Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Όταν η Τζέιν πρωτογνώρισε τον Ταρζάν ένιωσε μια έλξη.Και εκεί που τον ρωτούσε για την ζωή του,τον ρώτησε και πώς έκανε σεξ.
"Ταρζάν δεν ξέρει σεξ" της απαντάει εκείνος.
Η Τζέιν του εξήγησε τι ακριβώς είναι το σεξ.
"Ααα,Ταρζάν,χρησιμοποιεί τρύπα στο δέντρο" είπε ο Ταρζάν.
Φρικαρισμένη η Τζέιν του λέει: "Ταρζάν,κάνεις λάθος,αλλά θα σου δείξω εγώ πώς γίνεται".Βγάζει λοιπόν τα ρούχα της και ξαπλώνει στο έδαφος."Εδώ!" του λέει."Πρέπει να το βάλεις εδω μέσα!".
Ο Ταρζάν βγάζει το ταρζανοσλίπ,πλησιάζει με μια απίστευτη στύση και της δίνει μια κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια.
Η Τζέιν κυλιέται σφαδάζοντας για λίγα δεύτερα που της φαινόταν αιώνας.Τελικά συνέρχεται κάπως και στριγκλίζοντας τον ρωτάει : "Αυτό τώρα γιατί το έκανες;;; ".
"Ταρζάν τσεκάρει πρώτα για μέλισσες".
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Στις δημόσιες τουαλέτες Ηρακλείου Κρήτης ένας ηλικιωμένος κύριος ουρεί και κάπου-κάπου του φεύγει και κανένας σιγανός έως υπόκωφος αερισμός. Ακούγοντας τον από δίπλα ένας μηχανόβιος του λέει:
Κυρία θέλει να βάλει τέντες στο μπαλκόνι. Ανοίγει τον τηλεφωνικό κατάλογο, ψάξε, ψάξε, βρίσκει ΜΠΑΜΠΗΣ - ΤΕΝΤΕΣ.
Τηλεφωνάει στον τεντά
- Μπάμπης. Tέντες ακούγεται μια μάγκικη, απότομη φωνή.
Ναι, καλή σας ημέρα. Θα ήθελα μια τέντα για το μπαλκόνι μου, του λέει η κυρία.
- Αυριο, 11:30″, απαντά ο τεντάς και κλείνει το τηλέφωνο.
Την επόμενη μέρα. Χτυπάει το κουδούνι
- Ναι; Ποιος είναι;, ρωτά η κυρία.
- Μπάμπης. Τέντες, απαντά ξερά ο τεντάς.
- Στον 4ο.
Ανεβαίνει πάνω και η κυρία του ανοίγει.
- Καλή σας ημέρα.
- Μέρα. Μπάμπης. Tέντες, απαντά ο τεντάς.
- Απο δώ από δω. Περάστε.
Βγαίνει στο μπαλκόνι ο Μπάμπης, ανεβαίνει στη σκάλα και λέει στη κυρία:
- Φραπέ. Γλυκό.
Πάει η κυρία να του φτιάξει. Οταν επιστρέφει
- Και νερό. Κρύο, της λέει ο τεντάς στο ίδιο απότομο ύφος.
Πάει η κυρία να του φέρει και νερό ώσπου ακούει το κουδούνι.
- Ναι;, ρωτάει από το θυροτηλέφωνο.
- Μπάμπης. Τέντες.
- Μα έχει έρθει ήδη ένας Εσείς ποιός είστε;
- Μπάμπης. Επεσα.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα