Σε σκυλοδιαγωνισμό συμμετείχαν ένας Γερμανός, ένας ’γγλος και ένας Έλληνας
Ο Γερμανός βγαίνει μ' ένα λύκοσκυλο. Βγάζει 10 ευρώ, του τα βάζει στο
στόμα και του λέει: "’ντε, αγόρι μου. Κάνε αυτό που ξέρεις". Φσσστ, βολίδα ο
σκύλος, εξαφανίζεται. Ύστερα από δύο λεπτά γυρίζει με τσιγάρα, εφημερίδα,
καραμέλες και τα ρέστα. Ο ’γγλος βγαίνει μ' ένα υπέροχο μπουλντόγκ. Του
δίνει 30
λίρες και του λέει: "’ντε, αγόρι μου, κάνε αυτό που ξέρεις". Ο σκύλος
γυρίζει ύστερα από 10 λεπτά με τσιγάρα, εφημερίδα, δύο σακούλες σούπερ
μάρκετ γεμάτες αλλαντικά, τα ρέστα και την απόδειξη. Ο Έλληνας βγαίνει μ'
ένα μούργο! Του δίνει πενήντα ευρώ και του λέει: "’ντε, αγόρι μου, κάνε
αυτό που ξέρεις". Περνάει μισή ώρα, μία, δύο, ρε που 'ναι ο σκύλος, τέλος
πάντων, βγαίνουν να τον ψάξουν και τι να δουν; "Καβάλα" σε μια σκύλα ο
μούργος, κάνει αμέριμνος τη δουλειά του. Οπότε πετιέται ο Έλληνας και λέει:
"Γι' αυτό, ρε γαμώ το, δεν του δίνω λεφτά. Όλα οι πουτάνες του τα τρώνε".
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ: "ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΚΟΠΕΛΙΑ", ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ "ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙΣ¨"
Χθες το βράδυ, καθόμασταν με τη γυναίκα μου στο τραπέζι και όπως βλέπαμε τις βραδυνές είδησης για ένα θέμα ευθανασίας που έχει προκύψει πρόσφατα στην ιταλια με μία κοπέλα, και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε για την ευθανασία.
Στο θέμα της επιλογής μεταξύ ζωής και θανάτου, της είπα:
" Μην μ' αφήσεις ποτέ να ζω σαν φυτό και σε αυτή την απαίσια κατάσταση, να εξαρτώμαι από μία μηχανή και να ταΐζομαι από το υγρό μιας μπουκάλας.
Εάν με δεις σε τέτοια κατάσταση, αποσύνδεσε άμεσα τα μηχανήματα που με κρατάνε στη ζωή".
Οπότε η γυναίκα μου σηκώθηκε από το τραπέζι, αποσύνδεσε την τηλεόραση, αποσύνδεσε τον υπολογιστή και πέταξε τη μπύρα μου. Η μαλα*****νη!! 8)
margot έγραψε:Χθες το βράδυ, καθόμασταν με τη γυναίκα μου στο τραπέζι και όπως βλέπαμε τις βραδυνές είδησης για ένα θέμα ευθανασίας που έχει προκύψει πρόσφατα στην ιταλια με μία κοπέλα, και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε για την ευθανασία.
Στο θέμα της επιλογής μεταξύ ζωής και θανάτου, της είπα:
" Μην μ' αφήσεις ποτέ να ζω σαν φυτό και σε αυτή την απαίσια κατάσταση, να εξαρτώμαι από μία μηχανή και να ταΐζομαι από το υγρό μιας μπουκάλας.
Εάν με δεις σε τέτοια κατάσταση, αποσύνδεσε άμεσα τα μηχανήματα που με κρατάνε στη ζωή".
Οπότε η γυναίκα μου σηκώθηκε από το τραπέζι, αποσύνδεσε την τηλεόραση, αποσύνδεσε τον υπολογιστή και πέταξε τη μπύρα μου. Η μαλα*****νη!! 8)