Vaso έγραψε:
Αυτή η μικρή κυριαρχία, σου ανοίγει τις πόρτες στις μεγάλες σου κατακτήσεις! Αρκεί να βρεις τον τρόπο...
Και μην ξεχνάς...Χρειάζεται πάντα να οραματίζεσαι τον νικητή!
Οταν μου πρωτοανεφες το κυριαρχω ειδες που δεν το επιασα με την μια..
Απο προχθες ομως μεχρι σημερα το εχω κατανοησει πληρως και εξετασα πολλες περιπτωσεις που κυριαρχησα και αλλες που οχι..
Οφειλω να πω τωρα οτι ειναι πολυ σοφο αληθινο σε οσα κυριαρχισα οσο και να με φοβιζανε , ξεβολευανε κτλ... πηρα απιστευτα δωρα στην συνεχεια...
Πριν λιγο το εκανα σε ενα απο αυτα που λεγαμε...
Μπορείς να κάνεις αυτήν την τελετουργία και με τον Εαυτό σου, Βασίλη μου!
Επέλεξε μια μέρα που νιώθεις "νικημένος" και κυριάρχησε στο συναίσθημα της ανίας και της οκνηρίας...Κάνε ένα μπάνιο με τα ωραιότερα και πιο μυρωδικά αφρόλουτρα, Αγγιξε καθε μόριο του σώματός σου με αγάπη, νιώσε την δύναμη του...Νιώσε την ζωή μέσα σε κάθε σου κύτταρο, από την επιφάνεια έως το βαθύτερο είναι σου.
Στο συναίσθημα που έρχεται συχνά πυκνά να μπαίνει ανάμεσα σ' αυτήν την διαδικασία και σε σένα, χαμογέλασέ του και ψιθύρισε "σήμερα εγώ είμαι ο νικητής"...
Μην μπεις ούτε μία στιγμή στην διαδικασία να το παλέψεις! ΄Αστο να υπάρχει, επιλέγοντας απλά να είσαι ο νικητής με όλο σου το είναι!
Ντύσου με τα πιο όμορφα ρούχα σου, και πίστεψε αυτό που βλέπεις...έναν όμορφο άνθρωπο!
Τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου γίνονται αυτό ΄που θέλεις! Η θλίψη και η ανία, γινεται αυτό που οραματίζεσαι..."ο νικητής"!
Βγες έξω και περπάτησε άσκοπα...Νιώσε τα βήματά σου αργά αλλά σταθερά, και γνώριζε "σήμερα εγώ είμαι ο νικητής"
Αυτή η μικρή κυριαρχία, σου ανοίγει τις πόρτες στις μεγάλες σου κατακτήσεις! Αρκεί να βρεις τον τρόπο...
Και μην ξεχνάς...Χρειάζεται πάντα να οραματίζεσαι τον νικητή!
Βάσω δεν υπάρχουν λόγια!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
΄Ενα παιδί που συνεχίζει να τρώει αλεσμένα, δεν θα μπορέσει ποτέ του να μασήσει...Και σ' αυτό, δεν θα φταίει το ίδιο, αλλά οι εκείνοι που του αλέθουν εξακολουθητικά την τροφή...
Ενα παιδί που συνεχίζει να τρώει αλεσμένα, δεν θα μπορέσει ποτέ του να μασήσει...Και σ' αυτό, δεν θα φταίει το ίδιο, αλλά οι εκείνοι που του αλέθουν εξακολουθητικά την τροφή...
εχεις δικιο,σε τι να με ωφελησουν οι αλλοι ,αν εγω παραμεινω σε ολη μου τη ζωη φαφουτα..ασε που η μασημενη τροφη δε μου αρεσε ποτε οποτε παλι νηστικη θα μεινω..
Ποση αληθεια μπορει να κρυβουν καμμια φορα τα παραδειγματα ΒΑσω μου..
Σε ευχαριστω
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαρακι θα σου πω το εξης περσι ζυγιζα λιγοτερο απο 50 κιλα και ολο κατεβαινα ειχα χασει το μετρο το εβρισκα και φυσιολογικο
Μεχρι που με δουλλεια ψαχνοντας την αιτια κτλ με βοηθεια απο την Βασω το τσιμπησα και μερα - μερα το πηρα αλλιως...
Πριν λιγο που ζυγιστηκα ειμαι 60!!!
Θελει θεληση , επιμονη , και αποφαση..
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!