Απιστία!!!

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Και μπορείς να είσαι ερωτευμένος με δύο ταυτόχρονα?
Εγώ δεν νομίζω πάντως...
Κι εγώ! Αλλά μάλλον ανήκουμε στους "πολύ λίγους" ε?
Θα ήθελα να σας το διευκρινίσω λιγάκι αυτό.....
Μπορείς να είσαι με τον/την σύντροφό σου και να τον/την αγαπάς...αλλά να είσαι ερωτευμένος συγχρόνως με άλλον/η!!!

Αυτό είναι όταν λέμε είμαι ερωτευμένος με δυο ταυτόχρονα....απλά τον σύντροφό σου τον λαμβάνεις σαν έρωτα (γιατί έτσι νομίζεις) και όχι σαν αγάπη!!!

8)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Διευκρίνηση για τις "ξανθιές" της παρέας...
ελλείψει εμπειρίας... :D
Θα ήθελα να σας το διευκρινίσω λιγάκι αυτό.....
Μπορείς να είσαι με τον/την σύντροφό σου και να τον/την αγαπάς...αλλά να είσαι ερωτευμένος συγχρόνως με άλλον/η!!!
Μα τι εννοείς να είσαι με τον σύντροφό σου και να είσαι ερωτευμένος με άλλον?

Και αν δεν είσαι ερωτευμένος με τον σύντροφό σου, τότε γιατί κάθεσαι μαζί του?

Ερωτευμένος δεν σημαίνει να αγαπάς?
Δεν σημαίνει να θέλεις, χωρίς όρια τον άλλον? (όπως είπε και ο Τάσος)
Ερωτευμένος δεν σημαίνει να "ονειρεύεσαι" μαζί με αυτόν που αγαπάς?
Ερωτευμένος δεν σημαίνει να αφήνεσαι στην ψυχή σου?

Για εξήγα...για τους "χαζούς" της παρέας.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ichor »

Και μπορείς να είσαι ερωτευμένος με δύο ταυτόχρονα?
Μα τι λέμε τώρα........?
Όταν είσαι ερωτευμένος, σου τη δίνει κατακούτελα......μπορείς να κοιτάξεις δεξιά να σου 'ρθει και δεύτερο????

Α Δ Υ Ν Α Τ Ο Ν......!

Δεν θα 'σουν ερωτευμένος.......!

Ένας......και τα μυαλά στα κάστρα, να βλέπουν άστρα...... και μη κοιτάς τη γλάστρα.......!

Vaso, Sfaira είπαν:
Παράθεση:
΄Ομως να ξέρεις...είμαστε οι λιγότεροι...μετρημένοι!!!
βάλτε με στη λίστα παρακαλώ.............! :) :)
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ευχαρίστως να στο εξηγήσω μέσα απο τα δικά μου μάτια...

Είσαι με έναν άνθρωπο γιατί τον ερωτεύτηκες, έκανες σχέση μαζί του, πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτή η σχέση πέρασε στην ενέργεια της αγάπης....Καλά μέχρι εδώ;;;

Ο έρωτας όμως έχει φύγει λίγο...γιατί ο άλλος σου βγάζει πλέον άλλα συναισθήματα...τον νιάζεσαι, τον φροντίζεις, είσαι πιο τρυφερή μαζί του, μοιράζεστε πλέον πολλά προβλήματα κλπ, κλπ...καλά;;;

Υπάρχει όμως περίπτωση(γιατί ποτέ δεν λέμε ποτέ) να γνωρίσεις έναν άλλον άνθρωπο που θα σου βγάζει τα εξής συναισθήματα...πάθος, αναστάτωση, ανυπομονησία...κλπ,κλπ...αυτό είναι έρωτας με έναν άλλον άνθρωπο!!!!

Είσαι ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους και έχεις διαφορετικά συναισθήματα για τον καθένα....

Τώρα είναι λίγο πιο ξεκάθαρο;;;; :roll:
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Vaso έγραψε: Μα τι εννοείς να είσαι με τον σύντροφό σου και να είσαι ερωτευμένος με άλλον?

Και αν δεν είσαι ερωτευμένος με τον σύντροφό σου, τότε γιατί κάθεσαι μαζί του?

Ερωτευμένος δεν σημαίνει να αγαπάς?
Δεν σημαίνει να θέλεις, χωρίς όρια τον άλλον? (όπως είπε και ο Τάσος)
Ερωτευμένος δεν σημαίνει να "ονειρεύεσαι" μαζί με αυτόν που αγαπάς?
Ερωτευμένος δεν σημαίνει να αφήνεσαι στην ψυχή σου?
Γιατί κάθεσαι............?

Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.......! ’γγιξε τις πιό ευαίσθητες χορδές μου. Για να μην αρχίσω την ανάλυση του γιατί κάθονται.... θα λογοκριθεί το site...... ως αυστηρώς ακατάλληλο....!
Το "παιχνίδι" της ψυχής είναι μεγαλειώδες! Δεν την νοιάζει ποιός θα κερδίσει, αρκεί να "παίξει"!! {Βάσω}
η "Εξέλιξη", είναι ο νόμος της Ζωής, ο "αριθμός", είναι ο νόμος του Σύμπαντος, η "ενότητα", είναι ο νόμος του Θεού.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ωχ!!!
Πως γίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο?

Δεν θα μπορούσα να το σκεφτώ...

Το άλλο μου μοιάζει με την αγάπη που έχω στον αδερφό μου:
τον νοιάζομαι, τον αγαπώ, αλλά συγνώμη χ.....αν δεν τον δω!! :D

Και για να σοβαρευτούμε...

Ο έρωτας δεν περνάει στην αγάπη...γιατί πραγματικά δεν σβύνει, αν είναι αληθινός. Υπάρχει ταυτόχρονα μαζί της. Αλλιώς ήταν ένα ακόμα λάθος, ή για να μην χρησιμοποιήσω την λέξη "λάθος", ήταν μια ακόμη εμπειρία...που ολοκληρώθηκε! Και όταν κάτι ολοκληρώνεται, τότε προχωράμε παρακάτω...
Λάθος είναι αυτό που σκέφτομαι?

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πέννη μου τίποτα δεν λογοκρίνεται εδώ!

εκφράσου ελεύθερα...

:D :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Ichor »

Emmanouela έγραψε: Είσαι με έναν άνθρωπο γιατί τον ερωτεύτηκες, ........η σχέση πέρασε στην ενέργεια της αγάπης....
Ο έρωτας όμως έχει φύγει λίγο................... μοιράζεστε πλέον πολλά προβλήματα κλπ, κλπ...

......... να γνωρίσεις έναν άλλον άνθρωπο που θα σου βγάζει τα εξής συναισθήματα...πάθος, αναστάτωση, ανυπομονησία.............

Είσαι ανάμεσα σε δύο διαφορετικούς ανθρώπους και έχεις διαφορετικά συναισθήματα για τον καθένα....
Γλυκιά μου Εμμανουελίτσα.....καραμελίτσα......

δες έτσι όπως απομονώθηκαν το νόημα.........!
Ερωτεύτηκες.......έγινε αγάπη,......μοιράζεσαι προβλήματα(?) και ο έρωτας φεύγει...........! (?)

Όταν ο Έρωτας (της πρώτης ματιάς) γίνει αγάπη......δεν φεύγει....απλά μεγαλώνει, ριζώνει και αλλάζει ....γίνεται έρωτας σε άλλο επίπεδο.
Όταν μέσα από τον Έρωτα δημιουργηθεί Αγάπη στο ζευγάρι......τίποτα δεν είναι πρόβλημα.... είναι απλά πορεία....! Ο ένας στηρίζει τον άλλο και προχωρούν
Με τρυφερότητα, νοιάξιμο, κατανόηση........!

Τα άλλα που ανέφερες........είναι απλά Πάθος..... όπως το είπες.!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά πολλά
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Όταν ο Έρωτας (της πρώτης ματιάς) γίνει αγάπη......δεν φεύγει....απλά μεγαλώνει, ριζώνει και αλλάζει ....γίνεται έρωτας σε άλλο επίπεδο.

΄Ελα Πέννη μου, για να έρθω στα ίσια μου!!! Γιατί όλο απορίες είμαι, που τελικά είναι η αλήθεια...Ερωτας-αγάπη αυτό δεν είναι το θεϊκό?
Για πάθη μιλάμε? Από αυτά....όσα θέλεις!!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ερωτεύτηκες.......έγινε αγάπη,......μοιράζεσαι προβλήματα(?) και ο έρωτας φεύγει...........! (?)

Πέννη μου αυτή είναι η ζωή, αυτές είναι οι σχέσεις όπως έχουν καταντήσει...
Επειδή σε σας φαντάζει εύκολο το να φύγεις, δε σημαίνει οτι όλοι οι άνθρωποι θέλουν ή μπορούν να το κάνουν...

Η Βάσω μου ζήτησε να της εξηγήσω πως γίνεται να είσαι ερωτευμένος με δύο ανθρώπους ταυτόχρονα και της έδωσα ενα απλό παράδειγμα....

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι γίνεται με την πλειοψηφία!

Όταν μέσα από τον Έρωτα δημιουργηθεί Αγάπη στο ζευγάρι......τίποτα δεν είναι πρόβλημα.... είναι απλά πορεία....! Ο ένας στηρίζει τον άλλο και προχωρούν
Με τρυφερότητα, νοιάξιμο, κατανόηση........!
Ωραίο...αλλά σπάνιο!
Μην ξεχνάτε οτι είμαστε στην ύλη και η προσωπικότητα καμιά φορά κάνει τα πανυγύρια της!!!!!

Φιλάκια και σε σένα....σματς!!!!!! :D
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Πρέπει να καεί κάποιος από τα φτερά του Έρωτα για να καταλάβει τι σημαίνει το απόλυτο δώσιμο........!

Σε ένα φιλί, ένα βλέμα, ένα άγγιγμα, να εξαφανίζεται η ύπαρξη της ύλης και να μην ξέρεις που βρίσκεσαι... και ουσιαστικά να βρίσκεσαι παντού..... και έλα πές μου μετά οτι αυτό μπορείς να το υπερβείς....να το ξεπεράσεις και να πας για το Δεύτερο....!

Δεν συμβαίνουν κάθε μέρα αυτά ........ ούτε δυό φορές στην γήινη ενσάρκωση.....! (προσωπική άποψη)

Και τελικά άν έχω νοιώσει την πλήρη ένωση.......γιατί να ενδιαφερθώ και για μια δεύτερη.....ποιά θα είναι η διαφορά....? Δεν με ενδιαφέρει να κοιτάξω αλλού!
Γιατί να μην απολαύσω αυτό που μου συνέβη.....και να το εξελίξω...αντί να αρχίσω από την αρχή....!?
Η Θεϊκότητά μου είναι μία... και εκεί στο Ένα βρήκε απλά την εκδήλωσή της....!
Ο δρόμος όταν συναντήσεις τον "Ερωτα" είναι να τον εξελίξεις.......!

Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Αχ Εμμανουελίτσα.......σπάνιο θέλουμε να το βλέπουμε γιατί δεν θέλουμε να το προσπαθήσουμε.........!

Το έχω δει και το έχω βιώσει..........!

Θέλει τόλμη όμως.....!

Το ότι η πλειοψηφία έχει "καταντήσει" τις σχέσεις εκεί που βρίσκονται τώρα, δημιουργεί απλά την ανάγκη να το αλλάξουμε.....
ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Το κομμάτι που λέγεται "σχέσεις" ανθρώπων, με έβρισκε πάντα αντίθετη.... έτσι όπως ήταν.... έκανα την αλλαγή σε μένα, ελπίζοντας ότι κάποιοι θα πάρουν το παράδειγμα.......είναι σαν τη φλόγα.
ΚΑΙΕΙ......αλλά αξίζει τον κόπο.

Όλοι κάποτε καίνε τα φτερά τους, είτε από τον ήλιο της Αγάπης, είτε από το σύρσιμο στην άσφαλτο........ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.....!

:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Επειδή σε σας φαντάζει εύκολο το να φύγεις, δε σημαίνει οτι όλοι οι άνθρωποι θέλουν ή μπορούν να το κάνουν...
Πίστεψε με δεν είναι περισσοτερο εύκολο το να φύγεις.Αντιθετα εχει ευθύνη εχει πονο εχει δυγκρουση με τα παντα.Αλλα επιλεγγεις την αληθεια σου και κυριως την ευθυνη απέναντι στον εαυτο σου.

Θελει κότσια να φύγεις,θελει δυναμη και να μεινεις και να δουλεψεις την σχεση.
Οσοι ομως μενουν εδω και ειναι κι αλλου, ειναι του βολέματος κι εχει μεγαλη διαφορα.Οσοι θελουν κι εχουν ευθυνη το κανουν,φεύγουν,οσοι δεν μπορουν ειναι γιατι ο δρομος ειναι πολυ δυσκολος,πιστεψτε με ειναι μια ανηφόρα που δεν εχει φως,εκτος κι αν καταφερεις να φωτισεις μεσα σου και μετα ολους οσους εχουν πεσει πανω σου για να σε τυφλώσουν.Κυριολεκτώ!
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Θελει κότσια να φύγεις, θελει δυναμη και να μεινεις και να δουλεψεις την σχεση.
Έχεις δύο επιλογές όταν κάτι πάει στραβά.....
Ή να φύγεις γιατί δεν αγαπάς , δεν τον/την σέβεσαι πια, δεν είσαι ερωτευμένος.....(χίλιοι λόγοι....!)
ή να μείνεις και να δουλέψεις μέσα στη σχέση για να τη διορθώσεις, όχι να δουλεύεις το/την σύντροφό σου....!

Δεν φεύγεις μήπως τον πληγώσεις...?
Τον/την λυπάσαι και μένεις....? Και ποιός είσαι εσύ για να την/τον λυπάσαι?
Γιατί δεν αφήνεις το σύντροφό σου να βρει αυτό που του αξίζει τελικά? και να ακολουθήσεις εσύ το δικό σου δρόμο....?
είσαι ερωτευμένος με άλλο πρόσωπο, κρατάς όμως και τον πρώτο όμηρο? ΓΙΑΤΙ? για να βολευτείς μόλις ξεφουσκώσει το μπαλόνι του πάθους? Να γυρίσεις στη φωλιά που έχει κρατήσει ο άλλος?
ΤΙ ΒΟΛΕΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ.

Ξέρετε κάτι ...? Δεν είναι η απιστία το πρόβλημα. Δεν είναι λάθος να ερωτευθείς........
Λάθος είναι να κρατάς τους πρώην όμηρους.....!
Ichor

Δημοσίευση από Ichor »

Θυμήθηκα μια πραγματική ιστορία.

Ήταν κάποτε ένας γιός που παραπονιόταν στον πατέρα του, ότι η γυναίκα του είναι ανεύθυνη, είναι στρίγγλα, είναι...., είναι...., διάφορα ελλατώματα έβρισκε καθημερινά, για να δικαιολογήσει τις απιστίες του βέβαια.
Μια μέρα ο πατέρας σοφός, του είπε :
Αφού αγόρι μου δεν νοιώθεις καλά στο γάμο σου, δεν περνάς καλά, χώρισε.
Και άσε επιτέλους τη γυναίκα σου να την αγαπήσει κανένας άλλος....!

Κάγκελο ο γιός.....σιγά μην αφήσει τον όμηρο.....!, το άλωθί του για την άρνηση να αγαπήσει.....!

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”