ΣΩΤΗΡΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ!

fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Βρε αετέ μου, είπα εγώ κάτι άλλο?
Εσύ χρειάζεσαι όλα αυτά και έχει καλώς. Εάν ο άλλος δεν τα χρειάζεται και θέλει να τα διαχωρίσει γιατί θα πρέπει να ακολουθήσει τα δικά σου?

Μην την θέλεις την διδασκαλία, κανένας δεν θα σε κυνηγήσει από πίσω να στην δώσει, εσύ θα χτυπήσεις την πόρτα και θα περιμένεις όσο χρειάζεται όπως κάναμε όλοι.

Και εάν μου επιτρέπεις είσαι σίγουρη ότι ζητάς κάτι σωστά? Ίσως να μην το ζητάς σωστά και μετά να παραπονιέσαι.

Τέλος πάντων στο καλό και να περάσεις όμορφα.
:sunny: :nemo: :cheers:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

fab1612 έγραψε:Galazia sfaira

Αν θα μπορούσαν να σταθούν απέναντι στο εαυτό τους παρατηρώντας έξω από εκείνους θα ήταν ή τρελοί ή Δάσκαλοι και για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πραγματικά τι είναι ο κάθε ένας.

Αρκεί που τους χαρακτηρίζεις ή τρελους ή δασκάλους!!!!!!!!!!!

Βεβαίως είσαι σε θέση να ξέρεις τι χρειάζεται. Εγώ δεν έχω τίποτα εύκολο, εάν το έκανα εγώ το κάνουν όλοι, ο ένας δίνει τις ενδείξεις και τις ελπίδες σε όλους και για όλους.
Για μενα οι ελπίδες είναι ..........ένα τίποτα παρηγορίας.Αυτος που εμπνέει δίνει κατι παραπανω....ΠΙΣΤΗ!

Οι άνθρωποι Καλλιόπη προσπαθούν να επιβληθούν γιατί είναι στην φύση τους.
Ποια φύση τους; Αυτή που τους απέκτησαν";
Αρα αυτην ειναι η φυση γαι σενα! Αρα κατι πρε΄πει να γίνει έναντι όσων θα μας "κάτσουν στο σβέρκο".....ο φόβος φυλάει τα έρμα ..μουθυμίζεις

Το εγώ δεν έχει ως λόγο ύπαρξης την υπεροχή του απέναντι στους άλλους. Το εγώ μας χρησιμεύει για την εδώ ζωή, δεν θα μπορούσαμε αλλιώς να εξελιχθούμε γρήγορα. Αυτό που διαπιστώνεις είναι κάτι που καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Ναι εδω κι εγω συμφωνω απο την πλευρά που το τοποθετείς :)

Θα ήθελα να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για το τι κάνει η προσωπικότητα και τι η ψυχή.

Kαλά κανεις γιατι αν δεν μπορείς να τις διακρίνεις πως μπορείς και να τις γνωρίσεις τι ειναι η μια και τι η αλλη!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Eντάξει fab κατάλαβα!
Οτιδήποτε δεν σου πάει φεύγεις! :D

Δηλαδή δεν ενδιαφέρομαι να βγάλω κανένα συμπέρασμα για τις πνευματικές αξίες της ομάδας.

Το συμπέρασμα χρειάζεται για τις επιγνώσεις σου...Αλλιώς πως αξιολογείς την διαδρομή σου?
Τυχαία δεν γίνετα τίποτα...Και η ατομική εργασία πολλές φορές έχέι παγίδες. Στην εργασία σου το "είμαι καλά" μπορεί να δηλώνει και μια "ελαστική συνειδηση"...Θα είχε ενδιαφέρον να γνωρίσεις γιατί δεν είσαι καλά, ή γιατί είσαι καλά σε σχέση με τους άλλους που δεν είναι... Οι επιγνώσεις που έρχονται από την αλληλεπίδραση μας είναι οι πιο σοφές, αν έχεις όρεξη να τις παρατηρήσεις.
Αλλιώς παραμένεις στατικός σ' αυτό που σου δημιουργείται μεσα σου σαν αρμονία και το ακολουθείς συνεπώς για να μην το χάσεις...Κάπως έτσι μου "ακούγονται" αυτά που μου λες...΄Ισως έχουμε άλλη τελείως διαφορετική αξιολόγηση για το πνεύμα μας σε συνάρτηση με την υλική μας πραγματικοτητα.
Γιατί εμένα δεν μου έφτανε το "είμαι καλά" μόνη μου ή μέσα σε ομάδα, ήθελα να αναγνωρίσω τις διαφορές και τις εξαρτήσεις...
Μέχρι να νιώσω τον εαυτό μου σε πληρη σύνθεση, έψαχνα την σχέση μου ακόμα και με τα ζώα... :lol: :lol: :lol:

Αλλά είπαμε, διαφορετικοί δρόμοι...απλά κουβέντα κάνουμε! :D
Τώρα τι έλεγε την επόμενη μέρα ο νεαρός δεν θα βάλω και το χέρι μου στο ευαγγέλιο
την επόμενη μέρα ακριβώς δεν ξερω ούτε εγώ...
Επειδή όμως έχω αναγνωρίσει πως λειτουργεί η ψυχοθεραπεία, έστω και μετά ποτού...θα σου πω σε λίγο καιρό που θα του έρθει η ζωή του στο κεφάλι...

Ξέρεις, καλά είναι να μην ξύνεις τις πληγές όταν δεν θέλεις να ματώσουν...Γιατί μετά δεν γίνεται να μην αναζητήσεις οξυζονέ!!!

Η βολή δεν σε αφήνει ούτε με ποτό, ούτε χωρίς ποτό, να αναζητήσεις διεξόδους...Την στιγμή που τις αναζητάς αρχίζει το υποσυνείδητο και "ξεχώνει"...Πότε θα γίνει δεν ξέρω, αυτό που ξέρω σίγουρα, ειναι ότι θα γίνει...

Αλλά να σου πω, δεν με νοιάζει κιόλας!
Απλά σου ανέφερα την ιστορία για το θέμα των μπαρ!

Α, ναι θα συνεχίσω αν ξανασυμβεί...Δεν έχω πρόβλημα με το αλκοόλ του άλλου... :D
Την "απελευθέρωση" ο καθένας την κάνει με τον δικό του τρόπο και εμένα μου περισσεύει!!! :D

Θα ήθελα να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για το τι κάνει η προσωπικότητα και τι η ψυχή.
Αν έχεις γνωρίσει το υποσυνείδητο, που στην γλώσσα του εσωτερισμού λέγεται αστρική διάσταση, είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις επακριβώς τι κάνει η μία και τι στόχο έχει η άλλη!

Η ασθένεια προκύπτει ακριβώς από αυτό το μέρος! Και σαν ασθένεια δεν εννοώ μόνο την σωματική δυσαρμονία, αλλά και την πνευματική αποκοπή! Οπότε χρειάζεται νομίζω να γνωρίζουμε βαθιά τι κάνει το ψυχικό μας πεδίο και τι το φυσικό!
Χωρίς αυτήν την βιωματική γνώση...η ζωή μας κύκλους κάνει!! :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Για μενα οι ελπίδες είναι
Το να γνωρίζουμε τι σημαίνει δυαδισμός, μας βοηθά στην εσωτερική μας εξερεύνηση.
Γνωρίζοντας τα αντίθετα, βιώνουμε κάθε στιγμή ένα μερος της "λύτρωσής" μας...

Η φυσική μας υπόσταση, "μπαίνει" καθημερινά στους πόλους των αντιθέτων. Η αναγνώριση των βαθύτερων συναισθημάτων μας οριοθετεί και την πολική μας συμπεριφορά, που επιλέγει κάθε φορά και την πιο κατάλληλη "στάση" για να ανταπεξέλθει στην ζωή μας στον φυσικό κόσμο...

Αυτή η μονοδιάστατη επιλογή διευρύνεται με το πνεύμα μας!
Μέσα από αυτό αποκτά η φυσική μας υπόσταση αυτήν την "αντοχή" να εκδηλώνει το πνεύμα στο μέτρο που "επιτρέπει"...

Το τέλειο ον μέσα μας, δεν αφυπνίζεται με μιας!
΄Ισως δεν αφυπνίζεται και καθόλου και νομίζουμε ότι έχουμε αφυπνιστεί, επειδή γνωρίζουμε την ύπαρξή του...

Η έννοια "τέλειο" μας κάνει να απέχουμε από οτιδήποτε ο νους μας έχει καταχωρήσει σαν "ατελές"...
Και εκεί χρειάζεται προσοχή...

Γιατί η "αποχή" δεν είναι και κατάκτηση...

΄Οταν κατακτάμε μέρος από την τελειότητα, δεν χρειάζεται να απέχουμε από οτιδήποτε στο ποσοστό που το κατακτήσαμε...
Δεν ύπάρχει επιλογή για την τελειότητα, αλλά εκείνη εκδηλώνεται με απλότητα, γιατί αυτή είναι η φύση της!

΄Οταν ελπίζουμε, ονειρευόμαστε, πως είναι το τέλειο
΄Οταν είμαστε μέρος του τέλειου, δεν ελπίζουμε, αλλά βιώνουμε την αλήθεια.
΄Οταν ΕΙΜΑΣΤΕ το τέλειο, τότε δεν κάνουμε τίποτα!
Δεν χρειαζόμαστε αποδείξεις πια για να αναγνωρίσουμε τι είμαστε!

Εχτές είχα μια συζήτηση με αγαπημένους φίλους.
΄Εμαθα ότι η οδηγός μιας ομάδας, ή μάλλον πολλών ομάδων, δίνει εντολές για αποχή από τον έρωτα...λέγοντάς τους ότι από εκεί ξεκινούν τα δεινά των ανθρώπων...
Και τους πάει ακόμα παραπέρα, λέγοντας τους ότι ο άνθρωπος όταν ενωθεί με τον Ανώτερο Εαυτό του, δεν χρειάζεται σεξουαλική δραστηριότητα...

Πάρτε παιδιά ενοχές για να έχετε...!!!!!!

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι η ανθρώπινη φύση δεν ωριμάζει ποτέ, αν δεν αναγνωρίσει τι είναι... Και μέσα στην ανώριμότητά της βρίσκει τρόπους να δηλώσει ότι έχει κατακτήσει την ωριμότητα του θεού!!!!

Δέκα μετάνοιες κάθε πρωί και μαστίγωμα για τις "πονηρές" σκέψεις και τις "ανήθικες" επιθυμίες...

Και φυσικά, αφήνουμε το ηλιακό μας να σκάσει...ε, πως κάνουμε έτσι για ένα μικρό έλκος!!!! :(

Ουφ!!!! :(

Εικόνα

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso δεν αξιολογώ την διαδρομή μου με βάση το τι κάνει ο διπλανός μου. Ο διπλανός μου ως προσωπικότητα έχει τα δικά του θέματα να δουλέψει.

Σχετικά με την ομάδα, τα άτομα πηγαίνουν στις συναντήσεις την δουλειά που έχουν κάνει με τον εαυτό τους, οι συνειδητοί προσφέρουν και λαμβάνουν οι μη συνειδητοί δεν προσφέρουν και δεν λαμβάνουν.
Οι πνευματικές αξίες είναι αυτές που έχει δώσει ο οδηγός. Εάν έχει άδεια να είναι οδηγός τότε δίνει την διδασκαλία εάν δεν έχει δίνει την προσωπικότητά του.

Αυτό που λες με την αλληλεπίδραση και τις επιγνώσεις είναι κατά την άποψή μου μια ορθή μέθοδος. Όλοι μας κάποια στιγμή περάσαμε ή θα περάσουμε από αυτή την μέθοδο και αυτή κάποια στιγμή θα πεθάνει και τέλος.

Δεν μπορείς να νιώθεις ένα με το όλον όταν παρατηρείς τα του διπλανού σου γιατί παρατηρείς μια ατελή προσωπικότητα με την δική σου ατελή προσωπικότητα.
Αυτά είναι η δική μου προσέγγιση στο θέμα του παρατηρητή.

Να σου εξηγήσω τι εννοούσα όταν είπα ότι η διδασκαλία δεν είναι μπαρότσαρκα.

Είπε ο aetos
«Πάντως τι θα ελεγες να παρατηρήσεις και αυτή την ''αγνωστη '' οπως λες μέθοδο σε εσένα?
Τι πειράζει αν ακολουθείς και ενα άλλο σύστημα? Αλλωστε όλα αυτά τα συστήματα υπάρχουν για εμας.... ε! όσο πιο πολλα γνωριζουμε τοσες πιο πολλές επιλογές και απλωσιά θα εχουμε για το οικοδόμημα μας ...αντί να το περιχαρακώσουμε...»

και απαντώ
«Θα έλεγα ότι δεν ακολουθώ και ένα άλλο σύστημα, ακολουθώ ένα σύστημα
Και θα έλεγα ότι η διδασκαλία δεν είναι μπαρότσαρκα.»

η μπαρότσαρκα είναι όταν πάμε από το ένα μπαρ στο άλλο, ρίχνουμε μια ματιά πίνουμε ένα ποτό κλπ κλπ κλπ…..

Vaso μου όταν λέω ότι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου μην το ερμηνεύεις ως δεν γνωρίζω. Θα μπορούσες να το σκεφτείς έτσι αλλά θα μπορούσες να το σκεφτείς και ως έχω κάποιους δικούς μου λόγους που δεν θέλω να σχολιάσω.

Εάν μου επιτρέπεις, η οδηγός της ομάδας καλά κάνει και λέει όσα λέει, οι υπόλοιποι γιατί την ακούν? Και επίσης είναι σίγουρο ότι λέει αυτά? στο λέω γιατί έχω ακούσει τόσα τρελά που κάποιες φορές θέλω να πάρω τα βουνά. Σου λένε «εσύ το είπες» και λες «πότε ρε παιδιά? Εγώ είπα αυτό και αυτό» η απάντηση είναι «ε εντάξει το ίδιο είναι»
Ντόινγκκκκ
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

έννοια "τέλειο" μας κάνει να απέχουμε από οτιδήποτε ο νους μας έχει καταχωρήσει σαν "ατελές"...
Και εκεί χρειάζεται προσοχή...

Γιατί η "αποχή" δεν είναι και κατάκτηση...

΄Οταν κατακτάμε μέρος από την τελειότητα, δεν χρειάζεται να απέχουμε από οτιδήποτε στο ποσοστό που το κατακτήσαμε...
λοιπόν αυτό είναι πολύ σημαντικό

μπορείς να το αναλύσεις λίγο σε παρακαλώ :roll:

δεν μπορώ να φέρω πρακτικά στην ζωή μου το ναι μεν είμαι διαφορετική αλλά δεν είμαι διαφορετική :wink: :roll:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

fab εγώ δεν ήμουν σε ομάδες εσωτερισμού, ούτε παρακολούθησα κάποια σχολή...

΄Ομως παρατηρούσα στην αρχή της "μαθητείας" μου γιατί ήθελα να δω τα είδη της προσωπικότητας και πως εκδηλώνονται με τις σκέψεις και τα συναισθήματα που δεν ήταν "φανερά"...

΄Εμπαινα στο "υπόγειό μου" και έβλεπα τις ομοιότητες για να μπορώ να ξέρω πως και που βαδίζω.

Ερχονταν μετά τα βιώματα των κρυφών συναισθημάτων μου και τότε αξιολογούσα τα δικά μου ευρήματα σε σχέση με τους άλλους...

Πως μπορείς να γνωρίζέις το υποσυνείδητο? Πως αλλιώς θα μπορούσα να γνωρίζω τον διπολικό "κόσμο" των συναισθημάτων μου, αν όχι με τον εαυτό μου σε σχέση με τους άλλους?

Πως θα μπορούσα τώρα να γνωρίζω να διαχειρίζομαι αυτά που βγαίνουν από τους ανθρώπους σαν βάθος πόνου, αν αυτό δεν το είχα διαχειριστεί πρώτα στον εαυτό μου σε σχέση με τους άλλους?
Δεν ζούσα μόνη μου...

Αλλά όλα εντάξει, νομίζω ότι κατανόησες την διαδρομή μου... :D

Η προσωπικότητα "παίζει" παντού fab! To είπες άλλωστε κι εσύ...

Δεν την συνέκρινα ποτέ, γιατί την επιφάνεια την γνώριζα...
Το βάθος της δεν γνώριζα και πίστεψέ με, εκεί ήταν όλα τα μαργαριτάρια... :wink:

Οι αντιδράσεις έχουν νόημα...κυρίως όταν κρύβονται πίσω από αιτίες, που σε όλους τους ανθρώπους έχουν σχεδόν ίδια "ρίζα" που όσο ανεβαίνουν προς τα πάνω, αλλάζουν με βάση τα βιώματα...

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος fab
Η εξατομίκευση είναι ένα πολύ βασικό βήμα στον δρόμο μας...Μετά από αυτήν όμως στέκεσαι μέσα στους ανθρώπους και όχι μόνος σου! :?:
΄Οχι φυσικά για να τους κρίνεις...ούτε για να συγκριθείς, αφού κάτι τέτοιο έχει ήδη διερευνηθεί κα ενσωματωθεί στην εμπειρία σου...
΄Ομως νιώθω ότι το "όταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι" έχει την στιγμή ωριμότητας που θα ειπωθεί...
Σου λένε «εσύ το είπες» και λες «πότε ρε παιδιά? Εγώ είπα αυτό και αυτό» η απάντηση είναι «ε εντάξει το ίδιο είναι»
εμένα δεν μου έχει συμβεί αυτό ποτέ!
΄Ισως γιατί είναι ξεκάθαρα τα λόγια μου...

΄Οσο για την οδηγό, δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω...

μη μου πεις ότι το ακούς πρώτη φορά σε ομάδες εσωτερισμού ε?

Εικόνα

ααααα καλά είμαστε συγχρονισμένες

την πήρα την απάντηση καθώς την έγραφα :D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Φαμπ κάτι απλό απο μενα:
Δήλωσες ότι εισαι άντρας κι οχι γυναίκα!
Θα ηταν αδιανότητο για μενα για οποιον σκοπο,να αλλάξω φύλο.Αν συνεβη αυτο γαι σενα,ειτε το αποδεχθείς μεσα εδώ είτε όχι,(είμια όμως σίγουρα οτι θα κοιταχτείς το βράδυ στον καθρέφτη)
ότι κι αν μου λες ειναι το παραμυθι σου!Κατανοώ μεν απολυτα ,συνεχίζω να εχω συναισθηματα ενος ανθρωπου σε άνθρωπο αλλά δεν διανοούμαι άνθρωπος τοσο φοβισμένος και μακριά απο τον εαυτο του να μου κάνει αναλύσεις.Ειμαι 50 χρονων γυναίκα κι ο μονος σκοπος μου ειμαι να ανακαλύψω εμενα με ολους τους τρόπους αλλα ουδεποτε ειπα ψεματα στον εαυτο μου αυτου του βεληνεκούς.Οι διαδασκαλίες εχουν αντικρυσμα ζωής!

Δεν πιστεύω να ρωτήσεις απο που ξεκινάν οι απορίες μου.....ΞΕΡΕΙΣ!.
Εγω αρνηθηκα να σε φωτογραφίσω γιατι στην πραγματικότητα ο λογος σου ειναι πιο "σκληρός κι απολυτος"άρα ακόμα κι αυτον αλλαξες αν εισαι εσύ.

Γιατί αληθεια....;

Νομίζεις ότι δεν θα είχες τον ανάλογο σεβασμό ειτε λεγοσουν Ρουλα είτε Αίγυπτος είτε Φάμπια είτε Σιτροέν;

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν αναγνωρίσουμε Φωτεινούλα το καλό και το κακό σαν εσωτερικές εναρμονίσεις επιλογών, θα βρεθούμε σίγουρα στην δυσάρεστη θέση να μην μπορούμε να κατανοήσουμε τι είναι καλό και τι είναι κακό...

Καλό λοιπόν κατά γενική ομολογία είναι να "αγαπάς τον πλησίον σου"...μα δεν είναι η δική σου αλήθεια στην αρχή...

Η συνείδηση σου λέει, "είμαι καλός άνθρωπος, δεν κάνω κακό σε κανέναν"... το υποσυνείδητο όμως προωθεί συναισθήματα που δεν μοιάζουν με αγάπη του πλησίον, γιατί αυτός αξιολογείται με τα προσωπικά σου κριτήρια...Και αν δεν τα πληροί, αυτόματα δεν αγαπιέται κιόλας!

Οι περισσότεροι άνθρωποι λένε ότι "αγαπάνε τον πλησίον τους", αλλά το βαθύτερο συναίσθημα είναι η ολική αδιαφορία...
Ποιός το παραδέχεται?

Αφου αρκεί μια στιγμή, που ο συνάνθρωπος αυτός θα βλάψει τα συμφέροντά τους και θα εξαγριωθουν...Εκεί μιλάει το ένστικτο, το οποίο όμως δεν είναι ώριμο να κατανοήσει την αγάπη, πέρα από αυτά που έχει σαν δεδομένα...

Η τελειότητα της αγάπης όμως δεν μπορεί να επιτευχθεί με μια συνείδηση που δεν ξέρει και η ίδια τι είναι...
΄Ετσι απέχει από αυτό που θεωρεί ατελές, για να επιτύχει την πλασματική τελειότητα της συνείδησης όμως...

Αυτής της συνείδησης που λέει..."είμαι καλά", αλλά δεν μπορεί να δει ότι είναι 150 κιλά, ούτε ότι είναι ασθενής, μια και οι ασθένειες προέρχονται από το κακό κλίμα της γης κλπ. κλπ.
Ούτε μπορεί να δει ότι φοβάται τον συνάνθρωπό της και τις αρνητικές του ενέργειες...

Αν αυτό είναι κατάκτηση της τελειότητας, έστω και μερικής, εγώ είμαι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.... :shock:

Εικόνα

Εγω καπου αλλου σε ειπα μοναδικά θεόμουρλη και τωρα γίνεσαι Κολοκοτρώνης.......εεεεεεεεε τι να σε πω,τι να σε πω :D :D :D :D :D Κολοκοτρώνη μου!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

πράγματι αν είναι έτσι η τελειότητα ή η αγάπη :cry:

τότε έχω όντως την τιμή να ομιλώ με τον Κολοκοτρώνη 8)
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Vaso ούτε εγώ ήμουν σε ομάδες εσωτερισμού όταν παρατηρούσα τους ανθρώπους, έκανα τις αναλύσεις μου, διαχειριζόμουν καταστάσεις.
Αυτό κάποια στιγμή σταματά γιατί δεν έχει πλέον νόημα.
Ας μην το συνεχίσουμε εάν έχεις την καλοσύνη, όλα είναι καλά και ο κάθε άνθρωπος θα δουλέψει αυτά που πρέπει στο χρόνο που πρέπει. Εγώ θα ακολουθήσω τον δρόμο που επέλεξα και θα δουλέψω τα θέματά μου με την μέθοδο που πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα σε μένα.

Vaso μου ίσως δεν σου έχει συμβεί αυτό που είπα γιατί είναι ξεκάθαρα τα λόγια σου ίσως και για κάποιον άλλο λόγο, πραγματικά δεν ξέρω.
Εγώ δεν είπα να μην πιστέψεις αυτό που σου είπαν, είπα ότι συμβαίνει άλλα να λες και άλλα να καταλαβαίνουν κάποιοι από αυτούς που σε ακούν. Επίσης συμβαίνει οι άνθρωποι να λένε άλλα αντί άλλων σε τρίτους για να δικαιολογήσουν μέσα τους πιθανόν αυτό που λαμβάνουν υπόψη ως αποτυχία τους γιατί δεν έχουν μάθει ότι οι αποτυχίες εάν εκτιμηθούν σωστά είναι τα καλύτερα εργαλεία δουλειάς.

Να έχεις μια όμορφη μέρα. :D
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Galazia sfaira

Δεν σου κάνω καμία ανάλυση, είμαι απλώς ευγενής.
Εάν έχεις την καλοσύνη αυτές τις βαθυστόχαστες τοποθετήσεις σου να μην τις απευθύνεις σε μένα και επίσης να σας συμβουλεύσω, εσένα και την aetos, ότι το κουτσομπολιό δεν αποτελεί ένδειξη πνευματικού δρόμου.
Βεβαίως εσείς μπορείτε να κάνετε ότι επιθυμείτε, σε μένα δεν πέφτει λόγος αφού ούτε σας συναναστρέφομαι ούτε πρόκειται να σας συναναστραφώ.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δεν με ενδιαφερει η ευγενια αλλά η αλήθεια!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”