αλλα μαλλον πρεπει να το δουμε ξανα και ξανα, εγω το εχω κανει, για να το εμπεδωσουμε γιατι οπως λεει και ο φιλος φαινεται οτι πολλοι εχουν συνδρομο στοκχολμης

ναι, ναι! μου άρεσε η συγχρονικότητα...αλλα μαλλον πρεπει να το δουμε ξανα και ξανα
Βασίλη, νομίζεις πως όλες αυτές οι χιλιάδες που θίγονται και κατεβαίνουν στους δρόμους είναι όλοι κομμουνιστές;VasilisM έγραψε:Συμφωνώ... δεν ξέρω γιατί παίρνει την ταμπέλα του κομμουνιστή όποιος διαδηλώνει..Μήπως να άλλαζε "χρώμα" η διαδήλωση?
Επίσης το θέμα των οικονομικών τρομοκρατών είναι παλαιό αλλά πάντα επίκαιρο, ο Keizer φαίνεται διαβασμένος τύπος.
είναι η καινούργια κατηγορία του ανθρώπινου είδους, μετά το "λαμογιέν"... ;)Μόνο εδώ κάνουν την πάπια
Η Goldman Sachs είνα ένας τεράστιος οικονομικός όμιλος. Φαντάσου το ομως σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσω χρηματιστηριακών παιχνιδιών, οικονομικών συναλλαγών, δανεισμών κ.ο.κ., παίζονται οι οικονομίες ολόκληρων κρατών.ANGELS ON EARTH έγραψε:Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι???αυτή η Goldman Sachs στην οποία αναφέρεται ο τύπος πως έχει δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα ακριβώς????μέσω τραπεζών???![]()