Θάνατος
Οντως!!! Οπως το έχω ήδη ξαναπεί και χτες που συναντηθήκαμε ο δικός μου δρόμος παρ' όλο που έχει πονο έχει και πολλά μαθήματα και ευτυχώς ξετυλίγονται μπροστά μου σιγά-σιγά εν γνώση μου. Αλλοι δεν τα βλέπουν ποτε΄. Αυτό είναι μεγάλο δωρο του Θεού για μένα όσο οδυνηρά κι αν είναι αυτά. Ποιός ξέρει τι έχει γίνει σε άλλες ζωές μου άλλωστε!! Η μάνα μου έφτασε τα 72 για να καταλάβει ότι δεν έζησε και απλά φθονεί όσους ζούνε. Εγω στα 39 μου ξέρω ποιό είναι το μεγάλο πάθος η μέγάλη αγάπη της ζωής μου ως προς την αποστολή μου και προσπαθώ να την ακολουθώ. Ποιός είναι πιο τυχερός; Αυτή ή εγώ;; Αυτή ειναι πλούσια αλλά φρικτά τσιγκούνα εγώ ειμαι πλούσια γιατί ΄ΝΙΩΘΩ ΠΛΟΥΣΙΑ . Την αφθονία τη ζω΄στο πνεύμα και στην ψυχή μου κι ας στερούμε βασικά πράγματα υγείας!! Το μονο που επιθυμώ είναι να μην.....κουφαθει ποτέ η εσωτερική μου ακοή και να μπορώ έτσι να εκφράζω την αλήθεια μου!! Γιατί όταν δεν ακούω την διαίσθηση μου εγώ δεν τρομάζω με την υλική μου.....κουφαμάρα αλλά τρομάζω πολύ περισσότερο με την διαισθητική μου κουφαμάρα. Εγώ είμαι η υπεύθυνη που με χρησιμοποίησε η δασκάλα του ρέικι γιατί κι εγώ την άφησα να το κάνει και δεν την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια όταν μετά τον δεύτερο βαθμό δεν ειχα ίαση!!!!
Καλά το θυμόμουνα ότι είχε κι αλλες ενσαρκώσεις!!Nαταλία-Νεφέλη έγραψε: Dany μου γλυκειά, ο Αγιος Φραγκίσκος είναι αναληφθεν δάσκαλος και μετενσάρκωση του Πυθαγόρα και του μάγου Βαλταζαρ που ήταν ένας από τους μάγους που επισκέφτηκαν τον Ιησού στην φάτνη. Μετά από την ενσάρκωσή του ως Αγίος Φραγκίσκος ξαναήρθε ως Κουτχούμι. Πάντως η κάθε ενσάρκωσή μας φέρνει στοιχεία άλλων ενσαρκώσεων μας γιατί ο Φραγκίσκος ήταν εκείνος ο Αγιος που ξεκινησε το έθιμο της φάτνης στο Γκρέτσιο της Ιταλίας. Την βίωσε σαν Βαλτασαρ και θέλησε να την ξαναβιώση ως χριστιανός αφιερωμένος στο Θεό!! Δεν είναι υπέροχο αυτό;;;; Εμένα πολύ με συγκινει πάντως!!!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Νταννιελί διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο με τις ενσαρκώσεις του Α.Φραγκίσκου, θα έλεγα να μην τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς.Καλά το θυμόμουνα ότι είχε κι αλλες ενσαρκώσεις!!
Δεν ξερω για τα υπόλοιπα αλλά οτι αφορά τον Βαλτάσαρ, μεγάλες επιφυλάξεις έχω, αφού πια αμφισβητείται η γέννησή του Ιησού σε σπηλιά, όπως και η ημερομηνία και φυσικά το προσκύνημα των μάγων.
’σχετο με το θέμα μας αλλά μου χτύπησε...

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Η ΄προσκύνηση των μάγων Ευη μου νήκει έτσι κι αλλιώς στα απόκρυφα κείμενα και προστέθηκε αργότερα στη βιβλό από τον Λουκά. Πολλά αμφισβητούνται πια αλλά τιποτα δεν είναι βέβαιο αφού αν έχει διαβάσει τον Juan Arias ελάχιστα γνωρίζουμε για τον Ιήσού ακόμα και ως ιστορικό πρόσωπο. Κανένας ιστορικός της εποχής του δεν τον αναφέρει. Ομως αυτή η ανακάλυψη για τον Αγιο Φραγκίσκο ως Βαλταζάρ έγινε με chanelling και δεν έχει σχέση με καμιά θρησκεία.
Ναταλία, φυσικά και υπάρχουν ιστορικά στοιχεία που αποδεικνύουν πως η γέννηση του Ιησού αφενός δεν έγινε την ημερομηνία που του αποδίδεται και φυσικά ούτε άγγελοι κατέβηκαν εξ' ουρανού, ούτε βοσκοί προσκύνησαν ούτε οι μάγοι δώρα έφεραν και φυσικα ποτέ δεν έγινε η άμωμος σύλληψη.
Η καινούρια θρησκεία για να περάσει στην συνείδηση των ανθρώπων δανείστηκε στοιχεία από παλαιότερες, κάτι που επίσης είναι γνωστό.
Το ότι δεν αναφέρεται από γνωστούς ιστορικούς της εποχής, πλην του Ιώσηπου αλλά και αυτός αμφισβητείται, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για την ιστορικότητα του Ιησού.
Το μόνο αν θέλεις στοιχείο που υπάρχει και ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα είναι τα "Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας" και κει ο Ιησούς αναφέρεται ως μέλος της κοινότητας των Εσσαίων, κάτι που θεωρείται πια αποδεκτό, εκτός φυσικά από το επίσημο δόγμα που ακόμα βλέπει αγγέλους και φιλαρμονικές εξ ουρανού.
’ρα ακόμα και αν οι μάγοι υπήρξαν ως ιστορικά πρόσωπα, δεν προσκύνησαν την ανύπαρκτη φάτνη, έχοντας ως οδηγό το υπέρλαμπρο άστρο.
Και ως εκ τουτου αναρωτιέμαι, από πού προήρθαν οι πληροφορίες από το channeling... ίσως από την φαντασία της εν λόγω κυρίας και από την έλλειψη πληροφόρησής της.
Η καινούρια θρησκεία για να περάσει στην συνείδηση των ανθρώπων δανείστηκε στοιχεία από παλαιότερες, κάτι που επίσης είναι γνωστό.
Το ότι δεν αναφέρεται από γνωστούς ιστορικούς της εποχής, πλην του Ιώσηπου αλλά και αυτός αμφισβητείται, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν για την ιστορικότητα του Ιησού.
Το μόνο αν θέλεις στοιχείο που υπάρχει και ανακαλύφθηκε σχετικά πρόσφατα είναι τα "Χειρόγραφα της Νεκράς Θάλασσας" και κει ο Ιησούς αναφέρεται ως μέλος της κοινότητας των Εσσαίων, κάτι που θεωρείται πια αποδεκτό, εκτός φυσικά από το επίσημο δόγμα που ακόμα βλέπει αγγέλους και φιλαρμονικές εξ ουρανού.
’ρα ακόμα και αν οι μάγοι υπήρξαν ως ιστορικά πρόσωπα, δεν προσκύνησαν την ανύπαρκτη φάτνη, έχοντας ως οδηγό το υπέρλαμπρο άστρο.
Και ως εκ τουτου αναρωτιέμαι, από πού προήρθαν οι πληροφορίες από το channeling... ίσως από την φαντασία της εν λόγω κυρίας και από την έλλειψη πληροφόρησής της.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Η ενημέρωση η δική μου, η οποία είναι καθαρά θεωρητικού ενδιαφέροντος πάνω στο θέμα είναι ότι φυσικά και το παραμυθάκι με τις φάτνες και τους μάγους δεν υφίσταται!!όμως το στ'ερι που ακολόυθησαν οι "μάγοι"συμβολίζει μια συγκεκριμένη συναστρία που υπήρχε εκίνη τη συγκεκριμένη στιγμή που γεννηθηκε ο Ιησούς!!επίσης οι λεγόμενοι "μάγοι", υπήρξαν σαν ιστορικά πρόσωπα και όχι μόνο, λέγεται ότι ήταν μύστες, οι οποίοι μέσω επικοινωνίας γνώριζαν την έλευσή του!!λέγεται μάλιστα ότι ανήκαν στον Ζωροαστρισμό, και η γνώση τους περιλάμβανε και τη γνώση των άστρων.’ρα ακόμα και αν οι μάγοι υπήρξαν ως ιστορικά πρόσωπα, δεν προσκύνησαν την ανύπαρκτη φάτνη, έχοντας ως οδηγό το υπέρλαμπρο άστρο.

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Κατα την γνωμη μου , ουτε ξέρουμε, ουτε υπάρχει περίπτωση να μάθουμε τι ακριβως εγινε εκεινη την εποχή, αφου ακομη και τωρα που εχουμε τα μεσα μαζικής ενημερωσης τοσο προηγμενα, πάλι παραπλανηση υπαρχει .
Αυτό που μπορουμε να υποστηρίξουμε , ομως ειναι η δική μας προσωπική αντιληψη για την Θεότητα..η αισθηση της ενεργειας και η αλλαγη των δονήσεων...και γενικά αυτα που παρατηρούμε επάνω μας και που μπορουμε να διασταυρώσουμε κατα κάποιο τρόπο.
Εχουμε ήδη αντιληφθεί οτι σε καθε σταδιο εξέλιξης που γινεται σε μια ομαδα,ολοι οι συμμετεχοντες περιγράφουν περιπου τις ιδιες μορφές σκέψεις ,ακομη και συναισθήματα και δεν αναφερομαι στο ομαδικό πνευμα αλλα στα αποτελεμαστα μυήσεων και διαλογισμών που γινονται ανεξάρτητα.
Απο εκει ισως να μπορουμε να πιστοποιησουμε την υπαρξη του θρησκευόμενου νου ..που ειναι εντελως ανεξαρτητος απο τις θρησκείες και τα δόγματα.
Επισης οι αναφορές σε παρθενογεννεση του Θεού , αγγελους κλπ παρουσιάζεται σε ολες σχεδόν τις μονοθειστικες θρησκείες και ειναι συμβολικές.
Συμβολίζουν την αρχή απο το αγνωστό ενα που ηταν αγνό ...και τον σχηματισμό των ενεργειακών επιπέδων.
Αυτό που μπορουμε να υποστηρίξουμε , ομως ειναι η δική μας προσωπική αντιληψη για την Θεότητα..η αισθηση της ενεργειας και η αλλαγη των δονήσεων...και γενικά αυτα που παρατηρούμε επάνω μας και που μπορουμε να διασταυρώσουμε κατα κάποιο τρόπο.
Εχουμε ήδη αντιληφθεί οτι σε καθε σταδιο εξέλιξης που γινεται σε μια ομαδα,ολοι οι συμμετεχοντες περιγράφουν περιπου τις ιδιες μορφές σκέψεις ,ακομη και συναισθήματα και δεν αναφερομαι στο ομαδικό πνευμα αλλα στα αποτελεμαστα μυήσεων και διαλογισμών που γινονται ανεξάρτητα.
Απο εκει ισως να μπορουμε να πιστοποιησουμε την υπαρξη του θρησκευόμενου νου ..που ειναι εντελως ανεξαρτητος απο τις θρησκείες και τα δόγματα.
Επισης οι αναφορές σε παρθενογεννεση του Θεού , αγγελους κλπ παρουσιάζεται σε ολες σχεδόν τις μονοθειστικες θρησκείες και ειναι συμβολικές.
Συμβολίζουν την αρχή απο το αγνωστό ενα που ηταν αγνό ...και τον σχηματισμό των ενεργειακών επιπέδων.
- galazia_sfaira
προσπαθήστε να αποσυμβολίσετε τόν ιστορικο Ιησού, για να φτάσετε στον άνθρωπο...
Η αλήθεια ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι ίδια για όποιον καταφέρει να μάθει τα μυστικά της ζωής...Γίνεται "μάγος" της ίδιας του της ζωής, όσο και αν ο ανθρώπινος νους παραμένει στα παραμυθάκια και στην αδυναμία να πιστέψει ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται για την προσωπική τους ολοκλήρωση στον φυσικό κόσμο και παραμένουν σ' αυτόν μέσα από την συμπονετική ενέργεια που δεν έχει περιορισμό στα πεδία...

Η αλήθεια ενός ΑΝΘΡΩΠΟΥ είναι ίδια για όποιον καταφέρει να μάθει τα μυστικά της ζωής...Γίνεται "μάγος" της ίδιας του της ζωής, όσο και αν ο ανθρώπινος νους παραμένει στα παραμυθάκια και στην αδυναμία να πιστέψει ότι κάποιοι άνθρωποι έρχονται για την προσωπική τους ολοκλήρωση στον φυσικό κόσμο και παραμένουν σ' αυτόν μέσα από την συμπονετική ενέργεια που δεν έχει περιορισμό στα πεδία...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

- galazia_sfaira