Με τι επαγγελμα ασχολειστε;
Σύρο? Κοίτα να δεις...
Το αγαπημένο μου νησί...
Ξέρεις τίποτα καλύτερο Χρύσα μου?
και τι λέει το "νοικοκυρά"? ΄Οτι μεγαλώνεις μόνη σου τα παιδάκια σου και δεν τα "εμπιστεύεσαι" σε ξένους...το καλυτερότερο!!!!
θα το έκανα κι εγώ με μεγάλη ευχαρίστηση, αν δεν έπρεπε να εργάζομαι. ΄Ετσι θα είχα χρόνο να κάνω ότι άλλο ήθελα...
΄Ετσι που το έγραψες, νιώθω ότι το θεωρείς μειονέκτημα... :shock:

Το αγαπημένο μου νησί...
Ξέρεις τίποτα καλύτερο Χρύσα μου?
και τι λέει το "νοικοκυρά"? ΄Οτι μεγαλώνεις μόνη σου τα παιδάκια σου και δεν τα "εμπιστεύεσαι" σε ξένους...το καλυτερότερο!!!!
θα το έκανα κι εγώ με μεγάλη ευχαρίστηση, αν δεν έπρεπε να εργάζομαι. ΄Ετσι θα είχα χρόνο να κάνω ότι άλλο ήθελα...
΄Ετσι που το έγραψες, νιώθω ότι το θεωρείς μειονέκτημα... :shock:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Βέβαια ασυνήθιστο για συνεργείο κάποια ποστερ με το ying-yiang με τους κανόνες ζωής του reiki,στικάκια κ.α.Είμαι ο μαλιάς με τα ινδιάνικα κόλπα και συζητήσεις (οτι αλλο θέλετε εκτός μπάλας και αγώνες αυτοκινήτου)για τους πιο πολους :lol: :lol: :lol:
Και έχω φάει πολύ κράξιμο απτο συνάφι μου λέμε.
Βέβαια ασυνήθιστο για συνεργείο κάποια ποστερ με το ying-yiang με τους κανόνες ζωής του reiki,στικάκια κ.α.Είμαι ο μαλιάς με τα ινδιάνικα κόλπα και συζητήσεις (οτι αλλο θέλετε εκτός μπάλας και αγώνες αυτοκινήτου)για τους πιο πολους :lol: :lol: :lol:
και συζητήσεις (οτι αλλο θέλετε εκτός μπάλας και αγώνες αυτοκινήτου)για τους πιο πολους

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Σιγα ρε παιδακι μου, μας ξεκουφανες...Vaso έγραψε:και συζητήσεις (οτι αλλο θέλετε εκτός μπάλας και αγώνες αυτοκινήτου)για τους πιο πολουςζήτωωωω, κι ένας άνδρας που δεν ενδιαφέρεται για μπάλα!!!!
![]()

Και.... ξεχνας φαινεται οτι υπαρχουν μπαλες και μπαλες... 8)
Τι θα λεγατε για μια μπαλα απο ενεργεια;

- margaritarenia
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog

https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Πραγματι αυτο ειναι ΦΟΒΕΡΟ!!!! :shock:
Μπραβο wonderboy!!!

Μπραβο wonderboy!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι