Και ότι τον δυσκόλεψε ή τον δυσκολεύει να νιώσει τις αξίες του, που ειναι και οι ποιότητες της ψυχής του.
Συνήθως δουλεύεται με το ηλιακό!
Τις τελευταίες ημέρες έχω φάει την απόρριψη της αρκούδας απο τη μητέρα μου και δουλεύω αυτά τα 2 κέντρα....
Γεια σου Βάσω με τα ωραία σου
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑ
Βρε, βρε όλος ο καλός ο κόσμος!!!!!!!
Καλησπέρα Γίαννη - καρδούλη μας,
Καλησπέρα Γιάννη σύντεκνε,
Καλησπέρα Αννούλα μας γλυκιά .
Καλησπέρα σε όλους σας, γνωστούς και άγνωστους.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Καλησπέρα αετούλι,
καλησπέρα γαλάζια,
Καλησπέρα Ηλία ,
Καλησπέρα Βασλαβτρόνιο!!!!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Δεν ξέρουμε με βεβαιότητα απολύτως τίποτα , πέραν αυτων που αντέχουμε να νιώσουμε. Δυστυχως δεν μπορω να μεταδώσω την εννοια του αισθάνομαι.
Μπορω να πω όμως οτι δεν εχει σχεση ουτε με παρορμήσεις , ουτε με ενστικτα η παροδικές επιθυμίες . Αντίθετα όλα αυτα τίθενται κάτω απο εκείνο το φως που τα κάνει και μοιάζουν σαν τα παιδάκια,,,
Χαίρομαι που μας διαβάζεις , ισως κάτι καταφέρει να αγγίξει και την δική σου καρδιά που αχνοφεύγει πίσω απο την επίπλαστη σκληρότητα που όλοι κατασκεάζουμε για να εξευμενίσουμε τους φόβους μας.
Η ισημερία θα μπορούσε να επηρεάσει αν λάβουμε υπ όψιν το μαγνητισμό της γής και τον δικό μας .....αλλά οτι και να κάνει ....ωχριά και κρύβεται οταν συναντα την αγάπη που είναι διάχυτη ανάμεσα σε μια παρέα.
Είμαστε μια παρέα επειδή ΘΕΛΟΥΜΕ , γνωρίζοντας τις ''συνέπειες'' τις ''ομορφιές'' και τις ''γουρουνιές '' [ οπως λέει η Τζίλντα]....και αυτό είναι το πιο αγνό όλων μας.
Καλησπέρα σε όλη το αγαπημένο πλήθος...εδω μεσα.....
Αξια
Είμαι στη δουλειά και προβλέπω να ξημερώσω εδω μεσα,,, 8)
Αλλα ο καλός θεουλης [ Γιαννη δεν είμαι θεούσα] πρόβλεψε και μας εφταξαν τον υπολογιστη μας,.....χι χι