Οικογένειες αγγέλων

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Ο Χριστός όρισε να μην μπορεί να ταφεί κάποιος σε νεκροταφείο αν δεν έχει βαπτιστεί χριστιανός;;

Έχεις ακούσει κανέναν παπά να εξομολογείτε;;
έχεις ακούσει για καμιά εντολή του Χριστού να μην επιτρέπει σκουλαρίκια στην εκκλησία ή κοτά ρούχα ή να απαγορεύει στις γυναίκες την είσοδο αν δεν φοράνε φούστα ή την είσοδο τους στο ιερο;;
Είναι τόσα πολλά gexrag που δεν θα βγάλουμε άκρη με την εκκλησία.. και τα όσα λέει..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οταν μιλάμε για αλήθειες να διευκρινίζουμε

Η δικιά μου, η δικιά σου...

΄Ετσι που το λες, είναι σαν εσένα να σου αποκαλύφθηκε και σε εμάς απλά να ήρθε μεταμφιεσμένη...

Βέβαια και δεν σε διώχνουμε, ποτέ και για κανέναν, που φιλοξενείται εδώ μέσα, δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

Θεωρώ όμως, ότι εσύ ήρθες εδώ μόνο για να μιλησεις...δεν ήρθες δυστυχώς για να ακούσεις...

Και αυτό με λυπεί...

Σου φωνάζει ο Ηλίας...αλλά εσύ επιμένεις να ισχυρίζεσαι ότι η μόνη αλήθεια είναι αυτή που εσένα σου δόθηκε...

Εντάξει, δεν διαφωνώ στο ότι μπορεί και να σου δόθηκε, όμως όλοι μπορούν να το ισχυριστούν αυτό...

΄Οποιοι έχουν αυτιά ας ακούσουν.

Εγώ υποκλινομαι στις πεποιθήσεις σου...Διάλογο όμως δεν μπορώ να κάνω μαζί σου.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Έτσι θεωρείτε ότι συζητάτε εσείς;
Αποχωρώντας;
’υτή είναι η αγάπη που υσχιρίζεστε ότι υπηρετείτε;
Rainmaker

Έχει δίκιο η Βάσω ..
Εσύ πρώτος Δεν έκανες διάλογο αγνωόντας τις παρατηρήσεις μου..
Rainmaker

Πολλές φορές gexrag αγάπη σειμαίνει αποχώρηση...
σκέψου το λίγο
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Από που να αποχωρήσω?
Δεν αποχώρησα, εγώ εδώ είμαι...

Αποχωρώ απλά από τον μονόλογό σου...

Δεν με ενδιαφέρει η αλήθεια που μου επιβάλλεις...

Μπορείς να την κρατήσεις για τον εαυτό σου, γιατί εδώ μέσα ο Ιησούς έχει έρθει με άλλη μορφή και δεν αφήνει χώρο για επιβολές και ισχυρογνωμοσύνες...

Αν θέλεις να μιλήσουμε για κάποιο άλλο θεμα στην διάθεσή σου...

Για τον θεό σου δεν με ενδιαφέρει να συνομιλησω μαζί σου...γιατί εσύ δεν κάνεις διάλογο!!! Και αυτό για μένα είναι έλλειψη σεβασμου, ακόμα και στον δικο σου θεό...

Αυτό είπα, απλά...

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Πίστεψα για μια στιγμή ότι είμαι το άγριο που ήρθε να διώξει τα ήμερα.

Για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους.

1 ον. ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΩ σε κανένα να με πιστέψει και οι εντυπώσεις μου είναι ότι χάσατε την γη κάτω από τα πόδια σας. Αυτό γιατί δεν έχετε να ανταπαντήσετε ΤΙΠΟΤΑ ουσιώδες απέναντι στην Αλήθεια την οποία σας παραθέτω.

2ον. Εκπροσωπείτε (αν όχι εσείς το Reiki) μια αίρεση που έχει την τιμή να αναδείξει ένα μεγάλο ’γιο. Αυτός είναι ο διδάσκαλος που εσείς αναφέρετε στα κείμενα που παρατίθενται. Αυτός δεν πρόλαβε να διωρθώσει τις ανακρίβιες που δίδασκε και που αποτελούν μέρος διαστρεβλωμένων κειμένων. Έχετε τον Κύριο σε εικόνα και αναφέρεται το όνομά Του. Για πιο λόγο;
Ο ’γιος διδάσκαλος σας θέλει να αναδειχθεί η αγάπη που αυτός δίδασκε και όχι τα άθλια μεταφρασμένα κείμενα διδασκαλίας που έχουν απομείνει.

Αν θέλετε να συνεχίσουμε τότε συνεχίζουμε. Διαφορετικά μην με ενοχλείτε με παρενθέσεις στις συζητήσεις αγάπης.
Ήδη αναδείχθηκε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος στο θέμα της συγχώρεσης την οποία εσείς δεν αποδέχεστε το οποίο ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ.

Δεν διδάσκεται η αγάπη χωρίς την συγχώρεση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν θα σας πω κάτι καινούργιο...
Ξέρετε πια οι περισσότεροι, πως λειτουργεί σε μένα η συγχρονικότητα.

Είμαι σε φάση προβληματισμού...Γιατί, αναρωτιέμαι, οι άνθρωποι να "παίζουν" τόσο πολύ με τον ρόλο του "σωτήρα"?
Τι θα ήθελε ο θεός, αν ήταν όντως μια υπαρκτή οντότητα?
Τι θε έλεγε με όλα αυτά που άκουσε εδώ μέσα?

Το βιβλίο μου ήρθε κατακέφαλα...Ανοιξα τυχαία όπως πάντα...και δεστε το απόσπασμα...σας το παραθέτω...γελώντας βέβαια!!!
Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν το έχω διαβάσει ποτέ...Δεν ξέρω γιατί, ίσως δεν ήρθε ακόμα η ώρα του.
Και ίσως να μην χρειάζεται να το διαβάσω...Ούτε εσείς...Γιατί ποιός δεν τα ξέρει αυτά...???

Εικόνα

από το βιβλίο "Θεϊκή Φιλία" του Neale Donald Walsh (εκδόσεις Η Δυναμική της επιτυχίας)

"...Τίποτα δεν σας εμποδίζει περισσότερο να αγαπήσετε ο ένας τον άλλον, από τη σκέψη ότι έχετε κάτι να χάσετε...
Γι' αυτόν τον ίδιο λόγο δυσκολεύεστε και φοβάστε να με αγαπήσετε. Μπορεί να σας είπαν πως δεν με αγαπάτε με τον σωστό τρόπο, τη σωστή στιγμή και για τους σωστούς λόγους, θα θυμώσω. Γιατί είμαι θεός ζηλότυπος, σας έχουν πει, και δεν θα δεχτώ την αγάπη σας με άλλον τρόπο, σχήμα ή μορφή από αυτήν που απαιτώ.
Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια, κι όμως η αλήθεια δεν υπήρξε ποτέ μακρύτερα από την επίγνωσή σας.

Δεν χρειάζομαι τίποτα από εσάς και κατά συνέπεια δεν επιδιώκω, δεν θέλω και δεν απαιτώ τίποτα εκ μέρους σας. Η αγάπη μου για εσάς είναι χωρίς όρους και χωρίς περιορισμούς. Θα επιστρέψετε "στα ουράνια", είτε με έχετε αγαπήσει με τον σωστό τρόπο, είτε όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιστρέψετε...
Η αιώνια ζωή σας είναι εξασφαλισμένη..."

και ακόμα...

"...όταν αγαπάς κάποιον του δίνεις απόλυτη ελευθερία να είναι αυτός που είναι, γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσες να του κάνεις - και η αγάπη κάνει πάντα το μεγαλύτερο δώρο. Είναι το δώρο που σας κάνω εγώ, κι όμως δεν μπορείτε να φανταστείτε ότι σας το κάνω, επειδή δεν μπορείτε να φανταστείτε μια αγάπη τόσο μεγάλη. ΄Ετσι έχετε αποφασίσει ότι θα πρέπει να σας έχω δώσει την ελευθερία να κάνετε μόνό εκείνα που θέλω εγώ να κάνετε...
Και σας ρωτάω...Αν σας βασανίζω ατέλειωτα και σας καταδικάζω αιώνια , επειδή κάνατε μια επιλογή που δεν θέλω να κάνετε, σας έχω κάνει ελεύθερους; ΄Οχι, σας έχω κάνει ικανούς. Είστε ικανοί να κάνετε όποια επιλογή θέλετε, αλλά δεν είστε ελεύθεροι να την κάνετε...
Να λοιπόν πως το έχετε κατασκευάσει: για να σας δώσω την ανταμοιβή σας στα ουράνια, έχω την προσδοκία να κάνετε τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο. Κι αυτό το ονομάζετε "αγάπη θεού".
Επειτα έχετε τις ίδιες προσδοκίες από τους άλλους και αυτό το ονομάζετε αγάπη. ΄Ομως δεν είναι αγάπη, ούτε στην μία περίπτωση, ούτε στην άλλη.
Γιατί η αγάπη δεν περιμένει τίποτα, πέρα από άυτό που παρέχει η ελευθερία και η ελευθερία δεν γνωρίζει καμία προσδοκία..."

Εικόνα

Να απαντήσω..;;; μάλον.. κατι τέτοιο../.

ΕΛΕΟΣ.... :x
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Στα μεγάλα και δυσνόητα αλλά και διαστρεβλωμένης Αλήθειας κείμενα εγώ θα απαντώ μόνο με μία ή δύο φράσεις.

Ο Θεός έπλασε τους ΠΑΝΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ και απλά επειδή δεν ήταν ΤΕΛΕΙΟΙ τους έδωσε την ευκαιρία να τελειοποιηθούν αντιστεκόμενοι και υπακούοντας σε ΜΟΝΟ ΜΙΑ απαγόρευση. Αφορά όλα τα όντα που έπλασε. ΟΛΟΙ οι άνθρωποι που αξίζουν Σωτηρία αυτοί θα έχουν και πάλι την ΕΛΑΧΙΣΤΗ απαγόρευση.
Έχουν ΠΑΝΤΑ την ΕΛΕΥΘΕΡΟΒΟΥΛΙΑ. Αυτήν συγχέουν πολλού με την Ελευθερία που είναι διαφορετική όχι απλά έννοια αλλά ΑΞΙΑ.
Η μεγαλύτερη όλων είναι η αγάπη.
Θεωρείτε πως είσαστε τέλειοι. Εγώ ΟΧΙ και δεν είμαι παντογνώστης.
Ευχαριστώ
Rainmaker

Όσο για το απόσπασμα ταιριάζει απόλυτα!!!!
γειά σου ρε βάσω!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ηλία μου είναι φοβερό...

Κάθε φορά που προβληματίζομαι πρέπει να βγάζω "καρούμπαλο"???
Δεν μπορεί να έρθει μια φορά φυσιολογικά η απάντηση? :D :D :D

Κατακέφαλα... :lol:

Εικόνα

Όχι βέβαια... :lol: δεν το έχεις μάθει μέχρι τώρα;;; χεχεχεχε
πάντα έτσι γίνεται...
τα βιβλία που μου έδωσες.. όταν τα ταχτοποιούσα όλα μπ΄ηκαν στη θέση τους.. το ένα επεφτε ότι και να έκανα... έτσι ξεκίνησα να το διαβάζω... :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μα αμάν!

Πλάκα κάνω. Ούτε που μπορώ να σου πω πόση ευγνωμοσύνη έχω γι'αυτό!!

Εικόνα

:D :D :D :D :D :D
Είναι πραγματικά δωρο!!!!

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”