ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Άβαταρ μέλους
Ταρούλα

Re: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΠΡΟΣΦΕΡΩ

Δημοσίευση από Ταρούλα »

@};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

Δημοσίευση από Ελενα Κ. »

πολυ ωραιες κινησεις O:-)
Το Θέλημά ΣΟΥ είναι Θέλημά μου
Άβαταρ μέλους
Sofoula

Δημοσίευση από Sofoula »

Αχ, πολύ τα χαίρομαι! Ευχαριστούμε Αλεξάκι! >:d< >:d< >:d<
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Σupport Greece | Κύμα υποστήριξης προς την Ελλάδα

SupportGreece

Οι Έλληνες του εξωτερικού κινητοποιούνται με κάθε τρόπο για να απλώσουν το κύμα υποστήριξης προς την Ελλάδα.

Ο ιδρυτής της σελίδας Σupport Greece κ. Σπύρος Κούρτης, έχει δημιουργήσει από το Σεπτέμβριο του 2011 μια κοινότητα στο Facebook υποστήριξης της Ελλάδας με σκοπό να αφυπνίσει όλους τους ανθρώπους της Γής ώστε να γίνει κατανοητό, ότι το μέρος που γεννήθηκε η ιδέα της δημοκρατίας χρειάζεται βοήθεια!!

Κυρίως η ομάδα επικεντρώνεται στα εξής θέματα:

Προβολή της θετικής και όμορφης πλευράς της Ελλάδας.

Την ανάπτυξη του πνεύματος αλληλεγγύης με τους φιλέλληνες του εξωτερικού και ιδιαιτέρως με τους Ευρωπαίους.

Προβολή των Ελληνικών προϊόντων στους φιλέλληνες και Έλληνες του εξωτερικού.

Δημιουργία πρωτοβουλιών δράσεων για την προβολή της Ελλάδας.

Αντικειμενική και σφαιρική ενημέρωση των κατοίκων του εξωτερικού για τα γεγονότα στην Ελλάδα, διότι τα δικά τους ΜΜΕ παρουσιάζουν την μία πλευρά των ειδήσεων.

Αντιστροφή του αρνητικού κλίματος που έχει διαμορφωθεί εις βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην κοινότητα http://www.facebook.com/SupportGreece.gr" onclick="window.open(this.href);return false;

από το http://www.triti.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Συντονιστής

“Εισαγωγή στη Γεωργία” νέο πρόγραμμα στο Κέντρο της Γης

Η Οργάνωση Γη ξεκινά ένα κύκλο προγραμμάτων δωρεάν εκπαίδευσης ανέργων έως 50 ετών με τίτλο “Εισαγωγή στη Γεωργία”.
Η εκπαίδευση που θα λάβουν οι συμμετέχοντες διάρκειας 9 εβδομάδων αποτελείται από δώδεκα (12) ώρες πρακτική και τέσσερις (4) ώρες θεωρητική εκπαίδευση την εβδομάδα.

• Η πρακτική εκπαίδευση του σεμιναρίου θα λάβει χώρα στο “Κέντρο της Γης” και θα περιλαμβάνει:

Διαμόρφωση και κατεργασία εδάφους, Επιλογή και εγκατάσταση αρδευτικού συστήματος, Δημιουργία και συντήρηση σπορείων (αναπαραγωγή σπόρων), Εμπλουτισμός εδάφους και κομποστοποίηση, επιλογή πολλαπλασιαστικού υλικού και Φύτευση/Σπορά, άρδευση, Ζιζανιοκτονία, Φυτοπροστασία (έντομα, μύκητες, σκουλήκια κλπ), Καλλιεργητικές τεχνικές (κορφολόγημα, αποστάσεις, κλπ), Συγκομιδή – Συντήρηση

• Η θεωρητική εκπαίδευση του σεμιναρίου θα υλοποιηθεί στo “Κέντρο της Γης”, και θα περιλαμβάνει:

Λαχανοκομία, Φυτά μεγάλης καλλιέργειας, Αρωματικά φυτά, Ελαιοκομία – Δενδροκομία. Αμπελουργία, Εναλλακτικές καλλιέργειες
Διαχείριση Γεωργικής Εκμετάλλευσης, Προώθηση Γεωργικής Εκμετάλλευσης, Ψυχολογικές παράμετροι του αγροτικού τρόπου ζωής, Εισαγωγή στην Μεταποίηση & Προώθηση Γεωργικών Προϊόντων, Βασικές Συμβουλές Νομικού & Θεσμικού Πλαισίου

Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα εκπληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα Εισαγωγή στην Γεωργία θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής και κατάρτισης.

