ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ...

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Re: ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ...

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

αστάθεια και αναποφασιστικότητα... αυτά νομίζω είναι από τα χειρότερα ελαττώματα μου.. το ευμετάβολο γενικά δηλαδή της διάθεσης μου, των κινήτρων μου, των αποφάσεων μου.. είναι πολλά αυτά που ξεκίνησα να κάνω από παιδί και σαν έφηβος και σαν ενήλικας και τα άφησα στην μέση γιατί δεν με ενθουσιάζανε πια... και μου είναι δύσκολο να το παραδεχτώ αλλά δεν χωράνε ντροπές όταν έχεις αποφασίσει να βρεις ποιος είσαι.. και μου είναι δύσκολο γιατί αντιλαμβάνομαι οτι πρέπει να μάθω να πειθαρχώ τον εαυτό μου πράγμα που ως τώρα δεν το είχα κάνει και αφηνόμουν στην παρορμητικότητα.. και κατευθείαν αναρωτιέμαι πάλι.. πρέπει όντως?? @};-
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Βασσούλα μου εγώ ειδοποιήσα :D

Για ένα περίεργο λόγο γνώριζα κοπέλλες που ή δεν ήταν ελεύθερες ή είχαν πρόσφατα χωρίσει :D
Επειδή είμαι αρκετά πεισματάρης και ξεροκέφαλος,επέμενα μέχρι τελικής πτώσης
Η κατάσταση λοιπόν ήταν αδιέξοδη από την αρχή,αλλά εγώ δεν το παραδεχόμουνα,με τα γνωστά αποτελέσματα.
Απλά ζήλευα τον χ,ψ που ήταν με την εκάστοτε κοπέλλα
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Αμην Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και κατευθείαν αναρωτιέμαι πάλι.. πρέπει όντως??
η παρορμητικότητα είναι ελάττωμα Μπεττούλα, όταν κάνεις κάτι χωρίς να σκέφτεσαι...και μετά το μετανοιώνεις, γιατί άλλα ήθελες να κάνεις...

αυτό είναι ελάττωμα των ανθρώπων που προσπαθούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και αυτά τους προδίδουν μέσα από τις πράξεις τους.

όμως συνήθως δεν το παίρνουν είδηση, εκτός κι αν κάποιος τους το εντοπίσει και το παρατηρήσουν στον εαυτό τους, αλλιώς ούτε καν το αντιλαμβάνονται σαν ελάττωμα...

η αναβλητικότητα πάλι είναι γιατί δεν ξέρεις τι θέλεις...και η αναποφασιστικότητα επίσης.

Ξέρω ανθρώπους που για να αγοράσουν ένα ζευγάρι κάλτσες μπορεί να κάνουν και ένα μήνα να αποφασίσουν, το χρώμα, την ποιότητα, αν ξεβάφει με το πλύσιμο, αν ξεχειλωνει κλπ κλπ :))

Το θέμα δεν είναι ότι δεν αποφασίζουν ποιές θα αγοράσουν, αλλά το ότι δεν ξέρουν ότι δεν χρειάζονται κάλτσες...και απλά νομίζουν ότι τις χρειάζονται...

όσο για το ότι έκανες πολλά σαν παιδί, σαν έφηβος και σαν ενήλικας, δοκιμάζοντας...εδώ τώρα που είναι το ελάττωμα? :-?

Η δοκιμή, υπάρχει νόμος που λέει ότι απαγορεύεται? ή απαγορεύεται ο πειραματισμός?

το να ολοκληρώνεις κάτι που ξεκινάς έχει να κάνει και με τις προσδοκίες που είχες όταν το ξεκίνησες...Αν δεν εκπληρώνονται πας σε κάτι άλλο και σε κάτι άλλο και σε κάτι άλλο, μέχρι να εντοπίσεις αν αυτή η έλλειψη ενθουσιασμού οφείλεται στις προσδοκίες που είχες από αυτό ή οφείλεται στις προσδοκίες των άλλων που είχαν από έσένα για να το ολοκληρώσεις...

παίζει κι αυτό ΄στην ζωή μας...Η αλληλεπίδραση δεν είναι δικό μας ελάττωμα απαραίτητα...Δικό μας ελάττωμα είναι η διάθεσή μας να εξαρτώμαστε από τους άλλους...και να το παίζουμε και ανεξάρτητοι... :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 έγραψε:Βασσούλα μου εγώ ειδοποιήσα :D

Για ένα περίεργο λόγο γνώριζα κοπέλλες που ή δεν ήταν ελεύθερες ή είχαν πρόσφατα χωρίσει :D
Επειδή είμαι αρκετά πεισματάρης και ξεροκέφαλος,επέμενα μέχρι τελικής πτώσης
Η κατάσταση λοιπόν ήταν αδιέξοδη από την αρχή,αλλά εγώ δεν το παραδεχόμουνα,με τα γνωστά αποτελέσματα.
Απλά ζήλευα τον χ,ψ που ήταν με την εκάστοτε κοπέλλα

ε τότε καλά είπα εγώ το ελάττωμα είναι η φαντασίωσή σου! Αλλο νομίζεις και άλλο εντοπίζεις, βρε Δημητράκη μου, αν δεις τον εαυτό ΄σου με ειλικρίνεια...

Το να επιμένεις σε αδιέξοδες καταστάσεις δεν αφορά την ζήλεια, αλλά την μ*****...Γι' αυτό δεν υπάρχει φάρμακο, λυπάμαι! :)) :)) :))

Εικόνα

^tasoulis^ έγραψε:η παροιμια λεει βουνο που φαινεται...
Διορθωσε με αν λεω κατι λαθος.... @};-
Έλα και αναρωτιόμουν πότε θα σκάσεις μύτη 8-}
Διόρθωση νο1:η παροιμία μιλάει για χωριό :D
Διόρθωση νο 2:ενδιαφέρον υπήρχε,αλλά όχι αυτό που ήθελα ή έστω ήλπιζα

Βασσούλα πάνω-κάτω κάπως έτσι είχαν τα πράγματα :whistle:

Μπεττούλα να 'ξέρες πόσες φορές έχω αρχίσει κάτι και το έχω αφήσει στη μέση :x @};-

και μέχρι να απαντήσω :doh:

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

^tasoulis^ έγραψε:Αμην Εικόνα

τι αμήν? φτάσαμε στο αμήν, για να διαπιστώσουμε τελικά ότι αλλού βαρούν τα κρόταλα κι αλλού χορεύει η αρκούδα! :violin:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ενδιαφέρον υπήρχε
ε τώρα κάνεις πλάκα, δεν μπορεί να μιλάς ειλικρινά... :-o

τι ενδιαφέρον βρε Δημητράκη μου να έχει κάποιος που είναι αλλού, εκτός από αυτό που φαντάζεσαι εσύ ότι έχει?

΄Ετσι, και εμένα με θέλει ο Μπραντ Πητ (μπλιαχ δηλαδή, γιατί δεν μ' αρέσει, αλλά τρόπος του λέγειν).

Να ξεπεράσει κάποιον ήθελε η κοπέλα, όχι να γίνει αξεπέραστη για εσένα...Εχει διαφορά...

~x(

Εικόνα

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Το να επιμένεις σε αδιέξοδες καταστάσεις δεν αφορά την ζήλεια, αλλά την μ*****...Γι' αυτό δεν υπάρχει φάρμακο, λυπάμαι! :)) :)) :))
:)) Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σουτ εσύ! :-t

Εικόνα

Vaso έγραψε:ε τότε καλά είπα εγώ το ελάττωμα είναι η φαντασίωσή σου! Αλλο νομίζεις και άλλο εντοπίζεις, βρε Δημητράκη μου, αν δεις τον εαυτό ΄σου με ειλικρίνεια...

Βασσούλα μου,δεν ήξερα τότε :P
Ναι,αλλά έπαιρνα πολύτιμα μαθήματα :D
Και βασικά θέμα εγωισμού :-?

Άρα δεν υπάρχει και ελπίδα,έ?? =)) =))

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μωρό μου, είναι κάποια ελαττώματα που δεν κόβονται...

τώρα τι να σου πω? τότε ήταν έτσι, πήρες πολύτιμα μαθήματα και συμφωνώ, μα από ότι σε νιώθω, είσαι και πάλι έτοιμος να κάνεις το ίδιο...

αλλά, μεταξύ μας, η ζήλεια που κολλάει σ' αυτό? Τι ζήλευες δηλαδή? όχι τίποτα άλλο, αλλά είπες ότι ζήλευες και θανάσιμα...Ποιόν μωρέ και με τι κίνητρο? ΄Οτι άλλος είχε, αυτό που ήθελες εσύ? ΄Ελεος βρε πουλάκι μου...

μα καλά είπα ότι καμιά φορά τα ελαττώματα που νομίζουμε ότι είναι δυσλειτουργικά σε εμάς, είναι άλλα από αυτά που πραγματικά φέρνουν την δυσλειτουργία...

