Elena έγραψε:Φωτεινούλι καλημέρα,
Μην τους ακούς... Στη Ελλάδα η θερμοκρασία της θάλασσας δεν πέφτει κάτω από 9-10 βαθμούς ... Είναι πιο ζεστά μέσα απότι έξω...
Οπότε άστους να κρυώνουν ... Εμείς θα απολαμβάνουμε!
9-10 βαθμούς;
Χαμάμ δηλαδή...
:lol:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Καλημερα παρεα,παιδια,φιλοι κιαδελφια.
Πως παμε απο''κεφια''?
Καλη εβδομαδα,καλη νεα σεληνη.
Με το τελος του Σεπτεμβρη μια νεα αρχη.
Ενας νεος σεληνιακος κυκλος αρχιζει,τι νεο αραγε κομιζει?
Τα καλυτερα ευχομαι για ολους μας!
[Σφαιρουλα θα γνωρισεις και την Στρατουλα,μαθαινω,ζηλευω...]
ΤΟ ΦΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ
ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Καλημερούδια.
Εγω δεν πήγα στην δουλειά σήμερα επειδη το μάτι μου εκλεισε τελείως και πονάει. Ο μικρός το πρωί μου είπε << μαμα είσαι σαν να εχεις φαει μπουνιά απο τον Μπρούς Λη... ...>>
Για να διαβάσω πάντως βλέπω....χι χι
Ευη και εγω μαζί σου με τις κουβέρτες....αν δεν εχει 30 βαθμούς εξω δεν μπαινω στη θάλασσα παρα μόνο για να σωθω απο πνιγμό..
aetos έγραψε:Καλημερούδια.
Εγω δεν πήγα στην δουλειά σήμερα επειδη το μάτι μου εκλεισε τελείως και πονάει. Ο μικρός το πρωί μου είπε << μαμα είσαι σαν να εχεις φαει μπουνιά απο τον Μπρούς Λη... ...>>
Για να διαβάσω πάντως βλέπω....χι χι
Ευη και εγω μαζί σου με τις κουβέρτες....αν δεν εχει 30 βαθμούς εξω δεν μπαινω στη θάλασσα παρα μόνο για να σωθω απο πνιγμό..
Αφού δεν θα βρέξεις ούτε το νυχάκι σου πώς θα πνιγείς καλέ?
Τί έπαθε το μάτι σου?
Αν υποψιαστώ πως έκλεισε από τις τόσες μ@@@@@@ς που διαβάζεις εδώ μέσα... θα αυτοπεριοριστώ και θα μου αποκλείσω το ΙΡ.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ....ετσι ξερα και απλα...οχι που θα κατσω να γραφω ιστοριες...χεχεχεχεχε..εχουμε και δουλειες :lol: :lol:
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ελενα κι εγω μαζι σου για μπανιο....θα τους παρασυρουμε ολους ...ασε τους να λενε....να σφιξουν οι κ@@οι...χαχαχαχαχα..
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "