Ποια ζώδια υπερτερούν στο φόρουμ?
άντε βρε Διδυμάρα, να ξεκολλήσουμε από το 11!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πολλά διδυμάκια βλέπω και φοβάμαι (ο αδελφός μου είναι και είμαστε η μέρα με τη νύχτα, δεν ταιριάζουμε καθόλου!
)
Αντίθετα τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή μου είναι ψαράκια. Κι εδώ βλέπω ότι είναι μειοψηφία...
Που είναι τα ψαράκια οεο;

Πολλά διδυμάκια βλέπω και φοβάμαι (ο αδελφός μου είναι και είμαστε η μέρα με τη νύχτα, δεν ταιριάζουμε καθόλου!

Αντίθετα τα πιο αγαπημένα πρόσωπα στη ζωή μου είναι ψαράκια. Κι εδώ βλέπω ότι είναι μειοψηφία...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος meinall την 23 Ιουν 2010 3:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περνιοταν το λιοντάρι για άρχοντας της ζουγκλας, και καραμπουζουκλής, και ...τι να φοβηθει τώρα... όλοι οι άλλοι οδοντοβουρτσες... και το μικρό , αθώο, κουνουπάκι το έστειλε το λιονταρι στον ψυχίατρο του δάσους , όταν αρχισε να το τσιμπάει με μένος!
Εκαστος στο είδος του...

Εκαστος στο είδος του...

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
ότι θέλεις μπορείς να είσαι, εκτός από Καρκίνος, Μαράκι! Απαγορεύεται από την διαδικασία του φόρουμΨήφισα! Είμαι αιγόκερως (και δε θέλω ξινισμένα μούτρα )

Α, δεν σας το είπα ε? Εχω βάλει ειδικόν όρο στην εγγραφή νέου μέλους...Ημερομηνίες από 22.6. μέχρι 21.7. η λειτουργια του φόρουμ τις θεωρεί ρομποτικές και τις απορρίπτει! :mrgreen: