Ερωτήσεις - Απορίες - Απαντήσεις για τους κρυστάλλους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Δημοσίευση από Alexandros »

Προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων την επόμενη φορά θα είμαι πιο σαφής με όσα λιγότερα εισαγωγικά μπορώ και με λιγότερο μεταφορικό λόγο.

Λίγους μήνες έχω που ασχολούμαι με τους κρυστάλλους και το επίπεδο μου αντίληψης των ενεργειών είναι πάρα πολύ μικρό.

Έχοντας πάντα μια φίλη στο πλευρό μου που κατέχει πάρα πολύ καλά (για μένα) το θέμα των κρυστάλλων με πληροφορούσε για οτιδήποτε έχει σχέση με αυτούς. Την βομβάρδιζα συνέχεια με ερωτήσεις μιας και αυτή λάτρευε να συζητά για αυτούς. Κάποια στιγμή μου είπε ότι είναι καιρός να πάρω και ένα εκκρεμές για να παίρνω κάποιες απαντήσεις και από εκεί. Μου εξήγησε το πώς δουλεύει (πράγματα που αναφέρονται και πιο πάνω) και μου πρότεινε πριν ξεκινήσω να ρωτάω οτιδήποτε να προσπαθώ να δώσω μόνος μου απάντηση και μετά να στρέφομαι στο εκκρεμές.

Όταν πήρα το εκκρεμές στα χέρια μου και άρχισα να παίρνω τις πρώτες απαντήσεις ενθουσιάστηκα!

Έτσι επαναπαυμένος ότι δε κατέχω ενεργειακά θέματα άρχισα να ρωτώ συνέχεια το εκκρεμές για τα πάντα. Μετά το έκανα χειρότερο αφού άρχισα να ρωτώ και εντελώς ανούσια πράγματα που δε χρειάζονται εκκρεμές για να πάρω απαντήσεις.

Όλα αυτά όμως σταμάτησαν μια μέρα που το εκκρεμές δε μου έδινε καμία απάντηση παρά μόνο το όχι. Κινούταν αρνητικά για μέρες και άρχισε να με τσαντίζει πολύ και ξεκίνησα να αμφιβάλω πολύ για την τεχνική του εκκρεμές και για τον ίδιο το εκκρεμές.

Αφού πέρασε λίγος καιρός σκεφτόμουν τι μπορεί να πηγαίνει στραβά και βρήκα ότι τα έκανα όλα λάθος. Έπιανα επιπόλαια όποια στιγμή μου κατέβαινε στο κεφάλι τον κρύσταλλο και ζητούσα απαντήσεις για ενεργειακά θέματα αλλά και για εντελώς γελοία θέματα που δεν υπάρχει λόγος χρησιμοποίησης του. Δε συγκεντρωνόμουν καθόλου, το έβλεπα απλά σαν εργαλείο και ήμουν πολύ απαιτητικός από αυτό.

Μετά από αυτή την συνειδητοποίηση έδειξα περισσότερο σεβασμό στην όλη διαδικασία και στο ίδιο το εκκρεμές, σοβαρεύτηκα και ξεκίνησα να δουλεύω όσο μπορώ περισσότερο από μόνος μου, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου, και μετά με την βοήθεια του.

Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι τις συλλογής μου που πρώτα από όλα δούλεψε ως δάσκαλος και στη συνέχεια σαν βοηθός.
Αυτή η εμπειρία μου μαζί του είναι που με έκανε να ανεβάσω το παραπάνω ποστ.
Για αυτό και ευχή μου στη Μαρία για καλές εμπειρίες!
Άβαταρ μέλους
Alexandros

συμφωνώ πολύ μαζί σου Αλέξανδρε,πρό ρέικι ασχολήθικα και εγώ πολύ με το εκρεμές αλλά ειδικά μετά το 3α φροντίζει ο ανώτερος εαυτός να σου δίνει της πιό σωστες απαντήσεις ( κατά την δικιά μου εμπειρία πάντα )

:x @};- >:d<
@};- :x >:d<
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Πολύ όμορφη εμπειρία σου, χαίρομαι που την μοιράζεσαι μαζί μας :x @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Όταν πήρα το εκκρεμές στα χέρια μου και άρχισα να παίρνω τις πρώτες απαντήσεις ενθουσιάστηκα!

Έτσι επαναπαυμένος ότι δε κατέχω ενεργειακά θέματα άρχισα να ρωτώ συνέχεια το εκκρεμές για τα πάντα. Μετά το έκανα χειρότερο αφού άρχισα να ρωτώ και εντελώς ανούσια πράγματα που δε χρειάζονται εκκρεμές για να πάρω απαντήσεις.

Όλα αυτά όμως σταμάτησαν μια μέρα που το εκκρεμές δε μου έδινε καμία απάντηση παρά μόνο το όχι. Κινούταν αρνητικά για μέρες και άρχισε να με τσαντίζει πολύ και ξεκίνησα να αμφιβάλω πολύ για την τεχνική του εκκρεμές και για τον ίδιο το εκκρεμές.

Αφού πέρασε λίγος καιρός σκεφτόμουν τι μπορεί να πηγαίνει στραβά και βρήκα ότι τα έκανα όλα λάθος. Έπιανα επιπόλαια όποια στιγμή μου κατέβαινε στο κεφάλι τον κρύσταλλο και ζητούσα απαντήσεις για ενεργειακά θέματα αλλά και για εντελώς γελοία θέματα που δεν υπάρχει λόγος χρησιμοποίησης του. Δε συγκεντρωνόμουν καθόλου, το έβλεπα απλά σαν εργαλείο και ήμουν πολύ απαιτητικός από αυτό.

Μετά από αυτή την συνειδητοποίηση έδειξα περισσότερο σεβασμό στην όλη διαδικασία και στο ίδιο το εκκρεμές, σοβαρεύτηκα και ξεκίνησα να δουλεύω όσο μπορώ περισσότερο από μόνος μου, μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου, και μετά με την βοήθεια του.
:-o ακριβώς έτσι ,αυτή ήταν και η δική μου εμπειρία με το εκρεμές ,ακριβώς τα ίδια λάθη έκανα και εγώ ,αλλά τελικά από τα λάθη πάντα μαθαίνουμε ;)

:x @};- >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Εγώ έχω ένα μπρούτζινο εκκρεμές αλλά δεν με έπεισε πως δίνει απαντήσεις, βασικά το υποσυνείδητο μας είναι νομίζω.. @};-
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Γλυκιά μου Ιωάννα… @};- :x

Βασίλη και δική μου ευχαρίστηση! :x >:d<

Κάποια στιγμή ίσως να γράψω και για δυο ακόμα δυνατές εμπειρίες που είχα με ένα πολύ μικρό κομμάτι αμέθυστου και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι διάφανου χαλαζία.
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Να μας γράψεις Αλέξανρε ,έχουμε και το κατάλληλο πόστ σε αυτήν την ενότητα που γράφουμε ο καθένας μας της εμπειρίες μας με τους κρυστάλλους .

:x @};- @};- >:d<

Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Ευχαριστώ για τις συμβουλές και για τις ευχές :-D
Η πρώτη συμβουλή που πήρα ήταν όταν θα ρωτώ κάτι, να προσπαθώ όσο μπορώ να μην προσδοκώ την απάντηση που θέλω, να είμαι αμέτοχη -κάπως έτσι. Για να πω την αλήθεια, το εκκρεμές ξεκίνησα να το σκέφτομαι όταν στις διακοπές μου, αμέσως μετά αφού ήρθα αντιμέτωπη με το χειρότερο φόβο μου (το ύψος), ζήτησα (ποιός ξέρει πώς μου ήρθε) από το φίλο μου το εκκρεμές αμέθυστου που έχει. Μετά από λίγη ώρα, το κέφι μου επανήλθε και τα είχα ξεχάσει όλα. Ακόμα και στην επιστροφή που χρειάστηκε να το ξανααντιμετωπίσω, όλα ήταν αλλιώς.

Μετά σκέφτηκα, ότι αφού ροζ χαλαζία έχω, ίσως να γνωρίσω και κάτι άλλο. Και εντελώς 'εγκεφαλικά' ομολογώ, πήρα λευκό γιατί άκουσα ότι είναι θεραπευτικός και αν θυμάμαι καλά και για το διαλογισμό. Α και ταίριαζε και με το ζώδιό μου :oops: (αν και αυτά δεν τα πιστεύω). Έτσι, είπα να συνδυάσω κάποια πράγματα που ήθελα σε ένα.

Θα την πω την αμαρτία μου 3 ακόμα εκκρεμή που είδα, ένα πράσινο, ένα κόκκινο (δεν ξέρω τί ήταν) και κάπου αλλού ένας ροζ χαλαζίας πάλι μου έκαναν πιο πολύ κλικ, ειδικά αυτός ο ροζ χαλαζίας (βρε κόλλημα!) που όμως εκείνη την ώρα τον αγόραζε μια γυναίκα.

Κι έτσι είπα να μείνω στην αρχική μου απόφαση.

Μετά στο σπίτι, έκανα κι εγώ αρκετές ερωτήσεις. Με συνεπήρε βλέπετε. Μια από αυτές ήταν αν ο κρύσταλλος με συμπαθεί (εννοώντας αν χαίρεται που το έχω εγώ... κάτι τέτοιο). Είχε ενδιαφέρον σαν ερώτηση, μια και λέτε ότι έχουν 'ζωή', αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο-σκέφτηκα-θα ήθελα να ξέρω και πόσο πρόθυμο είναι να συνεργαστεί μαζί μου.
Που να δείτε η απάντηση τί ενδιαφέρον είχε! :D
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

meinall έγραψε:Που να δείτε η απάντηση τί ενδιαφέρον είχε! :D
Μη μας κρατας σε αγωνία.... O:-)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Μαράκι :-? :-? :-?

