Ηλία μου έστειλε μήνυμα η forthnet ότι την Τρίτη θα γίνει η αλλαγή... :shock:
θα υπάρξει, λέει, ολιγόωρη διακοπή :shock: γραμμής και σταδιακά αποκατάσταση :shock: :shock: εισερχομένων κλησεων από άλλους πάρόχους! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
να πω ότι κατάλαβα...
εσύ τουλάχιστον κατάλαβες??
Η Εμμα δεν έχέι πάρει λέει ακομα μήνυμα... :shock: :shock: :shock:
τώρα την περιμενω, να φέρει τα "μπαλωμένα, τα μαζεμένα, τα χιλιοσιδερωμένα"... :lol: :lol: :lol: και θα την ξαναρωτήσω...
Αααα πολύ ωραία.. οπότε ετοιμασου γιατί την τρίτη θα με πάρεις τηλέφωνο για να κάνουμε τις ρυθμίσεις (αα και δεν θα πληρώσεις τίποτα.. πλέον θα έχεις δωρεάν όλα τα αστικά υπεραστικά και σε 24 χώρες δωρεάν τηλεφωνήματα συμπεριλαμβανομένης της Σκωτίας ).. για το νέο σου ίντερνετ..αν γίνεται να είναι και η κατερίνα ή ο γιάννης εκεί να σε βοηθήσει ακόμα καλύτερα
Της εμμανουέλας ίσως πάρει λίγο ακόμα γιατί γίνεται νέα γραμμη ..αλλα σύντομα θα εχει και αυτή
Συγνωμη για την παρεμβαση Ηλια αλλα λογω του ξανθου να εισαι λιγακι πιο διευκρινιστικος στις εκφρασεις σου...
Ειναι ικανη επειδη της ειπες να το εχει προχειρο να το παρει το χαρτι και να το χρησιμοποιησει για προχειρο! ξερεις.. σημειωσεις , σκιτσακια , μουτζουρες κλπ
δεν ειδες τις αλλες ξανθες στα ανεκδοτα τι γραψανε?
Παιδιά εγώ έχω φτιάξει και μπλουζίτσα που γράφει "I am blonde and I am proud" .... σας προτείνω να κάνετε το ίδιο, να βγούμε όλοι μαζί μια φωτογραφία και να το βάλουμε φάτσα κάρτα στο φόρουμ να το βλέπουν όλοι...χιχιχιχι
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου