Χωρισμός..

Συντονιστής: Emmaki

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

βρε χριστινακι μου ανοιξες την ορεξη μεσημεριατικα!!

να ειχαμε τωρα ενα ταψι χυλοπιτες με αρνακι στο φουρνο και απο πανω τυρι τριμενο ε?

να σου πω κι εγω τον πονο μου?

προχθες ειδα την νικη την καρτσωνα στον δρομο και αφου την χαιρετησα της ζητησα ευθεως να κανουμε σχεση...
μου ειπε οτι ειμαι ωραιο ,σεξυ ευγενικο, ομορφο, καλο, ηθικο, ψηλο και συμπαθεστατο παιδι αλλα δυστυχως ειναι παντρεμενη....

δεν το ηξερα ο ερμος!!

δεν ηξερα δεν ρωταγα?

:cry:
Επισκέπτης

περα απο την πλακα, σημερα σε καποια παιδικη χαρα...

-μπαμπα εσυ γιατι δεν μενεις μαζι μας στο σπιτι μας?

-γιατι εχουμε χωρισει με την μαμα θεμακο...

-ναι αλλα ο φιλος μου ο χαρης μου ειπε οτι μενει με την μαμα του και με τον μπαμπα του

-αν σε ενοχλει να μην κουβεντιαζεις με τα αλλα παιδια στον παιδικο σταθμο αυτο το πραγμα..

- οχι μπαμπα... δεν το κουβεντιαζω.. δεν θελω να με λυπουνται!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θεμάκο, το κάθε παιδί το λυπούνται για διαφορετικό λόγο...

Τον Πέτρο τον λυπούνται, γιατί ο πατέρας του και η μητέρα του αδιαφορούν γι' αυτό και τσακώνονται συνέχεια

Την Ελένη, την λυπούνται, γιατί δεν έχει χρήματα να έρθει στην εκδρομή

Την Μαρία, την λυπούνται, γιατί δεν μπορεί να φάει και κάνει συνέχεια εμετό

Τον Κώστα, τον λυπούνται γιατί έχει ιλαρά και δεν μπορεί να κάνει μπάνιο

Βλέπεις ο καθε άνθρωπος έχει και κάποιο λόγο για να τον λυπούνται οι άλλοι.

Και κανείς Θεμάκο μου δεν σκέφτηκε πόσο εύκολα μπορείς να χαίρεσαι για τον άλλον.

Να χαίρεσαι που ο Πέτρος ζωγράφισε αυτήν την όμορφη εικόνα

Να χαίρεσαι που η Ελένη μένει σε ένα σπιτι με κήπο και έχει πολλά ζωάκια κοντά της

Να χαίρεσαι που η Μαρία μοιράστηκε το φαγητό της μαζί σου

Να χαίρεσαι που ο Κώστας σου διηγηθηκε ένα παραμύθι που του διαβασε η μητέρα του όσο ήταν άρρωστος

Να χαίρεσαι, Θεμάκο, που εμείς είμαστε τώρα μαζί και παίζουμε...

:D :D :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

σ ευχαριστω!!

:D :D :D
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Τα παιδιά είναι ομολογουμένως "παράξενα"...
Την κόρη μου τη ζηλεύαν που είχε έναν γονιό που της αγόραζε ότι νέο κυκλοφορούσε σε παιχνίδι, την καλούσε για φαγητό και το φαγητό ήταν πάντα παϊδάκια, της αγόραζε κινητό με σύνδεση όταν οι υπόλοιποι είχαν παιχνίδια κινητά με ήχους...
Εκείνη με τη σειρά της ζήλευε που δεν την πήγαινε καθημερινά ο μπαμπάς με το αυτοκίνητο στο σχολείο αλλά αν κάποτε τον συναντούσε κι ήταν με φίλους της, τους έβαζε όλους μέσα στο αυτοκίνητο και τους κερνούσε όλους παγωτά, κούρσες στο λουναπαρκ ... ενισχύοντας την εικόνα του λαρτζ γονιού και τη ζήλεια τους φυσικά.
Όταν απέκτησα νέο σύντροφο, τη ρωτούσαν συνεχώς αν έχει πια δυο μπαμπάδες. "Μα τι χαζές ερωτήσεις κάνουν;" μου είπε τότε μπουχτισμένη.
Πράγματα που για την κόρη μου ήταν απολύτως φυσιολογικά, έπρεπε να εξηγηθούν ώστε να τα καταλάβει και να τα αποδεχτεί κι η τελευταία Μαρία κι ο τελευταίος Γιάννης...
Είχαμε αγοράσει τότε μια εικονογραφημένη σειρά βιβλίων (εγκυκλοπαίδεια) από τη Σύγχρονη Εποχή που απευθυνόταν με τρόπο κατανοητό σε παιδιά δημοτικού και μιλούσε για μορφές οικογενειών, διαφορετική σεξουαλική έκφραση και άλλα "ανατρεπτικά".
Όταν κάποτε ο δάσκαλός της ανάφερε σαν "ανώμαλη και αντικοινωνική συμπεριφορά" το ζευγάρωμα δυο αντρών, η κόρη μου είπε στην τάξη με θάρρος ότι διάβασε σε βιβλίο πως δεν μπορούν να κάνουν παιδιά αλλά μπορεί να είναι ζευγάρι και να αγαπιούνται εξίσου δυνατά όπως ένα ζευγάρι με παιδιά.
Θα φρίκαρε μάλλον ο δάκαλος λέω!... Θα ανέπτυξε μετά στο γραφείο ολόκληρη θεωρία για τους χωρισμένους γονείς που έχουν χάσει τη μπάλα!
:P
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:D :D :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:D :D :D :D :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Κριτόλαος

Δημοσίευση από Κριτόλαος »

Όμορφη φατσούλα,

Μμμμμ ενδιαφέρον θέμα αναφέρεις.Να σου πω λοιπόν και εγώ την γνώμη μου.Καταρχήν δεν πιστεύω ότι χωρίζεις ποτέ ξαφνικά.Υπάρχει αρκετό καιρό αυτή η ενέργεια παρόλο που μπορεί να μην την αισθάνεσαι,τουλάχιστον συνειδητά.

Εάν ο χωρισμός είναι από κακομεταχείριση αυτό συμβαίνει γιατί δεν αγαπάς τον εαυτό σου και έτσι θα ψάξεις να βρεις ανθρώπους που σε χειραγωγούν και σε υποβιβάζουν συνήθως υποσυνείδητα για να εκπληρώσεις αυτήν σου την ανάγκη για αυτοτημωρία.Αν όπως λες παρακάτω π.χ. σε κακομεταχειρίζεται κάποιος και εσύ λες άλλη μια ευκαιρία πιθανότατα κοροϊδεύεις τον εαυτό σου εξαιτίας αυτού σου του εθισμού..Αν όμως αγαπήσεις χωρίς όρους τον εαυτό σου θα δεις ότι δεν σε τραβάει πλέον αυτός και δεν τον τραβάς και εσύ γιατί like energy does attract like energy.

Όσον αφορά την ασυμφωνία κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και μοναδικός και έχει στοιχεία τα οποία σου αρέσουν και στοιχεία που δεν......Ορισμένα από αυτά κατά καιρούς αλλάζουν ανάλογα το είδος της εξέλιξης του καθένα.Είναι κατά πόσο τα θετικά ως προς εσένα στοιχεία είναι ικανά να σε κρατήσουν.

Η συνήθεια και η πλήξη κατ’εμέ έρχεται όταν δημιουργείς μια σχέση και χάνεσαι σε αυτό που δημιούργησες τόσο ώστε να εξελίσσεται σε μια σχέση εξάρτησης,να παραμελείς τον εαυτό σου και τα θέλω σου και να δημιουργείς την δική σου στασιμότητα.Έτσι μετά λόγω όλων των παραπάνω μπορεί να θέλεις να βιώσεις νέες εμπειρίες ή να μην σε τραβάει άλλο που λες.

Να μην κλαις για τον χαμένο χρόνο ή την σχέση που άφησες πίσω σου.Να δεις τα διδάγματα που σου έχει αφήσει.Δεν χρειάζεται να μάθεις μέσα από τον πόνο σε αυτό το σχολείο (την γη) που αποφάσισες να έρθεις.Μπορείς να μάθεις και από την πραγματική χαρά .Ο πόνος δεν είναι απαραίτητος για την ανάπτυξη.Στην τελική δεν υπάρχει λάθος και σωστό,το σύμπαν δεν κρίνει.Η κρίση είναι η δική σου αυτοκριτική(μαστίγωμα ) που είναι επίσης και άρνηση του εαυτού σου,για να διαπιστώσεις τα διδάγματα που είχε να σου προσφέρει.Αν τα καταλάβεις δεν χρειάζεται να επαναληφθεί.

Το κλάμα είναι ένα συναίσθημα πόνου που είναι σήμα προειδοποίησης του πως ζεις την ζωή σου,πως κάνεις τον εαυτό σου πιο αδύναμο,να σταματήσεις και να τα σκεφτείς αυτά,να σκεφτείς την ενέργεια που κρύβεται πίσω από κάθε σκέψη και πράξη σου,να σταματήσεις να βαδίζεις σε αυτό τον δρόμο που πας και να σκεφτείς γιατί κάνεις αυτά που κάνεις.

Το τέλος είναι η αρχή κάποιου καινούργιου πράγματος.Ο θάνατος είναι μια διαδικασία ανναγένησης για να μάθεις ξανά.

Όταν φοβάσαι και αισθάνεσαι ανασφάλεια είναι επειδή έχεις βάλει δύναμη έξω από εσένα.Αν έπαιρνες την απόφαση να μην βάλεις δύναμη έξω από εσένα,δεν θα φοβόσουν τίποτα.Εσύ είσαι ο θεός του εαυτού σου και έχεις τη δύναμη να αλλάξεις ό,τι σε ενοχλεί,όπως και η γη μας κύτταρα της οποίας είμαστε εμείς έχει και αυτή την δική της βούληση.όπως και τα κύταρρα του σώματος μας έχουν την δική τους αυτονομία.Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση να μην αντιτίθεται στην ελεύθερη βούληση των άλλων γιατί εκεί σταματάει.

Η αληθινή,δίχως όρους αγάπη ξεκινάει πρώτα από τον εαυτό σου.Η ευτυχία και η χαρά δεν μπορεί να βρεθεί <<έξω>> από εσένα.Βέβαια ο άνθρωπος σου σαφώς σε συμπληρώνει και σε κάνει ευτυχισμένο και είναι ό,τι ομορφότερο μην τρελλαθούμε!!!!Αλλά νομίζω καταλαβαίνεις με πια ένοια το λέω.

Και θέλω να σου πω ότι μιλάς με έναν άνθρωπο που ήταν 7,5 χρόνια με μια κοπέλα.Πίστεψε με τα έχω βιώσει όλα αυτά που λες ,έχω περάσει από αρκετά στάδια σχέσεων μετά και παρόλο που αυτό τον καιρό είμαι μόνος μου νιώθω όμορφα με τον εαυτό μου.

ΟΥΟΥΟΥΦΦΦΦ!!!Έπηξα στο γράψιμο αλλά νομίζω ότι άξιζε ο κόπος!!!! :-o

Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν άκουγα την άποψη σου πάνω σε αυτά που ανέφερα,

Φιλικά

Κριτόλαος
:-D
Επισκέπτης

Καλως ήρθες Κριτόλαε.
Δεν ξερω ποιόν ρωτας .....αλλα όντως αξιζε το κόπο το κείμενο σου και περιέχει αρκετές αλήθειες.
Υπάρχουν όμως και μερικά σημεία που χρειάζονται αναλύσεις ως προς τις συνθήκες και τις εννοιες.
Ας μιλήσουν και οι άλλοι και θα επανέλθω αργότερα :-D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Στην Εμμανουέλα απαντάει, ο Κριτόλαος, αν δεν κάνω λάθος...
Το κλάμα είναι ένα συναίσθημα πόνου που είναι σήμα προειδοποίησης του πως ζεις την ζωή σου,πως κάνεις τον εαυτό σου πιο αδύναμο,
σαν πεποίθηση μου ακούγεται αυτό, Κριτόλαε...

Το κλάμα είναι ευεργετικό πολλές φορές...Ποιός σου είπε ότι δεν πρέπει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και στην αδυναμία του?

Η δύναμη δεν μαθαίνεται...Δεν υπάρχουν, όπως είπες, σωστά και λάθη στις συμπεριφορές, που κάνουν τον εαυτό μας πηγαία δυνατό.

Γιατί άλλο το να θέλεις να δείξεις δυνατός, και άλλο να ΕΙΣΑΙ δυνατός, επειδή γνωρίζεις καλά και την ψυχή σου και τα συναισθήματά που την εγκλωβίζουν στην αδυναμία…

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ πάντως. Αλλά αν ήταν να συμβουλέψεις ένα νέο κορίτσι που δεν γνωρίζει τίποτα για το σύμπαν και την ψυχή, για τις επιλογές και την εσωτερική ανάπτυξη του Εαυτού της, πως θα προσέγγιζες το θέμα?

Στην καθημερινότητα έχουμε τέτοια παραδείγματα, που κάποιος ζητάει βοήθεια, αλλά δεν γνωρίζει όλη την διαδικασία της μετενσάρκωσης και τους λόγους της…

καλώς ήρθες και από εδώ! :x

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Αν τα καταλάβεις δεν χρειάζεται να επαναληφθεί.
Eγώ μένω σε αυτό και μόνο!

Συμφωνώ στα περισσοτερα αλλα για να φτασεις κανείς να συμφωνήσει και να τα καταλαβει ώστε να μηνεπαναληφθεί.....θα φει η μυγα σιδερο και το κουνούπι ατσαλι.
Δηλαδή ωραια τα διαβαζω κι απολυτα τα κατανοώ εγω πια.....αλλα διασπαρτα και ολα μαζι εχουν γραφτει πολλες φορες ,μα παραπολες φορες αλλα ...εχουν μείνει μόνο θεωρίες και ακαταλαβιστικα για πολλούς ....έως ότου.... :-o
Κι αυτο το έως ότου ειναι μακρύ και δύσβατο για ολους μας.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Δεν ειναι απαραιτητο μονο να καταλαβεις....
Για να μην επαναληφθει......
Η σχεσεις αποτελουνται απο δυο διαφορετικα ατομα...
Και πες εσυ καταλαβες????
Ο αλλος ?????
Θεωρια με πραξη εχει διαδρομη...
Θελει δουλλεια και δυναμη.....
Και δεν συμφωνω στο κλαμα.... οταν θελω να κλαψω κλαιω δεν με νοιζει να δειξω ψευτικα δυνατη οταν εκεινη την στιγμη ειμαι ευαλωτη.......

Παντα κατα την γνωμη μου....
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Εμένα μου αρέσει το κλάμα :-?
Με πιάνει κατά καιρούς και μου ξεπλένει τα μπλοκο-απομεινάρια στο συναισθηματικό μου σώμα!!! :P
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Κριτόλαος

Δημοσίευση από Κριτόλαος »

Κατ’αρχήν καλησπέρα στην όμορφη παρεούλα σας.Μάλλον με κερδίζει αυτό το site και θα ήθελα να γίνω και εγώ φιλαράκι σας!!Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που το δημιούργησαν και το εξελλίσουν.Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχει ένας τέτοιος χώρος με αυτούς τους προβληματισμούς.

Μόλις χθες έγινα μέλος και κατά την πρώτη μου δημοσίευση και να με συμπαθάτε για αυτό δεν χαιρέτησα όλη την ομάδα γιατί είχα την εντύπωση ότι όταν κάποιος θέτει ένα θέμα απαντάμε σε αυτόν.Ακόμα καλύτερα έτσι πάντως.Η ελευθερία λόγου δεν μπαίνει σε καλούπια.

Μάλλον δεν έθεσα κατανοητά το περί κλάματος.Το κλάμα λόγω θλίψης είναι η απόρροια ενός συναισθήματος πόνου και σαφώς είναι ευεργετικό δεν αντιλέγω,ξεσπάει ο οργανισμός,απελευθερώνεται η καταπιεσμένη ενέργεια,δεν γίνεται αν αιστανθείς να κλάψεις να μην κλάψεις θα σκάσεις που λέει ο λόγος,είναι σαν να αρνιέσαι αυτό που αισθάνεται ο εαυτός σου ,τα συναισθήματα σου και μετά σαφώς νιώθεις πιο ωραία......έχεις ξεσπάσει.Αυτό που λέω είναι όσον αφορά την πραγματικότητα που επιλέγεις να βιώσεις,δηλαδή το να κοιτάς κάτι δυσάρεστο κατά την μαζική συνείδηση και να το κοιτάς με αγάπη για αυτά που είχε να σου προσφέρει ώστε να μην χρειαστεί να πονέσεις και να κλάψεις.Όντως ο πόνος δημιουργεί ανάπτυξη,αλλά η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΧΑΡΑ!!!!! :-D Αυτήν είναι η γνώμη μου και προσωπικά εγώ αυτό ακολουθώ.Βέβαια δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει τι θα κάνει ο καθένας.Στην τελική ο καθένας όπως την βρίσκει.......

Γλυκύτατη μου βάσω δεν κατάλαβα τι μου είπες.Δεν έγραψες ότι ...
...άλλο να ΕΙΣΑΙ δυνατός, επειδή γνωρίζεις καλά και την ψυχή σου και τα συναισθήματά που την εγκλωβίζουν στην αδυναμία.
’ρα μαθαίνεται η δύναμη ή μάλλον ακόμα καλύτερα σε μια βαθύτερη αλήθεια την έχουμε ξεχάσει και προσπαθούμε να ξαναθυμηθούμε αυτό που πάντα είμασταν.......

Αν τώρα ήταν να συμβουλέψω ένα νέο κορίτσι όπως λες το οποίο δεν καταλάβαινε αυτά που έγραφα θα της έλεγα να χαμογελάει,να αισθάνεται την κάθε στιγμή,να χορεύει,να τραγουδάει,να παίζει,να γίνει ένα παιδί πάλι,το παιδί που πάντα ονειρευόταν.......Θα της έλεγα ότι με το να αισθάνεται ζει την ζωή,δεν επιβιώνει απλά,ότι είναι όμορφη,ξεχωριστή όπως όλοι μας,γεμάτη φως!!!Ότι όλα θα πάνε καλύτερα!!Και να χαλαρώσει!!!!!!Πάλι θα αρχίσω τις εμβαθύνσεις μου αλλά δεν μπορώ! :-? Να χαλαρώσει γιατί δεν υπάρχει η ιδιαίτερη δυσκολία στο να δημιουργήσεις αυτό που θες,αυτό το οποίο ποθείς.Όλοι έχουμε την δημιουργική δύναμη μέσα μας και δημιουργούμε ακατάπαυστα.Αν βάζεις δυσκολία για να δημιουργήσεις κάτι και δεν πετυχαίνεις κάτι είναι γιατί δημιουργείς την δυσκολία.

Αυτά.......Πως τα κατάφερα πάλι να γράψω ένα ολόκληρο κατεβατό δεν ξέρω..... :-o

Αααααααααα καλώς σας βρήκα!!!!!!:x
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καλώς σε βρήκαμε και μεις !! :x :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”