Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με τράβηξε ,
δεν μου ταιριάζει .

Συντονιστής: Emmaki
Τι να πω... Έχω πάει και σε χώρες τις Ευρώπης (Γερμανία, Ολλανδία) που όλοι και όλες πλέον πηδιούνται και αγαπιούνται με όλους και όλες... Δεν είδα ιδιαίτερα δείγματα θεραπείας και αυτοπραγμάτωσης... Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα...Και όταν λύσετε τα σεξουαλικά σας προβλήματα, θα
εξαφανιστούν όλα τα προβλήματα, διότι εσείς λύσατε το βασικό πρόβλημα.
Σε αυτό νιώθω πως συμφωνούμε, Βασούλα.Γιατί η σεξουαλική απελευθέρωση έφερε και την ηθική κατάπτωση του ανθρώπου...
Υποδουλώθηκε μέσω του σεξ, δεν απελευθερώθηκε...
Τέτοια λες και ανυπομωνώ για τον Γενάρη...Όταν ανοίξουν τα εγκεφαλικά κέντρα εντελώς, μέσα από την ελευθέρωση της διόδου της καρδιάς, τότε γίνεται Ανθρώπινη Ύπαρξη, η ενότητα πηγάζει από μέσα του.
Βασουλα εν γενει ναι μου αρεσε.....βλεποντας το απο την οπτικη οτι η ενωση ψυχης και σωματος, η ισορροπια, ειναι απαραιτητη. Ετσι οδηγουμαι σε πνευματικη ανοδο και ολοκληρωση.Ετσι το νιωθω.Vaso έγραψε: Σου άρεσε αυτό το άρθρο Μαντράκο?
Madraoulas έγραψε:Γιαααα πες τωρα αυτα που εγω ισως δεν 'πιανω'...τηγανιλα δλδ![]()
![]()
![]()
ε ενταξει, τωρα τι να πω...Vaso έγραψε:μου φάνηκε σαν να προσπαθείς να ελευθερώσεις μέσα από το άρθρο την καταπιεστική εντολή "το σεξ είναι ανήθικο", Μαντράκο μου...
όταν εγκρίνεις κάτι, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις, χρειαζεται να ερευνήσεις τις ασυνείδητες συνδέσεις και τις επιδράσεις που σου προκάλεσε...
Αυτό που εξηγείς τώρα είναι αυτό που ονειρικά θέλεις να έχεις, σε σχέση με τον σύντροφό σου... Ψυχική επαφή! Χαίρω πολύ!!!
Πουθένά όμως δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στο άρθρο που παράθεσες...
Αυτό σημαίνει ότι το σεξ, για σένα από την μια είναι "εξουσιαστική" ανάγκη, από την άλλη προσπαθείς να την αθωώσεις, γιατί έχει κριθεί αυτή η ανάγκη σαν ανήθικη και αυτό συμβαίνει μέσα στο ασυνείδητό σου και όχι στο συνειδητό σου...
είναι όπως η θρησκεία...Που πολλοί την απορρίπτουν νοητικά, αλλά συναισθηματικά φοβούνται την κόλαση...
αυτό ένιωσα...
Madraoulas έγραψε:Υ.Γ...εσυ σταματα να τρως ποπ-κορν....ή δωσε και σε μας..
Ναιιιι!΄'Υ.Γ. εχουμε 'μελλον' ακομα αλλα δε 'μασαμε'..αληθεια και οποιος αντεξει ,με τη Βασουλα 'οδηγο'