ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Elisavet έγραψε: Αισίως φτάνουμε στο δια ταύτα.
Όσο περισσότερο εξελίσσεται ο άνθρωπος καταφέρνοντας να διαχειριστεί το εγώ του, τόσο περισσότερο πλησιάζει την αρμονία, η οποία και αντανακλάται στο περιβάλλον του και στον απώτερο περίγυρο.
Για παράδειγμα βρισκόμενοι σε ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων μας δίνετε η ευκαιρία να αναπτύξουμε την ενσυναίσθηση με ανθρώπους άγνωστους προς εμάς, μέσα από τον σεβασμό και την αγνή πρόθεση.

Ακριβως ετσι γινεται!!
το βλεπουμε καθε μερα στην ζωη μας.

Ελισαβετ @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

και φτάνουμε στο επόμενο "δια ταύτα"...

πόσο χρήσιμοι είναι οι αστρολογικοί μας χάρτες, ενόσω η εξελικτική μας πορεία έχει εσωτερική διαδρομή και γνωση?

τι βιαζόμαστε να ανακαλύψουμε μέσω των τάσεων, αν ο στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προκλήσεις μας σαν άνθρωποι και να δράσουμε στο φυσικό πεδίο σαν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ?

:-?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:και φτάνουμε στο επόμενο "δια ταύτα"...

πόσο χρήσιμοι είναι οι αστρολογικοί μας χάρτες, ενόσω η εξελικτική μας πορεία έχει εσωτερική διαδρομή και γνωση?

:-?
Δεν ειναι χρησιμοι τελικα , απλα η οκνηρια να ανακλυψουμε μονη μας τις προκλησεις μας ωθει για σερβιρισμενο φαγητο καμοια φορα, οπως οταν ημουν σε αλλο μηκος κυματος με ωθησε η απελπισια..

Αλλο η δυναμη και η θεληση της ψυχης δεν απωτυπονεται σε κανεναν χαρτη.. @};-
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Εμένα πάντως στο παρελθόν που είχα ζητήσει αστρολογικό χάρτη, μόλις άκουγα "δύσκολη όψη" μπλα,μπλα,μπλα, δεν χρειαζόταν να ακούσω παρακάτω.....
Μουρχόταν μιά "ταμπέλα" δυσκολιας στη μάπα, και τα έβλεπα όλα ματαιότης ματαιοτήτων..... :-(

Οσο για το πόσο χρησιμοι είναι, νομίζω ότι αν τους αποζητάς από φόβο και απόγνωση πέφτεις σε παγίδα, αν πάλι τους ζητάς ενημερωτικά για να εμπλουτίσεις την επίγνωση των ταλέντων , των δυνατοτήτων, και των διαδρομών σε αυτή τη ζωή, είναι καλό να γίνονται.

Θυμάμαι διάβαζα κάποτε προβλέψεις γνωστού αστρολόγου, και με έπιανε το στομάχι μου.
Προβλεπε μόνο τα στραβά, και θεωρούσε ότι αφού οι πλανήτες είναι έτσι.... αστα να πάνε.... :?
Μετά από χρόνια που τον ξαναδιάβασα , μαλάκωσε το γράψιμό του και άρχισε να συμβουλεύει .
Γιατί μην ξεχάμε πάντα : "το ανώτερο καλό"!!!! :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όταν γεννήθηκε η Εμμανουέλα, είπα κι εγώ σαν "μέσος άνθρωπος" να δω τι έμελλε να περάσει...να ξέρω... :-(

Απευθύνθηκα σε μια πολύ καλή αστρολόγο και μου έφτειαξε τον αστρολογικό της χάρτη...

Μου είπε ότι θα γίνει διάσημη... =))
και ότι στην ηλικία των 15 θα βιαστεί... :-o

και εγώ σαν "μέσος άνθρωπος", την έγραψα εκει που της άξιζε, και συνέχισα να μαθαίνω, μέσα απο την εκπαίδευσή του, το παιδί μου και τον εαυτό μου...

στα 15 όντως παρουσιάστηκε μία τάση βιασμού της από μια παρέα αλβανών παιδιών...την οποία απέφυγε όχι γιατί ήταν τυχερή, αλλά γιατί εντωμεταξύ της είχα μάθει να προστατεύει τον εαυτό της...

@};- @};-

φανταστείτε να είχα μείνει στον φόβο των προβλέψεων, και να μην την άφηνα ελεύθερη να αναπτυχθεί, ποιά θα ήταν η Εμμανουέλα τώρα...

:-( :-( :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Ειναι φοβερο ποσο μπορει να επηρεαστουν οι ζωες των ανθρωπων απο καποια πραγματα..
Με αφορμη αυτα θυμηθηκα καταστασεις που η μανα μου καθε που πηγαινε Αθηνα και Γερμανια ετρεχε με τις αδερφες της σε αστρολογους , και μεντιουμ , επαναπαφτηκε στις προβλεψεις και κατεληξε αστα βραστα.. ευτυχως που φυγαμε ολοι νωρις απο κοντα της , γιατι θα παραμυθιαζομασταν με τα παραμυθια ..
Ενα φεγγαρι περιμενα να κλεισω την ηλικια των 19 να γινω παμπλουτη, συμφωνα με τις προβλεψεις, απο μια διαφημιση για κρεμες που με ειχαν βαλει οταν ημουν εναμιση χρονων στην Αμερικη ..
Ναι ναι της το ειχαν πει ολες το μεγαλο σου παιδι ειναι το πιο τυχερο και ευνοημενο απο ολα:D :D

Ξεχασαν ομως να της πουν οτι αυτο θα γινει ,απο οταν παρει την ζωη στα χερια της και μπει σε εναν αλλο δρομο.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

>:d< :-? :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ντανουλα εσυ που γνωριζεις την μανα μου, και ολα καταλαβαινεις ακομα καλυτερα τι λεω.. ;)

O:-) O:-)
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

μου ηρθε απλα τωρα μολις και αναρωτηθηκα..

μηπως οι αστρολογικες προβλεψεις(μελλον για τους ανθρωπους,οχι για το συμπαν)εχουν να κανουν με το αν οι ανθρωποι αφεθουν τελειως δλδ ερμαιο, και δεν παρουν τη ζωη στα χερια τους ?

και οταν την παρουν η ελευθερη βουληση θα οριοθετησει νεους δρομους..αρα η προβλεψη παει στραφι οταν μπαινει η ελευθερη βουληση :-?
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

απο μια διαφημιση για κρεμες που με ειχαν βαλει οταν ημουν εναμιση χρονων στην Αμερικη
Ήσουν Αμαλίτσα από αυτά τα ζουμπουρλά μωρά ε;
:D :D :D
μηπως οι αστρολογικες προβλεψεις(μελλον για τους ανθρωπους,οχι για το συμπαν)εχουν να κανουν με το αν οι ανθρωποι αφεθουν τελειως δλδ ερμαιο, και δεν παρουν τη ζωη στα χερια τους ?
Ακόμη κι αν πρόκειται για τέτοιες περιπτώσεις, προσωπικά θα ήθελα ο προσανατολισμός της αστρολογικής πρόβλεψης, να είναι στην αναζήτηση της "λύσης" που αναφύεται κι όχι να κατακρεουργήσει το έρμαιο.
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Εξ όλων των παραπάνω προκύπτει, ότι συμβουλευτικά όποιος το έχει ανάγκη μπορεί να συμβουλεύεται την αστρολογία...Κανείς πλανήτης όμως,ή τρίγωνο, τετράγωνο και όλα τα σχήματα του σύμπαντος δεν μπορούν να παραβιάσουν την σταθερή,ακλόνητη,ισχυρή θέληση σου να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις χαράξει με γνώμονα την πνευματική σου εξέλιξη..
π.χ χρόνια άκουγα για τον βλοσυρό πλανήτη Κρόνο που φέρνει αναποδιές όταν διέρχεται από κάποιο ζώδιο...
Όχι αναποδιές μαθήματα και επιγνώσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις σκοπέλους...
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Όχι αναποδιές μαθήματα και επιγνώσεις που θα σε βοηθήσουν να περάσεις σκοπέλους...
καλοδεχούμενα και με ευγνωμοσύνη
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

π.χ χρόνια άκουγα για τον βλοσυρό πλανήτη Κρόνο που φέρνει αναποδιές όταν διέρχεται από κάποιο ζώδιο...
Το πρώτο φοβιζει!
Το δευτερο εχει επιγνωση και εξέλιξη.
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Πάντως οι 3 πιό γνωστες "αστρολόγες" της τηλεόρασης,έχουν ένα ρόλο βοηθητικό και από το λίγο που παρακολουθώ, βοηθούν με επιγνώσεις το κοινό.
Γνωρίζουν και στο κομμάτι που τους αναλογεί τα παρουσιάζουν στο κοινό με σεβασμό.
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μου είπε ότι θα γίνει διάσημη.. =))
:-? :-?

Συγνωμη!!!γιατι γελας βρε ανθρωπακι????????ειμαι μια διασημη ....στο χαλανδρι...και σιγα, σιγα ξεδιπλωνω το ταλεντο μου!!!!!!!!!

Οσο για την αστρολογια, την πιστευω σαν "επιστημη"..και μαλιστα μου αρεσει κιολας...αλλα οχι αυτα τα χαζα καθημερινα ωροσκοπια των περιοδικων που υποσχονται μεσα στη βδομαδα δραστικες αλλαγες....και στα τηλεφωνηματα των 090....

αλλα στους πλανητες...και στη θεση τους...και φυσικα οσον αφορα τα χαρακτηριστικα των ζωδιων σε συνδυασμο με τα χαρακτηριστικα των πλανητων και τις επιρροες τους!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ”