Οικογένειες αγγέλων

Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

:D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Βασω είπε : δρουν σαν μία ενιαία ενέργεια, όποιον κωδικό-όνομα και αν έχουν...

ας αφησουμε επιτέλους την πολυτελεια της γνωσης και ας καταλαβουμε ότι δεν χρειάζεται να δινουμε ταμπέλες ακομα και στους αγγελους, πως ονομαζονται , τι εκπροσωπουν γιατι, πως, που και ποτε

ας μπορώ να είμαι συντονισμένη με το φως και την αγαπη και ας μην μαθω ονοματα

δεν πειραζει να εισαι αρχαριος και αγνωμων οταν μπορεις να εισαι φως και αγαπη!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Τι ομορφη μερα Θεε μου!!!!!!!!!!

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

galazia_sfaira έγραψε:Τι ομορφη μερα Θεε μου!!!!!!!!!!
Μηπως θα επρεπε να πεις: Τι ομορφα που σε αφηνω να ακτινοβολεις σημερα απο μεσα μου Θεε μου; :wink: :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν είναι άραγε το ίδιο?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Αντρέα δεν εχω κανενα προβλημα να το πω με οποιον τρόπο.Το λεω κι ετσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτκα.ΑΠο το πρωι μονο αυτο λεω ποικιλοτροπα,ποικιλοχρωμα,ποικιλο απο παντα!

"Αφίεσθε Ημών"
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Vaso έγραψε::shock: Τι εννοείς "προερχόμενος από τον Εβραϊκό λαό?"gexrag

Δηλαδή οι Αγγελοι έχουν πατρίδα?

Αυτό δεν το ήξερα...Δηλαδή ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι τι εθνικότητας?

Ο Αρχάγγελος Ουριήλ είναι ο Αργάγγελος που πρωτοστατεί στην ανάληψη της γης. Είναι ο "πλανητικός" άρχοντας αυτήν την στιγμή...Της μεταστοιχείωσης...

΄Ομως ας μην μείνουμε στο τι ξέρει ο καθένας μας για τους Αρχάγγελους, γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη.

Ας συμφωνήσουμε όμως ότι οι Αγγελοι και οι Αρχάγγελοι δεν έχουν εθνικοτητα, σε παρακαλώ!
Το θέμα είναι ανώτερες επικοινωνίες.
Αναζητήστε μέσω του google ζητώντας gexrag ένα κείμενο με τίτλο "οσοι θέλουν ας διαβάσουν, οι λοιποί ας προσπεράσουν"

Ναι οι ’γγελοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ πατρίδα.
Οι πρωτόπλαστοι δεν είχαν ΠΟΤΕ.
Οι υπόλοιποι ζήσαν ανάμεσά μας και είναι υπερβολικά τεράστιος ο αριθμός τους. Είναι ο ’γιοι που προήλθαν από ΟΛΟΥΣ τους λαούς. Υπάρχουν ’γιοι που γενιούνται για την ακρίβια λαμβάνουν το υπέρτατο Αξίωμα απο τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΟ σε όλες τις θρησκείες και αιρέσεις σχεδόν που υπάρχουν.

Υπάρχει Τεράστια διαφορά σε αυτούς που νομίζουν ότι ξέρουν και αυτούς που πραγματικά ξέρουν.

Ωραιωτάτη μου κυρία Vaso
Ο Αρχάγγελος Ουριήλ παρακαλεί να καθαρίσει το όνομά του μια που είναι στην υπηρεσία του Θεού και όχι των δαιμόνων. Είναι ’γιος που έζησε τα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης και μάλιστα στα χρόνια που έζησε ο ’γιος Μελχισεδέκ. Δαίμονες όρισαν τα ψεύδη που υποστηρίζεις εκείνα τα χρόνια που δεν υπήρχε Φύλακας ’γγελος για να προστατεύει τους ανθρώπους.

Φίλε μου Ilias
Έχεις για υπογραφή μια παραλλαγή φράσης του Αγίου Κομφουκίου και σου δίνω συγχαρητήρια για την επιλογή.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σ' ευχαριστούμε για όσα καταθέτεις εδώ αγαπητέ μας φίλε και όσα μοιράζεσαι μαζί μας...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...αλλο είναι να λες ότι ξέρεις και άλλο είναι να ξέρεις..
Δεν ξέρω σε ποιά μεριά τοποθετείς εσύ τον εαυτό σου, εγώ προσωπικά τον Εαυτό μου τον τοποθετώ στην μεριά που αφήνει ελευθερία στον άλλον να έχει τις δικές του εμπειρίες....

