ΤΡΑΓΙΚΟ!

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Αχ τί μου θύμησες ρε Βάσω...
Μου την τράβηξε ένας ξετρελλαμένος πορτορικανός θαυμαστής, σε ένα πάρτυ για ντεμπιντάντ, σε μια στιγμή προσωπικής περισυλλογής.

:)) :)) :)) :)) :))
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ααααααααααααα =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

=)) =)) =)) =)) =)) Ρέστα......... =)) =)) =)) =))
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Re: ΤΡΑΓΙΚΟ!

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Μαρτυρία σοκ για τις δράσεις της Χ.Α.

Από ένα mail που έλαβα:

<<Λάβαμε ενα μειλ με μαρτυρία για την δράση της χ.α για ευνοήτους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το όνομα του αποστολέα που μας περιγράφει τα εξης:

Σημερα ειδα ραμματα στο κεφαλι ενος γνωστου μου ρωσσοποντιου και τον ρωτησα τι του συνεβη.η απαντηση ηταν απιστευτη... συμμετειχε σε ενα ντου της χα σε ενα σπιτι οπου διεμεναν πακιστανοι υπηκοοι στον ασπροπυργο και κυριολεκτικα τους θερισαν!

το'παιξα ανηξερος-σχεδον γοητευμενος- και αρχισα να τον ρωταω τι γινεται εκει

Οποιος λοιπον συμμετεχει ενεργα σε τετοιες επιχειρησεις εχει πρωτ'απ'ολα δωρεαν ρουχισμο(μπλουζακια-παντελονια-αρβυλες) της χα αλλα και εξοπλισμο (στιλετα-ροπαλα ακομα και πιστολια).επισης εχουν εκπτωση 40% σε συγκεκριμενα σουπερ μαρκετ και 65% εκπτωση σε πρατηρια της nike και της addidas!!!

φυσικα δεν τελειωνει εδω...οποιος συμμετεχει σε επιχειρησεις μετα τις 10 το βραδυ (οι οποιες μου αφησε να εννοηθει οτι ειναι δολοφονικες απο τους σκληρους πυρηνες) λαμβανει ενα bonus το μηνα περι τα 500 ευρω!!!

οι επιθεσεις ειναι πολυ καλα οργανωμενες με τσιλιαδορους και σε συννενοηση με τις αστυνομικες αρχες!!!στις επιχειρησεις αυτες η πλειοψηφια που λαμβανει μερος ειναι αλλοδαποι μεταναστες(ρωσσοι-αλβανοι κ.α.) και οι ''ελληνες'' που συμμετεχουν κανουν χρηση κοκαινης η οποια κι αυτη ειναι δωρεαν φυσικα...

''ελα να δεις πως ειναι..περναμε πολυ ωραια...'' μου ειπε...πισω απ'αυτη τη μαστιγα που ονομαζεται χα υπαρχουν οπως διαφαινεται ευποροι μεγαλοκαταστηματαρχες και μεγαλοκαρχαριες οι οποιοι πριμοδοτουν την οργανωση αυτη με σκοπο αλλου ειδους οφελη ενω οι θεσμοι και οι νομοι του κρατους δεν ισχυουν γι'αυτους αφου η αστυνομια τους προστατευει πολυ καλα!!!μεταναστες για λιγα χρηματα χτυπουν και σκοτωνουν μεταναστες...κραμερ εναντιον κραμερ και η τρελα αυτη που θα καταληξει?

ομως το χειροτερο ειναι οτι ολοι εμεις τους παρακολουθουμε αποσβολωμενοι ενω αυτοι γιγαντονωνται μεσα στην ελλειπη δημοκρατικης παιδειας αστικη ταξη η οποια προκειμενου να διαφυλαξει τη περιουσια και την εκμεταλευση της αλλα και τα τοσα χρονια ανοχης σ' ενα ατελειωτο πολιτικο αλισβερισι τωρα εναποθετει τις ελπιδες της στη βια, στην επιβολη, στην τρομοκρατια και τον φασισμο της εγκληματικης οργανωσης που ονομαζεται χα.

φευγοντας μου ψυθιρισε ''οτι προβλημα εχεις παρε με τηλεφωνο....''

αυτα τα ολιγα...παρακαλω το ονομα μου να μεινει μεταξυ μας.....ο αγωνας συνεχιζεται....>>

Τα συμπεράσματα δικά σας!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

γέμισε ο κόσμος ανθρωπάκια =((
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Πάντα υπήρχαν τα ανθρωπάκια Ιωάννα μου.
Ποιός νομίζεις πως έχτισε λιθαράκι λιθαράκι τον κόσμο που πάνω σ' αυτόν κληθήκαμε να ζήσουμε;
Ποιός νομίζεις πως δημιούργησε την κοινωνία, που παραδίδουμε στα παιδιά μας;
Ποιός νομίζεις πως στηρίζει τους Βενιζέληδες, τους Πάγκαλους, τους Βορίδηδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου, τους παγκοσμιοποιητές, τους φασίστες, τους κλέφτες και τους εγκληματίες;
Ποιός είναι αυτός που σιωπά, μπροστά στον ματωμένο μετανάστη, επειδή δεν ανήκει στην αρία ελληνική φυλή;
Ποιός σιωπά μπροστά στο κακοποιημένο παιδί επειδή δεν είναι δικό του;
Ποιός δεν διαμαρτύρεται για την κατάρρευση ενός κοινωνικού συστήματος, επειδή μπορεί να πληρώσει προς τον παρόν τους ιδιώτες;
Ποιός παρακολουθεί απαθής την καταστροφή της χώρας του, της γης του, του αέρα του, επειδή αυτό του δίνει την δυνατότητα να χτίσει ένα αυθαίρετο;

Το ανθρωπάκι. Αυτό που πάντα υπήρχε αλλά δεν ήθελε να παραδεχθεί πως είναι ανθρωπάκι. Γι' αυτό θα το ακούσεις να μιλάει για τους προγόνους του, επειδή οι παλιοί ήταν μεγάλοι, θέλει να πιστέψει πως ο απόγονος αποκλείεται να είναι μικρός.

Τα βλέπεις τώρα, γιατί τώρα είναι η εποχή, που δεν μπορούν να κρυφτούν άλλο τα έργα τους.
Τα φανερώνει. Και είναι τόσο άσχημη η εικόνα, που και ο πιο μικρός ανθρωπάκος αρχίζει να καταλαβαίνει.
Μόνο που πάντα φταίει ο άλλος. Ο δίπλα. Ο απέναντι. Πάντα το κακό υφέρπει στου διπλανού το σπίτι.

Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Κάτσε να δω αν καταλαβαίνω καλά. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον Αμυρά, επειδή καλούσε τους πολίτες σε ένοπλο αγώνα. Δεν άσκησε όμως δίωξη σε μέλη της Χ.Α. που ομολογούν ότι έχουν πάρει το νόμο στα χέρια τους και αποδεδειγμένα έχουν διαπράξει εγκλήματα.

Τι χάνω;
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

στην προκειμένη περιπτωση, Σοφάκι μου, δεν χάνεις και τίποτα σπουδαίο...

μια απλή ιστορία καθημερινής τρέλας χάνείς μόνο...
Σαν αυτή που έκανε τους Ευφραίμ και τους Τσοχατζόπουλους άρχοντες και μετά τους θυσίασε για να καλύψουν τους άλλους, τους πιο "έτσι" ακόμα...
Ελά μωρέ, πως κάνεις έτσι, για μια απλή καθημερινή ιστορία...
Σαν αυτές που καλυπτονται καθημερινά μεταξύ Τρέμ(ει)ς...

Μπα σε καλό σου, που θέλεις να τα μαθαίνεις όλα...

:-%

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Μα και συ ρε Σοφάκι, τί θες και ρωτάς... :-b

=)) =)) =)) =)) =))

Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Εεε :roll: :-??
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

8-x
=)) =)) =)) =)) =))
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-t :)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

8-x 8-x 8-x 8-x 8-x
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ΣΟΚ για την οικογένεια Δούρου: Η γυναίκα του υφ. Οικονομικών σκότωσε τον εγγονό του Δούρου

Πολιτικές προεκτάσεις αποκτά η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο σκοτώθηκε ο Πάνος Δούρος, εγγονός του ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur.....
Η οδηγός του μοιραίου τζιπ που... παρέσυρε και σκότωσε τον νεαρό, είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.
Στο άκουσμα της υφυπουργοποίησης του Πατρινού δικηγόρου και οικονομολόγου (την περασμένη Πέμπτη) η οικογένεια Δούρου αντέδρασε.

Συγκλονιστικά τα όσα έγραψε στο facebook η Μαρία Δούρου, θεία του Πάνου:

«Πόσο ακόμα; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ! Η κυρία με το μαύρο τζιπ που σκότωσε το παιδί μας είναι η σύζυγος του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη! Ας γινόταν και πρωθυπουργός ο άνθρωπος, αλλά ούτε μισό ψήγμα ανθρωπιάς; Ούτε μία κουβέντα συμπαράστασης ή παρηγοριάς σε αυτούς τους γονείς που την ίδια ώρα που εκείνος και η οικογένειά του πανηγύριζαν για τη νίκη τους; Ούτε ένα πλησίασμα ανθρωπιάς, ενώ εκείνοι έκαναν το 40ήμερο μνημόσυνο του αγγέλου τους; Τώρα καταλαβαίνουμε πολλά που δεν κόλλαγαν πριν... Εκεί καταντήσαμε; Πόσο ακόμα πόνος;
sofokleousin.gr

:cry:

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”