Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ναι παιδιά, είναι απίστευτο μ' αυτό που γίνεται με τα τζιτζίκια!
Παραμένουν 17 χρόνια μέσα στη γη, σαν κάμπιες, έπειτα βγαίνουν, υπόκεινται σε μεταμόρφωση, ζευγαρώνουν, αφήνουν τ' αυγά τους στα δέντρα και πεθαίνουν. Τα νεογέννητα πέφτουν στη γη και κρύβονται για τα επόμενα 17 χρόνια, όπου και ξαναρχίζει ο κύκλος. Εκπληκτικό!
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Όσοι την έχουν δει από κοντά σε τροπικά δάση και βροχερά σημεία του Αμαζονίου, αναρωτιούνται ποια είναι η κάμπια και ποιο το λουλούδι. Η κάμπια ανήκει στο είδος Synchlora aerate και ανήκει στα έντομα εκείνα που καμουφλάρονται με εντυπωσιακό τρόπο προκειμένου να παραπλανήσουν τους εχθρούς τους. Έτσι και αυτή είναι μια ιδιοφυία στο καμουφλάζ, το οποίο μάλιστα διαφοροποιεί ανάλογα με το λουλούδι πάνω στο οποίο βρίσκεται. Πώς το πετυχαίνει όλο αυτό;
Κολλά κομμάτια λουλουδιών στην πλάτη της για να ταιριάζει με το περιβάλλον του. Ανάλογα με το φυτό από το οποίο τρέφεται αλλάζει εμφάνιση με την ελπίδα της αποφυγής ανίχνευσης από τους εχθρούς της. Όταν τα πέταλα αρχίζουν να μαραίνονται και να αποχρωματίζονται, θα τα απομακρύνει από το σώμα της και με έξυπνο τρόπο θα τα αντικαταστήσει με φρέσκα λουλουδάκια!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.