προσωπικά Ναταλί δεν εχω κολλημα για να εχω με τους παππαδες αλλα ουτε και με τους ρεικι μαστερΑλλά και πάλι κανείς δεν μπορείνα με κάνει να πιστέψω ότι αυτή η μύηση που όλοι μας έχουμε δεν έχει μεγάλη δύναμη και επιροή μέσα μας αν συγκεντρωθούμε σε αυτήν βάλουμε ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΠΑΠΠΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ KAI NΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ!! Βασικά πιστεύω ότι δίνουμε όλη την ενέργεια μας να κατηγορούμε τους παππάδες και τους θεσμούς χωρίς να επικεντρωνόμαστε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ στο θαύμα που έχει επιτελεστεί μέσα μας και δεν έχει αυτό το θαύμα καμιά σχέση με φοβίες και με αρρώστιες!! Αυτό είναι επακόλουθο των εκκλησιών και ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ ΜΑΣ!!
ουτε θεωρω οτι ο ενας ειναι καλυτερος απο τον αλλο, δεν κρινω τους ανθρωπους απο τις ιδιοτητες τους αλλα απο την ανθρωπια τους
ο καθε ενας απο εκει και περα ειναι υπευθυνος των επιλογων του και ελευθερος να πιστευει οτι θελει

αν μπορουσα να επιλεξω και παλι δεν θα βαπτιζομουν ουτε θα παντρευομουν σε εκκλησια, αλλα αυτη ειναι η δικη μου συνειδητοποιηση