ΠΡΟΤΥΠΑ

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Θα ήθελα να πω κάτι άλλο, οσον αφορα στα πρότυπα..

Οι δεσμοί αίματος υπάρχουν για το φυσικό μας περιβάλλον..τελος πάντων υπάρχουν...

Το θέμα είναι να είναι ουσιαστικοί και οχι να πρέπει να αγαπάς τους συγγενείς σου επειδή είναι συγγενείς σου!!!
Να υπάρχει μια ουσιαστική σχέση...

Και για να την κάνεις ουσιαστική, καλό είναι να δουλέψεις με τον εαυτό σου...να ψάξεις να βρεις τι σε πλήγωσε, τι τραύματική εμπειρία απέκτησες στην πορεία....και άλλα πολλά...

Αξιολογείς το συναίσθημα σου και τότε είσαι πιο αληθινός με τον άλλον......τον/την αδερφό/η σου, τη μήτέρα, τον πατέρα, τον θείο...

Αν απλά είσαι δίπλα του επειδή πρέπει, διαιωνίζεις το είδος των προτύπων της κοινωνίας!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Γραφεις Καλλιοπη οτι αδυνατεις να το σκεφτεις γιατι το βιωνεις.
Δηλαδη θεωρεις οτι το βιωμα ειναι αντιθετο με τη σκεψη.
Και αυτο ειναι λαθος.
Αν το βιωμα δεν μπορει να γινει σκεψη και λογος τοτε δεν εισαι ανθρωπος.
Γιατι αυτο ξεχωριζει τα ζωα απο τον ανθρωπο τα οποια βιωνουν αλλά δεν μπορουν να το εκφρασουν με λογο και σκεψη.
Και εδω προφανως αδικεις τον εαυτο σου και ολους εμας που μιλαμε μαζι σου.
Αυτές είναι δικες σου σκέψεις και μόνο σκεψεις καλε μου Σκαπανέα,ανταπαντηση σε οσα έγραψα.Θες να κλείσεις τα ματια ,να νοιώσεις και να μιλησεις γαι μενα!
Ειναι το καλυτερο παραδειγμα για να δεις ποσο καμια φορα η λογική ειναι αντιθετη και παραπλανητική.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η ενέργεια αυτή είναι η ίδια αλλά διαφέρει στην ποιότητα της δόνησης!!
τι εννοείς σε ποιότητα Ντάννυ μου?

Και από κάτω προς τα πάνω ...χρειάζεται πίστη!!!
Πίστη χρειάζονται όλα Ντάννυ μου...Ακομα και να καρφώσεις ίσια ένα καρφί...

Στο θέμα ΄του από πάνω προς τα κάτω, βασίζεσαι στον τεχνίτη να σου δώσει οδηγίες και πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις...Τον παρακολουθείς και τον πιστεύεις...Εκείνον, όχι εσένα...

Η διαφορά με την άλλη κατεύθυνση, είναι΄ότι στην περίπτωση του από πάνω προς τα κάτω, χρειάζεται να εμπιστευθείς εσένα...

Και τα δύο ίδια είναι, ανάλογα με το πόσο μπορείς να αφοσιωθείς στον σκοπό σου...

Ουσιαστικά, είναι πως αντιλαμβάνεσαι την δύναμη...
Εξωτερικά ή εσωτερικά... :wink:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Αισθάνομαι ότι ο ένας ...διορθώνει -δεν συμπληρώνει- τον άλλον, με έννοιες που δεν μπορούν να περιγράφούν.
Και όταν κανείς πάει να τις διατυπώσει δεν έχει βρεί ποτέ κατά τον άλλο τις σωστές λέξεις...ή γίνεται πολύ... νοητικός :roll:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Συμπληρώνει δεν είναι η σωστή λέξη...

Μοιράζεται, είναι η καλύτερη!

Και παίρνει ο καθένας ότι θέλει...

Είτε με τον νου, είτε με την καρδιά...

