείουν μεγάλη επίγνωση, αν αποστασιοποιηθούμε από τον πόνο ή την χαρά που μας προκάλεσαν, και τις δούμε σαν δώρα ωρίμανσης και συνέπειας στις θεμελιώδεις αξίες του εαυτού μας.

Στην διάρκεια, λοιπόν, αυτού του χρόνου, είχα την χαρά να «γνωριστώ» ξανά με «παλιούς» φίλους, να τους καλοδεχτώ στην ζωή μου, είχα την ευλογία να δεχτώ τα «δώρα» τους, που δεν σας κρύβω, ότι ορισμένα με «πόνεσαν»…με οδήγησαν με απίστευτη δύναμη σε βαθύτερα επίπεδα που χρειάζονταν φως, για να αναδυθούν αληθινές στιγμές γνώσης των επιθυμιών και να τις διαχωρίσω από τις αγνές, πραγματικές θελήσεις του εαυτού μου.

Στην διάρκεια αυτού του χρόνου, έκλαψα πολύ!
Στην διάρκεια αυτού του χρόνου, γέλασα πολύ!
Στην διάρκεια αυτού του χρόνου ερωτεύθηκα πολύ!
Στην διάρκεια αυτού του χρόνου κατανόησα πολύ!
Στην διάρκεια αυτού του χρόνου, είδα το όραμά μου να υλοποιείται μέσα από την αγάπη σας, για την οποία είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων!

΄Έρχεται μια νέα χρονιά, που θα σηματοδοτήσει και νέες διαδρομές, τις οποίες εύχομαι να μοιραστώ ξανά με όλους σας.
Καλωσορίζω στην ζωή μας οτιδήποτε θα μας κάνει να νιώθουμε άνθρωποι,
οτιδήποτε θα μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί,
οτιδήποτε θα μας κάνει να αγγίξουμε τις αξίες του αληθινού εαυτού μας,
αφήνοντας πίσω μας, οτιδήποτε μας εγκλωβίζει σε πόνο και ασυνέπεια…

Το 2008 είναι μια σημαντική χρονιά, όπου το ΦΩΣ γίνεται κρυστάλλινο…
Ας προετοιμαστούμε όλοι, ώστε να το ενσωματώσουμε στην γήινη διαδρομή μας για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην υψηλότερη δόνησή του, μέσα από την καθαρότητα και αγνότητα του εαυτού μας!

Εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά να γίνει η ζωή του όνειρο, ή το όνειρό του να γίνει ζωή…

Μην ξεχνάτε, ότι καμιά φορά το "όνειρο" για να πραγματοποιηθεί περιέχει πόνο, όπως και η ζωή μας, μέχρι να γίνει "πραγματική", μας πονάει...
΄Οταν όμως το όνειρο γίνει ζωή...τότε ξεκινά η αιωνιότητα...

Σας αγαπώ πολύ, καλή χρονιά!

Remember Me
http://www.youtube.com/watch?v=1mLtxRC3 ... re=related

(Legolas...για τον γυναικείο πληθυσμό του φόρουμ :wink: και η αδυναμία μου :) )

Εικόνα

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γράφω εδώ για την χαρά που είχα, να βιώσω σε μια μέρα, την κρυστάλλινη δόνηση που ακτινοβολεί σήμερα σε μένα, η πνευματική συνειδητότητα του Ιησού, σαν Σάναντα!

Εδώ και καιρό, ένιωθα την διαφορετική δόνηση όταν με πλησίαζε, μέχρι που έγινε ένα μαζί μου και μέσω πάντα της ενσυναίσθησης κατανόησα την διαφορετικότητα και την κρυστάλλινη και διαυγή επικοινωνία που με οδηγεί με συνέπεια στο δρόμο της ουδετερότητας.

Αυτή η διαδρομή, από την στιγμή που ξεκίνησε με έβαλε σε μια συναισθηματική δίνη, κάνοντας με να διανύω τα σκοτάδια, την ίδια στιγμή που όλα μέσα μου ήταν φωτεινά!

΄Ολα αξιολογήθηκαν από την αρχή! ΄Ηταν, και ακόμα είναι, οδυνηρό να αναγνωρίζω τα αισθήματα και τις δυσκολίες που φέρνουν αυτά στην φυσική μου ζωή, να προσπαθώ να τα τοποθετήσω στην διάσταση που βρίσκομαι και να τα αγκαλιάζω με αγάπη, διακρίνοντας αμυδρά την διαφορετική τους δόνηση.

