Γλυκειά μου ζωγραφιά,
Γνωρίζω τον πόνο ενός παιδιού, όταν χάνει το στήριγμά του, την φροντίδα, την αγάπη, του πιο σημαντικού ανθρώπου της ζωής του.
Και το μίσος σου τόσο μα τόσο κατανοητό.
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ελπίδα ενός ανθρώπου, πόσο μάλλον ένός παιδιού.
΄Όμως, και δεν στο λέω για να απαλύνω το συναίσθημα αυτό που πυροδοτεί την ψυχή σου να εκφραστεί, ο θάνατος είναι απλά ένα προγραμματισμένο ταξίδι, που κανείς δεν μπορεί να αντιστρέψει, εκτός από τον ίδιο που το έχει αποφασίσει.
Είναι πολλά για την ζωή που πρέπει να νιώσεις, για να κατανοήσεις πόσο λίγο την γνωρίζεις πιο βαθιά.
Δεν είναι ο θάνατος που δεν γνωρίζουμε και τον φοβόμαστε
είναι η ζωή που δεν προλαβαίνουμε να αγαπήσουμε, κοριτσάκι μου
΄Ισως πολλά από αυτά που θα ήθελα να σου πω δεν χωράνε στην καρδούλα σου αυτήν την στιγμή. Σιγά σιγά θα νιώσεις ότι η αγάπη, μας δίνει την σιγουριά και την εμπιστοσύνη στο φωτεινό μέρος της ζωής
Σίγουρα υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν οι δήθεν «θεραπευτές», μα και αυτοί φοβούνται να αντιμετωπίσουν την αλήθεια της αγάπης και παλεύουν να την ξεγελάσουν και μαζί με αυτήν και τους ανθρώπους γύρω τους.
Πλανεμένοι κι αυτοί, όπως και εμείς που τους πιστεύουμε
΄Ολοι περιμένουμε το θαύμα
και κανείς δεν κουνάει το δαχτυλάκι του για να νιώσει το θαύμα της ζωής απλά! Δεν χρειάζεται παρά απόφαση να μην περιμένεις τίποτα, αλλά να φροντίσεις εσύ η ίδια να τα έχεις όλα!
Σίγουρα όταν χάνουμε έναν δικό μας αγαπημένο άνθρωπο, υπάρχει ο πόνος του αποχωρισμού. Και μέσα σ αυτόν τον πόνο, ξεχνάμε ίσως ότι η ζωή δεν μας χαρίστηκε, αλλά την απαιτούμε
΄Οποιος δεν την διεκδικεί και περιμένει από κάποιον άλλον να την διεκδικήσει για τον ίδιο, χάνει απλά μια ευκαιρία να ζήσει.
Νομίζω ότι έχεις πολλά να νιώσεις για την ζωή, χωρίς την προκατάληψη του θεού που μας έμαθαν ότι αποφασίζει για κάτι που ανήκει σε εμάς.
΄Ισως μπαίνοντας και πιο βαθιά στην ζωή, κατανοήσεις την αποχώρηση της μητέρας σου και απαλύνεις τον πόνο και αυτό το «γιατί?» που υπάρχει σαν ιστός και ταράζει το είναι σου!
Το ρέικι ίσως είναι μια αρχή για σένα
ίσως και όχι! Εξαρτάται πάντα από το πόσο έτοιμη είσαι να νιώσεις εσωτερικά τον εαυτό σου και τον θεό!
ο πόνος που νιώθω σ' αυτό σου το μοίρασμα με οδήγησε στο να βγω από την σιωπή μου, αυτήν την στιγμή, και να σε αγκαλιάσω με πολύ αγάπη και φως!