Αρκεί να κατανοήσει, Ντάννυ μου, το μοίρασμα και να μην θεωρήσει οτι ο άλλος χρειάζεται και να το αποδεχτεί...
Εκεί παίζει ρόλο ο νους!!! Αλλά μόνό εκεί...
Γιατί τότε γίνεται αρκουντως νοητικός και αντιδρά... :wink:

Δεν χρειάζεται να αποδεχτεί κανείς τίποτα, ούτε να αποδείξει τίποτα...Αυτή είναι η αρχή του "μοιράζομαι"
Και η αρχή του λέω απλά την εμπειρία ή την γνώμη μου...

΄Η όχι? :roll:

Εικόνα

Δημοσίευση από Skapaneas »

galazia_sfaira έγραψε: Αυτές είναι δικες σου σκέψεις και μόνο σκεψεις καλε μου Σκαπανέα,ανταπαντηση σε οσα έγραψα. Θες να κλείσεις τα ματια ,να νοιώσεις και να μιλησεις γαι μενα!
Ειναι το καλυτερο παραδειγμα για να δεις ποσο καμια φορα η λογική ειναι αντιθετη και παραπλανητική.
Ηδη το εχω κανει κατ' ιδιαν και σε εχω ενημερωσει απο παλια με προσωπικα μηνυματα!

Αν θελεις δωστα και τα δυο στη δημοσιοτητα ατοφια!

Σειρα σου να με νιωσεις και να μιλησεις για μενα εδω !

Σειρα σου να κανεις το βιωμα σου για μενα λογο !
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Εγώ τουλάχιστον δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν... :lol:

Μάλλον προτιμώ να πείθομαι...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εγώ τουλάχιστον
Εμείς τουλάχιστον? :D

΄Η έχεις αντιληφθεί κάτι άλλο? :roll:

Εικόνα
Site Admin

Vaso έγραψε:Δεν χρειάζεται να αποδεχτεί κανείς τίποτα, ούτε να αποδείξει τίποτα...Αυτή είναι η αρχή του "μοιράζομαι"
Και η αρχή του λέω απλά την εμπειρία ή την γνώμη μου...

΄Η όχι? :roll:
Απαντάω σε αυτό , και σε ό'τι αφορά εμένα.
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Θα ήθελα να πω κάτι άλλο, οσον αφορα στα πρότυπα..

Οι δεσμοί αίματος υπάρχουν για το φυσικό μας περιβάλλον..τελος πάντων υπάρχουν...

Το θέμα είναι να είναι ουσιαστικοί και οχι να πρέπει να αγαπάς τους συγγενείς σου επειδή είναι συγγενείς σου!!!
Να υπάρχει μια ουσιαστική σχέση...

Και για να την κάνεις ουσιαστική, καλό είναι να δουλέψεις με τον εαυτό σου...να ψάξεις να βρεις τι σε πλήγωσε, τι τραύματική εμπειρία απέκτησες στην πορεία....και άλλα πολλά...

Αξιολογείς το συναίσθημα σου και τότε είσαι πιο αληθινός με τον άλλον......τον/την αδερφό/η σου, τη μήτέρα, τον πατέρα, τον θείο...

Αν απλά είσαι δίπλα του επειδή πρέπει, διαιωνίζεις το είδος των προτύπων της κοινωνίας!!!!
είπε η Εμμανουέλα

είναι πολύ εύστοχο και δυστυχώς πολύ συνηθισμένο αυτό το πρότυπο στο οποίο αναφέρεσαι, και μάλιστα είναι τόσο περίπλοκο, ακριβώς γιατί εμπλέκονται διάφορες σχέσεις, που πολλές φορές ενώ επιθυμείς να είσαι συνειδητοποιημένος πέφτεις εύκολα στην λούμπα

Θα ήθελα να προσθέσω και ένα ακόμη πρότυπο, δεν γνώρίζω αν έχει ήδη αναφερθεί, το οποίο επιβαρύνει πολύ την κοινωνία, φαίνομαι πλούσιος.

Αναρωτιέμαι όλα αυτά τα τζιπ, τα ακριβά μοδάτα επώνυμα ρούχα, οι μεζονέτες, τα πέντε διαφορετικά κραγιόν έιναι όλα πραγαμτικά αναγκαία? Μάλλον μήπως η κατανάλωση και η απόκτηση υλικού πλούτου έχουν γίνει νεύρωση που έχει εντυπωθεί στο μυαλό μας για να μπορούμε να νοιώθουμε κοινωνικά αποδεκτοί και όχι μόνο......

Δεν υποστηρίζω ότι δεν αξίζουμε το καλυτερο, ΝΑΙ φυσικά και το αξίζουμε. Μα υπάρχει μια ισορροπία, μια χρυσή τομή. παράτηρώ ότι παρότι έχουε αφθονία δεν την βέπουμε και αναζητούμε κάτι παραπάνω χωρίς να απολαμβάνουμε το εδώ και τώρα. Κυυνηγάμε τον πλούτο και σκλαβωνόμαστε σε αυτό το κυνήγι. Ψωνίζουμε αχρηστά πράγματα ή ψωνίζουμε χωρίς να έχουμε ουσιαστικά χρήματα και μπαίνουμε φυλακή, αυτοκτονούμε, παθαίνουμε κατάθλιψη.

’νοιξα ένα περιοδικό μόδας μια μέρα και αντι να ξεκινήσω τις ατάκες αυτό το θέλω όχι έκείνο, αποφάσισα να σημειώσω τις σελίδες στις οποίες διαφημίζονταν πράγματα που έιχα στην ντουλάπα, ανάκαλυψα ότι ήταν λίγες εως μηδαμινές οι ανάγκες μου

το πρότυπο του φαίνομαι πλούσιος δυστυχώς μας έχει οδηγήσει σε άπειρες τράπεζες και σε πολλές νευρώσεις! Ας αξιολογήσουμε λιγάκι την αφθονία μας στο εδώ και τώρα και ας ευχαριστήσουμε για αυτό χωρίς να απαίτουμε συνέχεια
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αχ, Φωτεινούλα...

΄Ολοι εδω μέσα, αυτό το πρότυπο (σκόπελος) το έχουμε καταρρίψει...

Οπότε, παρ' όλο που έχεις απόλυτο δίκιο, λέω ότι είναι και το πιο εύκολο να καταρριφθεί...

Πίσω όμως από την κατάρριψη αυτή, υπονομεύει ένα άλλο...Και πιο επικίνδυνο (ύφαλος) πρότυπο...Πείθω τον εαυτό μου ότι δεν αξίζουν τα υλικά αγαθά, γιατί δεν μπορώ να τα έχω...

Σημασία έχει να ζεις...Είτε με φεράρι, είτε με τρίκυκλο...Με αξίες, που δεν θα τις πάρεις από οτιδήποτε...Είτε το έχεις, είτε όχι!!

Λέω μήπως? :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 29 Ιαν 2008 5:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Δεν ξέρω για εδώ μέσα Βάσω αλλά έχουν δει τα μάτια μου πολύ κόσμο να πέφτει σε αυτή την λούμπα με πολλά ρεικι και πολλές μυήσεις στο ιστορικό.

Νομίζω ότι μάλλον πρέπει να ενισχύεται σαν πρότυπο αν το έχεις και σαν χαρακτηριστικό, δυσκολεύεσαι να το αναγνωρίσεις ίσως και να το ισορροπήσεις.

Φυσικά συμφωνώ η άλλη ακρή του νήματος
Πείθω τον εαυτό μου ότι δεν αξίζουν τα υλικά αγαθά, γιατί δεν μπορώ να τα έχω...
.

Πράγματι σημασία πέρα απο όλα έχει να ζεις!
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Το ότι κάποιος έχει πάρει ρέικι δεν έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια και έχει πάρει τις μυήσεις δεν σημαίνει κάτι...
Το θέμα είναι πως και τι κάνει για τον εαυτό του..με ή χωρίς το ρέικι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ε..μα!

Απλά με το ρέικι έχει 50% πιθανότητες...

Το άλλο 50...παίζεται σε μια ζαριά!!! :cry:

Εικόνα

Δημοσίευση από Rainmaker »

:wink: :lol: :lol: :lol:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”