Το ότι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί είναι κάτι που αναγνώρισα εδώ και χρόνια. Η ελευθερία που αισθάνομαι, πέρα από το σώμα και την συνείδηση μου, έδωσε τον χώρο στους άλλους να εκφράζονται με την αλήθεια τους, που ακόμα και αν ήταν επιφανειακή, εμένα μου αρκούσε, για να νιώθω βαθύτερα, ό,τι εκείνοι δεν μπορούσαν.

Αυτό όμως το "βαθύτερα" άνοιγε τις πύλες ενός αισθήματος, που με ξεγελούσε με την ομορφιά του και την γλυκύτητά του, με αποτέλεσμα να πέφτω στην φυσική μου ζωή σε "παγίδες" και αμφισβητήσεις για το "χάρισμα" μου!

Εδώ και ένα χρόνο έχω πάρει το "μήνυμα", για την διαδρομή της ουδετερότητας, που θα φέρει το ψυχικό μου "φως" σε νέα επίπεδα κρυστάλλινης δόνησης...
Εδώ και ένα χρόνο εργάζομαι εσωτερικά, αναγνωρίζοντας την ανάγκη μιας εξελικτικής πορείας που έχει φυσική έκφραση στην ζωή μου και στην ζωή των άλλων.

Και εχτές το βράδύ, ήρθε το πρώτο μήνυμα για την ανάληψη...
Αυτό που μέχρι εχτές ήταν προσωπική πορεία, καταγράφηκε και με λέξεις!

Δεν ξέρω ακόμα, αν αυτές οι λέξεις θα κοινοποιηθούν άμεσα...
Πάντα αξιολογώ και νιώθω την κατάλληλη στιγμή.

΄Ομως δόθηκε σε μια σημαντική στιγμή για μένα, που ήμουν σε ένα κομβικό σημείο στο βιβλίο μου, με τίτλο "ο όρκος"....

Για όσους ξέρουν τι σημαίνει αυτός ο όρκος για την ενσάρκωσή μου, θα κατανοήσουν την σημαντική στιγμή που ανοίγεται αυτήν την στιγμή. Το συνδυάζω με την κρυστάλλινη δόνηση που νιώθω σαν φυσική πραγματικότητά μου και χαίρομαι για σήμερα και αυτήν την χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

Νιώθω ότι σήμερα αρχίζει η ουσιαστική ανάπτυξη των παραμέτρων, που σε ψυχικό επίπεδο σημαίνει "φωτεινό σώμα"...!!! :D

Εικόνα

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Χαίρομαι για σένα και νοιώθω ευτυχής που το μοίραζεσαι και με μένα εκτος των αλλων.Σιγουρα εχεις πολλά περισσοτερα να δώσεις και σε αλλη διασταση απο ότι μεχρι σήμερα.
Χαρα και σε όλους εμας!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Σ' ευχαριστώ που το μοιράζεσαι

Διαβάζοντάς το ένοιωσα την ψυχή μου να φτερουγίζει.
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται ότι το μήνυμα που πήρες έχει σημασία και για μένα ?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D μακάρι να ήξερα, αν έχει σημασία ιδιαίτερα για κάποιους ή αν έχει για όλους. Πριν βγει οτιδήποτε, περνάει από εμένα crash test!

΄Ομως θεωρώ ότι χρειάζεται διευκρινήσεις και η έννοια "ανάληψη" και η ουσία της κρυστάλλινης δόνησης. Μέχρι τώρα ότι γνώση υπήρχε για την ανάληψη, ήταν ότι το φυσικό σώμα καίγεται...
Αυτό εσωτερικά, τουλάχιστον για μένα, διορθώθηκε...Μεταβολή χαρακτηρίζει το σώμα, αλλά ακόμα θέλω να περάσω και την αντίστοιχη δοκιμασία του επιπέδου.