O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

Μαρακι μηπως σταματησε να απανταει? :-?
:P
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

αν του κάνει συνέχεια ερωτήσεις για το κάθε τί και δεν το χρησιμοπιοήσει με σύνεση ,σίγουρα κάποια στιγμή θα σταματήσει να απαντάει.( το λέω καθαρά από δική μου εμπειρία)

:x @};-

Άβαταρ μέλους
meinall

Δημοσίευση από meinall »

Τί καλέ; Θετικά απάντησε. Ε μετά σταμάτησα να ρωτάω εγώ. Περισσότερο ήθελα να το κρατάω ή να το έχω πάνω μου και να κλείνω τα μάτια, όμως τις περισσότερες φορές αποκοιμιόμουν και φοβήθηκα μήπως πέσει και σπάσει. Έτσι το κρέμασα και το ξέχασα μέχρι τώρα. Αν μου έρθει η ανάγκη να το κρατήσω ή κάτι με απασχολεί να μάθω, θα το αναζητήσω πάλι.

Ο ροζ μου χαλαζίας πάλι, από τη στιγμή που τον έβαλα στο αλατόνερο (δεν κατάφερα μετά να βρω ήλιο να το αφήσω), αν και έκανα κάποια θετική δήλωση, δεν μου ξαναέβγαλε καμία αίσθηση. Ίσως καλύφτηκε η ανάγκη μου, ίσως δεν το 'φόρτισα' σωστά... Πότε πότε το φοράω ή το κρατάω στα χέρια μου, αλλά...
Άβαταρ μέλους
Alexandros

Εδώ και λίγο καιρό έχω στην συλλογή μου ένα αρκετά μεγάλο κρύσταλλο κυανίτη.

Αν και έχω διαβάσει ότι δεν χρειάζονται καθαρισμό εγώ εφάρμοσα κανονικά την διαδικασία καθαρισμού, φόρτισης, ενεργοποίησης.

Κατά την ενεργοποίηση είχα κάποιες άσχημες εικόνες και γενικός ένοιωσα έντονη ταραχή αλλα πίστεψα οτι μάλλον δεν ήμουν σε κατάλληλη διάθεση.

Από τότε μέχρι σήμερα έχω προσπαθήσει να διαλογιστώ μαζί του άλλες τέσσερες φορές αλλά οι εικόνες που μου έρχονται εξακολουθούν να είναι πολύ έντονα άσχημες και να μου δημιουργούν μεγάλη ταραχή.

Δεν μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο με άλλο κρύσταλλο και Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κάποιον από εσάς κάτι παρόμοιο και πως το αντιμετωπίσατε.

Ευχαριστώ πολυ...
-Της γης παιδί είμαι και του έναστρου ουρανού αλλά το γένος μου είναι βεβαίως (μόνον) ουράνιο...

-Η Αγάπη υπερβαίνει το φόβο και την μοναξιά, Οδηγώντας πέρα από τα ρηχά αισθήματα, στις ακτές της απέραντης Ύπαρξης…

http://youtu.be/kHJDhPVpI1s" onclick="window.open(this.href);return false;
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

bluesea έγραψε:Από τότε μέχρι σήμερα έχω προσπαθήσει να διαλογιστώ μαζί του άλλες τέσσερες φορές αλλά οι εικόνες που μου έρχονται εξακολουθούν να είναι πολύ έντονα άσχημες και να μου δημιουργούν μεγάλη ταραχή.
.
blue sea δεν έχω δουλέψει ποτέ με τον συγκεκριμένο κρύσταλλο, αλλά όπως το διάβασα σκέφτηκα ότι ίσως η αναταραχή που βιώνεις εργαζόμενος με τον κρύσταλλο να μην έχει να κανει με τον κρύσταλλο αλλα με ένα ανήσυχο νοητικό που δεν λεει να αφεθεί και να ηρεμησει για να προχωρησεις χωρίς τις αντιρρησεις του στον διαλογισμο

ίσως θα ήταν καλυτερα να αποσυνδεσεις τα συμπτωματα της αναταραχης στο διαλογισμο με τον κρυσταλλο ωστε να μην επικντρωνεται το νοητικο σου σε αυτο το ερεθισμα και φουντωνει και αλλο, φερνοντας σου συνεχεια προβληματισμους, και να επικεντρωθεις στο να χαλαρωσεις και να αφεθεις ωστε να μπορεσεις να απολαυσεις ενα διαλογισμο,

θα μπορουσες να βαλεις χαλαρωτικη μουσικη, να αναψεις ενα κερακι, να χαμηλωσεις τον φωτισμο, να φροντισεις να εχεις γενικοτερη ησυχια στον χωρο κτλ.

:x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”