το νιώθω κορίτσι μου...ευχαριστώ...

Αφού ακόμα τον πονάει η μέση του, απο το φτυάρισμα!silver29 έγραψε:πρεπει να εσκαβε πολλα χρονια ο Anonymous... τοσο βαθος δα!Anonymous έγραψε:Mια τεράστιααγκαλιά για την Βάσω...
που φροντίζει τα φορουμάκια της όπως η μάνα σπουργιτίνα τα μικρά της...
Σ'αγαπάω βαθειά...![]()
![]()
![]()
![]()
Σ'ευχαριστώ...
Οι ανώνυμοι έχουν βρει την αλήθεια?Vaso έγραψε:Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...
Ρε Βάσω επειδή τις τελευταίες μέρες έχω φάει κάτι τηγανιές ξεγυρισμένες που αφορούν την αλήθεια του εαυτού μου, δεν μου στέλνεις καμιά σκεπτομορφή χαρές μπας και συνέλθω???Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...
Εσείς, τα κορίτσια του τρίτου να απαντήσετε, περι χαράς!
Δωρουλα με καλυψες απολυτα..ANGELS ON EARTH έγραψε:
Εμ, έλα όμως που όσο προχωράμε τη διαδρομή μας εμείς οι περιχαρείς κοπέλες του τρίτου αρχίζουμε και ανακαλύπτουμε την πραγματική χαρά στην αλήθεια του εαυτόυ μας, μακριά απο ψευδαισθήσεις και σκεπτομορφές!!![]()
![]()
Nαι... Μες στην καλή χαρά είμαστε όλες και πάντα....Vaso έγραψε:Εσείς, τα κορίτσια του τρίτου να απαντήσετε, περι χαράς!![]()
![]()
![]()
Λοιπόν Βασούλα ξέρεις κάτι? Επειδή πραγματικά θέω να αποσυντονιστώ απο την αλήθεια λέω να μου στείλεις καμιά δεκαριά σκεπτομορφές!!!! Τι λες....??????Vaso έγραψε:Κάπου μάλιστα αναφέρθηκε από τους ανώνυμους, ότι σας στέλνω σκεπτομορφές χαράς και σας αποσυντονίζω από την αλήθεια...