Ο τρόπος ζωής μου, σε φυσικό επίπεδο, έχει αρχίσει να αναδυκνείει και μετατροπές σε συνειδησιακό έπίπεδο, που ακόμα δεν είμαι σε θέση να μοιραστώ. Υπομονή κάνω... :wink:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Η ψυχή μας φτερουγίζει διαβάζοντας το μύνημά σου ...γιατί ξέρει... ποιά είναι η χαρά της ανάληψης... και περιμένει !! και ας μην τη συλλαμβάνουμε οι ίδιοι ακόμα. :lol:
Σε ευχαριστώ που το μοιράζεσαι και αποτελείς σημείο αναφοράς για την αναπτυξή μου!!! :cry:
Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μοιραστείς αυτό το μύνημα!!!γιατί η κρυσταλλική ενέργεια που λαμβάνεις Εσύ ’’ανωθεν’’, κινείται κυκλικά ανάμεσα μας μέσα από αυτό το φόρουμ και τη διαυγεια της επικοινωνίας που έχεις δημιουργήσει!!!! :lol:
Ετσι τα οφέλη για όλους είναι απίστευτα!!!
Σ’αγαπώ :cry:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:cry: :cry: :cry:

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Με καλυψαν απολυτα ολοι παραπανω σε αυτα που γραφουν...
Ενα μεγαλο ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που το μοιραζεσαι και που υπαρχεις με οπιοδηποτε τροπο στην ζωη μας...!!!!!
Θα περιμενουμε οταν εισαι ετοιμη να μας πει περισσοτερα....

:D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το θελω κατα συνεπεια καλη μου Βασω, το οποιο και τονιζω στην παραθεση του κειμενου σου, ειναι το ουσιωδες συστατικο της πιστης μας, χωρις την οποια δεν μπορουμε να βαδισουμε στο μονοπατι που χαρακτηριζω ως Τη Λεωφορο Της Αγιοτητας

Σκαπανέα, χρησιμοποιώ κάποιες φράσεις σου, γιατί εδώ νομίζω ότι ταιριάζει η απάντηση...
Η πίστη, είναι τελείως διαφορετική από αυτή που εσύ χτίζεις την διαδρομή σου...Η πίστη η ακλόνητη χρειάζεται κατ' αρχήν στον εαυτό σου. Η Λεωφόρος της Αγιότητας δεν είναι τίποτα άλλο από το απόλυτο ξεκαθάρισμα του θεού και εσένα! ΄Ισοι είναι οι όροι...και αυτό σου διαφεύγει! Τίποτα δεν μπορείς να φτάσεις, αν δεν μπορέσεις να ξαναβρεις την χαμένη σου αθωότητα, η οποία, πίστεψέ με, δεν περνάει μέσα από κανέναν ρόλο...

Δεν θα ήθελες να ξέρεις, πόσες σκεπτομορφές, άχρηστες και ανούσιες έχουν δημιουργήσει οι Χριστιανοί, και όσοι θεωρούν τον Ιησού, Θεό! Και αναφέρομαι στην δική μας θρησκεία, για να μην αναφερθώ σε άλλες, που αυτήν την στιγμή δεν μας αφορούν!

Και φυσικά δεν χρειάζεται να πω, ότι σ' αυτό το πεδίο δεν δέχομαι αντιπαραθέσεις...Μοιράζομαι μαζί σας ότι μπορώ και χρειάζεται.
Σε όποιον δεν κάνουν, ας τα προσπεράσει...

Και όποιος επίσης μπορεί κάτι να μοιραστεί μαζί μας, όχι νοητικό, αλλά βιωματικό, ας το κάνει, με χαρά!

Κανείς δεν χρειάζεται να πειστεί για τίποτα, όπως επίσης κανείς δεν χρειάζεται να πιστέψει τίποτα! Η αλήθεια δεν είναι προνόμιο, αλλά διαδρομή προσωπική...Και από μένα τουλάχιστον, είναι σεβαστή η οποιαδήποτε, ακόμα και αυτή που περιέχει μόνο νόηση και γνώση και όχι εμπειρία...

΄Ισως είναι καιρός να πω λίγα πράγματα για τα "θέλω" μας, τις επιθυμίες μας και το πόσο πολύ επηρρεπείς ειματε στο αστρικό πεδίο των επιθυμιών... Είναι ίσως καιρός να ξεκινήσουμε να αποκωδικοποιούμε την πίστη, από την πραγματικοτητα!

To αστρικό πεδίο είναι ένας υπαρκτός κόσμος, που επιδρά στην φυσική μας ζωή, αφού σ’ αυτό βρίσκεται το συναισθηματικό μας σώμα, δημιουργώντας τις συνθήκες των εμπειριών μας, κατά την διάρκεια των συναισθηματικών μας εντάσεων.

Συναισθήματα που νιώθουμε εμείς στην φυσική μας ζωή, εκεί τα βιώνει ο εαυτός μας, ή καλύτερα, ένα μέρος αυτού, με πολύ μεγαλύτερη ένταση, χρωματίζοντας το περιβάλλον του αφ’ ενός, δημιουργώντας μορφές αφ’ ετέρου.

Το να βρεθείς εκεί με την συνείδηση, προϋποθέτει γνώση και θάρρος, γιατί οι μορφές που έχουν δημιουργηθεί είναι τις περισσότερες φορές αυτόνομες οντότητες που δίνουν την δική τους μάχη για να μην χάσουν τα «κεκτημένα» τους, που είναι η ύπαρξή τους.
Η ύπαρξη τους δημιουργείται από αστρική ύλη, την οποία αποφορτίζουν πάνω μας, δημιουργώντας μας συναισθηματικές εντάσεις…κοινά, δεν ξέρουμε από πού μας έρχεται…!!!!!
Αυτό το πεδίο είναι σε άμεση αλληλεπίδραση με το φυσικό, δυστυχώς, και όσο εκεί δεν μπορούμε να προστατεύσουμε το αστρικο μας σώμα, οι άνθρωποι δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν τις εντάσεις και τα δυσμενή συναισθήματα μεταξύ τους, αφού αυτές οι οντότητες δεν αποφορτίζουν μόνο σε εμάς, αλλά και σ’ αυτούς, οι οποίοι συμμετέχουν στις συναισθηματικές μας εντάσεις.

Π.χ. Ο θυμός για το παιδί μας ακόμα, όσο αθώος και αν φαίνεται, δημιουργεί ενεργειακές δίνες και στο ίδιο, που τις προκαλούν οι οντότητες που εμείς δημιουργήσαμε…

Είναι ένα πεδίο όχι οράματος, αλλά ζωντανό, όπως ζωντανά είναι τα συναισθήματά μας, ακόμα και αν βρίσκονται…στο τρίτο υπόγειο δεξιά!!!
Με το να τα «θάβουμε», δυστυχώς, δεν γλιτώνουμε από την επίδρασή τους, αφού αυτά τελικά «ζωντανεύουν» και μας πνίγουν στην καθημερινή φυσική μας ζωή.

Το ότι δεν τα αντιλαμβανόμαστε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν…
Γι’ αυτό λέω…η άγνοια είναι χειρότερη από τον θάνατο σε φυσικό επίπεδο…

Η ενεργειακή αλληλεπίδρασή μεταξύ μας, δυστυχώς δεν περιλαμβάνει την αγάπη, αφού αυτή σε οδηγεί σε φως και έτσι το αστρικό σώμα προστατεύεται.

΄Όμως μιλάμε για την αγνή αγάπη, χωρίς «όρους» και αυτό είναι ένα αίσθημα που καταλαμβάνει χώρο και φως, χωρίς να χρειάζεται να επιλέξεις με «γιατί», «πως», «που»…. Η αγάπη, σαν ασπίδα προστασίας, καταλαμβάνει χώρο γύρω μας, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει τα δυσμενή συναισθήματα, τα κρυφά και όποιο ακόμα μας προκαλεί ένταση (όχι απαραίτητα αρνητική), να έχουν επεξεργαστεί με αφοσίωση και προπάντων ειλικρίνεια. Η λογική δεν μπορεί να επεξεργαστεί τα συναισθήματα με ειλικρίνεια, γιατί υπάρχει το «εγώ» που διαρκώς προβάλλει και ωραιοποιεί ό,τι δεν θέλουμε να δούμε, ή ό,τι πιστεύουμε ότι δεν ανήκει σε εμάς! ΄Ετσι μένουν εξακολουθητικά θαμμένα, όσα η λογική και η συνείδηση δεν δέχονται…

Το συναισθηματικό πεδίο, δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο και άμεσα συνδεδεμένο μαζί μας, έχει την μεγαλύτερη επίδραση στον φυσικό κόσμο και αν δεν μπορέσουμε να κατανοήσουμε την αλήθεια του, θα παραμένει για εμάς ο κόσμος των ονείρων, των επιθυμιών και της ενσάρκωσης…Θα είμαστε διαρκώς απροστάτευτοι στην επίδρασή του και το Πνεύμα μας δεν θα μπορεί να μας προσεγγίσει με αγνότητα, και ουσία, παρά θα μείνει μόνο στο νοητικό πεδίο, γιατί στο αστρικό δεν πλησιάζει…

