απορίες

Συντονιστής: Vasoula

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιαννάκη η εξήγηση του 5ου κέντρου υπάρχει στην ενότητα ΘΕΡΑΠΕΙΑ, στο "η ζωή μου, η ζωή μας, μέρος Β"

κάτι μπορεί να σου πει...Αν δεν καταλάβεις, εδώ είμαστε για περισσότερη επεξεργασία...Αλλά αρχικά, διάβασε! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τωρα να βάλω τα κλάμματα η να μην τα βάλω για να γράψω...
Σε κάθε πόστ με διαβάζω.

Αγγελούδι , οταν ήμουν 19 χρονών εκανα ακριβώς το ίδιο σε μια ''παιδική'' αλλά σημαντική σχέση για μενα...
Το ''χαος '' εμφανίστηκε 15 χρόνια μετα σαν εκρηξη και είδα και επαθα για να βρω το μίτο της αριάδνης..
Λίγο μετα θυμήθηκα την μαμά μου να κλαίει με μια παγωμένη αξιοπρέπεια , κάθε φορά που δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα οταν θύμωνε με τον μπαμπά μου...

Γιάννη, το πάγωμα των συναισθημάτων .......εχω κάνει διατριβή σε αυτό......μέχρι που επιτέλους κατάφερα να πω ενα << αι στο δ.....ο>> εκεί που δεν το πίστευα....
Μπορεί να μην είναι ωραία εκφραση αλλά την καταευχαριστήθηκα και το παράδοξο είναι οτι εχω την αίσθηση οτι και ο άλλος που την άκουσε ελευθερώθηκε.....
Μέχρι πριν πολύ λίγα χρόνια ,ενιωθα ενοχές να πω ακόμη και τι μουσικη ακούω [ αν και το έλεγα επειδή υπήρχε ο εγωισμός] ....σκεφτόμουν να γελάσω όποτε εβλεπα παιδικές ταινίες που μου αρέσουν....να φοράω μπλουζάκια με γατάκια κλπ που επίσης μου αρεσουν....να μιλάω για αυτά που διαβάζω .....και να κρύβω τα βιβλία μου...
Αυτό είναι για μενα διχασμός προσωπικότητας ...η εκεί εξελίσσεται....

Ασε τις νεράιδες σου ελεύθερες φιλαράκι...εστω εδω και μετα θα βγούν όλες μαζί παραεξω.....και τότε θα εμφανιστούν και οι άλλες απαντήσεις ως δια μαγείας......

:flower:

Απο την ενταση με πονάει το κεφαλι μου....αλλα ας είναι.... :D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

aetos έγραψε:Τωρα να βάλω τα κλάμματα η να μην τα βάλω για να γράψω...
Σε κάθε πόστ με διαβάζω.

.....
Απο την ενταση με πονάει το κεφαλι μου....αλλα ας είναι.... :D
Βάλε τα κλάματα ρε γμτ !!!
Κλάψε και γράψε!! Τι λέμε τόση ώρα ;;; :D
Να γλύτώσει και το κεφάλι σου! 8)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Τωρα που σε διάβασα όμως μου εφυγαν και γελάω...
Το ωραία που είναι..........
Επισκέπτης

Να πω κατι ειδικά στον Γιάννη μας.
Προσωπικά διαθετω ενα ορθολογισμό τόσο ισχυρό που αν και είχα τις αποδείξεις για όλα αυτά , μπροστά μου , ηταν αδύνατο να πεισθώ οτι δεν φαντασιώνομαι.

Εκανα 4 χρόνια που πέρασαν με πολυ διάβασμα , αναλύσεις, δοκιμές , πειράματα κλπ να κατανοήσω οτι για να καταλάβει κανείς πρέπει να μην θέλει να εξηγήσει...απλώς να αισθάνεται.

Αλλά γίνεται και αποδεικνύεται ....
Και μετα ξεκινάς....

Επίσης , πιστεύω οτι όντως το ''ξεσκέπασμα'' μπορεί να φέρει στην αρχή μια θλίψη , αλλά οταν εχει κανείς τόσο καλή ''παρέα'' μπορεί να την χαλαρώσει ......μέχρι που γίνεται ευχαρίστηση..
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θέλω να μοιραστώ και κατι άλλο μαζί σας που ακόμα με βασανίζει!!!μαζί με τον πρώην σύντροφό μου μετά απο ένα χρονικό διάστημα χρειάστηκε να αποχωριστώ και το σκυλί μου!!δεν μπορούσα να τον κρατήσω γιατί θα μετακόμιζα σε διαμέρισμα στην πολύκατοικία των γοανιών μου και εκτός του ότι ο ’ρης ήταν μεγαλόσωμο λυκόσκυλο η πολύκατοικία απαρτιζόταν απο ανθρώπους που μισούσαν τα ζώα!!έτσι αποφάσισε ο πρώην να τον κρατήσει!!ο πόνος μου ήταν μεγάλος για δύο λόγους!πρώτον γιατί ο ’ρης ήταν δίπλα μου τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής μου μετα τον χωρισμό και μου στάθηκε ψυχολογικά καλύτερα απο άνθρωπο και δεύτερον γιατί γνώριζα την ανευθυνότητα του πρώην μου και φοβόμουνα τα χειρότερα!!πριν λίγο καιρό έμαθα ότι τον έχασε και δεν μπορώ να το αντέξω ότι το ζωάκι αυτό που με στήριξε τόσο(αν πω πιο πολύ και απο την ίδια μου τη μάνα???δεν είναι υπερβολή πιστέψτε με), βρίσκεται αδέσποτο στους δρόμους χωρίς ένα πιάτο φαγητό!!!!εκτός απο βαθύτατη θλίψη νιώθω και ενοχές που δεν κατάφερα να ανταπεξέλθω σε αυτη τη σχέση!!!δεν μπορώ να κατανοήσω αυτη την απίστευτη πίκρα και επειδή δεν μπορώ το αποθώ συχνά και άλλες φορές κλαώ απαριγόρητη(όπως τώρα)και τα δάκρυα μου δεν έχουν τελειωμό!!ούτε στη σελίδα φίλοι των ζώων μπορώ να μπω!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

:cry:
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Δωρούλα μου,η αποστολή του σκυλιού είχε τελειώσει σε αυτό το σπίτι ! :cry:

Εχε εμπιστοσύνη ότι βρίσκεται εκεί που χρειάζεται η παρουσία του, σε ένα άλλο σπίτι, με φαγητό, και αγάπη !!!! :cry:

Μη μαστιγώνεις τον Εαυτό σου , γλυκειά μου.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Αγγελούδι, ισως να τα εχει βολέψει ο Αρης και μάλιστα πολύ καλά στη ζωή του. Για να τον ''εχασε',' μάλλον ο Αρης το εσκασε....
Τοσο μεγάλο σκυλί και τέτοια ράτσα και τον εχασε....του εφυγε προφανώς...

Αν είναι τόσο γλυκούλης όπως λες κάποιος θα τον εχει υιοθετήσει η θα εχει βρεί κανενα μποέμ κατάλυμα οπως το λυκόσκυλο της πλατείας μας εδω [ ο Μπόι] που μπαινοβγαίνει σε όλα τα μαγαζιά της , με κυριάρχο τον φούρνο ....εχει κατι τυροπιτάκια σπέσιαλ...εκεί.

Αλλωστε με τόση αγάπη κατι θα πέρασε και στην ψυχη του Αρη και θα εχει μάθει να εμπιστεύεται...ε?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 19 Σεπ 2008 2:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

καρδούλα μου :cry:

αγκαλίτσα μεγάλη

όντως και εγώ πιστεύω ότι ο Αρης έφυγε απο εκεί γαι να προστατέψει την επιβίωση του και να βρει κάτι καλύτερο
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

άσε που πιστεύω ότι τα ελεύθερα σκυλιά, κοινώς οι κόπροι, έχουν την ανεκτίμητη ελευθερία τους κάνουν άλλους φίλους και περνούν ζωή και κότα :!: :D
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Το θέμα είναι ότι όλη αυτη η ιστορία έχει πολύ βαθιές ρίζες σε κάτι αλλο που δεν καταλαβαίνω τι........!!ας μου έρθουν οι απαντήσεις, ας έχω το κουράγιο να βυθιστώ ως εκεί που είναι καταγεγραμμένα αυτά που χρειάζονται νιώσιμο και αποκωδικοποίηση!!! :cry:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

εεε τι λέγαμε εχθές τα δυο μας στην Ικτίνου

λάου λάου έχεις πρόθεση :arrow: αφέσου

έρχεται η στιγμή για όλα αν το θέλουμε πραγματικά
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:cry: :D :? :oops: :roll: :x :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira