ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ
Το Σπίτι σου
Όπως το βλέπεις: Εσύ

Ο υποψήφιος αγοραστής

Η τράπεζα που στο δάνεισε

Ο εκτιμητής της τράπεζας

Η εφορία (το νέο φορολογικό νομοσχέδιο)

Όπως το βλέπεις: Εσύ

Ο υποψήφιος αγοραστής

Η τράπεζα που στο δάνεισε

Ο εκτιμητής της τράπεζας

Η εφορία (το νέο φορολογικό νομοσχέδιο)

Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Είμαι Άνθρωπος!
Είμαι Άνθρωπος!

Re: ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ
Ι-series!!!
Ολοκληρώθηκε η σειρά επιτέλους !!!

Ολοκληρώθηκε η σειρά επιτέλους !!!

- Συνημμένα
-
- i.jpg (43.39 KiB) Προβλήθηκε 2182 φορές
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
πολύ καλό

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη, έλεγε η δασκάλα στο σχολείο. Τώρα κατάλαβα ότι δεν εννοούσε τα γραπτά μου!!
Άραγε η νέα συγκυβέρνηση Παπανδρέου-Σαμαράς θα λέγεται ΠΑΠ - ΑΡΑΣ ?
Άνοιξε το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας.
Κάποιος να τους πει να τελειώνουν επιτέλους..... Θέλω να μάθω τι νόμισμα θα βάλω φέτος στην βασιλόπιτα..

Άραγε η νέα συγκυβέρνηση Παπανδρέου-Σαμαράς θα λέγεται ΠΑΠ - ΑΡΑΣ ?
Άνοιξε το κλειστό επάγγελμα του πρωθυπουργού της χώρας.
Κάποιος να τους πει να τελειώνουν επιτέλους..... Θέλω να μάθω τι νόμισμα θα βάλω φέτος στην βασιλόπιτα..

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!