Σε κάποιο προσωπικό μήνυμα πριν κάποια χρόνια, πήρα την γνώση, ότι ο Ανώτερος Εαυτός μας δεν είναι στην 4η διάσταση…Αυτό το δεδομένο, επεξεργάστηκα από τότε τόσο πολύ, μα μόνο αυτές τις ημέρες κατανόησα τι ακριβώς γίνεται… Αυτές τις ημέρες κατανόησα τι μπορεί να δημιουργήσει ο ένας στον άλλον, όπως επίσης κατανόήσα βαθιά πόσο πολύ μπορεί να μας προστατέψει το φως!!!

Από εκεί ξεκινάμε και εκεί τελειώνουμε!!!! Και είναι το πεδίο των «πειρασμών», γιατί το συναίσθημα είναι έντονο, πιο έντονο για εμάς εδώ στον φυσικό κόσμο.

Η διαδρομή της ουδετερότητας περιλαμβάνει αυτό το πεδίο!!! Και έτσι ανοίγει ο δρόμος προς την ανάληψη, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά η συνειδητή μας δράση και σ’ αυτό!! Συνειδητή δράση σ’ αυτό το πεδίο, σημαίνει ότι καμία σκεπτομορφή δεν έχέι δημιουργηθεί από εμάς, και πως καμία σκεπτομορφή άλλου ανθρώπου, δεν μπορεί να αποφορτίσει την ένταση σε εμάς!!!!!!!!!!

Ω είναι τόσα πολλά που θέλω να σας πω…που να τα χωρέσω!!!
Είναι τόσο βαρύ το αστρικό πεδίο…

Δωρούλα…το λέω σε εσένα γιατί έχεις κάνει την διαδρομή μέχρι την 5η ….
Το ξέρω ότι δεν είναι για όλους, αλλά θα ήθελα να ξέρεις ότι χωρίς την δράση μας εκεί, στο αστρικο, τίποτα δεν μπορούμε να πούμε πως έχουμε καταφέρει, παρά μόνο μία νοητική προσέγγιση του ανώτερου εαυτού μας, που μας ανοίγει δρόμους!!!
Πολύτιμη μεν γνώση, αλλά αν δεν την βιώσουμε συναισθηματικά, με ουσιαστική, συνειδητή συμμετοχή μας, δυστυχώς θα παραμείνουμε στα αστρικά!!!

Η εμπειρία μου εκεί ήταν παλαιότερα τρομαχτική...Τώρα περιέχει επίγνωση...

Από όλα τα «αδιάβαστα» βιβλία που έχω αυτήν την στιγμή, διάλεξα ένα και πήρα μαζί μου στην Μήλο…Φυσικά δεν είναι τυχαίο…Γιατί πολλές φορές έπαθα σοκ με τις αλήθειες μου, με τις αλήθειες άλλων ανθρώπων, που μπορεί να μην είναι οι δικές μου, όμως το σημείο συνάντησης είναι ολόιδιο!!!!

Και δεν ήταν «διακοπές» μόνον για μένα η Μήλος! Επεξεργασία των «κεκτημένων» ήταν και αξιολόγηση του πεδίου φωτός μου!!!

Nτάννυ μου, μου είπες ότι είσαι περίεργη να δεις τι είδους "καθαρισμούς" θα περάσω πια...σ' αυτήν την διαδρομή της ουδετερότητας...
Προς το παρόν σου λέω, ότι από το μήνυμα αυτό που πήρα, μέχρι σήμερα έχουν έρθει τα πάνω-κάτω στην ζωή μου...
΄Ολα συντελούν στην διαύγεια και την καθαρότητα.
΄Ολα συντελούν στο να έρχονται σε μένα όλα πίσω "καθαρά"...ολοκάθαρα θα έλεγα! Πόσο το αντέχει κανείς αυτό? Κι όμως...

Σας γράφω μερικά μόνο αποσπάσματα από το βιβλίο, που ο Πάουελ διηγείται το αστρικό πεδίο και για μένα αναβίωσαν οι μνήμες του…Μην το διαβάσετε! Περιέχει και κάποια πράγματα που πιθανόν να σας φοβίσουν…Και δεν ξέρω αν είναι όλα εντελώς αληθινά, ακόμα…

-------------------------------------------------------------------

"…Κατά συνέπεια, ένα αστρικό σώμα συνηθισμένο να αποκρίνεται σε αρνητικές σκέψεις, συμπεριφέρεται σαν ένας μαγνήτης για τις σκεπτομορφές και για τα αισθήματα τέτοιου τύπου που υπάρχουν στον γύρω χώρο, ενώ ένα αστρικό σώμα που είναι αγνό, ενεργεί δραστικά πάνω σε αυτές τις σκέψεις για να τις απωθήσει και έλκει προς αυτό τις σκεπτομορφές και τα αισθήματα των οποίων η φύση είναι συγγενική προς την δική του.

…Το μεγαλύτερο μέρος των βίαιων αλλαγών διάθεσης οφείλονται σε αστρικές εξωτερικές επιρροές. Η μελαγχολία, για παράδειγμα, μπορεί να οφείλεται σε καθαρά φυσικές αιτίες, όπως κακή χώνεψη, κρύο, κούραση κλπ. αλλά κυρίως οφείλεται στην παρουσία κάποιας αστρικής οντότητας που βρίσκεται σε μελαγχολία και προσπαθεί να συντονιστεί ή ελπίζει να απορροφήσει από τον άνθρωπο την ενέργεια που της λείπει…

…Η νευρικότητα και η ανυπομονησία προκαλούν τρεμουλιαστές δονήσεις στην αύρα, οπότε καμία σκέψη ή αίσθημα δεν μπορεί να μπει ή να βγει χωρίς παραμόρφωση. Ακόμα και μια θετική σκέψη που εκπέμπεται από έναν άνθρωπο που έχει νευρικότητα, καθώς διαπερνά την αύρα, υφίσταται το τρέμουλο, το οποίο την εξουδετερώνει. Η ακρίβεια της σκέψης είναι βασική και μπορεί να επιτευχθεί μόνό με την πλήρη ηρεμία, χωρίς βιασύνη και ανυπομονησία.

…Το αστρικό σώμα ενός φλύαρου ανθρώπου δίνει την ακριβή εικόνα του τι είναι η ανοησία των άχρηστων, επιφανειακών και δυσάρεστων συζητήσεων.

…Πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν ότι οι βλαπτικές πράξεις προς τους άλλους είναι αποδοκιμαστέες, αλλά λίγοι αναγνωρίζουν πως είναι το ίδιο αποδοκιμαστέο, το να αισθάνεται κανείς ζήλια, μίσος, φιλοδοξία, κλπ. ακόμα και αν αυτά τα συναισθήματα δεν εκφράζονται με λόγια ή πράξεις.

Η μελέτη των σκεπτομορφών δείχνει στον σοβαρό μελετητή τις τεράστιες δυνατότητες αυτών των δημιουργημάτων και την υπευθυνότητα που προϋποθέτει η χρήση τους. Οι σκέψεις όχι μόνό είναι πραγματικές, αλλά και τρομερά ισχυρές. Καθένας από εμάς τις παράγει συνεχώς, μέρα και νύχτα. Καμιά φορά δεν είναι δυνατόν να προσφέρουμε υλική βοήθεια σ’ αυτούς που την έχουν ανάγκη, αλλά έχουμε πάντα την δυνατότητα να στείλουμε βοήθεια με τη σκέψη, βέβαιοι ότι θα έχουμε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα."

Εικόνα
Site Admin

Αυτό που κάνεις Βάσω με τόση απλοική περιγραφή είναι να ξεχωρίζεις και να ονοματίζεις πράγματα που συμβαίνουν στους περισσότερους από μας αλλά δεν ξέρουν να τα κατατάξουν. :shock:
Δεν έχω διαβάσει καθόλου για το αστρικό σώμα αλλά οι έννοιες , τα αίτια και η περιγραφή του μυνήματός σου είναι απόλυτα κατανοητά.
Κάποτε έπαιρνα ενέργεια απ’την κριτική που έκανα στους άλλους. Εψαχνα για ίδιους με μένα πρόθυμους για κουτσομπολιό καταπιανόμασταν με εμμονές σε πρόσωπα και καταστάσεις. Τώρα όποτε μπαίνω στη διαδικασία για ένα απλό σχόλιο νιώθω άρρωστη, και είναι κάτι που έγινε μόνο του. Παράλληλα με αυτό σταμάτησα να λαμβάνω στο πετσί μου τα βέλη αυτών που με σχολιάζουν που κάποτε μου ΄΄τρυπούσαν την αύρα’’ γιατί έπαψα εγώ στο μεγάλύτερο μέρος να δίνω αξία σε αυτή την ενέργεια που δεν με εξυπηρετεί πιά. :lol:
Θα βοηθήσει πολύ οτιδήποτε πεις πάνω σ’αυτό!!!
Ξεκινόντας απ’το Φως!!! :lol:
Πώς μπορώ σήμερα που βρίσκομαι μόνο στην αρχή αυτού του δρόμου να φωτίσω το αστρικό σώμα (παράλληλα με το να απομονώσω, ενσωματώσω, και εξορκίσω τα συναισθήματα) πως μπορεί κανέίς να λάβει βοήθεια από το Φως;;;
(Πες μας ότι μπορείς....... :oops: )
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Βασούλα στο έχω πει και άλλες φορές σε προσωπικά μηνύματα, δεν ξέρω πως τα καταφέρνεις αλλά όποτε έχω κάποιες απορίες την άλλη μέρα τις βλέπω απαντημένες στο φόρουμ... Σ' ευχαριστώ πολύ για αυτό....
Επίσης θα συμφωνήσω πολύ με τη Danny ότι θα ήθελα και εγώ κάποιες περισσότερες πληροφορίες.... και θα ήθελα αν μπορείς να συστήσεις και κάποιο βιβλίο σχετικό με το θέμα των σκεπτομορφών και του αστρικού σώματος
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Ναι ποιό είναι αυτό το βιβλίο;;;του Πάουελ;;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κορίτσια, δεν το έγραψα όχι γιατί το ξέχασα, αλλά γιατί μέσα περιέχει και πράγματα που δεν μπορώ ακόμα να επιβεβαιώσω σαν αλήθειες...

Περιγράφει και καταληψεις σωμάτων κλπ. που είναι για μένα αδιανόητες, αλλά δεν ξέρω στην πορεία.

Δεν ξέρω αν βρίσκεστε στην φάση να απομονώνετε, μέχρι να επιβεβαιώνετε, κάτι που για μενα είναι εύκολο και απλό!

Αν θέλετε πάντως να το γράψω...
Θέλω να ελέγξω, αφού σας ενδιαφέρει αυτό το θέμα, και ένα ακόμα βιβλίο του Leadbeater που αναφέρεται στο αστρικο πεδίο.

Πάντως αυτό είναι το
ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ του ΄Αρθουρ Πάουελ
Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ

Με προσοχή όμως...και ιδιαίτερα με αξιολόγηση!

Αν ο φόβος δεν έχει καταριφτεί γι' αυτό το πεδίο, είναι πολύ πιθανόν να σας επηρεάσει...

Εγώ θα γράψω όσα μπορώ και έχω επιβεβαιώσει, εδώ μεσα

Ντάννυ, ο διαλογισμός με το φως είναι πολύ βοηθητικος για να δυναμώσει το ενεργειακο αρχικά. Μπορεί στην αρχή να φαίνεται "ονειρικος", όμως στην συνέχεια, με την συνεχή εργασία, θα δεις ότι θα άισθάνεσαι την δόνηση στο σώμα σου.
΄Ολα χρειάζονται εξάσκηση, το ίδιο και ο νους για να αφήνεται στο "αόρατο" και να συμμετέχει σ' αυτό!

Μπορεις να μπεις σε μια σφαίρα. Διάλεξε εσύ το πεδίο που θα την σταματήσεις και βγες. Οραματίσου ένα χρυσό φως να σε περιβάλλει, αλλά όχι μόνο εσένα, οραματίσου τον Εαυτό σου με όλα τα πεδία του. Το φως θα μπαίνει στο καθένα. ΄Οταν φτάσεις στο υλικό σώμα, οραματισου ότι το φως μπαίνει σε κάθε κύταρο εξωτερικά. Μετά οραματίσου ότι μπαίνει στο σώμα εσωτερικά, και σκέψου κάθε όργανο, από τον εγκέφαλο έως τα νυχια των ποδιών...

Κάνε το συνέχεια, κάθε μέρα για πολύ καιρό...

Εντωμεταξύ θα σας πω ότι έρθει...

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”