OK Σκαπανεα ... και συμφωνω , Ρωτησα γιατι εμενα αλλου πηγε ο (τρελλο)νους μου .......Skapaneas έγραψε:Πιο σαφης;Qisan έγραψε:Παρακαλω Σκαπανεα γινε πιο σαφεις , τι εννοεις ;;;Skapaneas έγραψε:Οποιος μπορει και ονειρευεται ειναι σε καλο δρομο.
Αρκει να βαλει "ορατα" και την ψυχη του στα ονειρα του!
Ας προσπαθησω με λιγα λογια...
Λεω να, Κωστα, το εξης:
Σοφά λόγια!!!
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Qisan το ερωτημα μου δεν απευθυνοταν σε σενα αλλά στη Βασω που το απαντησε.Qisan έγραψε:Skapaneas έγραψε:Vaso έγραψε: Χα, Σκαπανέα, το άλλο ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρεις???
- Ε..
Σοβαρεψου...
Και πες τι εννοεις....
Μα ... εννοω το συνειδητο ονειρεμα , τι αλλο ? 8)
Ομως παρ' ολ' αυτα καλα κανεις και το διευκρινιζεις, διοτι πραγματι μιλαμε για το συνειδητο ονειρεμα...
Αυτη δηλαδη τη δημιουργικη διαδικασια, η οποια μας επιτρεπει να μετατρεπουμε τους αφηρημενους λογους, σε εικονες συμβατες με την πραγματικοτητα και εμπνεομενοι απο αυτες να παρακινουμαστε σε συγκεκριμενες πραξεις.
Skapaneas έγραψε:Τωρα πες και το ανεκδοτο γιατι πολυ σοβαρεψαμε
Mε πρόλαβε η Εμμανουέλα, Σκαπανέα...Emmanouela έγραψε:Και η Βάσω εδώ θα είναι.....της έχουν πει οτι θα ζήσει 450 χρόνια!!!!!!!!!!!
Θέλεις κι άλλο?
Μου υπολείπονται ακόμα 200 χρόνια!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Μην ντρέπεσαι για τα λάθη σου.. Όταν τα καταλαβαίνουμε τίποτα δεν σε διδάσκει καλύτερα.. Είναι ένας απο τους καλύτερους τρόπους να διδάξουμε τον εαυτό μας...
------------------------------------------------------------------------------------
Υπάρχει μόνο ένα πράγμα σ αυτό τον κόσμο στο οποίο αξίζει να αφιερώσεις όλη σου τη ζωή : Η δημιουργία περισσότερης αγάπης μεταξύ των ανθρώπων και η καταστροφή των εμποδίων που υπάρχουν αναμεσά τους...
------------------------------------------------------------------------------------
Υπάρχει μόνο ένα πράγμα σ αυτό τον κόσμο στο οποίο αξίζει να αφιερώσεις όλη σου τη ζωή : Η δημιουργία περισσότερης αγάπης μεταξύ των ανθρώπων και η καταστροφή των εμποδίων που υπάρχουν αναμεσά τους...
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
Aν κάνουμε κατι συνεχώς,το απλό γεγονός της επανάληψής του,η διαδικασία της μάθησης,οποιδήποτε αντικείμενο κι αν εχει,αρχίζει να γίνεται απλή κι αυτόματη.Αρχίζει να γίνεται οικεία.Αρχίζει να γινεται εύκολη.Αρχίζει να γίνεται ουδέτερη και αρχίζει να γίνεται υποσυνείδητη.
\Joe Dispenza
\Joe Dispenza
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
..."Η ζωή ορμάει να καταλάβει το άγνωστο μα δέν της αρέσει να είναι μόνη της.
Δέν έχει ανάγκη απο μαθητές, από άβουλα πλάσματα, από οπαδούς, από θαυμαστές. από κολακίες.
Αύτο που αντίθετα χρειάζεται, αυτό που της είναι απαραίτητο,είναι το συλλογικο πνεύμα,
η συναδελφικότητα, η φιλία, η οικιότητα, η στενή σχέση, η ενθάρυνση μιας ψυχής που δείχνει κατανόηση,
η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με κάποιον άλλον και να του ανοίξεις την καρδιά σου.
Δεν υπάρχει μέσα σε όλα αυτά τίποτα το υπερφυσικό και το εξαιρετικό.
Ειναι Αυτο απλούστατα, η έκφραση της αυθεντικής ζωής, της κοινωνικής φύσης του ανθρώπου." ...
Αποσπάσματα απο το βιβλίο "Η δολοφονία του Χριστού" του Βιλχελμ Ραιχ.
(1952)
Συγκινήθηκα! 
Δέν έχει ανάγκη απο μαθητές, από άβουλα πλάσματα, από οπαδούς, από θαυμαστές. από κολακίες.
Αύτο που αντίθετα χρειάζεται, αυτό που της είναι απαραίτητο,είναι το συλλογικο πνεύμα,
η συναδελφικότητα, η φιλία, η οικιότητα, η στενή σχέση, η ενθάρυνση μιας ψυχής που δείχνει κατανόηση,
η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με κάποιον άλλον και να του ανοίξεις την καρδιά σου.
Ειναι Αυτο απλούστατα, η έκφραση της αυθεντικής ζωής, της κοινωνικής φύσης του ανθρώπου." ...
(1952)

There is a difference between knowing the path and walking the path
- galazia_sfaira
Νικο μου επιτρέπεις;;;;;;;;;;;;;
Μου επιτρέπεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!
(1952)
Ολη μου η ζωή!!!!!!!!!!
Μου επιτρέπεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!
(1952)
Ολη μου η ζωή!!!!!!!!!!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Ο δημιουργός παλεύει με ουσία σκληρή, αόρατη, ανώτερη του, κι ο πιο μεγάλος νικητής βγαίνει νικημένος. Για πάντα το πιο βαθύ μας μυστικό, το μόνο που άξιζε να ειπωθεί, μένει ανείπωτο. Δεν υποτάσεται ποτέ αυτό στο υλικό περίγραμμα της τέχνης. Πλαντούμε στην κάθε λέξη, βλέπουμε ένα δέντρο ανθισμένο, έναν ήρωα, μια γυναίκα, το άστρο της αυγής και φωνάζουμε: Αχ! και τίποτ' άλλο δεν μπορεί να χωρέσει τη χαρά μας. Όταν το Αχ! αυτό θελήσουμε, αναλύοντάς το να το μεταδώσουμε στους ανθρώπους, να το σώσουμε απο την ίδια μας τη φθορά, πως εξευτελίζεται σε λόγια αδιάντροπα, βαμμένα γεμάτα αέρα και φαντασία!...
Νικος Καζαντζάκης
Αναφορά στον Γκρέκο
Νικος Καζαντζάκης
Αναφορά στον Γκρέκο
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό