Μια μεγάλη αγκαλιά για τη Βάσω

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Εγώ λέω πάντως πως όσοι ε ίναι ενεργοί δάσκαλοι ρέικι και προσπαθούν να βοηθήσουν τους άλλους στο δρόμο τους, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΘΙΚΑ!! Το Χώσιμο σε δασκάλους έχει πάρειι πια πανδημικές διαστάσεις! Από ότι καταλαβαίνω, ακούγοντας κι από άλλους είναι πολύ σύνηθες φαινόμενο οι " μαθητές" τους, και βάζω για εύλογους λόγους το μάθητές σε εισαγωγικά, να προσπαθούν να προβάλλουν δικές τους καταστάσεις στον δάσκαλο και να δημιουργούνται καταστάσεις που θα μπορούσανε και να αποφευχθούν με διάλογο και κάποια καλή θέληση! Δεν είναι πάντα εφικτό! Ωστόσο το πρωί που μιλούσα με την κολητή μου και αυτή το ίδιο ΄θέμα έχει ως δασκάλα από την δική της μεριά, και έχει πικραθεί ούκ ολίγες φορές γιατί κακά τα ψέματα το να είσαι δάσκαλος είναι κατάθεση ψυχής αν εξαιρέσουμε αυτούς που αγαπούν μόνο τα πορτοφόλια των μαθητών τους!!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...

Εσείς, τα κορίτσια του τρίτου να απαντήσετε, περι χαράς! :)) :)) :))
Πες μου ποιός το είπε να του στείλω ένα συγχαρητήριο μαιλ για την διορατικότητά του...
:)) :)) :))

Και στα σοβαρά τώρα... Υπάρχουν και σκεπτομορφές χαράς που παραδίδονται κατ' οίκον; Μα τί στο καλό διαβάζουν επιτέλους; :D
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ :)) =)) =)) :)) =))
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ifaki
Site Admin

Δημοσίευση από Ifaki »

=)) >:d< :)) =)) >:d< :)) ^:)^ ^:)^ =)) >:d< :-( >:d< :-(
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

evi έγραψε:
Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...

Εσείς, τα κορίτσια του τρίτου να απαντήσετε, περι χαράς! :)) :)) :))
Πες μου ποιός το είπε να του στείλω ένα συγχαρητήριο μαιλ για την διορατικότητά του...
:)) :)) :))

Και στα σοβαρά τώρα... Υπάρχουν και σκεπτομορφές χαράς που παραδίδονται κατ' οίκον; Μα τί στο καλό διαβάζουν επιτέλους; :D
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Βασούλα αγαπημένη !!!!!

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενάκι μου! >:d< >:d< >:d< :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε:το θέμα είναι ότι εγώ δεν γνωρίζω καμιά αλήθεια, για να την μεταδώσω, εκτός από εκείνην με την οποία έχω εμπειρία.

Η μόνη αλήθεια, λοιπόν που γνωρίζω, είναι ότι ο φυσικός ανθρωπος έχει τόσα απωθημένα στην ζωή του, που ψάνει κάποιον για να του τα φορτώσει, γιατί δεν θέλει να γνωρίσει τα ίδια του τα ένστικτα!

Ο δρόμος μας είναι μόνο φωτεινός, όταν γνωρίζουμε τα μύχια της ψυχής μας. Αλλά αυτό θέλει και αντοχή και πίστη, ευλάβεια και ήθος!

@};-
:x @};- >:d<

A και μιάς και είμαι και στο κατάλληλο πόστ ,δεν θα σου πώ Βασούλα μου με λόγια τι νιώθω για σένα γιατί πολύ απλά ξέρεις ;)

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:x :x :x :x >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Και εγω μια αγκαλιτσα για την βασω και ολοκληρο το φορουμ :x >:d<
Γιατι χωρις εσας θα ειχα χασει τον δρομο μου ηδη :-D @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Τασουλη .......εσυ επιλεγεις να εισαι εδω .......ΤΩΡΑ.......
Απο εμας ........ >:d< >:d< >:d< @};-
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
panos

Δημοσίευση από panos »

συγνώμη για της σκέψεις που άφησα να μπουν ανάμεσα μας και με έκαναν να μην σε βλέπω σαν άνθρωπο :x >:d<
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πάνο >:d< >:d< >:d<

Δεν χρειάζεται συγνώμη για κανέναν λόγο...

δεν είσαι ο μόνός που μπέρδεψε τα επίπεδα του Ανθρώπου και ματαίωσε ότι χρειαζόταν να αγαπήσει...

κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι...

όσο προχωράς σ' αυτόν τον Δρόμο, να θυμάσαι ότι όσοι άνθρωποι βρισκόμαστε εδώ, σε τούτον τον κόσμο, διαφοροποιούμαστε μόνο στο επίπεδο της Αγάπης και πουθενά αλλού...
Στον τρόπο, δηλαδή, που νιώθεις μέσα σου την αυθεντικότητα του θεού και αυτό σε βάζει λίγο πιο μπροστά από τους άλλους...

Να στηρίζεις την σκάλα προς τον ουρανό είναι καθαρά υπόθεση του καθενός μας...

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

Βασουλα καθε φορα που σε ακουω και δακρυζουν τα ματια μου αντιλαμβανομαι το δωρο που μου εχεις κανει και εκει σταματουν τα λογια γιατι ειναι τοσο μεγαλο που δεν φτανει το ευχαριστω..... λιωνουν οι παγοι κι εγω πλησιαζω ολο και περισσοτερο στο στοχο μου να ειμαι Ανθρωπος >:d< >:d< :-( :-(
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Βάσω μου, σ'ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου. Και σ'ευχαριστώ που με... εμπόδισες να σε "αγιοποιήσω" και δεν ήσουν μία από τους πολλούς "προφήτες" που εκμεταλλεύονται αδύναμες ψυχές.

>:d< >:d< >:d<
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”