ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλε με τόση δουλεία δεν σας προλαβαίνω...
Γιανάκκη πάλι αγκαλιές και φιλιά θέλεις??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γιανάκκη πάλι αγκαλιές και φιλιά θέλεις??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Ο SILVER ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ FORUM ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ...
ΥΓ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ, ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Ο SILVER ΚΑΙ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ FORUM ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ...
ΥΓ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΝΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΣΗ ΑΓΑΠΗ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
:shock: :roll: :roll:
ωχ μπλέξαν τα νερά...
οεο!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
ωχ μπλέξαν τα νερά...
οεο!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ FORUM ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ...![]()
![]()
![]()
![]()
Για να σε φιλήσουμε και σένα πρέπει να μας αποκαλύψεις το ... μάγουλό σου !!! Γιαυτό ο σιλβεράκος παίρνει τόσα φιλιά και αγκαλιές...
Eλισαβετί, τι κάνει το ποδαράκι?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό