DVD - VIDEO

Κινηματογράφος, θέατρο, παραστάσεις
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:-( :-( :-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

γιατί τόση μα τόση βία τα ξεχασαμε όλα τελικά :cry: :cry: μα΄όλα όσα είμαστε :-(
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Η απόλυτη εξαθλίωση :-( :-(
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Το 90% του πληθυσμού της γης αποτελείται από νεκρούς γήινους, που απλά περιφέρονται προσπαθώντας να επιβιώσουν...
Αχ Βάσω μου.... μπαίνω εδω και φωτίζει ο χωρός και οποτε κλεινω την σελίδα...ειναι σαν να σκοτεινιάζει...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Ελένη μου το εχει και στην ενοτητα των ζωων αυτο το βιντεο....

Περασε καιρος να ηρεμησω απο την μερα που το ειδα :-(
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Είδα ένα DVD με τίτλο PASSENGERS, μου έκοψε την ανάσα παιδιά!!! :-o :-o :-o :-o :-o

Είναι καινούργια κυκλοφορία σας το συνιστώ και δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τίποτα απο την υπόθεση γιατί θα χάσετε πολλά!!!όσοι φοβάστε τα αεροπλάνα και γενικά τις "πτήσεις" σε άλλες διαστάσεις μην το δείτε!!!! :D :D :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ωχ, δεν είναι για μένα τότε... :D

Τουλάχιστον προς το παρόν !!! O:-) O:-) O:-)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

θα το παρω ..δε φοβαμαι :D :D :D
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Μεγάλη κουβέντα μην πεις....(κάτι λεει μια παροιμία... :D :D :D :D )
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

μωρε αμα πω φοβαμαι θα μπλοκαρω , μωρε βουρ κοντρα στο φοβο ε αμα πια.. ;)
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

απο εφημεριδα

Η νεα τρισδιαστατη ταινια του Καμερον θα κοστισει πανω απο 200 εκ. δολαρια, ενω τα πρωτα σχολια των κριτικων δημιρουργουν μεγαλες προσδοκιες.

Λενε οτι αυτη η ταινια ισως αλλαξει τον κινηματογραφο για παντα. Οτι ισως σωσει το μελλον του κινηματογραφου. Οτι εχει τη δυναμη να σου αλλαζει το μυαλο. Κι οτι η παρακολουθηση της μοιαζει σαν να ονειρευεσσαι ,με ανοιχτα τα ματια.
Πολλες φορες ως τωρα το Χολιγουντ εχει υπερβαλει στη διαφημηση των μπλοκμπαστερ, αλλα οχι με τετοιο τροπο οπως περιγραφει το <<Avatar >> την πολυαναμενομενη ταινια του βραβευμενου με Οσκαρ σκηνοθετη του << Τιτανικου>> Τζειμς Καμερον.
Φημολογειται ιπως ειναι η ακριβπτερη παραγωγη ολων των εποχων (περισσοτερα απο 200 εκ. δολαρια) με τη μεγαλυτερη κλιμακα 3Dπου εγινε ποτε. Ζωντανοι χαρακτηρες πρωταγωνιστουν διπλα σε ψηφιακα καρτουν συνθετοντας ενεα περιπετειωδες θεαμα επιστημονικης φαντασιας.
Ενω στην Ελλαδα θα εξακριβωσουμε στις προβολες της 18ης Δεκεμβριου αν επιβεβαιωνονται οι κολοσσιαιες προσδοκιες και οι εξωτερικοι ισχυρισμοι για το <<Avatar >> , προβληθηκαν 20 λεπτα του φιλμ στο διεθνες συνεδριο της Κομικ-Κον στο Σαν Ντιεγκο της Καλιφορνια.
<<Το μελλον>>
Μετα την ανεπισημη πρεμιερα, οι σκηνοθετες συμφωνισαν να την αποκαλεσουν <<το μελλον>>. Ενθουσιασμενοι οι κριτικοι ειπαν οτι δεν μπορουσαν να σταματησουν να την ονειρευονται κι οτι εμοιαζε σαν να εχαν παρει ενα ισχυρα εθιστικο ναρκωτικο, που εκανε το μυαλο τους να ζηταει κι αλλο. Οι νευρολογοι της προβολης αναρωτιουνται αν η ταινια ειχε ενεργοποιησει μερη του εγκεφαλου που ειχαν πριν μεινει ανεπαφα απο τα συμβατικα των 2 διαστασεων φιλμ.
Για πολλους λογους, η προβολη αυτη επιβεβαιωσε τις φημες για το <<Avatar>> θα μπορουσε να αποτελει ενα τεραστιο αλμα στην εξεληξη του φιλμ, αντιστοιχο με αυτο της πρωτης ταινιας με ηχο ή με Τεκνικολορ.
Ο Καμερον συνελαβε την ιδεα πριν απο 14 χρονια, ακριβως πριν την επιτυχια του << Τιτανικου>>. Ο ιδιος σκηνοθετης, ομως κραταει τις αποστασεις του απ αυτες τις φημες και το μονο που λεει ειναι :<< Ο,τι και αν πιστευουν πως θα ειναι, μαλλον δεν ειναι >>.
Η δραση του <<Avatar>>παρακουλουθει τον Τζεικ, εναν ανθρωπινο στρατιωτη που μενει αναπηρος σε ενοπλη συραξη στη Γη. Προκειμενου να μπει στο << Προγραμμα Αβαταρ>> , το οποιο θα του προσφερει ενα υγειες σωμα, ταξιδευει ως τον μακρυνο πλανητη Πανδωρα, εναν κοσμο που μοιαζει με τροπικο δασος και κατοικειται απο μορφες εξωγηινων.
<<Καμερον- σκηνοθετης και σειρας του <<Εξολοθρευτη>>- περναει ολοκληρα χρονια αναπτυσσοντας την τεχνολογια με τετοιο τροπο που να συμβαδιζει με το οραμα του >>, αναφερει ο Τζακ Γουορνερ του περιοδικου <<Σκριν Ιντρενασιοναλ>>. Και οι κινηματογραφικες αιθουσες τον ακολουθουν. Περιπου 10 βρετανικοι κινηματογραφοι την εβδομαδα αναβαθμιζουν τα ψηφιακα συστηματα προβολης τους ωστε να δεθουν το φιλμ του Καμερον .

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Μηπως εχει δει κανενας την ξενη ταινια "κλειδωσες;".....για να μου συμπαρασταθει....? :P :P :P
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Οχι γλυκα!!!

αμα θελεις παμε τον αλλον μηνα να την δουμε..

:* :* :*
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Emmanouela έγραψε:Μηπως εχει δει κανενας την ξενη ταινια "κλειδωσες;".....για να μου συμπαρασταθει....? :P :P :P
για πες τι ακριβώς εννοείς ? :-?
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Εννοω οτι την ειδαααα και χρειαζομουν συμπαρασταση ή μπορει και ψυχιατρο για τη μια ωρα που προσπαθουσα να την εξηγησω....μην την δειτεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

:D :D :D :D
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΘΕΑΜΑΤΑ”