ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

α ναι! δεν χρειάζεται να το ξαπλώσεις. Βάλτο πάνω σε ένα μη άμεσα ορατο σημείο στο σπίτι σου (θέλω να πω, να το αφήσεις στην ησυχία του :D ) με την πρόθεση να καθαρίσει από την σύνδεση της αρχικής επιλογής του...

Μετά από δυο-τρεις ημέρες, βάλτο μαζί με τα μπουκάλια που δουλεύεις τώρα και άστο μαζί τους για μια μέρα...

Θα δεις πως θα αλλάξει αμέσως η πρόθεσή σου και δεν θα έχεις σύγχυση για την ανάγκη σου να εργαστείς μαζί του...

θα λειτουργήσουν στην συνείδήσή σου σίγουρα οι τάσεις της απόκτησης ή της απώθησης!!!

:x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τέλεια!!ευχαριστώ!!! >:d< >:d< :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Τον περασμένο χειμώνα μια φίλη έκανε ενεργειακούς καθαρισμούς σπίτι της και πριν από κάθε ενεργειακό καθαρισμό μας έβαζε την πεμπτουσία σέραπις . Εβλεπα πως πρέπει να γίνει με την πεμπτουσία πριν από τον καθαρισμό και ειναι το ίδιο από ότι καταλαβαίνω, άλλά όταν λες ότι πρέπει να είναι διαλογισμός με την πομάδα και την πεμπτουσία τι ενοεις; Πρέπει να λέω και κάτι συγκεκριμένο όπως με τα άλλα μπουκάλια; Τι ΄γίνεται εκει; Εγώ νομιζα ως τώρα πως με τις πομάδες και τις πεμπτουσίες δουλεύω με την αύρα μου αλλά χωρίς κάτι συγκεκριμένο στο νού μου!!
Αλήθεια που βρίσκεται το Ματζέντα στο ΄Σύνταγμα; Μόλις πληρωθώ θα πάω να τα πάρω!! Είναι κοντά στην Μητροπόλεως; Δεν θέλω να μου σταλούν γιατί εδώ η μάνα μου μου ανοίγει και γράμμάτα και ότι μου στέλνουνε γενικώς και θα μου τα πετάξει σύγουρα!! Προσπάθησα να βρώ το site του μαγαζιου αλλά μάταια!!!! Είπαμε ......ξανθιά κατάξανθη παιδί μου!!! :)) Ευχαριστώ πολύ !!! :x @};-
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Νικης 11.....Ειναι Ναταλακι......
Καπου εκει εχει και ενα υπουργειο.......... :-D
Κατεβαινοντας την Ερμου απο Συνταγμα ..... :-D
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Nαταλία-Νεφέλη

Ούπς!! Κάτι μου λέει ότι η κατάσταση της ξανθιάς αρχίζει και βελτιώνεται κατά το ελάχιστον!!!! Στην Νίκης είναι στο΄Σύνταγμα!!! ΤΟ βρήκα επιτέλους!!! Μargot απίστευτος συντονισμος !! ΟΣο το έψαχνα μου απαντούσες!! Ευχαριστώ πολύ πάντως! Δεν βλέπω την ώρα να πάω τώρα! χιχιχιχιχ!!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

>:d< >:d< >:d< >:d<
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Danielli την 06 Ιούλ 2009 3:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη

Εδώ ξανθιά!! Τί είναι το σπήλαιο αμέθυστου καλέ;;;; Μπαίνει τέτοιο πράγμα μέσα σε σπίτι; :-?
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Τί είναι το σπήλαιο αμέθυστου καλέ;;;; Μπαίνει τέτοιο πράγμα μέσα σε σπίτι;
Ναταλάκι!!! >:d< >:d<

ανάλογα το μέγεθος, μερικά είναι σχετικά μικρά, μπαίνουν στο σπίτι και είναι και ευεργετικά!! :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εντάξει είναι Ντάννυ μου όλα... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από margaritarenia »

Ναταλακι..... >:d< >:d< >:d<
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Nαταλία-Νεφέλη

Πω πω αγκαλίτσες!!!! Γμτ! γιατί να μην σας γνωρίζω νωριτερα!!! Τελικά αυτό το σπηλαιο αμέθυστους που βρίσκεται; Που το βρίσκεις; Μπορώ να το αγοράσω να το βάλω στο σαλόνι δηλαδή; :)) :)) :)) :))
Πολύ θα με ενδιέφερε πάντως αν ήταν σπήλαιο με ροζ χαλαζία αντί για αμέθυστο γιατί είναι η αγαπημένη μου πέτρα ο ροζ χαλαζίας. Ευχαριστώ πάντως!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Nαταλία-Νεφέλη έγραψε:Πω πω αγκαλίτσες!!!! Γμτ! γιατί να μην σας γνωρίζω νωριτερα!!! Τελικά αυτό το σπηλαιο αμέθυστους που βρίσκεται; Που το βρίσκεις; Μπορώ να το αγοράσω να το βάλω στο σαλόνι δηλαδή; :)) :)) :)) :))
Πολύ θα με ενδιέφερε πάντως αν ήταν σπήλαιο με ροζ χαλαζία αντί για αμέθυστο γιατί είναι η αγαπημένη μου πέτρα ο ροζ χαλαζίας. Ευχαριστώ πάντως!!

Μα σίγουρα θα υπάρχει και "σπήλαιο" ροζ χαλαζία! @};-
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ναταλάκι, έχει ότι θεέλεις αν πζς σε αρμόδιο μαγαζί!!!θα τα δεις και απο κοντά, έχουν άλλη χάρη!!αν τα αγγίξεις κιόλας εκεί να δεις έρωτας!!! :x >:d< >:d<

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

δηλαδή κορίτσια, μπορώ να παραγγείλω απ'αυτό το site που έχει παραθέσει η Danny (dolphins angels)? και απλά να επιλέξω όποιο μου αρέσει??? Και φαντάζομαι ότι θα έχει και καλύτερες τιμές απο το μαγαζάκι στη Νίκης,ε??

Βάσω, υπάρχει ειδικός τρόπος απ' ότι κατάλαβα για να τα χρησιμοποιήσεις?? ή απλά κάνεις επάλειψη στο σώμα???

:x >:d<
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Βάλια οι τιμές είναι σε λίρα αγγλίας.
Και με τα μεταφορικά έρχονται μάλλον πιό ακριβά.

Μένω στη Κέρκυρα και δεν υπάρχει κατάστημα Αυρα σωμα εδώ, και τα παρηγγειλα στις 2 το πρωί.

Αν μένεις Αθήνα καλύτερα να συμβουλευθεις κάποιον και να τα δεις από κοντά.

:x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”