Σημείωση: Αποστολή βιογραφικών (έως 300 λέξεις, έως 15/2 στο ckontopoulou@organizationearth.org)

Πηγή http://www.organizationearth.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από Έφη »

Αλεξία ευχαριστούμε ! >:d<
Έστειλα ήδη βιογραφικό ! Λέτε να γίνω αγρότισσα ??? :D
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

flame έγραψε:Έστειλα ήδη βιογραφικό ! Λέτε να γίνω αγρότισσα ??? :D
Γιατι οχι Εφακι , ποτε δεν ξερεις :) >:d< >:d<

ετσι μου ρχεται να στειλω κι εγω!!!!
Άβαταρ μέλους
Έφη

Δημοσίευση από Έφη »

Nαι !!! Να γίνουμε χαρωπές αγρότισσες και να στέλνουμε τα καλούδια από το μπαχτσέ στους φίλους μας στην Αθήνα !!! :cheers: :cheers: :cheers:
Είμαι αυτό που είμαι !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Κοινωνικό ιατρείο – φαρμακείο αλληλεγγύης από το δήμο Νέας Ιωνίας

Τη λειτουργία κοινωνικού ιατρείου – φαρμακείου έχει ξεκινήσει ο δήμος Νέας Ιωνίας για την παροχή στήριξης και βοήθειας σε όλους τους ανασφάλιστους δημότες και κατοίκους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, και οι οποίοι μπορούν να προμηθεύονται ειδική κάρτα από την Κοινωνική Υπηρεσία.

Η λειτουργία του κοινωνικού ιατρείου – φαρμακείου στηρίζεται αποκλειστικά σε εθελοντές ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, φαρμακοποιούς και εργαστήρια.
Οι ενδιαφερόμενοι για την έκδοση της ειδικής κάρτας μπορούν να απευθύνονται στο: 210-2793 916 και 210-2777 198 (9.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.)

Για ραντεβού: 210 2794 950 (9.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. και 17.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ.)

Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενα Κ. έγραψε:ετσι μου ρχεται να στειλω κι εγω!!!!
να σε δω να φυτεύεις πατάτες, Ελενάκι μου, και τι στον κόσμο!

πληρώνω για να το βιώσω αυτό...

Σε φαντάζομαι να δίνεις εντολή στην πατάτα, ξέρεις με εκείνο το γνωστό μοναδικό ύφος "γίνε πατάτα, αλλιώς ουστ"!!!

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Σε φαντάζομαι να δίνεις εντολή στην πατάτα, ξέρεις με εκείνο το γνωστό μοναδικό ύφος "γίνε πατάτα, αλλιώς ουστ"!!!
καλα αυτο θελω να το δω κι εγω!!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Giotoula

Δημοσίευση από Giotoula »

Vaso έγραψε:
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
"Πολέμα και Οραματίσου"...
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Βασω... :)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Ελενα Κ.

ετσι μου ρχεται να στειλω κι εγω!!!!
να σε δω να φυτεύεις πατάτες, Ελενάκι μου, και τι στον κόσμο!

πληρώνω για να το βιώσω αυτό...

εισαι αποθεωση =)) =)) =)) =))
ποσο με ξερεις ομως :D :D :D

και αληθεια ειναι οτι αφου το εγραψα κι αυτο, σκεφτομουν.... και να στειλω βιογραφικο και να εκπαιδευτω τι θα γινει? θα τα μαθω για να τα κανει ποιος????? μονα τους θα φυτευονται τα ερμα??? αφου μονο να τα μαγειρεψω μπορω :)) :)) :)) :))

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”