Βίκη μου, εγώ πιστεύω ότι αποφασίζουμε να έρθουμε για εργασία και μόνο. ΄Ετσι επιλέγουμε και τους σημαντικους "συνοδοιπόρους"...για να την "διευκολύνουν"...
Μέσα στην διευκόλυνση δεν είναι μόνο, σαν συναίσθημα, η χαρά...μα είναι και οι δυσκολίες, ίσως ακόμα και ο πόνος!
Ο έρωτας είναι συναίσθημα του φυσικού κόσμου και μόνο...΄Ετσι σ' αυτό συμμετέχουν οι χαρακτήρες μας.
Αν χρειάζονται δύο ψυχές και τον έρωτα, για να βιώσουν ένα συναίσθημα και να το ολοκληρώσουν, είναι απόφαση της προσωπικότητας που έχουν και των συγκυριών...
΄Ομως εγώ δεν πιστεύω στην δέσμευση του κάρμα, γιατί μου θυμίζει λίγο τιμωρία...Δίνω σημαντικό ρόλο στο "εγώ" μας (προσωπικότητα), και στην δική του διεύρυνση, ώστε να γνωρίζει και να αναγνωρίζει τις προκλήσεις, τις εμπειρίες, τα μαθήματα αν θέλεις, και να προχωρά με σοφία στον δρόμο του.
Δεν πιστεύω με τίποτα ότι η προσωπικότητα πρέπει να "εκμηδενιστεί", όπως ακούω συχνά να αναφέρουν διάφοροι δάσκαλοι εδώ στον φυσικό κόσμο.
Να αναγνωρίζει την "θέση" του, να αναγνωρίσει την ψυχή του, να αναγνωρίσει το θεϊκό του μέρος...αυτή είναι η εργασία κάθε ενσάρκωσής μας.
Το ποιόν και πόσους θα ερωτευθεί...είναι θέμα συγχρονικότητας και αποφάσεων την στιγμή που προκύπτει το συναίσθημα αυτό.
Κάθε φορά που αισθανόμαστε ένα συναίσθημα που δεν ολοκληρώνεται, δεν λέω ότι είναι ευχάριστο, αλλά είναι ακόμη μια ευκαιρία να αντιληφθούμε την "μαγεία" του φυσικού κόσμου και να αποκρυπτογραφήσουμε την ψυχή μας...
Δικές μου φυσικά απόψεις που δεν επιβεβαιώνονται, παρά μόνο από εμένα.
Ξέρεις τι λεω εγώ? ΄Οτι μας "ανήκει", θα έρθει σε εμάς...
Με το "ζόρι", όπως σου είπα΄, τίποτα δεν μπορει να μας "ανήκει"