για σύνελθε ;;)

Εικόνα

Vaso έγραψε:Να ξεπεράσει κάποιον ήθελε η κοπέλα, όχι να γίνει αξεπέραστη για εσένα...Εχει διαφορά...
~x(
ε,συγγνώμη κοπελιά γι'αυτό ρώτησα στην αρχή αν είσαι σίγουρη ^:)^

ήθελε δεν ήθελε,αξεπέραστη έμενε για αρκετό καιρό

και να λείπουν τα σχόλια από μερικούς-μερικούς :naughty: :whistle:

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ήθελε δεν ήθελε,αξεπέραστη έμενε για αρκετό καιρό
εσύ την φορτώθηκες όμως, δεν σου φορτώθηκε...

Αν θέλεις λοιπόν ειλικρινά να βρεις κάποια δυσλειτουργία, σ' αυτό να μείνεις και να μην ψάχνεις στα κοινά "ζήλεια", "ενοχές" κλπ κλπ, γιατί απλά ονομάζουμε τις δυσλειτουργίες, με το όνομα αρνητικών συναισθημάτων, από συνήθεια...

και μιλάω σοβαρά τώρα!

Το να φορτώνεσαι μια ανύπαρκτη αγάπη και να κάνεις και αρκετό καιρό να ξεπεράσεις κάτι ανύπαρκτο, απλά γιατί εσύ έτσι νόμιζες, με κάνει να πιστεύω ότι θέλεις διακαώς κάποιον να σε αγαπήσει, γιατί δεν΄μπορείς να αγαπήσεις καθόλου τον εαυτό σου, Δημητράκη...

Το να φαντάζεσαι μιαν αγάπη, εκεί που δεν υπάρχει, σημαίνει ότι δεν σε αντέχεις ούτε λεπτό μόνος σου...

Και για να σε παρηγορήσω, σε όλα τα παιδάκια έλλειψε η αγάπη... :-(

Εικόνα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

Vaso έγραψε: η παρορμητικότητα είναι ελάττωμα Μπεττούλα, όταν κάνεις κάτι χωρίς να σκέφτεσαι...και μετά το μετανοιώνεις, γιατί άλλα ήθελες να κάνεις...
κάνεις χωρίς να σκέφτεσαι συμφωνώ αλλά υποτίθεται οτι καθοδηγείσαι από το πηγαίο συναίσθημα όποιο και αν είναι αυτό... άρα γιατί να το μετανιώνεις μετά αφού αυτό ήθελες εκείνη τη στιγμή??
αυτό είναι ελάττωμα των ανθρώπων που προσπαθούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και αυτά τους προδίδουν μέσα από τις πράξεις τους.
άλλη μια επιβεβαίωση...
η αναβλητικότητα πάλι είναι γιατί δεν ξέρεις τι θέλεις...και η αναποφασιστικότητα επίσης.
πραγματικά δεν ξέρω πόσες φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει οτι δεν ξέρω τι θέλω... και το χειρότερο είναι οτι δεν ήξερα πως να το απαντήσω!! τώρα τουλάχιστον μπορεί να μην έχω όλες τις απαντήσεις αλλά τουλάχιστον ξέρω οτι χρειάζεται να ακούσω περισσότερο εμένα για να απαντήσω... και δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα!!! 8-| 8-| 8-|
όσο για το ότι έκανες πολλά σαν παιδί, σαν έφηβος και σαν ενήλικας, δοκιμάζοντας...εδώ τώρα που είναι το ελάττωμα? :-?

Η δοκιμή, υπάρχει νόμος που λέει ότι απαγορεύεται? ή απαγορεύεται ο πειραματισμός?

το να ολοκληρώνεις κάτι που ξεκινάς έχει να κάνει και με τις προσδοκίες που είχες όταν το ξεκίνησες...Αν δεν εκπληρώνονται πας σε κάτι άλλο και σε κάτι άλλο και σε κάτι άλλο, μέχρι να εντοπίσεις αν αυτή η έλλειψη ενθουσιασμού οφείλεται στις προσδοκίες που είχες από αυτό ή οφείλεται στις προσδοκίες των άλλων που είχαν από έσένα για να το ολοκληρώσεις...
:-o :-o :-o τώρα που το σκέφτομαι εγώ δεν ένιωθα ποτέ άσχημα που τα άφηνα στην μέση γιατί δεν με γεμίζανε πιά... αλλά το καταλόγισα στον εαυτό μου σαν ελάττωμα γιατί πάμπολλες φορές μου το έχουν κοπανίσει σαν τέτοιο και έφτασα στο σημείο να νιώθω οτι έτσι είναι.. κοίτα πως φορτώθηκα κάτι που δεν ήταν δικό μου και ένιωθα και ενοχές και από πάνω!!! α ρε προγραμματισμός που πέφτει... παλιατζήήή!!!!

:* :* :*
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”