Δήμητρα μου , θα σου 'ελεγα κατά την γνώμη μου πάντα,
να αποφεύγεις να κάνεις ρείκι όταν οδηγείς γιατί στην
οδήγηση πρέπει να έχεις εκεί όλη την προσοχή σου,γιατί μπορεί πολύ εύκολα να προκαλέσεις ατύχημα.
Τώρα αν πονάς για κάποιο λόγο και δεν μπορείς τότε μόνο και
με μεγάλη προσοχή
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αχ. βρε κορίτσια, με συγχωρείτε δικό μου το λάθος! Είπα ότι "δεν χάνω ποτέ την ευκαιρία να κάνω ρέικι". Αυτό δεν είναι και όλη η αλήθεια, εφόσον δεν είναι δυνατόν να οδηγεί κανείς (και μάλιστα γρήγορα) μόνο με το ένα χέρι. Και βέβαια είναι επικίνδυνο, όχι μόνο για μένα, αλλά περισσότερο για τους άλλους (μη τρελλαθούμε!). Πολλές φορές όμως, επειδή στη Μυτιλήνη οι αποστάσεις είναι μεγάλες και συχνά δε συναντάς αυτοκίνητα στο δρόμο σου, βάζω το χέρι στο μηρό μου με την πρόθεση να δώσω ρέικι, οδηγώντας σιγά, απολαμβάνοντας τη διαδρομή (μέσα από τα δάση) και ακούγοντας μουσική που τόσο μου αρέσει. Μια άλλη φορά είχα κολλήσει πίσω από δύο νταλίκες και έβαλα το χέρι μου στο ηλιακό πλέγμα γιατί είχα αρχίσει να εκνευρίζομαι. Ποτέ μα ποτέ δεν ρισκάρω, να οδηγώ γρήγορα, να έχει κίνηση και να κάνω ρέικι..
Απλά εγώ ρώτησα, εύλογα βέβαια, αν λειτουργεί με το ένα χέρι! Όχι μόνο όταν οδηγάς αλλά και όταν κάνεις κάποια άλλη δουλειά και έχεις το ένα σου χέρι απασχολημένο σε κάτι άλλο :roll:
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Όταν κάνω αυτοθεραπεία έρχεται καμιά φορά η μικρή μου και χώνεται κάτω από τα χέρια μου. Ένα χέρι στο σώμα μου κι ένα στο σώμα της.
Κι η κουφή ερώτηση: Το ρέικι πού πάει άραγε; Και τις δυο μας;
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Δεν εννοουσα ακριβως το ρεικι οτι παει κατα μερια Αχιλλεα..
Αλλα μετα χρονια κατι απο την δονηση παει και σε αυτους... ;)
Αλλιως πως να εξηγησω τις αλλαγες στα προσωπα του αμμεσου περιβαλοντος μας...