ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
vidas

Δημοσίευση από vidas »

εδώ λέμε τα θέλω μας αν κατάλαβα καλά! θέλω να ελέγχω τον θυμο μου! ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θοδωρή μου, θέλεις να τον ελέγχεις τον θυμό σου ε?

χμμμ :-? ...έχεις βρει τρόπο να ελέγχεις την αγάπη, ας πούμε?

ή μπορείς να ελέγξεις κάτι άλλο, γενικά? :-?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ρούλα :-D , οταν μιλάμε δεν είναι δυνατόν να βρισκόμαστε μονίμως σε μια συνθηκη συνέντευξης και δήθεν ερωταπαντήσεων.
Και οι ερωτήσεις που εσυ απευθύνεις είναι χρήση της μαιευτικής μεθόδου και οι απαντήσεις που δίνω εγω είναι αστείες για το δικό μου διανοητικό ευρος.
Εχω πει και σε εσενα και σε όλους εδω και εξω απο εδω , οτι είναι γεγονός οτι αποκόμισα πολλα απο τις συζητήσεις που ειχα μαζι σου , οπως και με τα παιδιά απο το μύστικα ...οπως και απο τα βιβλία μου κλπ κλπ.
Ολα ομως αυτα αφου τα καταγράψω , τα επεξεργάζομαι και μετα κρατώ οτι εγω κρίνω πιο σωστό για μενα. Αυτό κάνουμε ολοι εκτος κι αν ειμαστε υπνωτισμένοι......

Σχετικά με αυτό που αναφέρεις «μεταστοιχειώνει ολα τα στοιχειακά των προσωπικότητων μας» θα ήθελα να σου πω να μην χρησιμοποιείς ελαφρά την καρδία την όποια ορολογία. Την έκφραση την έχεις ακούσει από εμένα και μάλλον δεν έχεις συνειδητοποιήσει τι σημαίνει ακριβώς οπότε την χρησιμοποιείς, ας πούμε, λανθασμένα.

Το ζήτημα είναι οτι εγω την χρησιμοποιω πολυ πολυ σωστά μια και εχω ιδιαν εμπειρία σε ΟΛΑ τα επίπεδα και επι αυτού δεν θα επεκταθω επειδη οι περιγραφές δέν ειναι ανακοινώσιμες.
Το εχω τσεκάρει, οπως ελεγες εσυ, με πειραματόζωο εμενα την ιδια ....αρα δεν υπάρχει περιθώριο αμφιβολίας σε αυτό.

Μια σκέψη..

Εισαι μελος του φόρουμ και εχεις κατ΄εμε πάντα, αρκετές γνώσεις.
Εχεις όμως όπως και ολοι μας και πολλα κενά.
Γιατι δεν εκθέτεις οτι νομίζεις βοηθητικό για ολους μας και για εσενα , στα διάφορα θέματα μεσα σε πνεύμα ενωτικό και ¨¨ολοκληρ﨨 ωστε να μαθαίνουμε και να αισθανόμαστε ?
Κάτω απο τα κειμενα σου , ακομη κι αν ειναι αντικειμενικά ορθα ως προς τον λογο , γλυστράει μια ιδέα την οποία πάντα ήθελες να αποφύγεις....και αυτό γίνεται αισθητό ..

>:d<

Ελένη, εχω και εγώ άδεια οδηγού για οχήματα Α και Β κατηγορίας.
Μπορώ να βοηθήσω??
δλδ ΟΔΗΓΕΙΣ και νταλίκα? Είναι το ονειρό μου να οδηγήσω μια απο τότε που μας χάλασε το τζιπάκι στην εθνικη και μας μαζεψε η
ΕΛΠΑ με τον γερανό...
Καλά...τι να λεω...ενας ανδρας τουρμπο που το αυτοκίνητο εβγαζε καπνούς,...ενα μωρο να φωναζει πεινάω.....και εγω να αγνατεύω την θεα απο ψηλά ... στα Κιούρκα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 28 Ιαν 2009 11:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Vaso έγραψε:Θοδωρή μου, θέλεις να τον ελέγχεις τον θυμό σου ε?

χμμμ :-? ...έχεις βρει τρόπο να ελέγχεις την αγάπη, ας πούμε?

ή μπορείς να ελέγξεις κάτι άλλο, γενικά? :-?
Θαναση τον λενε τον ανθρωπο...αλλα ξανθια κ εσυ..τι περιμενεις..μονο το 1ο γραμμα θυμασαι ;) :-D
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
vidas

Δημοσίευση από vidas »

Vaso έγραψε:Θοδωρή μου, θέλεις να τον ελέγχεις τον θυμό σου ε?
θανάσης κατά κόσμο το βραδυ.....! σίγουρα θέλω και κατά πολύ μάλιστα
Vaso έγραψε:χμμμ :-? ...έχεις βρει τρόπο να ελέγχεις την αγάπη, ας πούμε?
σωστή ερώτηση για να πάρεις λάθος απάντηση

δυστυχώς αυτά για εμενα είναι αλληλένδετα... αγάπη - θυμος!
(δεν ενός βία).
Vaso έγραψε:ή μπορείς να ελέγξεις κάτι άλλο, γενικά? :-?
μπορώ να κάνω παρα πολλά στην ζωή μου. πιστεύω πως και αυτό μπορώ να το κάνω! όλοι μας κάποιες φορες χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια. αν κάποιος βρήκε ένα τρόπο να το κάνει και τον μοιραστεί μαζί μου δεν θα ήταν κακό.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Οχι, το γερανό της ΕΛΠΑ δεν τον οδηγώ (ακόμα) .

Με του ΙΧ ό΄τι μπορώ. :D
:D :D :D :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συγνώμη για το λάθος!

Τόσο σοβαρό ήταν Μαδράκο, ώστε να το κάνεις και bold? :-?

Θανάση, λοιπόν, δεν κρύβει παγίδα η ερώτηση...Μόνο σκέψη πάνω στο θέμα "ελέγχω"... :x

Εικόνα

αν κάποιος βρήκε ένα τρόπο να το κάνει και τον μοιραστεί μαζί μου δεν θα ήταν κακό.
Θανάση , ολο τον εσωτερισμό μαζί ρωτάς...
Άβαταρ μέλους
vidas

Δημοσίευση από vidas »

βάσω δεν μου είναι εύκολο να μοιραστώ κάτι τέτοιο δημοσια και θα είναι κουραστικό για τους άλλους. πολύ απλά πάντα είχα θυμο μέσα μου τώρα όμως έχει αρχίσει να επηρεάζει την ζωή μου. ειδικά στης σχέσεις μου εκεί και αν τα κάνω χαλια!
Άβαταρ μέλους
vidas

Δημοσίευση από vidas »

aetos έγραψε:
αν κάποιος βρήκε ένα τρόπο να το κάνει και τον μοιραστεί μαζί μου δεν θα ήταν κακό.
Θανάση , ολο τον εσωτερισμό μαζί ρωτάς...
aaaa δηλαδή να μην νομίζω πως μονο εγώ έχω αυτό το θεματάκι.... ψάχνονται πολύ ακόμα?
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Θαναση μια χαρα τα πας >:d<

Βασουλα ξερεις οτι αστειευομαι με τα bold..οκ?.. @};- :x
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εσύ?????? αν ήσουν μόνο εσύ, σιγά που θα κρατούσαμε το φόρουμ μόνο για πάρτη σου... :)) :))

Θανάση μου, η ζωή μας ξεκινάει με αγάπη και συνεχίζει με θυμό...Αν τελειώσει με θυμό, εξαρτάται από το πόσο θέλουμε να πλησιάσουμε την αρχική μας κατάσταση, αυτήν της αγνότητας!

Η αναζήτηση αυτής της αγνότητας, δεν έχει να κάνει με τον "έλεγχο" των συναισθημάτων, αλλά με την ελευθερία μας να είμαστε συνειδητοί!

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso μου κανείς δεν κατανοεί τον πνευματικό του στόχο παρά μόνο όταν τον έχει πετύχει. Επίσης κανείς δεν ακολουθεί καμία διαδικασία κατόπιν κατανόησης παρά κατόπιν σύγκρισης του εαυτού του ως προσωπικότητα με εκείνη την προσωπικότητα που την ακολουθεί ήδη και επιθυμίας να έχει την ίδια δυναμική.

Η διαδρομή ποτέ δεν είναι πλασματική, είναι αυτή που πρέπει για το εκάστοτε επίπεδο που λειτουργεί η εκάστοτε προσωπικότητα.

Η διαδρομή που ακολουθείται από μια προσωπικότητα που σκέφτεται δεν μπορεί να ανατραπεί από τα συναισθήματα των άλλων διότι ανήκουν σε κατώτερο επίπεδο. Οπωσδήποτε η λέξη «κατώτερο» υπό το φως ή την σκοτεινιά πιο ορθά της προσωπικότητας ακούγεται κάπως, αλλά τι να γίνει και αυτοί που σκέφτονται κάποτε είχαν αρκετά ανοικτά θέματα με τα συναισθήματα και δούλεψαν πολύ για να προχωρήσουν.

Σχετικά με την θέληση και την αγάπη δεν μπορώ να μην αναφέρω το γνωστό
«Αγάπη είναι ο νόμος
Αγάπη υπό θέληση»

Να έχουμε μια όμορφη μέρα
:-D @};-
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ελένη εσύ μπορείς να βρίσκεσαι σε όποια συνθήκη θέλεις.
Οι ερωτήσεις που απευθύνω εγώ είναι αυτές που είναι.
Το αν είσαι υπνωτισμένη ή όχι εσύ το ξέρεις.

Αδιαφορώ για το τι εμπειρία έχει ο κάθε ένας, είναι δική του και χρησιμεύει μόνο σε αυτόν. Εγώ λέω πως ισχύει ότι ακριβώς είπα, εσύ λες ότι το έχεις τσεκάρει και δεν υπάρχει αμφιβολία, όλα καλά λοιπόν.

Ελένη μου ο κάθε άνθρωπος περιορίζεται από τα λόγια του. Εσύ είπες ότι έχεις Οδηγό άρα αυτός θα σε βοηθήσει και θα σου απαντήσει τις ερωτήσεις. Εάν δεν βρεις άκρη ισχύει ότι σου είπα «περιορίζεσαι από τα λόγια σου». Εάν δεν τα θυμάσαι κάνε μια αναζήτηση στα μηνύματά σου και θα τα θυμηθείς.

Την καλημέρα μου.
:-D @};-
Επισκέπτης

Danny έγραψε:Οχι, το γερανό της ΕΛΠΑ δεν τον οδηγώ (ακόμα) .

Με του ΙΧ ό΄τι μπορώ. :D
:D :D :D :D
Με φώναξε κανεις?

Η ξυνουμε πληγές?

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”