Συλλογικη Συνειδητοτητα: Reiki Γαμος

Θέματα κατηγορίας που "κοιμούνται"...

Να κλειδώσει το θέμα "Ρέικι γάμος";;;

Ναί
11
92%
Όχι
1
8%

Σύνολο ψήφων: 12

Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Θα συμφωνήσω στο να μην κλειδωθεί το τόπικ.

Ας το αφήσουμε, σιγά-σιγά πιστεύω ότι από μόνο του θα πάει στο μουσείο.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το μυαλό μου πάει σε ανθρώπους που ξέρω που ΕΙΝΑΙ.... και τους αρέσει τρελλά γιαυτό που ΕΙΝΑΙ, αλλά αυτό που ΕΙΝΑΙ, είναι κοντά στον εγωισμό και όχι στην αγάπη.
Ντάννυ μου, το ΕΙΜΑΙ δεν "σηκώνει" συγκριτικούς πίνακες.
Δεν ΕΙΜΑΙ εγώ έτσι και ο άλλος είναι αλλιώς!
Δεν μπαίνει στην διαδικασία σύγκρισης η θεϊκή μας ουσία, γιατί μόνο με αυτήν μπορείς να ΕΙΣΑΙ χωρίς όρια και περιορισμούς.

Μέσα σ' αυτήν την αιώνια ελευθερία, ο άλλος μπορεί να εκφράζει το Σύμπαν του, όπως το έχει διαμορφώσει. ΄Αλλος στο Σύμπαν βλέπει τον θεό, και άλλος μόνο τα αστέρια..Εσύ είσαι υπεύθυνη λες για την οπτική αντίληψη του Σύμπαντος?

Εσύ είσαι υπεύθυνη μόνο για το δικό σου ατομικό Σύμπαν, γιατί το φως από εκεί διαμορφώνει και την πραγματικότητά σου. Αν αυτή ωφελεί το σύνολο και συνεχώς διευρύνεται, τότε η ζωή σου έχει "πανοραμική" προοπτική...
Αν δεν την ωφελεί, πάλι πραγματικότητα είναι, που βασίζεται στην θυμαπάτη του "είμαι αυτό που είμαι"...

Θεωρώ ότι η διαδρομή μας μπορεί να μας κάνει να αναγνωρίζουμε την προοπτική του σύμπαντος, με βάση την ελευθερία μας και τον σεβασμό μας στα πεδία του...

Δεν μας ενδιαφέρει λοιπόν τι είναι οι άλλοι, αλλά τι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ κοντά τους!!!
Αυτό είναι και το τέλος της πλάνης μας, για μια πνευματική αλήθεια που δεν μπορεί να εφαρμοστεί, χωρίς να έχουμε βρει το ατομικό μας φως!

:D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ας το έχουμε αυτό κατά νου, και ας μην αφήνουμε παραπλανητικές κατευθύνσεις να μας προκαλούν οργή, γιατί πίσω από κάθε τέτοιο συναίσθημα κρύβεται επιμελώς ο φόβος, που είναι και η χειριστική ικανότητα και των μεν και των δε…
Αφου σημειώσω ιδιαίτερα το παραπανω γιατι ο φοβος παιζει ΠΑΝΤΑ πισω απο καθε θυμό και επισης η ελλειψη επιγνωσης θελω να πω ότι διαβαζοντας την τοποθετηση της Βασως για το αν θα κλεισει το θεμα ή οχι...............καθε απαντηση ηταν και μια απαντηση σε τοσα θεματα που με απασχολησαν το τελευταιο καιρο.
Παράθεση:
Για μενα η λήψη ενέργειας , χωρίς την παρακείμενη ''ψυχανάλυση'' είναι ολέθρια
και για μένα!!!
Ποσες και ποσες φορες δεν το εχω πει ότι............αν δεν αναλυθεις εσυ,καμια ενεργεια κανενα συστημα δεν θα σε βοηθήσει.
Σας ευχαριστω γαι τις επιβεβαιωσεις.

Ντανειλακι μου
Απλά το ‘Είμαι αυτό που είμαι , χωρίς επιλογή‘’ σκέτο, ακούγεται εγωιστικό.
Το μυαλό μου πάει σε ανθρώπους που ξέρω που ΕΙΝΑΙ.... και τους αρέσει τρελλά γιαυτό που ΕΙΝΑΙ, αλλά αυτό που ΕΙΝΑΙ, είναι κοντά στον εγωισμό και όχι στην αγάπη.
ΑΥτο το ΕΙΜΑΙ με ειχε λιανισει τον τελευταιο καιρο Κι οταν τολμησα να πω ΠΕς ΜΑς ΠΩς ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΜΑΙ"
ο θυμός και η απαξιωση εγιναν σημαια,αλλα όχι αντιληπτη απο τον πομπό.Ουτε κι απο μεν όμως καθρέφτης.
Αλλη μια επιβεβαιωση και σε ευχαριστω.

