Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Emmanouela έγραψε:Ευχαριστω.......για την σημερινη μερα που με γεμιζει ομορφια....
Ευχαριστω για τον ηλιο....που με φωτιζει...
Ευχαριστω τους ανθρωπους που με μαθαινουν την ζωη...
I am BACK!!!!!!!!!!!!
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο...
Emmanouela έγραψε:Ευχαριστω.......για την σημερινη μερα που με γεμιζει ομορφια....
Ευχαριστω για τον ηλιο....που με φωτιζει...
Ευχαριστω τους ανθρωπους που με μαθαινουν την ζωη...
I am BACK!!!!!!!!!!!!
Αυτό είναι απειλή;
Και για να είμαι εντός θέματος
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας προειδοποίησες...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Μα για σενα το εγραψα...για να ξερεις τι θα σε περιμενει!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Χρειαζεσαι κατι πιο δραστικο απο μια πανοπλια...κι ενα κρανος................ χμμμ....μηπως ενα κομπινεζον??????
Ευχαριστω την Ευουλα..........ξερει εκεινη!!!!!!
Σε ευχαριστω που με βοηθησες να παραβρεθω στην χαρα της οικογενειας μου
Σε ευχαριστω που καταφερα να βρεθω αναμεσα σε 500 ατομα ,και αντι πανικο να νιωσω απεριγραφτη χαρα .
Ειναι υπεροχο να νιωθεις τα προσωπα των αλλων να ακουμπανε το προσωπο σου και τα δακρυα σας να γινοντε ενα απο χαρα.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ με ολη την δυναμη της ψυχης μου
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Αν το σκοτάδι σε φοβίζει, είναι γιατί πιστεύεις ότι εκεί δεν
υπάρχει ο Θεός. ΄Όμως ο Θεός υπάρχει και στο σκοτάδι,
νιώσε Τον
και ότι σου προκαλεί φόβο θα διαλυθεί