ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
- galazia_sfaira
To κατανοώ το αστείο, πλην όμως μην ξεχνάς, ότι για πολλούς που ανοίγονται τώρα στο πνευματικό τους μέρος, μπορεί να λειτουργεί και σαν "απαγόρευση"...Γι' αυτό το διευκρίνησα, για αποφυγή παρεξηγήσεων...
Γιατί κι εγώ για αστείο έγραψα...
αλλά έχω δει στην πράξη να γίνονται πολλά, για χάρη μιας πλασματικής πνευματικότητας, και η φυσική μας ζωή να φεύγει από τα κοινωνικά πρότυπα, για να αποκτήσει τα πνευματικά πρότυπα...΄
Σημασία έχει ότι η φυσική ζωή είναι και ο τόπος της αυτοπραγμάτωσης...Και περιέχει όρους και νόμους που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να αποφεύγουμε, σαν διαδρομή ανέλιξης!
Η πνευματική ανέλιξη περιέχει αλήθεια ζωής και είναι το μόνο που μπορώ να αναγνωρίσω σαν φυσική συνέπεια της ζωής εδώ!
Που εδώ ζούμε με το σώμα μας και την ενέργειά του και ας μην μας διαφεύγει...
Η τροφοδότησή του με πνευματική ενέργεια, δεν γίνεται με πεποίθηση, γίνεται με ουσία και σ' αυτήν ανήκει και η μοναδική αλήθεια του καθενός μας...
Η συνάντησή μας σ' αυτό, είναι μόνο κατά πόσον αυτό που έχουμε νιώσει, μπορούμε και να το βιώσουμε...φυσικά και όχι πνευματικά.
Γιατί κι εγώ για αστείο έγραψα...
Να σου κολλάει ο Μπραντ Πητ και εσύ να λες ότι σήμερα η ημέρα περιέχει προσευχές...αυτό μάλλον είναι "εγκράτεια"...
αλλά έχω δει στην πράξη να γίνονται πολλά, για χάρη μιας πλασματικής πνευματικότητας, και η φυσική μας ζωή να φεύγει από τα κοινωνικά πρότυπα, για να αποκτήσει τα πνευματικά πρότυπα...΄
Σημασία έχει ότι η φυσική ζωή είναι και ο τόπος της αυτοπραγμάτωσης...Και περιέχει όρους και νόμους που δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να αποφεύγουμε, σαν διαδρομή ανέλιξης!
Η πνευματική ανέλιξη περιέχει αλήθεια ζωής και είναι το μόνο που μπορώ να αναγνωρίσω σαν φυσική συνέπεια της ζωής εδώ!
Που εδώ ζούμε με το σώμα μας και την ενέργειά του και ας μην μας διαφεύγει...
Η τροφοδότησή του με πνευματική ενέργεια, δεν γίνεται με πεποίθηση, γίνεται με ουσία και σ' αυτήν ανήκει και η μοναδική αλήθεια του καθενός μας...
Η συνάντησή μας σ' αυτό, είναι μόνο κατά πόσον αυτό που έχουμε νιώσει, μπορούμε και να το βιώσουμε...φυσικά και όχι πνευματικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Που σαι καλε να σαγκαλιάσω με λες ;Που είσαι .........ενεργειακή αγκαλιά όμως μπορουμε να κάνουμε.Ω ναι!Η τροφοδότησή του με πνευματική ενέργεια, δεν γίνεται με πεποίθηση, γίνεται με ουσία και σ' αυτήν ανήκει και η μοναδική αλήθεια του καθενός μας... Η συνάντησή μας σ' αυτό, είναι μόνο κατά πόσον αυτό που έχουμε νιώσει, μπορούμε και να το βιώσουμε...φυσικά και όχι πνευματικά.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
την έχω ανάγκη την ενεργειακή αγκαλίτσα σφαιρούλα...
δώστη μου χωρίς φειδώ!!!!!

αχ!!!

Ταραχή χρειάζεται το γκρέμισα, αρκεί να έχεις αντιληφθεί, ότι για να μετουσιώσεις την γνώση, πρέπει να γνωρίζεις που την έχεις χτίσει...
Για να βρεις τα πρότυπα και τους τοίχους που σου έχτισαν, δεν θα το κάνεις μένοντας σε ηρεμία και γαλήνη...
Ταραχή χρειάζεται το γκρέμισα, αρκεί να έχεις αντιληφθεί, ότι για να μετουσιώσεις την γνώση, πρέπει να γνωρίζεις που την έχεις χτίσει...

Τωρα μαλιστα, φεξε μου και γλυστρησα... :roll:Vaso έγραψε:αν φύγεις από το "μοντελάκι" του διαλογισμού, Σκαπανέα, θα είχες αντιληφθεί πως ότι λέγεται εδώ μέσα, είναι διαλογισμός από μόνος του!
Για να βρεις τα πρότυπα και τους τοίχους που σου έχτισαν, δεν θα το κάνεις μένοντας σε ηρεμία και γαλήνη...