Αυτό που για μένα μετράει, είναι η ζωή του καθενός και πόσο θεότητα μπορεί να περιέχει...εδώ στον φυσικο κόσμο...

Οι ΄Αγγελοι έχουν βρει την διαδρομή τους, το ίδιο και όσοι εσύ ονομάζεις "αγίους"...Ας βρούμε κι εμείς την δική μας, σ' αυτόν τον κόσμο των μορφών, που επιλέξαμε να βρεθούμε!

Και με την ευκαιρία, δεν πιστεύω ότι μπορεί κανείς στα ανώτερα πεδία να είναι στην υπηρεσία των δαιμόνων...
Αυτά είναι πρότυπα θρησκείας που μας έχουν εγλωβίσει στον φόβο...
Φοβάμαι λοιπόν σημαίνει δεν αγαπώ...

Λυπάμαι αλλά το κακό μόνο εδώ στον φυσικό κόσμο το συνάντησα και αυτό προσπαθώ να μεταστοιχειώσω...Με ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Αυτό που μας λες να διαβάσουμε, το διάβασα και δεν μπορώ να σου πω ότι συμφωνώ, στην αρχή τουλάχιστον...γι' αυτό το αφήνω χωρίς κανένα σχόλιο...

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Αγαπητή Vaso

Δεν έχω ΚΑΜΙΑ απαίτηση να γίνω πιστευτός.
Θέλω να συζητώ για την ΑΓΑΠΗ. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ είπε "ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ".
Δεν μπορεί ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ να με σταματήσει να μιλώ για την αίσθηση αγάπη αλλά και για την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.
Τα παραπάνω τα αναφέρω γιατί δεν θέλω να μου γίνει η παραμικρή σύσταση. Διαφορετικά παρακαλώ να μου ζητήσετε ευγενικά με προσωπικό μηνυμα απλά να σας χαιρετίσω.

’γιος σημαίνει αγνός αμόλυντος και ’γιος είναι ο Θεός.
Έχεις καμία αντίρρηση επ΄αυτού;
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Υπάρχει Τεράστια διαφορά σε αυτούς που νομίζουν ότι ξέρουν και αυτούς που πραγματικά ξέρουν.

Ωραιωτάτη μου κυρία Vaso
Ο Αρχάγγελος Ουριήλ παρακαλεί να καθαρίσει το όνομά του μια που είναι στην υπηρεσία του Θεού και όχι των δαιμόνων. Είναι ʼγιος που έζησε τα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης και μάλιστα στα χρόνια που έζησε ο ʼγιος Μελχισεδέκ. Δαίμονες όρισαν τα ψεύδη που υποστηρίζεις εκείνα τα χρόνια που δεν υπήρχε Φύλακας ʼγγελος για να προστατεύει τους ανθρώπους.
Θα σε παρακαλέσω να σεβαστείς τις απόψεις των μελών και να μην μιλας για ψεύδη όταν δεν μπορείς να αποδείξεις το αντιθετο... μπορείς;;;

Το κείμενο σου το είδα απο την πρώτη κι όλας στιγμή που έγραψες στο φόρουμ.. δεν έχω κάτι να σχολιάσω πάνω σε αυτό..
Να ξέρεις απλά ότι εδώ σε αυτό το φόρουμ κανείς δεν θα σου ασκήσει κριτική για αυτά που πιστεύεις ή αυτά που λές.. όπως επίσης κανένας δεν θα σου ζητήσει να φυγεις.. δημόσια ή όχι.. εδώ κυριαρχεί η ελεύθερία.. εσύ αποφασίζεις όπως και όλα τα μέλη για το αν θα μείνουν στο φορουμ ή όχι..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αγνότητα είναι η κύρια φύση του θεϊκού Εαυτού μας...
Μόνο που για να την βρούμε πρέπει να σκάψουμε πολύ στα υπόγεια του υποσυνείδητου, αγαπητέ gexrag!

Και μέσα εκεί να δούμε με καθαρή ματιά, τα όσα ψέμματα τον έχουμε "ντύσει"...
Η αγάπη για την οποία μιλάς, είναι συνώνυμο της αγνότητας και της θεϊκότητας. Και αυτή αγαπητέ, βιώνεται όπως ο θεός.
Δεν μιλάμε γι' αυτήν...απλά αφηνόμαστε να την βιώσουμε...
όσοι θέλουμε βέβαια...

Οι υπόλοιποι, ας ψάχνουν να βρουν αιώνια ποιόν από όλους να συγχωρήσουν...Αν δεν ξεκινούν από τον εαυτό τους, πάντα θα ψάχνουν κάποιους άλλους για να τους δείξουν την αγάπη και την αγνότητα...και φυσικά την συγχώρεση...

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Πριν απόλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ευχαριστώ φίλε μου Ilias.
Αν μου ζητούσατε να φύγω θα διώχνατε κάποιον και αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ένδειξη αγάπης.

Η Αλήθεια είναι ΜΙΑ. Αν ισχυρίζεστε ότι την ξέρετε γιατί δεν αποδυκνίετε εσείς ότι αυτό που σας παραθέτω δεν είναι αληθές.

Θα θέλατε να διαδίδετε αναλήθειες;

Τώρα το κάνετε από άγνοια και κανένας δεν μπορεί να σας κατηγορήσει γιατί αυτήν την αλήθεια γνωρίζετε.
Θα προτιμούσατε ποτέ να μην σας αποκαλύψει κάποιος κάτι που μπορεί βρε αδερφέ να είναι και ΑΛΗΘΕΣ.
Ο Θεός θέλει να πιστεύουμε και σε όσους πιστεύουν δίνει το σημάδι Του.

Στην προσπάθεια που κάνω βρέθηκα στην δύσκολη θέση να αποκαλύψω όσα γνωρίζω.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΣΤΕΥΟΣ.

Ο Θεός ζητάει την Μετάνοια. Αν συγχωρήσεις τον εαυτό σου αγαπητή Vaso θα καταφέρεις να ζήσεις χωρίς Μετάνοια σε αυτή τη ζωή και αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επιτρεπτό. Αν έχεις ζητήσει την ευχή του Θεού μέσω του Τριπτύχου Μετάνοια - Εξομολόγηση - Θεία Μετάλληψη θα δοθεί εκείνη η ευχή από τον Θεό που θα ξεχάσεις ότι σε βαραίνει και θα έχεις συγχωρήσει χωρίς να το καταλάβεις τον ίδιο σου τον εαυτό.
Σαν θέληση είναι σωστή για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή χωρίς τύψεις. Με την αληθινή και βαθιά Μετάνοια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ.
Ευχαριστώ
Rainmaker

Σου ζήτησα και παραπάνω να σέβεσαι τις απόψεις των μελών...
Διαδίδουμε αυτά που πιστεύουμε ότι είναι αλήθεια όπως και εσύ διαδίδεις αυτά που πιστεύεις ότι είναι αλήθεια,...
σε παρακαλώ να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων και να μην τις κρίνεις ως αναληθείς το είπες μια δύο τρεις φτάνει.. εμείς δεν κρίναμε τίποτα απ όσα είπες ούτε το κείμενό σου απεναντίας σε σεβόμαστε σαν άνθρωπο που έχει και αυτός την διαδρομή του στη ζωή και τις δικές του αξίες να δείξεις σε παρακαλώ τον ίδιο σεβασμό.. Μου αρέσει ο διάλογος δεν μου αρέσει η κριτική των απόψεων και σαν administrator του φορουμ έχω την ευθύνη απέναντι σε όλα τα μέλη να σέβονται όλοι τις απόψεις όλων...
Rainmaker

Ο δικός μου θεός gexrag δεν απαιτεί τίποτα... ούτε να πηγαίνω στην εκκλησία ούτε την μετάληψη ούτε την εξομολόγηση.. ο δικός μου θεός ΑΓΑΠΑ όλους τους ανθρώπους.. το σπίτι του δικού μου θεού δεν είναι η εκκλησία είναι η πλάση.. και μπορώ να μιλώ μαζί του και να τον ευχαριστώ όπου και αν είμαι... ούτε τελετές χρειάζονται ούτε τίποτα.. Δεν έχει βάλει ο θεός τόσους κανόνες στην ζωή μας.. η εκκλησία τους έβαλε.. και δεν είναι σωστο..
νομίζουν ότι είναι άγιοι επειδή είναι στο σωμα της εκκλησίας.. κι όμως και αυτοί υποπεπτουν σε αυτά που θεωρούν αμαρτίες...
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός όρισε τα σχετικά. Δεν έχω τώρα χρόνο για περισσότερα αλλά θα μου δώσετε εσείς την ευκαιρία για να σας εξηγήσω όσα έχω υπόψη μου.

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”