Ότι θυμάμαι..... χαίρομαι....!

Εδώ "παίζουν" οι ηλικίες από 5 έως 555...!!!
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Φωτεινή σε ρόλο Μοιραράκη και Εμμανουέλα σε ρόλο Αλί που κουβαλάει το χαλί.....
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Αννούλα??????????????
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΝΤΕΜΙΑΣ

01. Ο νόμος της σειράς: Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.

02. Ο νόμος του τηλεφώνου : Όταν καλείς, λάθος αριθμό ποτέ δεν είναι απασχολημένο.

03. Ο νόμος της μηχανικής επιδιόρθωσης: Μόλις τα χέρια σου γεμίσουν με γράσο ή άλλο υλικό που λερώνει, θα σε πιάσει φαγούρα στη μύτη ή κάπου άλλου.

04. Ο νόμος του εργαστηρίου: Οποιοδήποτε αντικείμενο και αν πέσει, θα κυλήσει προς το λιγότερο προσιτό για εσένα μέρος.

05. Ο νόμος του λεωφορείου: Όταν είσαι στη στάση αρκετή ώρα και αποφασίσεις και ανάψεις τσιγάρο, τότε θα έρθει το λεωφορείο.

06. Ο νόμος του τσιγάρου: Μόλις ανάψεις τσιγάρο, θα προκύψει κάτι που πρέπει να κάνεις, μέχρι το τσιγάρο να καεί από μόνο του.

07. Ο νόμος του άλλοθι: Εάν πεις ψέματα στη δουλειά, ότι άργησες επειδή π.χ. έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου, την επόμενη μέρα το λάστιχο θα σκάσει πραγματικά.

08. Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

09. Ο νόμος της συνάντησης: Η πιθανότητα να συναντήσεις κάποιον που ξέρεις, αυξάνεται όταν είσαι με κάποιον που δεν θέλεις να σας δουν μαζί.

10. Ο νόμος του αποτελέσματος: Όταν ένα μηχάνημα δεν δουλεύει και προσπαθήσεις να το αποδείξεις στον ειδικό που έχει έρθει να το φτιάξει, τότε θα δουλέψει.

11. Ο νόμος του θεάτρου: Τα άτομα που έχουν θέσεις όσο πιο μακριά γίνεται από το διάδρομο, φτάνουν πάντα τελευταίοι.

12. Ο νόμος του καφέ: Μόλις φτιάξεις ζεστό καφέ στη δουλειά, το αφεντικό θα σου ζητήσει να κάνεις μια δουλειά που θα διαρκέσει ακριβώς μέχρι να κρυώσει ο καφές.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ο νόμος του αφρόλουτρου: Μόλις βυθιστείς στην μπανιέρα και έχεις χαλαρώσει, θα χτυπήσει το τηλέφωνο
Αυτό είναι αλήθεια!!!!!!!Πάντα συμβαίνει...
Αν περιμένεις σε σειρά και αποφασίσεις να πας στη δίπλα που κινείται πιο γρήγορα, είναι αποδεδειγμένο ότι αυτή που άφησες θα αρχίσει να κινείται πιο γρήγορα.
Αυτό είναι στανταράκι!!!!!!!!

Φτύνω την τύχη μου... :D :D
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Qisan

Δημοσίευση από Qisan »

ELIAN έγραψε:ένας bunny λιγότερος :cry: !

Q, μας βρίσκεις κάτι να ξεγεννήσουμε!!!!!!
Xaxa μου θυμισες ενα κινεζικο εργο που ειδα πριν χρονια ...

Καισαρικη τομη χωρις αναισθησια ( οπως την ξερουμε ) , κινεζες βελονιστες περασαν στη γυναικα δυο βελονες απο το προναιο μεχρι τον αφαλο της για αναισθησια ....... τομη και ο γιατρος βαζει τα χερια του μεσα στην κοιλια της και παιρνει το μωρο .......

Εκει να δεις " γελια " ειδικα οι Ανδρες μεσα στο κινηματογραφο ... αλλοι ξερναγαν , αλλοι βογκαγαν , και οι πιο " περιφανοι " σηκωθηκαν και βγηκαν εξω ......
Εκει να δεις " γελια "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Qisan έγραψε:
ELIAN έγραψε:ένας bunny λιγότερος :cry: !

Q, μας βρίσκεις κάτι να ξεγεννήσουμε!!!!!!
Xaxa μου θυμισες ενα κινεζικο εργο που ειδα πριν χρονια ...

Καισαρικη τομη χωρις αναισθησια ( οπως την ξερουμε ) , κινεζες βελονιστες περασαν στη γυναικα δυο βελονες απο το προναιο μεχρι τον αφαλο της για αναισθησια ....... τομη και ο γιατρος βαζει τα χερια του μεσα στην κοιλια της και παιρνει το μωρο .......

Εκει να δεις " γελια " ειδικα οι Ανδρες μεσα στο κινηματογραφο ... αλλοι ξερναγαν , αλλοι βογκαγαν , και οι πιο " περιφανοι " σηκωθηκαν και βγηκαν εξω ......
Εκει να δεις " γελια "

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μηπως... σου βρισκεται σε video να μετρησουμε κι εμεις τις αντοχες μας; :D :D :D
( Το τριπλο γελιο ειναι εκ του ασφαλους, γιατι σιγουρα δεν το εχεις :P )
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Τρα λαλαλλαλαλαλα...τρα..λαλα..!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:roll: :roll: :roll:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

:?: :?:

:shock:

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:shock: :shock: :shock: :roll: :wink: :arrow: :idea:
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:mrgreen:

αυτό το ξεχάσατε ρε παιδιά...το καημένο! :cry:

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

:oops:

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Ο φόβος.....

Ο τρόμος......

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα.....

Ο κακός.........

:evil:

Ο "τα κάνω πάνω μου μόλις τον βλέπω"..........

Ο τρομερός........

ΗΛΙΑΣ!!!!

Εικόνα

Μπρρρρρρ........

Reiki Center - Ρεικι
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

:P :P :P :P :P

είσαι εσυ μία... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πρόσεξε καλά Εμμανουέλα, μην πειράζεις τον συν-Admin γιατί δεν θα τα πάμε καλά! 8)

Σε ποιο τόπικ ειμαστε Εμμανουέλα, γιατί έχω μπερδευτεί...Κινδυνεύουμε? Για να συνεχίσω, αν είναι..

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...”