Λενιώ μου
Συγχρόνως επιβεβαίωσα το πόσο σημαντικό είναι να μπορέσει ο ''δάσκαλος'' '' οδηγός'' ''αρχηγός'' 'οπως θέλετε τον λέμε...να δείξει στους λήπτες το πως θα διαχειριστούν αυτό που πήραν .....τους κινδύνους...τις φαντασιώσεις .....κλπ που μπορεί να προκύψουν και αυτό για να γίνει ΠΑΙΖΕΙ ρόλο ο ίδιος .
Ολα παιδια ερχονται σαν φως μεσα απο αυτες τις συζητησεις ,Φως επιβεβαίωσης σε όσους θεωρουν οτι ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ,ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΥΠΟΤΙΜΑ,ΥΠΕΡΤΙΜΑ,ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ βρήκαν το ΕΙΜΑΙ τους..
Οχι παιδια δεν γινεται μονος σου,ουτε την ψυχαλαλυση σου να κανεις και να πας στα σκοταδια σου ουτε το ΕΙΜΑΙ σου να ΕΣΑΙ.Θες οδηγό που να μετουσιωνει τον φοβο σε αγαπη,την αδυναμία σε σθενος το σκοταδι σε φως για να προχωρας ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Γιατι τα σημειωνω ολα αυτα και ισως σα κουραζω ...γαιτι ηταν ο τελευταιος μου καθαρισμος.
Γιατι ολες τις απαντησεις μαζι με την οριοθέτηση μου περικλείονται στα παραπανω.
Γιατι αν δεν μοιράσεις δεν προχωρας.
Οχι τεχνικές ,οχι συστηματα αλλά εκδηλώσεις ζωής.

Λετε λοιπον οτι υπαρχει λογος να κλειδωθει το θεμα;
Αν ακκομα και η τοποθέτηση για το κλείσμο μπορει ν αδωσει τοσες επιβεβαιώσεις νομιζετε οτι μπορει κατι να κλείσει και ταυτοχρονα μην ειναι η αρχη για κατι αλλο;
Τελικά κατι τελειωνει με την κελλιδαρι απου μπαινει που ;
Στο θεμα ή στο ξεκλειδωμα του δικου μας λαβυρινθου.
Για μενα καθε κλειδι που κλειδωνει ταυτοχρονα ξεκλειδωνει μεσα μου.

Εγω μαζευω κλειδια κλειδωνω ξεκλειδωνω και χαμογελω!
ΕΣΕΙΣ; :D :D :D :D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Vaso έγραψε:Ντάννυ μου, το ΕΙΜΑΙ δεν "σηκώνει" συγκριτικούς πίνακες.
Κι όμως Βάσω μου... σηκώνει... :roll:

Δεν είμαι μόνο προς τα μέσα, ή προς τα πάνω.
Είμαι και δίπλα και στο σύνολο... και αυτοπροσδιορίζομαι κάθε λεπτό...
Κάθε μέρα τις τρεις τελευταίες μέρες ξεφύτρωσε μπροστά μου η ίδια δυσάρεστη καταστάση και μέσα από τους ‘‘συγκριτικούς πίνακες ‘‘ πήρα πάαααρα πολλά.....

Αυτό που διαφέρει είναι το επίπεδο, της αποδοχής και της ουδετερότητας, που έχει ο καθένας μας , με το Φως του...
:D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το ΕΙΜΑΙ δεν γίνεται με μιας ένας ορμητικός θεϊκός χείμαρρος Ντάννυ μου...

Η συνειδηση διευρύνεται με καθημερινά βήματα, όντας μέσα στο σύνολο που παρατηρεί και δεν ταυτίζεται μαζί του.

Η καθημερινότητα θα εξακολουθεί να είναι δύσκολη και γεμάτη αγωνία, αν η συνείδηση δεν ανακαλύψει την αιτία της!

Τα βήματα γι' αυτήν την ανακάλυψη δεν είναι να δεις πως εκδηλώνουν οι άλλοι την πραγματικότητα τους καθημερινά, αλλά να δεις την ομοιότητά σου μαζί τους!

Αν διαχωριστείς από την αρχή, ότι εγώ είμαι αλλιώς, τότε η συνείδηση θα βρίσκει πάντα δικαιολογίες για να διαφέρει...

Είναι ένα παραμύθι η διαφορετικότητα μεταξύ μας, αν δεν την αντιληφθείς έγκαιρα...Και έτσι λειτουργούν οι καθρέφτες και τρώμε στην μούρη ότι αρνιόμαστε ότι είμαστε...

Η συνείδηση θέλει αγάπη για να αφήσει τον φόβο που της δημιουργείται από το υπόγειο...Θέλει αγάπη και αποδοχή στα λάθη και τις εμμονές. Χρειάζεται αγκαλιά για ότι της είπαμε ότι είναι, ψέμματα, φυσικά, για να καλύψουμε την μοναξιά μας!

Η αγάπη με την οποία προσεγγίζουμε τα ψέμματα και την εικόνα που δημιουργήσαμε για τον εαυτό μας είναι το βασικό στάδιο για να αγγίξουμε το σκοτεινό μέρος του εαυτού μας, χωρίς να φοβηθούμε...

Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, αλλά χρειάζεται κάποια αποστασιοποίηση από το διαχωριστικό συναίσθημα των συγκρίσεων και των επιθετικών προσδιορισμών, γιατί αν δεν το κάνεις, πάντα θα συγκρίνεις τα βήμάτα που κάνεις για να προσεγγίσεις τον εαυτό σου, με αυτά των άλλων, και αυτό δεν περιέχει αγνότητα...

Εικόνα

:D :D χεχε!!Βλεπω βλεπω με γιατι τα βιωσα προσφατως αλλα βιωσα και την οριοθέτηση.Και μου χρειαστηκε ΤΣΟΥΠ
Μονη μου μιλω φωναχτα!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Οταν είσαι στην αρχή είναι δύσκολη η ισσοροπία...να παρατηρείς , να μην ταυτίζεσαι... να Εισαι, χωρίς να διαχωρίζεσαι...

Και πάντα επανέρχεται ότιδήποτε σου θυμίζει ότι δεν έχεις συγχωρήσει τον Εαυτό σου... :cry:

Μετά έρχεται η γαλήνη !!! :wink:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Και πάντα επανέρχεται ότιδήποτε σου θυμίζει ότι δεν έχεις συγχωρήσει τον Εαυτό σου...
ναι αυτό είναι!!! Κανείς δεν φτάνει στο βάθος του αμέσως...εκεί που αρχίζει η ζωή να γίνεται φυσική!!!
Οι πρώτες επιρροές στον συναισθηματικό μας κόσμο, χαράζονται από τους δύο γεννήτορες μας...

Δεν ακουμπάμε εύκολα και βαθιά αυτό το κομμάτι της ρίζας μας με το φυσικό κόσμο! Γιατί περιέχει πόνο και μοναξιά, αν το κάνουμε πριν την ώρα του...

Ετσι η συγχώρεση που δίνουμε είναι επιπόλαιη και χωρίς φως, αφού αυτό δεν το προσεγγίζουμε πριν φτάσουμε στην ρίζα!!!!

Φυσικά και είναι δύσκολη η ισορροπία Ντάννυ μου...
Η ζωή σου πάραυτα λες ότι είναι ευκολότερη?

Για να ΕΙΣΑΙ η ζωή, χρειάζεται να έχεις και την ωριμότητα να την εκδηλώνεις ακριβώς ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

Μετά το "εύκολος" και το "δύσκολος" είναι όψεις της ίδιας ζωής, που την κοιτάς απλά με το φως της ύπαρξής σου και όχι με το σκοτάδι των προτύπων σου!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οχι παιδια δεν γινεται μονος σου,ουτε την ψυχαλαλυση σου να κανεις και να πας στα σκοταδια σου ουτε το ΕΙΜΑΙ σου να ΕΣΑΙ.Θες οδηγό που να μετουσιωνει τον φοβο σε αγαπη,την αδυναμία σε σθενος το σκοταδι σε φως για να προχωρας ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
Αυτό εννοω κι εγω οταν λέω οτι εχει σημασία απο ποιόν θα πάρεις την ενέργεια .....
Ισως φαίνεται λίγο σαν κινδυνολογία αλλα δεν είναι.

Αυτό εδω είναι σοφό τελικά

Γι' αυτό ο καθένας χρειάζεται να "προστατέψει" τον εαυτό του από τους ανθρώπους που "φωτίστηκαν" με μια μύηση, απ' όπου κι αν προήρθε αυτή...

Ας προστατεύουμε ο καθένας τόν εαυτό του ακόμη και απο την ίδιο....μερικές φορές.....
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Γιατι Βασω θελεις να κλειδωσεις το topic ;

Τι ακριβως φοβασαι ;

Το ζητημα το ανοιξα εγω και μονο εγω μπορω να κρινω πότε ολοκληρωθηκε η συζητηση επ΄αυτου...

Μονο οταν πω ολα αυτα για τα οποια ανοιχτηκε...

Και μονο οταν σχολιαστουν και ειπωθουν ολα ασα ειναι δυνατον να λεχτουν στα πλαισια του ζητηματος...

Αυτο ειναι η ελευθερια του reiki...

Και σε καμια περιπτωση το reiki δεν υπαγορευει την αφαιρεση του λογου μονο και μονο επειδη μπορεις να το πραξεις...

Κοιταξε λοιπον, που η ζωη καλει τωρα εσενα να αποδειξεις οτι αντεχεις να ακουσεις πραγματα που μπορει να σε σοκαρουν ακομα περισσοτερο...

Αντεχεις λοιπον ή θα κλεισεις τ΄αυτια σου και το στομα οσων θα ηθελαν να μιλησουν και να πουν πραγματα ακομα ;

Αντεχεις λοιπον ή θελεις να αποδρασεις απο την πραγματικοτητα ;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν σου έλεγα Ανδρέα τις αλήθειες αυτού του τόπικ, θα είχες τρομοκρατηθεί...

Αυτό θέλω να αποφύγω!! Μην με προκαλείς λοιπόν, γιατί δεν θα σου αρέσει ότι βγει στην επιφάνεια...

Εγώ πια δεν έχω να κρύψω ή να φοβηθώ τίποτα...Δεν το πιστεύεις, αλλά δεν με ενδιαφέρει για τις δικές σου πεποιθήσεις...

Ξέρεις δεν σε έχω ικανό, και λυπάμαι που το λέω, να μπορείς να κρίνεις με συνέπεια...

Γιατί τότε δεν θα ξαναέμπαινες σ' αυτό το τόπικ χωρίς μια συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσες.

Μπορείς να πιστεύεις ότι είσαι ο μεγάλος καθρέφτης όλων μας!
Μπορεί να πιστεύεις ότι η αντίδραση προήρθε από τις κρυφές πληγές του καθενός...
Μπορείς να πιστεύεις ότι είσαι ο μεγάλος δάσκαλος

Αυτό που δεν μπορείς όμως να πιστέψεις και που είναι σε μένα ολοφάνερο, είναι ότι τα μεγαλύτερα ψέμματα τα λέμε πρώτα στον εαυτό μας, πριν βγούμε να πείσουμε τους άλλους για την αληθεια τους... Και εκεί μας παίρνουν όλοι χαμπάρι!!!

να είσαι καλά!

Επίσης συμπληρώνω ότι το τόπικ δεν θα κλειδωθεί όχι γιατί νιώθω ότι εσύ έχεις κάτι να προσφέρεις ακόμα σ' αυτό, ή ότι χρειάζεσαι κι άλλο να κορέσεις την συναισθηματική σου αστάθεια, αλλά γιατί το ζήτησαν οι φίλοι, με τον δικό τους τρόπο.
Να είσαι σίγουρος, ότι αν η πλειοψηφία ζητούσε το κλείδωμα του τόπικ δεν θα με ενδιέφερε καθόλου η άποψή σου, για το αν αντέχω ή όχι την αλήθεια...

Ιδού η ζωή μου!! Σαν κρύσταλλο! ΄Εγινε, δεν ήταν!!!

Η δική σου Ανδρέα?

Μέχρι και το βιβλίο μου που ήθελα να σου χαρίσω, αρνήθηκες, θα δεχτείς τους λόγους μου? Αλλίμονο μεγάλε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 19 Αύγ 2008 2:18 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Εικόνα

Αντρέα μου εσύ;
Κοιταξε λοιπον, που η ζωη καλει τωρα εσενα να αποδειξεις οτι αντεχεις να ακουσεις πραγματα που μπορει να σε σοκαρουν ακομα περισσοτερο...
Αντέχεις :D
Η θεωρείς οτι τα εχεις σει ολα κι έχεις αντεξει να τα ακουσει ολα;
Μη ρωτησεις εμενα ;
Να εισαι σιγουρος οτι μπορω τωρα δα να στα σερβιρω αλλη μια φορα κι ολα οσα ειχα ξεχασει :D
Αναγκη για συναισθυματική καλυψη
Ανάγκη για κοινωνική καλυψη
Ανάκγη για οικονομική καλυψη
Ανάγκη γι απαοκατάσταση
Ανάγκη γαι επιβεβαιώση
Ανάγκη για προβολή
Ανάγκη του ανηκειν
Ανάγκη του είμαι όμοιος
Ανάγκη του διαφέρω
Αναγκη του αξίζω να μείνω μέσα στο γαμο γιατι απεξω δεν αξίζω
Ανάγκη γου αξίζω να ειμαι καλη νοικοκυρα και καλη συζυγος
Ανάγκη οτι κυκλοφορω μ εκαποιον κι οχι αδεσποτη
Αναγκη σε διωχνω γιατι δενεντεχω να βλεπω την μιζεραι του πατρικου μου σπιτιου
Ανάγκη του να αντιδρασω αντι να δρασω....

ΓΑΜΟΣ ......για μενα ολα αυτα!
Αυτα βιωσα
ΑΥτα ενοιωσα
Με παπα και με κουμπαρο σε πληροφορω
Στην ποιο ομορφη εκκλησια
Η μια ηταν η Αγια Αικατερινη στα Πετραλωνα με κατι σκαλια και πεπλα....
Ο αλλος σε μια ονειρεμενη εκκλησια..........με λευκο φορεμα και γιασεμια στα μαλια.........
Εγω το επελεξα για ολα τα παραπανω και θα σου βρω κι αλλα.
Εγω χωρισα!
Για ολα τα παραπανω κι αλλα ανομολογητα που μπορω ν αομολογησω μα την Παναγια.Κανενας δεν με απειλει και τιποτα δεν χανω.
Θες να σοου πω την σκεψη μου οταν εγραφα τα προσκλητήρια στον πρωτο;Πετα τα και τρεχα.............μα σε ολους ενας αντρας αναλογεί παρτον και τελειωνε!Τον αγαπουσα όμως και ειμουν μαζι του τρελή.Υταν οπ ρωτος ερωτας στην ζώη μου και ειμουν μονο 19 χρονων.Η ψυχη μου ομως μιλησε...αλλα ηταν σιγανή και ανιερη.

Ελααααααα........ :idea:
Τ ισημαινει για σενα γαμος ..........

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Παιδιά από όλη αυτήν την αντιπαράθεση θα βγει στο τέλος κάτι όμορφο. Απολαύστε την και αφήστε να μάθουμε και να δούμε ίσως καινούργια πράγματα.

Ας μην βιαστούμε να απορρίψουμε.

Με την καλή έννοια τα γράφω όλα αυτά.

Αν ο Skapaneas έχει να μας πει κάποια πράγματα θα ήθελα να τα ακούσω χωρίς να του κλείσουμε το στόμα.

Μετά σίγουρα έχουμε ελεύθερη βούληση να κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του αν συμφωνεί ή διαφωνεί και σε ποιο επίπεδο.

Σας ευχαριστώ για όση γνώση μου δίνετε.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν το βλέπω σαν αντιπαράθεση, αλλά σαν μικροψυχία, Zefira!

γι' αυτό εγώ προσωπικά δεν συμμετέχω άλλο σ' αυτόν τον υποτιθέμενο διάλογο και σας αφήνω...Δεν βρίσκω ούτε έναν λόγο να συνεχίσω το "παιχνίδι" του σκαπανέα, που αρέσκεται στα υποτιθέμενα "στριμώγματά" μου, με παντελή έλλειψη σεβασμού στον δρόμο μου!

Kαι φυσικά δεν με ενδιαφέρει και δεν συμβάλλω στην δική του ισορροπία, που χρειάζεται να περάσει από το αυτοκαταστροφικό συναίσθημα του "χαίρομαι που είστε όλοι ίδιοι με μένα"...

η εθελοτυφλία είναι ένα εμπόδιο που δεν παίρνουμε άμεσα είδηση...

σας φιλώ...και σας εύχομαι καλή συνέχεια!

Εικόνα

Δημοσίευση από zefira »

Πειράζει που δεν θέλω να μας αφήσεις Βάσω!!!!!

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ που έχεις χρειάζεται σε όλους μας. Τώρα αν κάποιος διαφωνεί με αυτό είναι δικό του πρόβλημα.
Εικόνα

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 3”