Μια μεγάλη αγκαλιά για τη Βάσω

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-( :-( :-( :-( Δήμητρα.... >:d< >:d<
το νιώθω κορίτσι μου...ευχαριστώ... @};- @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< Βασούλι μου είσαι σκέτος σεισμός και γι αυτό μου αρέσεις τόόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ!! Μετά από εσένα κι εκείνον του 99 που παραλίγο να φάω τούβλο στο κεφάλι δεν ξέρω μέχρι που θα πάω ακόμα και τι μπορεί ακόμα να αντέξω....αλλά επειδή γλυκούλα μου το σύμπαν ξέρει....το εμπιστεύομαι κι εγώ και προχωράω μαζί σου!! Πάντως είμαι ζόρικη περίπτωση!! Θα πρέπει να το έχεις ήδη καταλάβει!!
Χίλια ευχαριστώ, και χίλια συγνώμη επίσης....αν σου βάζω δύσκολα ή...αν μουλαρώνω στα εύκολα! >:d< :*
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Γιατι απολογίσαι Ναταλία? :-?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Nαταλία-Νεφέλη

:-o Ωχ ναι....ξέχασα οι συγνώμες είναι σε άλλο ποστ!! ;)
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Anonymous έγραψε:Mια τεράστια >:d< αγκαλιά για την Βάσω...

που φροντίζει τα φορουμάκια της όπως η μάνα σπουργιτίνα τα μικρά της...

Σ'αγαπάω βαθειά...
:x :x :x :x

Σ'ευχαριστώ...
πρεπει να εσκαβε πολλα χρονια ο Anonymous... τοσο βαθος δα!

:-D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

silver29 έγραψε:
Anonymous έγραψε:Mια τεράστια >:d< αγκαλιά για την Βάσω...

που φροντίζει τα φορουμάκια της όπως η μάνα σπουργιτίνα τα μικρά της...

Σ'αγαπάω βαθειά...
:x :x :x :x

Σ'ευχαριστώ...
πρεπει να εσκαβε πολλα χρονια ο Anonymous... τοσο βαθος δα!

:-D
Αφού ακόμα τον πονάει η μέση του, απο το φτυάρισμα! :D
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

παιδιά σ' αυτό το βάθος συναντάς τους άλλους ανώνυμους και αγαπιέστε βαθειά...Μην το ξεχνάτε!

Οπότε καλό της έκανε το σκάψιμο τελικά! Το θέμα είναι αν δεν βρεις άλλους ανώνυμους, τι γίνεται...Το σκεφτήκατε?

φτου κι από την αρχή για να βρεις το βάθος της αγάπης! :-( :-( :-(

Αυτό το τόπικ, όπως και το "θεραπευτικές επιγνώσεις κι όποιος αντέξει" μας θυμίζουν έντονα τους ανώνυμους, για να μην ξεχνάμε την αγάπη τους... :x :x

Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...

Εσείς, τα κορίτσια του τρίτου να απαντήσετε, περι χαράς! :)) :)) :))

Σκέψεις... :?

Εικόνα
Site Admin

Vaso έγραψε:Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...
Οι ανώνυμοι έχουν βρει την αλήθεια?
Γιατι μόνο τότε ξέρουν τι....χάνουμε!!!! :?

Ειναι η αλήθεια το θάψιμο ???
Μειώνω τον άλλον να νιώσω ανώτερος?
Δεν ξέρουν μετά από τόσες δεκαετίες εντος και εκτός του "δρόμου", ότι το σκάψιμο δημιουργει κήλες στο σωμα μας και αφηνει δηλητήριο στην ψυχη μας ??
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...

Εσείς, τα κορίτσια του τρίτου να απαντήσετε, περι χαράς!
Ρε Βάσω επειδή τις τελευταίες μέρες έχω φάει κάτι τηγανιές ξεγυρισμένες που αφορούν την αλήθεια του εαυτού μου, δεν μου στέλνεις καμιά σκεπτομορφή χαρές μπας και συνέλθω??? :P :P

Εμ, έλα όμως που όσο προχωράμε τη διαδρομή μας εμείς οι περιχαρείς κοπέλες του τρίτου αρχίζουμε και ανακαλύπτουμε την πραγματική χαρά στην αλήθεια του εαυτόυ μας, μακριά απο ψευδαισθήσεις και σκεπτομορφές!! @};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Nαταλία-Νεφέλη

Ποιού τρίτου; Αμαν ρε παιδιά! Ολα συνθηματικά θα τα λέτε; Μη μου πείτε ότι έχετ φτιάξει ομαδούλα για το κάθε τσάκρα ξεχωριστά γιατί θα πεθάνω! Βασικά έγω το πρώτο και δεύτερο πρέπει να δουλέψω τρελλά γιατί η καρδούλα μου ΄χάνει λάδια από αυτά τα δύο!!
Ρε Βασούλι....καλή φιλενάδα είσαι κι εσύ! Τόσον καιρό στέλνεις σκεπτομορφές χαράς και δεν μου το πες; Τσίμπα μια και για μένα που σήμερα έχω τις μαύρες μου!! Δεν πειράζει μωρέ την αμπελοφιλοσοφία τη συνεχίζω αργότερα!! O:-) :P :x
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

ANGELS ON EARTH έγραψε:
Εμ, έλα όμως που όσο προχωράμε τη διαδρομή μας εμείς οι περιχαρείς κοπέλες του τρίτου αρχίζουμε και ανακαλύπτουμε την πραγματική χαρά στην αλήθεια του εαυτόυ μας, μακριά απο ψευδαισθήσεις και σκεπτομορφές!! @};- @};- @};-
Δωρουλα με καλυψες απολυτα.. :thumbsup:

Τωρα για τα υπολοιπα που λεγαν , ειπαν , θα πουν οσα δεν φτανει η Αλεπου τα κανει κρεμασταρια.. :D
Και ξερεις και κατι μου αρεσουν οι σκεπτομορφες χαρας !!!
Εχω ΑΛΕΡΓΙΑ μονο στις σκεφτομορφες κριτικης , χειρισμου, κτλ.. :P
Nαταλία-Νεφέλη

Bασικά εγώ πιστέυω αυτό ακριβώς που είχε που είχε πει και η Βάσω καπου.....Αν όλα μένουν στην....διάνοια φέξε μου και γλύστρισα! Γι' αυτό κάπου-κάπου χαίρομαι που δεν τα " καταλαβαίνω όλα" όσα γράφονται! Η αξία βρίσκεται αλλού και όχι στο να κατανοείς κατεβατά βιβλίων! Τώρα όταν σε χαρακτηρίζουν η ειρωνεία και οι ταπεινώσεις.....όσα συστήματα και να πάρει κανείς...έλάχιστα θα επωφεληθεί!
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Vaso έγραψε:Εσείς, τα κορίτσια του τρίτου να απαντήσετε, περι χαράς! :)) :)) :))
Nαι... Μες στην καλή χαρά είμαστε όλες και πάντα.... @};-
Ξέρεις όμως κάτι Βάσω ? :-? Οταν δεν μπαίνεις σε πραγματικό βάθος του ευατούλη σου, και λες ότι αγαπάς "βαθειά", πριν κατανοήσεις ουτε στο τόσο δα..τι σημαίνει "ΑΓΑΠΩ ΒΑΘΕΙΑ"... και είσαι μέσα στην πλασματική καλη χαρά, τότε ναι..μπορεί να νομίζεις οτι κάποιος σου στέλνει σκεπτομορφές χαράς και σε αποσυντονίζει από την αλήθεια.......που ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!

Μα τι να πω πια???
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ifaki
Site Admin

Δημοσίευση από Ifaki »

Vaso έγραψε:Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...
Λοιπόν Βασούλα ξέρεις κάτι? Επειδή πραγματικά θέω να αποσυντονιστώ απο την αλήθεια λέω να μου στείλεις καμιά δεκαριά σκεπτομορφές!!!! Τι λες....?????? =)) =))
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου
Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το θέμα είναι ότι εγώ δεν γνωρίζω καμιά αλήθεια, για να την μεταδώσω, εκτός από εκείνην με την οποία έχω εμπειρία.

Η μόνη αλήθεια, λοιπόν που γνωρίζω, είναι ότι ο φυσικός ανθρωπος έχει τόσα απωθημένα στην ζωή του, που ψάνει κάποιον για να του τα φορτώσει, γιατί δεν θέλει να γνωρίσει τα ίδια του τα ένστικτα!

Ο δρόμος μας είναι μόνο φωτεινός, όταν γνωρίζουμε τα μύχια της ψυχής μας. Αλλά αυτό θέλει και αντοχή και πίστη, ευλάβεια και ήθος!

@};-

Εικόνα

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”