ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Συντονιστής: Vasoula
Σου είπα είμαι φαν του Μαζόχ!
Το γνωρίζω πως τροφοδότηση δεν υπάρχει.
Θέλω να σταθώ στο σημείο που αναφέρεις πως παίρνω πληροφορίες και ενέργεια από το φυσικό μου περιβάλλον αλλά και κει η αλήθεια είναι μισή (σημείωση: άρα μου λείπουν τα άλλα δύο τρίτα μου, και όχι το άλλο μισό μου).
Επειδή όντας αποκομμένη από ο,τιδήποτε πνευματικό και θωρώντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια της ύλης, αδυνατώ να έχω την συνολική εικόνα, γι' αυτό και κάνω κύκλους...
Σωστά τα κατάλαβα? :shock: :shock:
Το γνωρίζω πως τροφοδότηση δεν υπάρχει.
Θέλω να σταθώ στο σημείο που αναφέρεις πως παίρνω πληροφορίες και ενέργεια από το φυσικό μου περιβάλλον αλλά και κει η αλήθεια είναι μισή (σημείωση: άρα μου λείπουν τα άλλα δύο τρίτα μου, και όχι το άλλο μισό μου).
Επειδή όντας αποκομμένη από ο,τιδήποτε πνευματικό και θωρώντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια της ύλης, αδυνατώ να έχω την συνολική εικόνα, γι' αυτό και κάνω κύκλους...
Σωστά τα κατάλαβα? :shock: :shock:
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Καλησπέρα σφαιρούλα μου.... 

"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
- galazia_sfaira
δεν ξέρω πως κάνεις υπολογισμούς...δεν ήμουν και αστέρι στα μαθηματικά...η αλήθεια είναι μισή (σημείωση: άρα μου λείπουν τα άλλα δύο τρίτα μου, και όχι το άλλο μισό μου)

μισή αλήθεια σημαίνει ότι έχεις χάσει την άλλη μισή...
Αυτό που ζεις είναι η μισή αλήθεια....
το άλλο μισό λείπει για να έχεις ολοκληρωμένη άποψη για την ζωή σου...
Λέγομαι Εύη και είμαι εγώ...(η μισή αλήθεια)
Είμαι ο Εαυτός μου (η άλλη μισή)
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ (ολόκληρο)

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ευάκι μου, να σου πω την αλήθεια, μόνο όταν πήρα τον πρώτο βαθμό ένιωσα τι θα πει ταβάνωμα. Είναι αυτό που είπε η Βάσσω, να το νιώσεις, να το βιώσεις σαν συναίσθημα, όχι να το διαβάσεις. Εγώ προσωπικά, δεν είμαι σε θέση να το περιγράψω. Είναι βιωματικό. Και, επίσης, είναι αυτό που έγραψε η Βάσω. Μπήκα στη θέση της μητέρας μου, έγινα ένα μικρό κοριτσάκι σ' ένα επαρχιακό ορεινό χωριό, και παρακολούθησα το κτίσιμο του οικοδομήματος γύρω από την ψυχούλα της μανούλας μου...Αυτά όσον αφορά τα λόγια. Όμως, κάτι ανάλογο το κάνω εδώ και καιρό, δεν με λυτρώνει. Το ξεταβάνιασμα, σε μένα τουλάχιστον, ήρθε με τη μύηση. Μπορεί να έγραψα πως ξεκίνησα να γδέρνω το ταβάνι, ο συμπαγής του σοβάς όμως, είχε δεχτεί γερό πλήγμα πολλών ρίχτερ κατά τη μύηση :!: :!: Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.
If you can fill the unforgiving minute with sixty seconds worth a distance...
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
R. Kipling
http://www.youtube.com/watch?v=tV8x2HKTRdM
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
...εχω προβληματιστεί....
Σήμερα όλη μερα το μυαλό μου κάνει κωλοτούμπες!
Χρειάζομαι την γνωμη σας τα σχόλια σας μήπως και μπορέσω να καταλάβω και να "καταγράψω" την παρακάτω εμπειρία!!
Εχθές το βράδυ αποφάσισα και χρειάστηκα μετά από ΠΟΛΥ καιρό να κάνω θεραπεία στον εαυτό μου.
Χαλάρωσα λοιπόν, ξάπλωσα, έβαλα την αγαπημένη μου μουσικούλα και ξεκίνησα με πολύ αγάπη και όρεξη ζητώντας θεραπεία και καθαρισμούς σε συγκεκριμένα θέματα.
Η αίσθηση ήταν έντονη από την αρχή αλλά όταν έφτασα καρδιά τινάχτηκα ολόκληρη από τα ίδια μου τα χέρια. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και τρόμαξα ανοίγοντας τα μάτια μου.
Συνέχισα μετά στο 3ο και 2ο κέντρο με ελαφριές δονήσεις και συνέβη πάλι το ίδιο όταν έφτασα στο 1ο κέντρο. Ταράχτηκα ολόκληρη μέχρι που σήκωσα τις πατούσες μου!
Μην γελάτε καθόλου.!!!! ήταν τόσο έντονη η δόνηση στα συγκεκριμένα κέντρα που ένιωθα τα χέρια μου να παίρνουν φωτιά και να μεταδίδουν ρεύματα!
Στην γείωση έπειτα στα πόδια έδωσα λίγο παραπάνω χρονο και σύμβολο καθώς ένιωθα πως το χρειαζόμουν πολύ. Εκεί λοιπόν είδα ολόκληρη παραγωγή από πυροτεχνήματα φωτός με απίστευτες παραλαγές . Ένιωθα σαν ηλίθιο από χαρά και αφού τέλειωσα λοιπόν σαν καλή κυρία ξεράθηκα στον ύπνο....
Πρέπει να ανησυχώ??? :shock:
Σας παρακαλώ!
Το σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα και περιμένω με αγωνία να ξαναδοκιμάσω το βράδυ!
Βρε ! Μην τυχόν κι αρπάξω φωτιά καμιά μέρα και με βρείτε κάρβουνο στο κρεββάτι μου????????
Σήμερα όλη μερα το μυαλό μου κάνει κωλοτούμπες!
Χρειάζομαι την γνωμη σας τα σχόλια σας μήπως και μπορέσω να καταλάβω και να "καταγράψω" την παρακάτω εμπειρία!!
Εχθές το βράδυ αποφάσισα και χρειάστηκα μετά από ΠΟΛΥ καιρό να κάνω θεραπεία στον εαυτό μου.
Χαλάρωσα λοιπόν, ξάπλωσα, έβαλα την αγαπημένη μου μουσικούλα και ξεκίνησα με πολύ αγάπη και όρεξη ζητώντας θεραπεία και καθαρισμούς σε συγκεκριμένα θέματα.
Η αίσθηση ήταν έντονη από την αρχή αλλά όταν έφτασα καρδιά τινάχτηκα ολόκληρη από τα ίδια μου τα χέρια. ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ σαν να με χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και τρόμαξα ανοίγοντας τα μάτια μου.
Συνέχισα μετά στο 3ο και 2ο κέντρο με ελαφριές δονήσεις και συνέβη πάλι το ίδιο όταν έφτασα στο 1ο κέντρο. Ταράχτηκα ολόκληρη μέχρι που σήκωσα τις πατούσες μου!
Μην γελάτε καθόλου.!!!! ήταν τόσο έντονη η δόνηση στα συγκεκριμένα κέντρα που ένιωθα τα χέρια μου να παίρνουν φωτιά και να μεταδίδουν ρεύματα!
Στην γείωση έπειτα στα πόδια έδωσα λίγο παραπάνω χρονο και σύμβολο καθώς ένιωθα πως το χρειαζόμουν πολύ. Εκεί λοιπόν είδα ολόκληρη παραγωγή από πυροτεχνήματα φωτός με απίστευτες παραλαγές . Ένιωθα σαν ηλίθιο από χαρά και αφού τέλειωσα λοιπόν σαν καλή κυρία ξεράθηκα στον ύπνο....
Πρέπει να ανησυχώ??? :shock:
Σας παρακαλώ!
Το σκέφτομαι όλη μέρα σήμερα και περιμένω με αγωνία να ξαναδοκιμάσω το βράδυ!
Βρε ! Μην τυχόν κι αρπάξω φωτιά καμιά μέρα και με βρείτε κάρβουνο στο κρεββάτι μου????????

Χριστινάκι, άσε την "φωτιά" να κάνει την "δουλειά" της...
ΤΙΠΟΤΑ βρε μην φοβάσαι...!!! Αχ, χαίρομαι με την εμπειρία σου!!!!
Τόσο πολύ!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εγώ χθες μέσα στη βαθιά χαλάρωση μου , είδα τη συγχωρεμένη μου γιαγια (προ 20 ετίας) πεντακάθαρα !! να μου γελάει!!! :shock:
Πολύ ωραία εμπειρία Χριστινούλα !!!

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Οχι ιδιαίτερα!! :lol:Christina έγραψε: Ντάνυ τι όμορφη εμπειρία!!!!!!!
Μα τις λες τώρα!!!
Δεν συγκινήθηκες? :!:
Το είδα νοητικά :lol: και σκέφτηκα κατά την παράδοση...
Ωωωωχχχ !!ποιον ήρθε να πάρεις;;; :lol: :lol: :lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...