ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...
- margaritarenia
Re: ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ...
αχχαχαχα

Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
εχω πεσει κατωωωωωωω
πριν διαβασω εχω βαλει
τα καλα νεα ο σκυλος και τα κακα η τιγρης

πριν διαβασω εχω βαλει
τα καλα νεα ο σκυλος και τα κακα η τιγρης
κατουρηθηκαΓατάκια.... μου θέλατε και τίγρη...
Νωντάκο που είσαι???
Όπου είναι ο Εαυτός μας είναι και ο Θεός και όπου είναι ο Θεός είναι όλα....
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου
Reiki Center - Ρεικι
Να μαζευτούμε τα γατάκια
Όσο πιο μακριά ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει.
Αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!!!
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Κι εγώ σκύλο και παπαγάλο διάλεξα
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!
αααααα πολλά τιγράκια μαζεύτηκαν

Μέσα έπεσεΕυχάριστα Νέα: Αυτό που αποζητάτε περισσότερο απ’ όλα από τον σύντροφό σας είναι να είναι πιστός και αφοσιωμένος σε εσάς
Δυσάρεστα Νέα: Η προοπτική να συζήσετε για πάντα με ένα ενοχλητικό, αργό και αργόστροφο σύντροφο είναι ο χειρότερός σας εφιάλτης.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
έλα ένα νέο τεστάκι για να παίξουμε
Θα σας βάλω την εισαγωγή και την λύση μετά από τις επιλογές σας.
Βέβαια, να το πω και τούτο, δουλεύουμε για να μην έχουμε φόβους... Ένα παιχνίδι είναι
Πες μου ποιο χρώμα αγαπάς να σου πω τι φοβάσαι!

Το χρωματολόγιο των φόβων της ύπαρξης σου…
Έχω την ευλογία να ζω σε μέρη όπου η φύση είναι μαγευτική. Στην πανέμορφη Ήπειρο, έχω πατήσει δρόμους γεμάτους από χρυσά και κόκκινα εύθραυστα φύλλα κάτω από τα πόδια μου, ιδίως το φθινόπωρο. Ως παιδί, συνήθιζα να βουτώ μέσα σε σωρούς από πεσμένα χρυσοκίτρινα φύλλα. (Οκ, ακόμη το κάνω, αν και δεν είμαι παιδί). Αγαπώ τα χρώματα είναι η αλήθεια, αλλά κυρίως το φθινόπωρο και μετέπειτα την άνοιξη είναι μια εποχή για να διαλογιστείς για τα χρώματα, το θάνατο και την αναγέννηση.
Γνωρίζεις αλήθεια το κρυμμένο μυστικό της πτώσης των φύλλων το φθινόπωρο; Τα φύλλα στην πραγματικότητα δεν “αλλάζουν” χρώματα. Με τη χειμερινή σεζόν, η διαδικασία της φωτοσύνθεσης γίνεται χωρίς τα βασικά συστατικά του ηλίου και της ζεστασιάς και έτσι τα δέντρα αρχίζουν να χάνουν χλωροφύλλη. Με την μαγική χλωροφύλλη όμως κοντά στην άνοιξη, τα άλλα χρώματα που είναι εκεί όλα μαζί –τα μαγικά κόκκινα, τα χρυσά και τα πορτοκαλιά– επιτέλους εκφράζονται.
Αυτό είναι το μυστικό: δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Υπάρχει μόνο ο θάνατος που έχει συγκαλύψει τα χρώματα στο εσωτερικό. Η ομορφιά ήταν πάντα εκεί. Και εμείς, ως ανθρώπινα όντα είμαστε σαν αυτά. Κάθε ένας από εμάς περιέχει κρυμμένα χρώματα μέσα του.
Το αγαπημένο σου χρώμα αποκαλύπτει τον κρυμμένο φόβο σου…
Στο εσωτερικό σου λοιπόν περιέχεις «χρώματα», μέσα από τα οποία εκφράζεις τη συμπόνια, την ηρεμία, τη δικαιοσύνη, την ευγένεια, τη συγχώρεση, την απληστία, τη λαγνεία, το θυμό,τον εγωισμό και την αποτυχία.
Το τι κρύβεις επιμελώς αντικατοπτρίζεται στα χρώματα που σε περιβάλλουν και διαλέγεις και μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον χαρακτήρα σου.
Μέσα λοιπόν από το αγαπημένο σου χρώμα, που δείχνει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σου, μπορείς να ανακαλύψεις και τους κρυμμένους φόβους σου.
Μαύρο
Μπλε
Καφέ
Πράσινο
Γκρι
Πορτοκαλί
Ροζ
Μωβ
Κόκκινο
Λευκό
Κίτρινο
Θα σας βάλω την εισαγωγή και την λύση μετά από τις επιλογές σας.
Βέβαια, να το πω και τούτο, δουλεύουμε για να μην έχουμε φόβους... Ένα παιχνίδι είναι
Πες μου ποιο χρώμα αγαπάς να σου πω τι φοβάσαι!

Το χρωματολόγιο των φόβων της ύπαρξης σου…
Έχω την ευλογία να ζω σε μέρη όπου η φύση είναι μαγευτική. Στην πανέμορφη Ήπειρο, έχω πατήσει δρόμους γεμάτους από χρυσά και κόκκινα εύθραυστα φύλλα κάτω από τα πόδια μου, ιδίως το φθινόπωρο. Ως παιδί, συνήθιζα να βουτώ μέσα σε σωρούς από πεσμένα χρυσοκίτρινα φύλλα. (Οκ, ακόμη το κάνω, αν και δεν είμαι παιδί). Αγαπώ τα χρώματα είναι η αλήθεια, αλλά κυρίως το φθινόπωρο και μετέπειτα την άνοιξη είναι μια εποχή για να διαλογιστείς για τα χρώματα, το θάνατο και την αναγέννηση.
Γνωρίζεις αλήθεια το κρυμμένο μυστικό της πτώσης των φύλλων το φθινόπωρο; Τα φύλλα στην πραγματικότητα δεν “αλλάζουν” χρώματα. Με τη χειμερινή σεζόν, η διαδικασία της φωτοσύνθεσης γίνεται χωρίς τα βασικά συστατικά του ηλίου και της ζεστασιάς και έτσι τα δέντρα αρχίζουν να χάνουν χλωροφύλλη. Με την μαγική χλωροφύλλη όμως κοντά στην άνοιξη, τα άλλα χρώματα που είναι εκεί όλα μαζί –τα μαγικά κόκκινα, τα χρυσά και τα πορτοκαλιά– επιτέλους εκφράζονται.
Αυτό είναι το μυστικό: δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Υπάρχει μόνο ο θάνατος που έχει συγκαλύψει τα χρώματα στο εσωτερικό. Η ομορφιά ήταν πάντα εκεί. Και εμείς, ως ανθρώπινα όντα είμαστε σαν αυτά. Κάθε ένας από εμάς περιέχει κρυμμένα χρώματα μέσα του.
Το αγαπημένο σου χρώμα αποκαλύπτει τον κρυμμένο φόβο σου…
Στο εσωτερικό σου λοιπόν περιέχεις «χρώματα», μέσα από τα οποία εκφράζεις τη συμπόνια, την ηρεμία, τη δικαιοσύνη, την ευγένεια, τη συγχώρεση, την απληστία, τη λαγνεία, το θυμό,τον εγωισμό και την αποτυχία.
Το τι κρύβεις επιμελώς αντικατοπτρίζεται στα χρώματα που σε περιβάλλουν και διαλέγεις και μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τον χαρακτήρα σου.
Μέσα λοιπόν από το αγαπημένο σου χρώμα, που δείχνει τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες σου, μπορείς να ανακαλύψεις και τους κρυμμένους φόβους σου.
Μαύρο
Μπλε
Καφέ
Πράσινο
Γκρι
Πορτοκαλί
Ροζ
Μωβ
Κόκκινο
Λευκό
Κίτρινο
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 
Είμαι μεταξύ Μπλε και Πράσινου. 
Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.
-
sourra sofia
Αυτη την περιοδο ,αγαπημενο ,ειναι το μπλε !! 
Aυτή την εποχή τείνω έντονα προς το μπλε..! 
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
εμένα ειναι το ρόζ το αγαπημένο μου χρώμα
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!