Ευη αυτο εμενα μου αρκει.....!θεωρείται ότι εκφράζει μεγάλο τμήμα της εκκλησιαστικής ηγεσίας και σίγουρα επηρεάζει μεγάλες μάζες πολιτών σε όλη την Ελλάδα.

Ευη αυτο εμενα μου αρκει.....!θεωρείται ότι εκφράζει μεγάλο τμήμα της εκκλησιαστικής ηγεσίας και σίγουρα επηρεάζει μεγάλες μάζες πολιτών σε όλη την Ελλάδα.
evi έγραψε:Ξέρει κανείς τί εστί Αμβρόσιος;
Δωρα έγραψε:Ευη αυτο εμενα μου αρκει.....!θεωρείται ότι εκφράζει μεγάλο τμήμα της εκκλησιαστικής ηγεσίας και σίγουρα επηρεάζει μεγάλες μάζες πολιτών σε όλη την Ελλάδα.![]()
![]()
είπε ο κρυφός τον κρυφόΓΑΠ κεφάλα, ώρε βούρδουλας που σας χρειάζεται!!Ό,τι έγινε, συνετελέσθη στα κρυφά!
παιδια δυστυχως θα διαφωνησω!εχω προσφατο παραδειγμα νεου ανθρωπου που εχει ασχοληθει και με το Ρεικι, ομως τη δυσκολη στιγμη μεσα απο μια σοβαρη περιπετια υγειας που ειχε, στραφηκε σε χρονο ντε τε στα μοναστηρια και στις εκκλησιες, και ποσοι αλλοι της το συστισαν, ανθρωποι που τους γνωριζω.......και δεν θα μου περναγε απο το νου ουτε μια στο εκατομμυριο οτι της προτειναν κατι τετοιο... !!κι αυτο ειναι ενα παραδειγμα σε πολλα που ακουω καθημερινα!!Ο Αμβρόσιος;;;; Να γελάσω τώρα ή μετά; Ίσως κάτι γιαγιάδες που απέμειναν στις χριστιανικές οργανώσεις αλλά μέχρι εκεί.
Κατά τα άλλα μόνο τον εαυτό του και τις μωροφιλοδοξίες του εκφράζει. Ένα απομεινάρι είναι σαν τον άλλον τον δικό σας, που με κάθε ευκαιρία έβγαινε και σχολίαζε τα πάντα...Πώς τον λένε; Μου διαφεύγει το όνομα τώρα..
όταν ο άνθρωπος πλησιάσει τον θάνατο, χωρίς να έχει αγγίξει την Αρχή του, το πιο πιθανό είναι να την αναζητήσέι σε εκείνους που του την υπόσχονται, χωρίς να τον διασφαλίζουν ότι την έχουν κιόλας...Αρκεί που τον κάνουν να ελπίζει...παραδειγμα νεου ανθρωπου που εχει ασχοληθει και με το Ρεικι, ομως τη δυσκολη στιγμη μεσα απο μια σοβαρη περιπετια υγειας που ειχε, στραφηκε σε χρονο ντε τε